fbpx

Kroophold

Bedste kroophold i Danmark 2024

Der er noget helt særligt over de mange kroophold, der findes rundt i Danmark. De er både charmerende, utrolig stemningsfyldte og perfekte til et afslappende getaway. Gå på opdagelse her på siden og find et ophold, du kan nyde med din rejsepartner.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Vil du en tur til Grindsted, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end den fantastiske kro Filskov Kro. Her er der adgang til lækre faciliteter, som bl.a. fitnesscenter og morgenmadsbuffet, samt lyse og hyggelige værelser hvor man kan hvile og lade batterierne op igen. Derudover er der kort til smukke seværdigheder, som f.eks. Filskov Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Der er ikke nogen tvivl om, at hvis du vælger at bestille et ophold hos Hvalpsund Færgekro, så kommer du til at nyde det helt vildt. Hvalpsund Færgekro har nemlig meget at byde på. Her er der blandet andet hyggelige værelser, lækre og moderne faciliteter, deres fantastiske restaurant og kun ganske kort til mange forskellige seværdigheder, som f.eks. Hvalpsund Lystbådehavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

På Comwell Sorø Storkro finder man et hav af skønne oplevelser. Som bekendt er Comwell kendt for at være en kæde, der tilbyder både overnatning og wellness i ét. På denne fantastiske Comwell afdeling i Sorø, er der plads til både fysiske udfordringer og fritidsaktiviteter. Comwell Sorø Storkro er utroligt moderne indrettet og har en fantastisk glasfront i pavillionstil. Kroen fokuserer på fantastiske oplevelser – både personlige og gourmetmæssige skønne oplevelser både for private og for firmaudflugter.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I hjertet af Næstved kan du finde det utroligt skønne Hotel Kirstine. Her har du mulighed for at få et kroophold ud over det sædvanlige i den smukke hvide bindingsværksgård. Hotellets historie gået helt tilbage til 1745, hvor rådmanden Mathias Hansen byggede gården. I dag har kroen også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Vil du en tur til Tambohuse, Struer, så er Tambohus Kro og Badehotel det helt perfekte sted for dig at overnatte. Her vil du befinde dig i smukke omgivelser og lige op ad vandet, så du kan starte dagen med et dyp i det friske fjordvand. Kroen og Badehotellet har super hyggelige værelser og en fantastisk restaurant, hvor du kan få utrolige madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro har beliggenhed i Silkeborg, som er en fantastisk by med mange seværdigheder. Der er også kun ganske kort afstand til disse seværdigheder fra Kongensbro Kro, som f.eks. Slotsholmen, der ligger super tæt på kroen. Hos Kongensbro Kro er der hyggelige omgivelser og lækre faciliteter, hvor du kan nyde den ekstraordinært lækre mad, som kroen laver.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en hyggelig kro på Mors, som har en helt fantastisk udsigt over Limfjorden. Hvis du er på udkig efter et godt kroophold, så er der heller ikke nogen tvivl om, at Sallingsund Færgekro er en oplagt mulighed for dig. Kroens historie går tilbage til slutningen af 1600-tallet og byder på lækkert mad i unikke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel har beliggenhed i de smukkeste naturomgivelser med en unik udsigt over Flensborg Fjord. Hotellet er 4-stjernet og byder på et uforglemmeligt kroophold med maksimal afslapning, ultimativ livsnydelse og muligheden for at nyde lækre retter, som hotellets dygtige kokke laver på friske og lokale råvarer. Derudover er der også mulighed for at komme ud at se spændende seværdigheder i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro har en unik beliggenhed i det historiske Sønderjylland. Slottet har en stor historie, som rækker sig helt tilbage til 1232. Historien bag slottet kombineret med nye moderne faciliteter gør Gram Slotskro til det helt perfekte sted for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Sønderjylland. Ved siden af kroen er der den fantastiske slotspark.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Omgivet af Danmarks største skov ligger Rold Storkro. En kro der er velset og har vedholdt popularitet siden 1958. Det har den grundet sin gode service, det kvalitetsfulde køkken og de smukke omgivelser. Rold Storkro er kroen til dig, der elsker den gode beliggenhed og sætter pris på, at du er værdsat som gæst. Menukortet er udsøgt og byder på moderne mad såvel som klassiske danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro er en gammel og unik kro, hvor der er en helt igennem fantastisk stemning. Hvis du skal besøge Menstrup, er Hotel Menstrup Kro det perfekte sted at overnatte. Kroen byder dig velkommen til et fantastisk ophold med maksimal afslapning og den lækreste mad. Derudover har kroen en fantastisk beliggenhed med de smukkeste omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro ligger små 30 minutter fra grænsen og er derfor den perfekte kro til dig, som gerne vil ud at opleve det historiske grænseland. Hos kroen inviteres du indenfor til et hyggeligt kroophold i smukke omgivelser. Derudover har kroen også en fantastisk restaurant, hvor kromanden sammen med sine kokke laver specialiteter og lækre smørrebrød.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Hotel Pinenhus har en helt utrolig beliggenhed ned til stranden og ligner mere end maleri end virkelighed. Som gæst hos Hotel Pinenhus kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres mange lækre faciliteter. På hotellet er der også mulighed for at spille minigolf, billiard og dart. Derudover har hotellets spa et fantastisk afslapningsområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er et hyggeligt og familievenligt hotel, som gør det muligt for dig at opleve Ålbæk på en fantastisk måde. Kroen er i sig selv et unikt sted med smukke omgivelser og lækre faciliteter, så man kan sagtens få noget tid til at gå bare ved kroen. Den ligger dog også tæt på mange smukke seværdigheder, som f.eks. Raabjerg Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Kastanjelunds Wärdshus
Hotels.com

Kastanjelunds Wärdshus

3/5

Kastanjelunds Wärdshus er et yderst hyggeligt hotel, hvor der virkelig er mulighed for afslapning og uforglemmelige minder. Hotellet har en smuk beliggenhed i romantiske omgivelser, samt kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, som serverer mange forskellige lækre retter. Der er også en lækker badestrand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.022 kr.

gerlev kro og hotel
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel byder dig velkommen til et hyggeligt ophold i smukke omgivelser. Som besøgende i Gerlev er Gerlev Kro og Hotel også det oplagte sted at overnatte. Her er der flotte og hyggelige værelser, kort afstand til seværdigheder og naturskønne områder og naturligvis altid mulighed for at nyde kroens egen lækre mad, som er i en klasse for sig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Hvis du gerne vil på et idylliske kroophold på solskinsøen Bornholm, så er Hotel Allinge den oplagte mulighed for dig. Hotellet byder på hyggelige værelser og en fantastisk beliggenhed med den vildeste udsigt over havet. Fra hotellet er der kort vej til smukke klipper, en lækker badestrand, den smukke havn og naturligvis en masse fantastiske restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hovborg Kro byder dig indenfor til et hyggeligt kroophold i de smukkeste omgivelser. Kroen er lavloftet og har stråtækt og tager derfor dig tilbage i historien på en helt unik måde. Der er en unik atmosfære over kroen og derudover har kroen en helt fantastisk restaurant, hvor du kan få store madoplevelser. Der er også en stor golfbane lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggard er et fantastisk hotel med beliggenhed i Hurup Thy. Her inviteres du indenfor til en verden af gastronomi, spa og wellness. Hotellet har nemlig en helt fantastisk restaurant, et kæmpe spaområde og mulighed for ultimativ afslapning. Derudover er der kort vej til spændende destiantioner, som bl.a. Nationalpark Thy, der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen har en unik beliggenhed i Båstad i Sverige. Her kan du få et fantastisk kroophold, hvor hotellets kokke står klar til at servere store madoplevelser til dig. Derudover er det bestemt ikke mangel på ting at lave hverken på hotellet eller i nærområdet. Hotellet har en lækker pool og gode faciliteter, og i nærheden er der spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i hyggelige Odder og byder på et fantastisk kroophold. Fra kroen har du en fantastisk udsigt over Norsminde Fjord og lystbådehavnen, og kan overnatte i kroens hyggelige værelser. Kroen har også en unik restaurant ved navn Slow Food, hvor du får serveret mad af den højeste kvalitet ledsaget af lækre vine fra hotellets vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Hvis du vil en tur til den smukke by Billum, så er Billum Kro det oplagte sted for dig at overnatte. Her er der altid en hyggelig stemning og moderne faciliteter, som sikrer at kroens gæster får et fantastisk ophold. Kort fra kroen ligger Billum Kirke, som er en meget populær seværdighed, og derudover har kroen sin egen fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

st binderup kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Har du planer om at besøge idylliske Aars? Så er St. Binderup Kro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der nemlig gode faciliteter, som sikrer et godt ophold, samt den lækre kro der laver helt fantastisk dansk mad. Derudover er der kort til smukke seværdigheder, som bl.a. Borremose Fæstningen, som man lige skal en tur forbi for at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Nord for centrum af Christiansfeld finder du Den Gamle Grænsekro, som er en enormt hyggelig og ”rigtig” dansk kro. Kroen har smukke lokaler, en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser og naturligvis deres restaurant, som serverer den lækreste mad – både internationale og danske måltider. Vil du en tur til Christiansfeld er Den Gamle Grænsekro er godt sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Skipperkroen

