fbpx

Weekendophold Hund

Bedste weekendophold med hund 2024

Kunne du ikke forestille dig et weekendophold uden din bedste ven, er det jo godt, der er så mange hoteller og kroer rundt omkring i landet, der glædeligt både tager imod dig og din familie samt det firbenede medlem. Det er bare meget nemmere at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, så man ikke skal til at arrangere pasning.

Ved at vælge et hotel, der åbent tager imod gæster med kæledyr, kan du være sikker på, at dit kæledyr får en rigtig god oplevelse ved at være med. Hunden skal ikke bare sidde og kede sig på et eller andet dyreinternat eller hjemme hos en af jeres venner, hvor den kan få lov til at vente på, at I kommer og henter den igen.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted til dig, som godt kunne bruge en lille periode, hvor din forkælelse er i fokus. Slottet har en lang historie og står stadig i dag som det gjorde i gamle dage, dog med mange nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Slottets omgivelser er derudover også utroligt smukke med en stor sø og grønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Nyd et vidunderligt weekendophold på Marienlyst Strandhotel, her har I mulighed for at slappe af i smukke omgivelser. Hotellet ligger direkte ud til havet og med et flot kig til Kronborg Slot, hvilket vil være et oplagt besøg værd hvor også jeres hund er velkommen i hvert fald uden for slottets tykke mure.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Har I hang til gode golfoplevelser og dejlige spaområder? Så er Himmerland Golf & Spa Resort et oplagt sted for jer at nyde et weekendophold med hund. Fra hotellet er der flere smukke stier som fører jer rundt i den smukke nordjyske natur, hvilket jeres kære hund helt sikkert ligeledes vil nyde.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

comwell holte
Hotels.com

Comwell Holte

3/5

I den nordligste del af Storkøbenhavn er den smukke by Holte beliggende, med rig adgang til naturen ligger Comwell Holte smukt placeret tæt på København men uden alt larmen og støjen. Hvis I derfor ønsker et lidt afslappende weekendophold i selvskab med jeres hund, vil dette være et oplagt valg for jer.

Laveste pris for 2 personer: 634 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

På Benniksgaard Hotel er du hjerteligt velkommen til at medbringe din hund. Det eneste krav til at du må medbringe din hund er dog bare, at du skal huske at melde det på forhånd. Derudover koster det også et lille gebyr, men det er ikke meget. Glemmer du at melde det på forhånd, kan du risikere at få en regning på 950 kroner for ekstra rengøring.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Dagmar
Hotels.com

Hotel Dagmar

3/5

Hotel Dagmar ligger centralt placeret i den smukke og meget historierige by Ribe. Den korte afstand til Vesterhavet og de mange flotte vandreruter er et yderligere stort plus hvis du ønsker at tage jeres søde hun med på dette weekendophold. Ligeledes har byen meget at byde på med flotte caféer, historiske bygninger og brostensbelagte gader.

Laveste pris for 2 personer: 1.494 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Til de der er på udkig efter et rigtig hyggeligt weekendophold med hund, hvor det er muligt at få en lille pause fra hverdagen er dette stedet for jer. Hotel Årslev Kro ligger dejligt tæt på naturen, her vil der være rig mulighed for at få noget frisk luft og luftet jeres kære hund så den er rolig på hotellet så i her har mulighed for at slappe godt af.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Hvis I elsker at tage på hyggelige og ikke mindst aktive weekendophold sammen med jeres hund er Golf Hotel Viborg det helt rette sted for jer. Her vil der være rig mulighed for at få brandt energi af på den flotte golfbane samt gå lange ture med hunden i den omkringliggende meget smukke natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Copenhagen Island Hotel
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Ønsker i at nyde en dejlig weekend i København med jeres hund? Så overvej om ikke Copenhagen Island hotel vil være det helt rette sted for jer at nyde et weekendophold med hund i København. Hotellet ligger dejligt centralt og tæt på hyggelige gader samt de kendte turistattraktioner og gode parker hvor i kan lufte jeres hund.

Laveste pris for 2 personer: 820 kr.

Hotel Kolding

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Hotels.com

Comwell Hvide Hus Aalborg

4/5

Comwell Hvide Hus Aalborg er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et enestående gourmetophold i nordens paris. Her har du mulighed for at overnatte i moderne værelser, samt gøre brug af alle hotellets lækre faciliteter. Hotellet har egen restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig, som sætter pris på mad.

