fbpx

Weekendophold Hund

Bedste weekendophold med hund 2021

Kunne du ikke forestille dig et weekendophold uden din bedste ven, er det jo godt, der er så mange hoteller og kroer rundt omkring i landet, der glædeligt både tager imod dig og din familie samt det firbenede medlem. Det er bare meget nemmere at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, så man ikke skal til at arrangere pasning.

Ved at vælge et hotel, der åbent tager imod gæster med kæledyr, kan du være sikker på, at dit kæledyr får en rigtig god oplevelse ved at være med. Hunden skal ikke bare sidde og kede sig på et eller andet dyreinternat eller hjemme hos en af jeres venner, hvor den kan få lov til at vente på, at I kommer og henter den igen.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Marienlyst Strandhotel

4/5

Nyd et vidunderligt weekendophold på Marienlyst Strandhotel, her har I mulighed for at slappe af i smukke omgivelser. Hotellet ligger direkte ud til havet og med et flot kig til Kronborg Slot, hvilket vil være et oplagt besøg værd hvor også jeres hund er velkommen i hvert fald uden for slottets tykke mure.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Har I hang til gode golfoplevelser og dejlige spaområder? Så er Himmerland Golf & Spa Resort et oplagt sted for jer at nyde et weekendophold med hund. Fra hotellet er der flere smukke stier som fører jer rundt i den smukke nordjyske natur, hvilket jeres kære hund helt sikkert ligeledes vil nyde.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Comwell Holte

3/5

I den nordligste del af Storkøbenhavn er den smukke by Holte beliggende, med rig adgang til naturen ligger Comwell Holte smukt placeret tæt på København men uden alt larmen og støjen. Hvis I derfor ønsker et lidt afslappende weekendophold i selvskab med jeres hund, vil dette være et oplagt valg for jer.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

På Benniksgaard Hotel er du hjerteligt velkommen til at medbringe din hund. Det eneste krav til at du må medbringe din hund er dog bare, at du skal huske at melde det på forhånd. Derudover koster det også et lille gebyr, men det er ikke meget. Glemmer du at melde det på forhånd, kan du risikere at få en regning på 950 kroner for ekstra rengøring.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Dagmar
Hotels.com

Hotel Dagmar

3/5

Hotel Dagmar ligger centralt placeret i den smukke og meget historierige by Ribe. Den korte afstand til Vesterhavet og de mange flotte vandreruter er et yderligere stort plus hvis du ønsker at tage jeres søde hun med på dette weekendophold. Ligeledes har byen meget at byde på med flotte caféer, historiske bygninger og brostensbelagte gader.

Laveste pris for 2 personer: 1.494 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Til de der er på udkig efter et rigtig hyggeligt weekendophold med hund, hvor det er muligt at få en lille pause fra hverdagen er dette stedet for jer. Hotel Årslev Kro ligger dejligt tæt på naturen, her vil der være rig mulighed for at få noget frisk luft og luftet jeres kære hund så den er rolig på hotellet så i her har mulighed for at slappe godt af.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Hvis I elsker at tage på hyggelige og ikke mindst aktive weekendophold sammen med jeres hund er Golf Hotel Viborg det helt rette sted for jer. Her vil der være rig mulighed for at få brandt energi af på den flotte golfbane samt gå lange ture med hunden i den omkringliggende meget smukke natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Copenhagen Island Hotel
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Ønsker i at nyde en dejlig weekend i København med jeres hund? Så overvej om ikke Copenhagen Island hotel vil være det helt rette sted for jer at nyde et weekendophold med hund i København. Hotellet ligger dejligt centralt og tæt på hyggelige gader samt de kendte turistattraktioner og gode parker hvor i kan lufte jeres hund.

Laveste pris for 2 personer: 820 kr.

Hotel Kolding

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Hotels.com

Comwell Hvide Hus Aalborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 966 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Kong Frederik
Hotels.com

Hotel Kong Frederik

4/5

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Best Western Torvehallerne
Hotels.com

Best Western Torvehallerne

4/5

Laveste pris for 2 personer: 835 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Slotshotellet Aalborg
Hotels.com

Slotshotellet Aalborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Helnan Phønix Hotel Aalborg
Hotels.com

Helnan Phønix Hotel Aalborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Comwell Kolding

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Limfjorden

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Marina

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Medi
Hotels.com

Hotel Medi

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.105 kr.

Hotel Jutlandia

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Ansgar

3/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

I udkanten af Padborg kan du finde Bov Kro. Den hyggelige lille kro er perfekt for parret og den lille ven, der bare gerne vil have en rolig ferie uden at skulle undvære hinanden. Et weekendophold på Bov Kro giver et par dage med ro i sindet og plads til at udforske den lokale kultur og de mange seværdigheder i området.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Lad ikke hunden gå glip af jeres weekendophold

For mange familier er det på ingen måde nemmest at lade hunden blive hjemme, når man selv drager af sted på et hyggeligt weekendophold. Så skal man bruge tid og kræfter på at finde nogen, der har mulighed for at passe den, og det kan ende med at blive en større opgave.

Derfor er det perfekt at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, hvor den kan boltre sig på store grønne arealer eller langs Vestkysten, alt afhængig hvilket hotel du vælger at booke dig ind på. Både du, resten af familien og jeres hund vil kunne få et par skønne dage på et af de ovennævnte hoteller, hvor man enten gratis eller mod et mindre gebyr kan have hunden med.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilke hoteller og kroer tillader weekendophold med hund?

Der findes en lang række vidunderlige hoteller og kroer som tillader at man tager hunden med på weekendophold, du kan se mange af dem her på siden. 

Hvilke regler er der for weekendophold med hund?

De fleste hoteller og kroer har regler for weekendophold med hund, dette variere dog fra sted til sted. Nogle kræver at man ikke lader hunden være alene andre at hunden skal være rolig under opholdet.

Hvor meget koster et weekendophold med hund?

Et weekendophold med hund koster 700-2700 kr. prisen afhænger af hvilket hotel eller kro I vælger at nyde jeres ophold hos. Har stedet et spaområde, golfbaner og lignende opholdet oftest i den dyrere ende.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.