3/5

På Mullerup Havn kan du finde Skipperkroen, som er en hyggelig 4-stjernet kro, der bl.a. er kendt for deres evne til at lave smagfuldt og lækker mad. Kroen ligger lige ud til en fantastisk badestrand, hvor der er mulighed for at nyde en dejlige danske sommer. Kroen har lækre værelser samt hyggelige feriehuse, så der er plads til både par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Drømmer du om at besøge Højer er Rudbøl Grænsekro det perfekt sted at overnatte. Faktisk så er Rudbøl Grænsekro så hyggeligt et sted, at kroen i sig selv er nok grund til at besøge Højer. Her er der lækre faciliteter, bl.a. spa, og en fantastisk restaurant der laver den lækreste mad. Derudover ligger kroen tæt på mange seværdigheder, som Højer Pottemageri og Hanne i Højer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro giver dig muligheden for at komme ud og koble af fra hverdagens stress og bare slappe helt af, så du kan få ladet batterierne på. Kroen er kendt for at lave fantastisk mad og sine altid hyggelige og idylliske omgivelser. Derudover ligger Nørre Vissing Kro tæt på flere forskellige smukke seværdigheder, som bl.a. Sophiendal Gods og Veng Klosterkirke.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hos Hotel Vissenbjerg Storkro vil du finde mange fantastiske faciliteter, og kort vej til populære seværdigheder, som bl.a. Vissenbjerg Kirke. Derudover er der Kroen, hvis kokke står klar til at give dig en ekstraordinær madoplevelse, som du sent vil glemme. Alt i alt, er Hotel Vissenbjerg Storkro et unikt sted, hvor afslapning og livsnydelse mødes på fineste vis.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

Refborg Hotel er et hyggeligt og idyllisk hotel der ligger lige midt i Billund. Hos Refborg Hotel kan du få et helt fantastisk kroophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet fuldt ud. Derudover har hotellet Restaurant Spiseriet, hvor de talentfulde kokke står klar til at servere fantastiske retter til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Landgasthof Tarp
Hotels.com

Landgasthof Tarp

3/5

Er du på udkig efter et hyggeligt kroophold i Tarp, så er Landgasthof Tarp den helt perfekte mulighed for dig. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige omgivelser, samt gøre brug af hotellets mange lækre faciliteter. Der er også kort vej til en bred vifte af unikke attraktioner, som bl.a. Windmuhle Antje der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 781 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Vil du gerne til hyggelige Mariager, så er Postgaarden Mariager det helt perfekte sted at overnatte. Her har du alt det bedst af Mariager lige ved din dør. Du kan f.eks. tage ud og udforske monumenter som Hohøj og Kongehøjen Ved Voldstedlund. Derudover har hotellet også en fantastisk restaurant og et hyggeligt barområde, hvor du kan nyde en kold drink.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Hotel Zum Hirschen
Hotels.com

Hotel Zum Hirschen

4/5

Hotel zum Hirschen er et hyggeligt familie-drevet hotel, som ligger i gågaden Zell am See. Hotellet ligger kun et par minutter fra byens berømte sø og mange andre unikke destinationer. Som gæst kan du gøre brug af alle hotellets lækre faciliteter, som bl.a. swimmingpool, spa- og wellnesscenter, gratis wi-fi og mere til. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.329 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hotel Hjallerup Kro

3/5

Tag på et idyllisk kroophold i Nordjylland ved Hotel Hjallerup Kro. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter. Vil du gerne opleve alle de spændende destinationer Nordjylland har at byde på, så er Hotel Hjallerup Kro oplagt. Derudover har hotellet også en fantastisk restaurant, hvor der serveres store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Hotel Frøslev Kro
Hotels.com

