Wellnessophold

Bedste wellnessophold i Danmark 2021

Et wellnessophold kan være lige netop det dig og din krop trænger til. At komme lidt væk fra hverdagen og nyder en omgang selvforkælelse bestående af massage, saunabesøg og  lækre bade. På denne side har vi forsøgt at samle de bedste steder, som tilbyder Wellnessophold. Tag et kig på listen og lad dig inspirere til dig/jeres næste ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Mindre end en km fra det smukke Kronborg Slot ligger Marienlyst Strandhotel. Dette strandhotel har egen privat strand ned til Øresund, som du kan nyde når du er gæst om sommeren. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor der serveres en masse forskelligt og lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk kurhotel, som er i en klasse for sig selv. Her kan du slappe maksimalt af og nyde hotellets lækre faciliteter, som bl.a. sauna, spabad og skønhedsbehandlinger. Skulle du dog have lyst til at komme ud og opleve nogle ting, så er der mange spændende destinationer i nærheden, som f.eks. Skodsborg Strandpark og Skodborgs Kurhotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Hotel Viking

3/5

I det nordjyske har Hotel Viking specialiseret sig i Spaophold, og det er der kommet et ganske godt resultat ud af. Hele 2700 kvm2 wellness og spa-afdeling tilbydes der i Sæby. Det betyder også, at udendørs arealet har en lukrativ udsigt ud over Kattegat. Stedet ligger tæt på strand og skov, og i fritiden vil der være rig mulighed for at gå en idyllisk tur i det smukke nordjyske landskab.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et utroligt flot hotel, som byder sine gæster ind til hyggelige værelser og faciliteter af den højeste kvalitet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende destinationer, og meget mere. Efter dig og din familie har haft en masse fantastiske oplevelser kan i nyde et måltid i særklasse ved hotellets A la-carte resurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette sted har lagt vægt på to ting. Golf og velvære. Begge dele er i høj kurs hos det nordjyske resort, og det forstår man godt. Her er der nemlig mulighed for at stresse helt af. Spaopholdet er smækket med kvalitet, og du behøves ikke at være golfentusiast for at forkæle dig selv. Spaområdet byder på alt lige fra finsk sauna til koldt chokbad.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et smukt klassisk hotel, som har fået et helt nyt kurbad, samt mange andre lækre faciliteter. Det er et 4-stjernet hotel, som er meget kendt i hele Skandinavien, på grund af den unikke oplevelse, som hotellet kan give. Ganske tæt ved hotellet ligger der flere seværdigheder, og derudover er der hotellets egen restaurant, hvor der serveres mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et utroligt lækkert hotel, som har et kæmpe spaområde på hele 1400 m2, samt en stor udendørs swimmingpool i haven. Hotellet er 5-stjernet, hvilket naturligvis skyldes hotellets gennemførte kvalitet. Udover de mange lækre faciliteter, har Alter Meierhof også en helt fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at lave mad i særklasse til dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Er du ude efter at få en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er Hotel Thinggaard måske lige stedet for dig. Her inviteres du ind til hyggelige værelser, samt et personale der står klar til at give dig et fantastisk ophold. Vil du en tur i et ekstraordinært kurbad, så er Sydthy Kurbad lige i nærheden, hvor der er over 700 m2 spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

THE THIEF

4/5

The Thief har muligvis den bedste placering man overhovedet kan have i Oslo med kort afstand til alle de største seværdigheder. Hotellet ligger lidt midt i byen og er et meget trendy hotel med moderne arkitektur og indretning. Derudover har hotellet Thief Bar, som er en restaurant, der serverer mad og drinks i særklasse. Hotellet har også spa og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen er et gennemført hotel, som har hyggelige værelser og mange gode faciliteter. Hvis du har planer om at besøge Båstad, så er Hotel Skansen også det oplagte hotel at overnatte hos. Fra hotellet er der kort afstand til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Bjare Rodkulla, der ligger lidt over 3 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Hotel Budersand