Laveste pris for 2 personer: 966 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Rødvig Kro og Badehotel er et yderst idyllisk og autentisk badehotel, som har en helt unik atmosfære og stemning over sig. Fra hotellet er der en smuk udsigt over Stevns Klint og Østersøen. Hotellet har egen restaurant, hvor de talentfulde kokke serverer lækre retter, som er lavet fra bunden på friske og sæsonbaseret lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Hotel Kryb I Ly Kro råder over de perfekte rammer til at skabe et uforglemmeligt kroophold for dig. Hotel Kryb I Ly Kro er muligvis Danmarks smukkeste kro og omgivelserne er lige så smukke. Hos kroen kan du overnatte i de hyggelige værelser og naturligvis nyde retter i særklasse hos deres helt fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et luksuriøst hotel, som ligger i en storslået bygning der stammer fra det 19. århundrede. Her kan du overnatte i hyggelige og luksuriøse værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Derudover er der ganske kort fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Odense Slot og Kongens Have der er en gåtur rundt om hjørnet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Hvis du trænger til at slappe af fra hverdagens stress og jag, er det oplagt at besøge Grand Hotel Struer. Kun 100 meter fra hotellet ligger deres 900 m2 store spa- og wellnesscenter, Kurbad Limfjorden. For at skabe de ideelle rammer for spa, spiller lys, varme, vand og panoramaudsigt en stor rolle. Du kan som gæst bestille massage, tyrkisk bad-HAMMAM, ansigtsbehandlinger, bodyscrub, kropsindpakninger og aromabade.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Kong Frederik
Hotels.com

Hotel Kong Frederik

4/5

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Lige ud til vandet i en utroligt smuk bygning fra 1780’erne over for Operaen og tæt på Amalienborg Slot Copenhagen Admiral Hotel. Med andre ord, så har Copenhagen Admiral Hotel en helt utrolig beliggenhed. Derudover byder hotellet på luksuriøse værelser og en bred vifte af moderne og lækre faciliteter, som du frit kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Lige midt i det helt utroligt smukke Nyhavn ligger 71 Nyhavn Hotel. Her har du mulighed for at overnatte i de smukke bygninger fra 1800-tallet, samt nyde deres lækre faciliteter og slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er der kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder i København. Vil du gerne opleve København er 71 Nyhavn Hotel oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Comwell Klarskovgaard er et hyggeligt hotel der ligger med en smuk udsigt over Storebælt fra centrum af Korsør. Hos hotellet kan du nyde de gode faciliteter, tage et smut på stranden eller slappe af i de hyggelige værelser. Derudover er der også kort vej fra hotellet til København, så man kan også tage et smut til storbyen.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde befinder sig i en historisk herregård ved navn Scheelsminde og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i Aalborg. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Hotellet råder over gode facilieter, som f.eks. fitnesscenter og en stor pool, hvor du kan nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hvis du vil en tur til smukke Thisted, så er Hotel Limfjorden det helt perfekte sted for dig at overnatte. Hotel Limfjorden har en fantastisk beliggenhed med kort afstand til mange smukke seværdigheder, som bl.a. Thisted Kirke og Thisted Kirkegaard. Derudover byder hotellet dig ind til hyggelige rammer og lækre værelser, samt en super restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hvis du vil en tur til smukke Grenaa er Hotel Marina det helt perfekte sted at overnatte. Dette familievenlige hotel byder dig ind til hyggelige værelser, smukke omgivelser og lækre faciliteter, som bl.a. deres helt egen pool. Hvis du vil ud og opleve Grenaa er der også kun kort vej til mange unikke seværdigheder, som bl.a. Gredanapigen.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

I udkanten af Padborg kan du finde Bov Kro. Den hyggelige lille kro er perfekt for parret og den lille ven, der bare gerne vil have en rolig ferie uden at skulle undvære hinanden. Et weekendophold på Bov Kro giver et par dage med ro i sindet og plads til at udforske den lokale kultur og de mange seværdigheder i området.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Lad ikke hunden gå glip af jeres weekendophold

For mange familier er det på ingen måde nemmest at lade hunden blive hjemme, når man selv drager af sted på et hyggeligt weekendophold. Så skal man bruge tid og kræfter på at finde nogen, der har mulighed for at passe den, og det kan ende med at blive en større opgave.

Derfor er det perfekt at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, hvor den kan boltre sig på store grønne arealer eller langs Vestkysten, alt afhængig hvilket hotel du vælger at booke dig ind på. Både du, resten af familien og jeres hund vil kunne få et par skønne dage på et af de ovennævnte hoteller, hvor man enten gratis eller mod et mindre gebyr kan have hunden med.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilke hoteller og kroer tillader weekendophold med hund?

Der findes en lang række vidunderlige hoteller og kroer som tillader at man tager hunden med på weekendophold, du kan se mange af dem her på siden. 

Hvilke regler er der for weekendophold med hund?

De fleste hoteller og kroer har regler for weekendophold med hund, dette variere dog fra sted til sted. Nogle kræver at man ikke lader hunden være alene andre at hunden skal være rolig under opholdet.

Hvor meget koster et weekendophold med hund?

Et weekendophold med hund koster 700-2700 kr. prisen afhænger af hvilket hotel eller kro I vælger at nyde jeres ophold hos. Har stedet et spaområde, golfbaner og lignende opholdet oftest i den dyrere ende.