Hotel Frøslev Kro

3/5

Alle har brug for et sted hvor de kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Frøslev Kro kan være lige præcis det sted for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile og lade batterierne op. Fra kroen er der også kort vej til spændende vartegn, som bl.a. Bov Kirke der ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup Kro
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Svostrup Kro er en idyllisk kro, som byder op til et afslappende og hyggeligt kroophold. Har har du mulighed for at overnatte i de naturskønne omgivelser, samt gøre bug af kroens lækre faciliteter. Kroen har en helt fantastisk restaurant, som er meget populær på tværs af Skandinavien, hvor kokkene serverer lækre Europæiske og Danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro ligger lige op ad vandet ved Kertinge Nor, som ligger med Odense på den ene side og Kerteminde på den anden. Kroen har lækre værelser, selskabslokaler, restaurant og en meget hyggelig krostue. Restauranten er specielt kendt for den fantastiske mad, som restauranten laver, der altid er baseret på lækre ingredienser fra det idylliske lokalområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Mellem Grenå og Bønnerup Havn, på toppen af Djursland, finder du Hotel Gjerrild Kro. Dette er Danmarks naturskønne næse, som ligger lige ved Kattegatkysten. Gjerrild Kro blev opført tilbage i 1843 og ligger tæt på Sostrup Slot, som har stået der lige siden 1600-tallet. Som gæst hos Gjerrild Kro bliver du inviteret ind til hygge omgivelser og lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Skal du besøge den idylliske by Sabro, så er Hotel Sabro Kro uden tvivl et oplagt valg for dig. Her vil du finde utroligt romantiske og hyggelige omgivelser, samt mange lækre faciliteter der sikrer et godt ophold. Tæt ved Hotel Sabro Kro vil du også finde Nilles Kro, som er en meget populær fransk restaurant. Borum Kirke ligger også kun lige en kort cykeltur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel ligger i smukke omgivelser i byen Lemvig. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser med en fantastisk beliggenhed, hvor der er kort vej til mange forskellige seværdigheder. Der er f.eks. Heldum Kirke og Nørlem Kirke, som begge ligger en kort gåtur fra hotellet. Hotellet byder også på mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Korning Kro

3/5

Hotel Korning Kro ligger i Horsens og byder dig velkommen til de hyggeligste hotelværelser altid til gode priser. Ved Hotel Korning Kro er der fokus på at skabe dansk hygge og afslapning, så du som gæst er sikret et afslappende ophold, hvor du bare skal fokusere på at nyde den lækre mad og de moderne faciliteter. Derudover er der kort til mange unikke vartegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Rødvig Kro og Badehotel er et autentisk og super hyggeligt dansk gammelt badehotel, som i mange år har inviteret besøgende ind til unikke omgivelser og fantastiske madoplevelser. Derudover er kroens værelser altid rene og super hyggelige og det perfekte sted for dig til at lade batterierne op, koble helt af fra hverdagens stress og bare nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

På toppen af klitterne mod vest i Jylland kan du finde Nymindegab Kro, som ligger så langt ud til Vesterhavet, som det overhovedet er muligt. Her inviteres du indenfor til hyggelige omgivelser og lækre værelser, samt en fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at servere mad i særklasse til dig og dem du er på ophold med.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I Møgeltønder finder man en kro, der kommer så tæt på kongelige standarder som muligt. Prins Joachim boede der selv i perioden fra 1995-2014, så der er ingen tvivl om, at Schackenborg Slotskro er noget af det ypperste, man finder i landet. Schackenborg Slotskro beskrives som et sted, der er taget ud af et eventyr. Med højt til den åbne himlen og den brostensbelagte slotsgade, hvor ænderne frit vandrer rundt, kan omgivelserne godt virke lidt surrealistiske.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

sevel kro
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Sevel Kro er en smuk og hyggelig landsbykro, hvor der er fantastiske overnatningsmuligheder, hvis du gerne vil besøge Vinderup. Derudover har kroen en meget velbesøgt restaurant, som er populær på grund af kroens kokke der laver helt fantastiske danske retter med råvarer fra lokalområdet. Derudover er der kort vej til en flot sø og andre seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro har hele 78 lyse og hyggelige værelser, som folk tager til fra hele Skandinavien og Europa for at opleve de smukke omgivelser. Derudover har kroen sin fantastiske restaurant, Det Rustikke Landkøkken, som laver den lækreste gourmetmad baseret på lokale råvarer. Sidst men ikke mindst, er der kun kort til mange unikke seværdigheder og Aarhus centrum.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

hundested kro og hotel
Hotels.com

Hundested Kro og Hotel

3/5

Hvis du vil opleve Hundested, er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte end Hundested Kro og Hotel. Denne kro har en fantastisk beliggenhed med meget kort til byens seværdigheder, som bl.a. Lynæs Kirke og Tothaven. Derudover byder hotellet på lækre værelser og nem adgang til kroens helt fantastiske mad, hvor man virkelig får mulighed for at sætte ekstra meget pris på livet.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen er et unikt sted, hvor ejeren Henrik Frederiksen, har skabt et sted hvor du har mulighed for at få store madoplevelse i helt fantastiske omgivelser. Ved Molskroen er der to hoteller og to restauranter, så du både kan prøve nogle forskellige madoplevelser og har rig mulighed for at overnatte. Der er kort vej til smukke destinationer, så du kan opleve noget udover kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Vil du en tur til Fredensborg er Fredensborg Store Kro et romantisk hotel, som står klar til at give dig et fantastisk ophold. Her er der Fredensborg Store Kro restaurant, hvis kokke står klar til at kokkerer en utrolig madoplevelse til dig, samt kroens personale der har dig og din forkælelse i fokus. Kort vej fra kroen er der også en masse flotte seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