5/5

Et omfattende wellness- og spa-område, en helt igennem fantastisk restaurant, og en smuk golfbane venter dig, hvis du vælger at overnatte hos Hotel Budersand. Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel med beliggenhed i Hörnum ned til Nordsøen. Som gæst får du adgang til mange gode faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi, gratis parkering meget mere til.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget der er taget direkte ud fra et eventyr. Det blev opført tilbage i 1800-tallet og står stadig lige så smukt i dag, som det gjorde dengang. I dag er slottet dog et hotel, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige og storslåede værelser, samt nyde gourmetmad lavet af slottets helt fantastiske kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus åbnede i 2017 og har siden da været et populært strandhotel i den idylliske sommer by, Blokhus. Hotellet blev designet af Jørgen Ussing, som ellers er kendt for sine blokhusstil med hvide vægge og røde tegltag. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et hotel i en klassisk stil, som ligger ud til Øresundsstrædet. Fra hotellet har man en helt fantastisk udsigt over en smuk sø og Øresundsstrædet. Derudover har hotellet sin egen restaurant, hvor der serveres nordisk og fransk inspireret måltider i verdensklasse. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder fra Hotel Bretagne.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park byder på en fantastisk gourmet-restaurant, hvis kokke står klar til at servere den lækreste mad til dig. Derudover kan du overnatte på hotellets hyggelige værelser, hvor der er gratis wi-fi, samt andre gode faciliteter. Har du brug for ultimativ forkælelse kan du også gå en tur ned i hotellets spa, hvor der er alt fra pool til spabade.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med en fantastisk udsigt over Lillebælt, Middelfart og Snoghøj, samt idylliske omgivelser, er Hotel Comwell Kongebrogaarden et ganske unikt hotel, som giver dets gæster utrolige oplevelser. Her er der mange seværdigheder i nærheden og naturligvis hotellets egen restaurant, som er i stand til at skabe gastronomiske i særklasse. Efter et godt måltid kan du gå ned i spa-området og slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

10 minutter fra Helsingør ligger der en idyllisk nordsjællandsk herregård, som i dag er Comwell Borupgaard. Du kan overnatte ved dette hotel, hvis du har brug for nogle dage, hvor intet andet end din forkælelse er i fokus. Som gæst hos Comwell Borupgaard får du adgang til hyggelige værelser, fitnesscenter, et stort spa-område og naturligvis deres fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Korsør

