fbpx

Kroophold Vesterhavet

Bedste kroophold ved Vesterhavet 2024

Der er rigtig mange danskere, som elsker at være ved havet uanset, om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Hver årstid har sin helt egen charme – også når du er ved havet. Det er desværre bare ikke os alle, der bor lige i nærheden af et stort, blåt, bølgende og brusende hav. 

Det har du mulighed for at gøre i en kortere eller længere periode, hvis du tager på et kroophold ved Vesterhavet. Under dit kroophold kan du opholde dig ved Vesterhavet lige så meget, du vil. Der er kun en enkelt hage ved dette. Og det er, at du kommer til at savne det, når du rejser hjem.

Men se det fra den lyse side. Du kan jo altid tage på et nyt kroophold ved Vesterhavet, så du har det dejlige hav tæt på igen.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

I det nordvestlige Jylland finder du en kro, der skinner af idyl og rigtig krostemning. Det er Tambohus Kro, og stedets historie fra 1842 har sat sit tydelige præg på kroens charme. Beliggenheden er også upåklagelig, da kroen har udsigt ud over Limfjordens flotte vand. Så hvis du er til historie, charme og god udsigt, så er du kommet det rigtige sted hen. Tambohus Kro har valgt at vægte den gastronomiske del højeste, og det betyder også, at smagsoplevelsen er i top.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hovborg Kro ligger i en hyggelig gammel gård og har de helt perfekte rammer for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Vestjylland. Her kan du slappe af i de smukke lavloftede krostuer og om aftenen nyde enestående retter, som kokkene har tilberedt fra lækre retter. I restauranten er der fokus på at lave ægte jysk mad med en masse fløde og smør.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

Hotel Ringkjøbing ligger i smukke omgivelser i den hyggelige by Ringkøbing. Her er der de helt perfekte rammer til dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Vestjylland. Hotellet råder over en enestående restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at give dig uforglemmelige gastronomiske oplevelser, som du kan nyde om aftenen i den hyggelige krosal.

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Hodde Kro
Hotels.com

Hodde Kro

3/5

Hodde Kro er i Tistrup og råder over en enestående restaurant, en hyggelig have, gode værelser og meget mere. Hos restauranten kan du nyde lækre retter og om morgenen kan du nyde kontinental morgenmad. Esbjerg og Billund ligger begge en kort køretur derfra, så det er også muligt at tage ud og besøge disse byer, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

På toppen af klitterne mod vest i Jylland finder du Nymindegab Kro, som vil give dig et uforglemmeligt ophold. Her er der blevet serveret lækker mad og drikke lige siden 1800-tallet og det gør de stadig den dag i dag. Hos Nymindegab Kro kan du altså få en gastronomisk oplevelse med udsigt over Vesterhavet, samtidigt med at der er kort afstand til flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Det kan du også opleve under dit kroophold ved Vesterhavet

Hvis du ikke kun er på et kroophold for at nyde kromaden og Vesterhavet, er der også andre ting, du kan foretage dig. Har du fået nok af at gå lange ture langs havet, solbade, bygge sandslotte, lede efter rav eller andet, kan du eventuelt besøge følgende: 

  • Nationalpark Thy
  • Grenen i Skagen
  • Vandreklitten Råbjerg Mile i Skagen
  • Rubjerg Knude Fyr
  • Bork Vikingehavn i Hemmet
  • Skjern Vindmølle
  • Fårup Sommerland ved Blokhus
  • Skulpturparken Blokhus
  • Børglum Kloster ved Vrå
  • Løkken Bryghus

flot gåtur ved Vesterhavet

Slap godt og grundigt af på et kroophold ved Vesterhavet

Hvis du virkelig har brug for en god omgang afslapning, så er et kroophold ved Vesterhavet løsningen. Du kan nemlig geare fuldstændig ned fra din hektiske hverdag blot ved at hænge ud ved havet. Der er intet som havet, der kan bringe dit liv i balance igen. På samme tid kan det give dig det overskud, du har brug for i din dagligdag. 

Du kan være ved Vesterhavet på alle tider af året. Om efteråret kan du blive blæst igennem, og du kan prøve at læne dig op ad vinden for at se, om den kan holde dig stående. Derudover kan du nyde at kigge på de store skumsprøjt efter hver bølge eller begrave din næse i jorden for at finde det glimtende rav. 

Er du på kroophold i Vestjylland om sommeren, kan du få stor glæde af at ligge i fred og ro på den langstrakte hvide sandstrand. Du kan slikke sol, mens du lytter til havets beroligende lyd, eller du kan tage en dukkert for at blive frisket godt og grundigt op. 

Et kroophold ved Vesterhavet er en glimrende gaveidé

Ved du ikke, hvad du skal give en eller flere personer i gave til jul, fødselsdag, et jubilæum, et bryllup eller lignende, er et kroophold en sikker vinder. Alle vil elske at blive forkælet med et kroophold ved Vesterhavet, da det er ren og skær balsam for sjælen uanset årstiden. 

Der er bare en enkelt ting, du skal huske på, når du giver et kroophold i gave. Du bør meget tydeligt udspecificere, om det er dig, der skal med, eller om gavemodtageren selv må vælge. Gør du ikke det, kan det hurtigt blive en smule akavet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg bestille plads i restauranten, når jeg er på et kroophold ved Vesterhavet?

Nej, du skal ikke bestille plads i restauranten, når du er på et kroophold ved Vesterhavet, der inkluderer en middag. Du kan dog ved din ankomst blive spurgt om, hvornår du ønsker at spise. Det er udelukkende for, at kroen kan sikre, at alle deres gæster ikke kommer på samme tid, så kokken ikke kan følge med.  

Hvordan bestiller jeg et kroophold ved Vesterhavet?

Her på siden finder du et godt overblik over de bedste kroophold ved Vesterhavet. Finder du et ophold, der er interessant for dig, kan du klikke dig videre til kroens hjemmeside og booke dit ophold.

Hvad er et kroophold ved Vesterhavet?

Et kroophold ved Vesterhavet er et ophold, du kan bestille for at slappe godt og grundigt af samt for at blive forkælet. Kroen vil naturligvis ligge i nærheden af Vesterhavet således, at du nemt kan komme ned til vandet både sommer og vinter. Det kan jo være, at du gerne vil gå en tur langs havet, prøve at lede efter rav eller lignende.