herløv kro
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Hvis du har planer om at besøge Herlev, så er Herlev Kro Hotel et fantastisk sted at overnette. Dette hotel har lyse og lækre værelser med gratis wi-fi. Derudover laver Herlev Kro Hotel restaurant den lækreste mad, som bare vil gøre dit ophold endnu mere fantastisk. Hotellet har en god beliggenhed med flotte omgivelser og kort til flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

hotel fjordkroen
Hotels.com

Fjordkroen

4/5

I Tappernøje på Sjælland kan du finde Hotel Fjordkroen. Hotel Fjordkroen er et helt unikt hotel, som med sin beliggenhed kan byde på den vildeste udsigt over Præstø Fjord. Derudover har hotellet en bred vifte af lækre faciliteter og du er altid kun er kort gåtur fra en lækker badestrand. Hotellets restaurant serverer fantastiske danske og franske specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Bandholm Hotel byder dig velkommen på meget mere end bare at overnatte. Hotellet har nemlig en unik beliggenhed lige ved siden af Smålandshavet og med kort afstand til et hav af udflugtsmål. Her kan du bl.a. nemt komme ud og se Knuthenborg, Lalandia, Museer, Godser og flere forskellige fantastiske golfbaner. Derudover byder hotellet på unikke madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

den gamle digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Personalet hos Den Gamle Digegaard står klar til at give dig et ophold, som du sent vil glemme. Den Gamle Digegaard står midt i, måske, Danmarks smukkeste område med smuk natur, flere forskellige seværdigheder og har derudover naturligvis en helt igennem fantastisk restaurant, hvis kokke også står klar til at give dig en madoplevelse du vil tale om i lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

godstedlund bnb
Hotels.com

Godstedlund B&B

3/5

Hos Godstedlund B&B, som ligger midt på unikke Lolland, er der 7 fantastiske værelser, som du kan bestille hvis du vil overnatte dette idylliske sted. Hos hotellet kan du bl.a. nyde lækker morgenmad og tapas i deres hyggelige café og om aftenen et lækkert glas vin fra Østergaard vinmageri, der ligger lige i nærheden. Derudover vil du være omringet af seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

fuglsang herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

Vil du besøge idylliske Toreby L., så er Fuglsang Herregaard det perfekte sted for dig. Her er der kort vej til mange forskellige ting i området, som f.eks. Fuglsang Park der er utroligt smuk. Som gæst hos Fuglsang Herregaard er du i fokus, og hotellet er designet til at kunne give dig så fantastisk et ophold som muligt med maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

askø mejeri bnb
Hotels.com

Askø Mejeri

3/5

Hos Askø Mejeri er hygge og rummelighed nøgleordene og som gæst hos Askø Mejeri kan du forvente at få et helt fantastisk ophold. Deres motto er ”nye oplevelser hver dag”, fordi der er så mange muligheder for forskellige ting at opleve. Er du dog mere ude efter bare at slappe af er det heller ikke noget problem, da man nemt bare kan nyde nuet.

Laveste pris for 2 personer: 784 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Bov Kro stammer helt fra 1500-tallet og har beliggenhed i Padborg, med kun er 3 km til den tyske grænse. Kroen har hyggelige rammer med moderne og lækre værelser, samt deres egen restaurant som laver helt fantastisk hjemmelavet dansk mad. Derudover har de et bredt udvalg af danske øl. Ved kroen er der flere seværdigheder, bl.a. vandrestien Gendarmstien, som går lige forbi kroen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hjørring kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Har du planer om at tage til det nordjyske og opleve hvad en by som Hjørring har at byde på? Så er Hjørring Kro det helt perfekte sted for dig at overnatte. Kroen har en god beliggenhed tæt på byens populære seværdigheder i Hjørring, heriblandt Bymiljø Hjørring og Fontaene. Derudover er der lækre værelser hos kroen og altid den lækreste mad hos kroens restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Fladbro Kro
Hotels.com

