Weekendophold Hund

Bedste weekendophold med hund 2021

Kunne du ikke forestille dig et weekendophold uden din bedste ven, er det jo godt, der er så mange hoteller og kroer rundt omkring i landet, der glædeligt både tager imod dig og din familie samt det firbenede medlem. Det er bare meget nemmere at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, så man ikke skal til at arrangere pasning.

Ved at vælge et hotel, der åbent tager imod gæster med kæledyr, kan du være sikker på, at dit kæledyr får en rigtig god oplevelse ved at være med. Hunden skal ikke bare sidde og kede sig på et eller andet dyreinternat eller hjemme hos en af jeres venner, hvor den kan få lov til at vente på, at I kommer og henter den igen.

Denne side indeholder reklamelinks

Benniksgaard Hotel

4/5

På Benniksgaard Hotel er du hjerteligt velkommen til at medbringe din hund. Det eneste krav til at du må medbringe din hund er dog bare, at du skal huske at melde det på forhånd. Derudover koster det også et lille gebyr, men det er ikke meget. Glemmer du at melde det på forhånd, kan du risikere at få en regning på 950 kroner for ekstra rengøring.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

I udkanten af Padborg kan du finde Bov Kro. Den hyggelige lille kro er perfekt for parret og den lille ven, der bare gerne vil have en rolig ferie uden at skulle undvære hinanden. Et weekendophold på Bov Kro giver et par dage med ro i sindet og plads til at udforske den lokale kultur og de mange seværdigheder i området.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Lad ikke hunden gå glip af jeres weekendophold

For mange familier er det på ingen måde nemmest at lade hunden blive hjemme, når man selv drager af sted på et hyggeligt weekendophold. Så skal man bruge tid og kræfter på at finde nogen, der har mulighed for at passe den, og det kan ende med at blive en større opgave.

Derfor er det perfekt at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, hvor den kan boltre sig på store grønne arealer eller langs Vestkysten, alt afhængig hvilket hotel du vælger at booke dig ind på. Både du, resten af familien og jeres hund vil kunne få et par skønne dage på et af de ovennævnte hoteller, hvor man enten gratis eller mod et mindre gebyr kan have hunden med.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz