Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
27139 Ystad
+46 411 136 30
nfo@ysb.se
Besøg deres hjemmeside

Det skønne Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spahoteller i hele Skåne, og det er værd at anbefale til alle, der ønsker et afstressende ophold langt væk fra dagligdagen. Under jeres ophold vil I bo på et af de skønne og hyggelige værelser, men opholdets højdepunkt skal findes i selve spaoplevelsen.

Under hele opholdet har I fri adgang til det såkaldte The Creek Experience. Her tilbyder de helkropsbehandlinger, der er sammensat, således din krop afslappes, mens dine sanser pirres. Derudover kan I dase i poolen, saunaen, dampbadet eller i jacuzzien. Med andre ord er der rig mulighed for slappe af hos Ystad Saltsjöbad.

Når sulten presser sig på, kan I tage plads i en af hotellets to restauranter, der serverer hver deres specialiteter.

Hotell Gässlingen

Rådhustorget 6
23930 Skanör
+46 40 45 91 00
info@hotellgasslingen.com
Besøg deres hjemmeside

Hos Hotell Gässlingen kan I lade sindet få ro og stresse af i det skønne Na’Jaa-spa.  Ved at bestille et spa ophold hos dem, får I blandt andet hjemmebagte scones, en times thaimassage, fri adgang til afslapningsområdet, morgenbuffet og en femretters menu.

Fra København er der under en times kørsel til hotellet, der er beliggende i det sydlige Sverige. Området er utroligt betagende med en natur, som bestemt ikke opleves hver dag. Svenskerne er eksperter i spa- og velværeoplevelser, hvilket I vil nyde godt af under jeres ophold på Hotell Gässlingen.

I hotellets restaurant serverer de lækre retter, der er inspireret af mad fra alle verdenshjørnerne, men stadigt kombineret med den skandinaviske tradition.

Torekov Hotell

Själaviksvägen 2
26978 Båstad
+46 431 47 16 00
info@torekovhotell.se
Besøg deres hjemmeside

Mindre end en time i bil fra Helsingborg tager det at komme til denne hotelperle. Torekov Hotell ligger på den betagende Bjärehalvø, hvor der findes skønne naturoplevelser og et rigt dyreliv. Her er det let af slappe af og nyde livet, hvilket netop gør Torekov Hotell til en ideel destination for et spa ophold.

Efter I er blevet indkvarteret, starter hyggen med det samme. I kan nyde en god bog ved pejsen eller finde ro i et hotellets mange skønne områder. Med et spa ophold får I adgang til den skønne spaafdeling, der rummer dampsauna, afslapningsområde med panoramavinduer, helende vand og japanske pools.

Når I vågner efter en skøn nat på et af hotellets fantastiske værelser, kan I tanke energi ved morgenbuffeten, hvor der er nok at vælge mellem. Om aftenen kan I så nyde mad inspireret af lokalområdet i restauranten.

First Hotel Billingehus

Alphyddevägen
54133 Skövde
+46 500 44 57 00
billingehus@firsthotels.se
Besøg deres hjemmeside

Dette hotel er perfekt for jer, der ønsker at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Her kan I slappe af i en række af lækre spafaciliteter, mens I kan nyde den fantastiske svenske natur, som både udspiller sig under køreturen, men som også omgiver selve hotellet. First Hotel Billinghus ligger på bjerget Billingen, hvorfra udsigten er utrolig betagende.

Hotellet er beliggende ved den svenske by Skøvde, der befinder sig en ca. to timers køretur fra Göteborg. Når I når frem, kan I nyde hinandens selskab i hotellets spaafdeling Wellness Billinghus Gym & Spa, der tager ordet afslapning til et helt nyt plan. Der er dog også mulighed for at få pulsen op i fitnesscentret eller ved at cykle en tur i det kuperede område. Området omkring hotellet er desuden meget brugt til skiløb om vinteren.

I vil blive indlogeret på et af de 241 skønne og lyse værelser, hvor mange har en fantastisk udsigt. Uanset værelseskategorien får I jeres eget badeværelse og eget TV. Når maven så begynde at rumle, kan I bestille et lækkert måltid på hotellets restaurant.

The Lodge

Södra Ugglarp 621
24798 Genarp
+46 46 24 89 05
info@thelodge.se
Besøg deres hjemmeside

Det svenske hotel The Lodge ligger perfekt for især de sjællændere og fynboer, der trænger til et skønt ophold med masser af afslapning. Fra København er der kun ca. en times kørsel, før I er fremme ved hotellet, der ligger i naturskønne omgivelser på toppen af Romeleåsen.

På hotellet kan I hygge og lade jer forkæle med en af de mange behandlinger, som personalet tilbyder. Spaafdelingen indeholder faciliteter som udendørs jacuzzi, skøn udsigt og den populære svenske sauna. Hotellet er ikke et stort hotel, men det danner sammen med omgivelserne og indretningen en utroligt hyggelig stemning, hvor I vil føle jer hjemme og velkomne fra dag et. I har mulighed for at bo på et af de forskellige hotelværelser, mens I også kan vælge et ophold i en af de skønne hytter.

The Lodge samarbejder desuden med flere fantastiske svenske golfbaner, og når I bestiller, har I mulighed for at tilkøbe greenfees til en af dem. Derudover leverer hotellet også dejlige madoplevelser i hotellets egen restaurant, hvor I kan tage plads og nyde lækre retter med et lokalt særpræg.

Varbergs Kusthotell

Nils Kreugers väg 5
43253 Varberg
+46 340 62 98 00
varbergskusthotell@comwell.se
Besøg deres hjemmeside

Nyd et lækkert spa ophold på Varbergs Kusthotell ved Sveriges vestkyst. Det nyrestaurerede hotel står klar til at velkomme jer til et ophold med al den afslapning og hygge, I har brug for.

Som besøgende på Varbergs Kusthotell nyder I godt af at bo et sted med store traditioner for velvære. I netop dette område har svenskerne haft kurbade i mere end 200 år, og det er nu mere populært end nogensinde før. Derudover har hotellets spa før fået titlen som Europas bedste spa, hvilket kort sagt betyder, at faciliteterne er i den bedste kvalitet, mens oplevelsen er i top. De tilbyder en lang række spændende behandlinger og afslappende kurbade, og netop derfor vil Varberg Kusthotel være en perfekt destination for de ferietrængende danskere.

Varberg Kusthotel ligger blot ca. en times kørsel fra Göteborg, hvor mange rejsende kommer med færgen og lidt mere end halvanden time fra Helsingborg.