Fladbro Kro

3/5

Lige ved siden af den naturskønne Fladbro Skov ligger Fladbro Kro, som stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Her vil du finde en helt igennem fantastisk gourmet-restaurant og lækre værelser, hvor du som gæst altid har adgang til gratis wi-fi. Man kan sagtens få tiden til at gå på kroen, men skulle du have lyst ligger seværdigheder og Randers Golfklub også super tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Selvom Rødekro er en lille by, er det ikke svært at finde et fantastisk sted at overnatte. Byen har nemlig det hyggelige Hotel Røde-Kro, som står klar til at give dig et unikt og idyllisk ophold. Kroen serverer den lækreste mad og derudover er der ganske kort til mange smukke seværdigheder, som bl.a. Hjordkær Kirke og monumentet Stående nøgen kvinde.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Bromølle Kro
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Bromølle Kro er en smuk og idyllisk kro med beliggenhed ned til Åmose Å. Kroen er omringet af skov, hvilket er med til at skabe en helt magisk stemning omkring Danmarks ældste kro. Bromølle Kro har været i krodrift siden 1198, hvilket naturligvis er med til at skabe den hel unikke atmosfære der er ved kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Vil du gerne på et hyggeligt kroophold i Nordjylland? Så er Tylstrup Kro lige noget for dig. Tylstrup Kro ligger i den lille hyggelige by Tylstrup og byder dig indenfor til hyggelige værelser i idylliske omgivelser. Kroen er også den perfekte base til dig som gerne vil ud at opleve seværdigheder i Nordjylland, eller dig som elsker at spille golf.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Purhus Kro
Hotels.com

Purhus Kro

3/5

Purhus Kro er en hyggelig og unik landevejskro, som ligger op til et uforglemmeligt kroophold. Kroen ligger på landevejen mellem Randers og Hobro, og inviterer dig indenfor til hyggelige og rolige omgivelser. Her kan du glemme alt om hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet. Kroens restaurant serverer derudover god dansk kromad, hjemmelavet med kærlighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Låsby Kro
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Låsby Kro er en traditionel kro med beliggenhed mellem Århus og Silkeborg. Kroens beliggenhed gør det derfor nemt at komme ud at opleve både Århus og Silkeborg, samt mange flere seværdigheder i nærområdet. Derudover kroen en utrolig hyggelig kro, som byder dig indenfor til et hyggeligt kroophold. Kroen har også en unik restaurant, hvor køkkene tager udgangspunkt i klassisk dansk mad.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Sdr. Omme Kro
Hotels.com

Sdr. Omme Kro

3/5

Sdr. Omme Kro er en moderne og hyggelig kro, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt kroophold, hvor du kan slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Kroen råder over mange hyggelige værelser og har derudover en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter baseret på årstidens friske og lokale råvarer. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.000 kr.

Keisergården

2.5/5

Små 25 km fra Nykøbing Falster ligger Keisergården i Nørre Alslev i et idyllisk område. Her byder Keisergården dig ind i hyggelige rammer, hvor du kan overnatte i deres lækre værelser, som alle har gratis wi-fi. Derudover har Keisergården egen restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en madoplevelse, som du ikke vil glemme lige foreløbig.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

asminderød kro
Hotels.com

Asminderød Kro

3/5

Asminderød kro er en helt igennem fantastisk kro, hvis historie går helt tilbage til 1600-tallet. I dag er Asminderød Kro en moderniseret kro, som hvert år byder gæster fra hele Danmark og verdenen velkommen til et fantastisk ophold med maksimal afslapning og den lækreste mad. Derudover er der kort til flotte seværdigheder og smukke golfbaner.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

malling kro
Hotels.com

Malling Kro

3/5

Malling Kro ligger i de smukkeste omgivelser og byder deres gæster velkommen til hyggelige værelser, gode faciliteter og bare et helt igennem godt ophold. Derudover serverer Malling Kro’s restaurant mad i særklasse, som er blevet populær hele Danmark over på grund af den høje kvalitet og lækre smag. Kroen serverer også specielle og lækre vine, som passer perfekt til den lækre mad.

Laveste pris for 2 personer: 800 kr.

Mitophold har samlet de bedste kroophold

Hos Mitophold har vi gjort os utrolig umage med at håndplukke de bedste kroophold, der er i Danmark. For når først du vil rive et par dage ud af kalenderen til en miniferie, så skal du have den bedste oplevelse.

Vi har naturligvis sørget for, at du kan finde de bedste kroer, ved bare at scrolle gennem vores side. Du kan derfor også spare meget tid ved, at du ikke skal søge internettet tyndt for kroophold. Når der et ophold, som har vækket din interesse, så kan du læse mere om det, og selvfølgelig se billeder. Vi har samtidig angivet, hvor mange stjerner de forskellige kroer har, så du nemt kan se, hvordan kroerne er vurderet. 

helt fantastisk sommerdag i Danmark

Danmark byder på mange forskellige kroophold 

Danmark byder rigtig mange gode ferieoplevelser, og et kroophold er ingen undtagelse. Når du skal finde en kro, vil du opleve, at stederne kan byde på forskellige oplevelser. Vi lister nogle af dem op herunder.  

Nyt et kroophold med store, gastronomiske oplevelser

Noget af det særlige ved de danske kroer er, at du kan finde store, gastronomiske oplevelser. Du kan derfor også få et ophold, hvor der er ekstra talentfulde kokke i køkkenet. Og mon ikke du vil opleve, at deres retter og anretninger kommer til at blæse dig bagover. 

Hvis gode og nye spiseoplevelser derfor er i din ånd, så book gerne et kroophold, der også tilbyder gourmetmad. 

Find kroophold med en fantastisk beliggenhed

Hvad end du skal booke et kroophold, slotsophold eller spaophold, så har beliggenheden ofte noget at sige for din oplevelse. Derfor finder du selvfølgelig også kroophold, som har en fantastisk beliggenhed. Det kan nemlig have en betydning for, hvor magisk dit ophold ender med at blive. For hvem vil ikke gerne indlogeres på en kro, der er omringet af smuk natur, eller måske lige ned til vandet? Det er nok langt de fleste, som kan nikke ja til det. 

Hvis du sætter pris på smukke omgivelser, så tjek gerne op på kroens adresse.

Book et luksus kroophold 

Hvis du indtil nu har tænkt, at luksus ikke går hånd i hånd med et kroophold, så kan vi heldigvis overraske dig positivt. Her på siden finder du kroer, hvor du kan forvente et ophold, der bliver ud over det sædvanlige. Det gælder både ift. servicen, værelset du kommer på, kroens faciliteter og ikke mindst omgivelserne. Så hvis overdådige værelser, smukke omgivelser og gourmetoplevelser er noget for dig, så gå endelig efter et luksus kroophold – for dem er der flere af. 

Få store vinoplevelser på dit kroophold 

Sætter du pris på en god drue? Så finder du heldigvis kroophold med store vinkort, og vine fra hele verden. Du kan derfor også nyde et glas eller to til maden. Du kan desuden også være så heldig, at du finder kroer, med en samling af sjældne og gamle vine. 

Prik endelig til personalet, hvis du vil have deres hjælp til at udvælge vine til de forskellige retter, du skal have. Eller hvis du vil præsenteres for vinkortet. 

En kroferie kan være det perfekte, romantiske getaway

Ønsker du at overraske og kræse lidt ekstra for din kæreste, ægtefælle eller partner? Så vil et romantisk getaway på en kro være et populært valg. En kro kan danne de perfekte rammer for, at romantikken kan blomstre, og at I kan få afslappende og nærværende oplevelse. 

Uanset om I har været sammen i mange år eller ej, så kan det altid betale sig med et afbræk fra de vante rammer og rutiner. På et romantisk kroophold kan I skabe nye oplevelser sammen

Få ladet batterierne op på et kroophold 

Når du vælger at booke et kroophold, er der plads til maksimal afslapning i charmerende omgivelser. Du kan finde kroophold, med en ekstra hyggelig og hjemlig stemning. Det betyder også, at du vil føle dig godt tilpas, så snart du træder ind på kroen. 

Noget af det ekstra gode ved kroophold er, at du kan få ladet batterierne godt op. I en travl hverdag, hvor arbejde, familie, venner og huslige pligter skal passes, er det ikke altid til at finde tid til at koble af. Heldigvis kan de mange danske kroer byde på charmerende omgivelser, hvor du for alvor kan komme ned i gear.

hyggeligt kroophold med dem du holder af

Forær et kroophold til en, du holder af

Vil du gerne overraske en, du holder af med en gave, der helt sikkert bliver værdsat? Så er et kroophold lige det, du skal vælge. Det vil med garanti blive et hit hos din gode ven/veninde, partner, eller måske et familiemedlem som har fortjent kvalitetstid i de skønneste rammer.

Her på siden har du selvfølgelig mulighed for at købe et gavekort til den destination, du vælger. Det kræver derfor heller ikke mere af dig, end hvis du skulle booke en overnatning til dig selv.

Et kroophold oser af dansk stemning 

En ting som er med til at gøre et kroophold til noget særligt er, at det oser af dansk stemning. Det gælder alt lige fra indretningen, maden der laves, og at der ofte tages lokale råvarer i brug. 

Du kan også opleve, at der er charmerende gårdbutikker tilknyttet, eller måske lige rundt om hjørnet. Du kan derfor også få fingrene i lækre, lokale specialiteter du kan nyde på ferien eller derhjemme. 

Mitophold har håndplukket billige kroophold

Når du skal på ferie, er det absolut en fordel, når du kan få mest muligt ud af dine penge. Derfor har vi også håndplukket billige kroophold. Det kan nemlig betyde, at du kan komme på præcis det kroophold, du altid har drømt om. 

Vi sørger naturligvis for løbende at opdatere siden med gode tilbud på kroophold. På den måde har du også altid en god undskyldning for at trække et par dage ud af kalenderen til en miniferie. 

Hvis du er interesseret i, hvad et billigt kroophold vil sige, så lad os komme med eksempler. Helt konkret kan du finde ophold for to personer til lige under 1000 kr. Samtidig er der også ophold, som koster et par tusinde kroner. Uanset hvad du vælger, kan du forvente, at du får meget værdi for pengene. 

Sådan booker du din kommende kroferie

Hos Mitophold.dk har vi sørget for, at det er ekstra nemt og simpelt, når du skal booke din kroferie. Du finder derfor også mange forskellige kroophold her på siden. For at booke din kommende ferie skal du udse dig et eller flere ophold, klikke på reservér/læs mere, og så kommer du direkte ind til udbyderen af opholdet. Her kan du vælge de specifikke dage, du vil afsted, og du kan vælge forskellige tilkøb – vin, mad, adgang til spafaciliteter m.m.

Vi mener, at det skal være hurtigt at komme til at booke sit drømmeophold – og du kommer forhåbentlig også til at opleve det samme, når du bestiller dit ophold gennem os. 

Dette kan du forvente af et kroophold

Når du booker et kroophold, kan du forvente, at du bliver indlogeret i ekstra charmerende og hyggelige rammer. Der er nemlig noget ekstra nærværende og særligt over et kroophold – i hvert fald hvis det sammenlignes med et ophold på et hotel, der måske er en del af en større kæde. 

Der kan være forskel på, om der er morgenmad inkluderet i dit ophold eller ej. Her er det bedste råd, at du undersøger det nærmere, når du er i gang med at booke. Ellers har du selvfølgelig altid mulighed for at tilvælge det for en merpris. Det samme gælder, hvis du er interesseret i at tilkøbe aftensmad fra restauranten på forhånd. 

Ellers kan du forvente, at du får en skønt ophold, som ikke går i glemmebogen lige foreløbigt. 

Dette bør du pakke til et kroophold 

På et kroophold kan du pakke tasken, helt som du plejer, når du skal overnatte ude. Et godt tip er dog, at du både tager badetøj med, godt fodtøj, praktisk tøj og en varm trøje. Der er nemlig flere kroer, der byder på alt fra spaområder, storslået natur og ikke mindst muligheden for en gåtur ved vandet. Det kan derfor være rart at have pakket lidt ekstra, så du har skiftetøj med.

Overvej at vælge dette kroophold for 2

Er du ikke helt sikkert på, hvilket kroophold for 2, du skal vælge? Så kan vi give dig et par fifs. Til en start kan du klikke ind på de forskellige ophold, du finder her på siden. For når først du ser flere billeder, og læser mere omkring de forskellige kroer, så der sikkert et af stederne, der taler mere til dig end de andre. 

Et andet fif er, at du ser på kroernes forskellige faciliteter. Er du f.eks. til en aktiv ferie, så kan det være en fordel med en kro, der er tæt på byliv, så du kan udforske lokalområdet. Eller er der måske vand eller natur tæt på, så du kan komme ud og bevæge dig? Hvis du omvendt foretrækker at være på kroen under hele opholdet, så kan du undersøge, hvilke madoplevelser du kan få. Eller måske om der er mulighed for at få en skøn spaoplevelse. Der findes nemlig kroer, hvor du kan slappe ekstra meget af i skønne spaområder.  

Gør dig endelig tanker omkring disse ting, for det kan hjælpe godt på vej til at finde det bedste kroophold for dig og din rejsepartner.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad kan et kroophold?

Mange vil sikkert undre sig. Hvad er det, som et kroophold kan, og hvorfor skal det vælges frem for hotellet? Kroen har først og fremmest noget at fortælle. Den har en historik, og kroejerne sætter en stor ære i at have stedet. Det personlige touch som man får på en kro, kan man ikke få andre steder, og kroopholdet vil være en mindeværdig oplevelse.

Hvor meget koster et kroophold?

Et kroophold koster 600-1.800 kr. alt efter temperament, du kan finde nogle meget hyggelige og billige kroer som vil give jer et vidunderligt kroophold. Ligeledes findes der mange lidt mere eksklusive kroer som laver lækker mad hvor til prisen også er der efter.

Hvilket er det bedste kroophold i Danmark?

Der findes utrolig mange vidunderlige kroer i Danmark så lige at udvælge den bedste er lidt af en opgave og ligeledes lidt af en smagssag men vi kan da fint nævne et par af de særlig gode danske kroer. Her kan nævnes Hvalpsund Færgekro, Sallingsund Færgekro, Gram Slotskro, Aalbæk Gl. Kro samt mange flere.