4/5

Comwell Korsør ligger ca 2,5 km fra Korsør Centrum lige ved siden af Korsør Golfklub. Som gæst hos Comwell Korsør får du mulighed for at få et ophold i særklasse, hvor din forkælelse er i fokus. Her kan du nyde godt af spa-området, samt deres fantastiske restaurant, hvor der serveres utroligt lækker mad. Hvis du elsker golf og afslapning, så er dette stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et unikt gods, som har en lang historie der rækker helt tilbage til 1327. I dag ejes godset af Birgitte Dinesen, som er den 8. Generation af Dinesen familien der ejer godset. I dag er det dog ikke længere bare et gods, men et luksuriøst hotel, hvor du kan overnatte i hyggelige og idylliske omgivelser, samt gøre brug af mange fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.695 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger helt ned til vandet, små 3 km fra byen Varberg. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og et luksuriøst spa-område, hvor der for alvor er mulighed for at glemme hverdagens stress. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe madoplevelser for dig, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hvis du har planer om at besøge Halmstad, så er Hotel Tylosand det helt perfekte sted at overnatte. Her er der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. Som gæst har du adgang til concierge og roomservice, så du bare skal fokusere på at slappe af. Tæt på hotellet er der mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths hotel er et yderst stilfuldt hotel, som eret af de mest populære hoteller i den fantastiske sommer by Skagen. Her bliver du inviteret indenfor til luksuriøse omgivelser og hyggelige værelser med luksussenge og mange gode faciliteter. Derudover er der naturligvis hotellets helt fantastiske restaurant, som er meget velkendt på grund af dens fantastiske mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger i Kastrup Lufthavn overfor Terminal 3 og byder på luksuriøse omgivelser, samt gode faciliteter. Her er der et stort spaområde og fitnesscenter, samt hyggelige værelser. Hotellet har også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse lavet af de dygtige kokke, der arbejder i Clarion Hotellets moderne restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur ligger i centrum af København og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Her er der kort vej til mange unikke og spændende seværdigheder, samt gode restauranter. Derudover får du mulighed for at overnatte i hotellets hyggelige værelser og at bruge deres gode faciliteter i form af spa og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel og Spa Zingst er et 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor til maksimal afslapning og forkælelse. Hotellet har en idyllisk og elegant have, hvor du kan gå en aftentur efter at have brugt dagen på sandstranden eller i deres lækre spaområde. Hotellet har også en restaurant i særklasse, hvor der serveres madoplevelser som gæsterne husker i lang tid efter.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa er placeret i historiske bygninger der står i en smuk 400-år gammel park. Parken ligger en times kørsel fra Hamburg, så hvis man vil opleve storbyen, så er det bare en hurtig køretur derfra. Hotellets restaurant har modtaget 2 michelin-stjerner og 18 Gault Millau point, så der er ingen tvivl om at kokkene ved hvad de laver.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Som det lyder fra navnet, er dette et yderst romantisk hotel, hvor forkælelse og afslapning er nøgleordene. Det 4-stjernet hotel ligger i en smuk have, som strækker sig hele vejen ned til Kiel Fjord. Hotellet har et stort spa-område og en flot indendørs pool, samt en restaurant hvor der serveres fantastisk mad af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hvis du vil en tur til Kiel, så er Hotel Birke det helt perfekte sted for dig at overnatte. Hotel Birke er også et meget familievenligt hotel, så hvis du har børn med, så er det et oplagt sted. Som gæst hos Hotel Birke har du adgang til lækre faciliteter og hyggelige værelser, samt kort vej til mange spændende destinationer som f.eks. Rathaustrum Kiel.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof er et elegant hotel, som ligger små 5 minutter fra Lübecks hovedbanegård. En af de store fordele ved at overnatte hos Hotel Hanseatischer Hof er, at du får adgang til det fantastiske spaområde på hele 2700 m2, hvor der er pool, forskellige typer sauna og meget mere. Derudover har hotellet egen restaurant, som laver mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Maritim Strandhotel Travemåunde ligger i den fantastisk by Lübeck, så hvis du har planer om at besøge denne by, så er dette lige hotellet for dig. Her får du adgang til hyggelige værelser, lækre faciliteter og en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i verdensklasse. Der er også kort afstand til mange sjove og spændende destinationer, så der er mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hvis du vil opleve grænsemiljøet mellem Danmark og Tyskland, så er Hotel Des Norden lige stedet for dig. Det ligger lige over Kruså grænse, så der er kort vej til mange af de spændende seværdigheder der er at finde i grænsemiljøet. Derudover får du mulighed for at overnatte i lækre værelser, samt at bruge de gode faciliteter, som hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger et lille stenkast fra havet ved Skånes idylliske sydkyst. Her er hygge, afslapning og forkælelse i fokus. Så uanset om du ønsker at komme ud og opleve nogle seværdigheder, at slappe af i det fantastiske spaområde, træne i fitnesscenteret, eller noget helt andet, så er Hotell Mossbylund det rigtige sted for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En kort gåtur fra Nyborg Station ligger Hotel Hesselet i fredelige og idylliske omgivelser. Her tilbydes der gratis wi-fi og gratis morgenmad, samt en helt fantastisk udsigt over Storebælt. Når du overnatter ved hotellet, kan du tage en svømmetur i poolen, eller et spil tennis. Derefter kan du gå ned til spa-området og slappe af. Endeligt serverer restauranten gourmetmad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Små 10 minutter fra Københavns smukke havn ligger Tivoli Hotel. Her bydes du indenfor til luksuriøse omgivelser, samt mange lækre faciliteter. Hotellet har en stor indendørs pool, et stort fitnesscenter, 2 sky-barer med utrolige panoramaudsigt. Derudover er der kort afstand til mange spændende destinationer, som f.eks. Tivoli, Rådhuspladsen, kødbyen og mange andre spændende og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

I kystbyen Travemünde vil du finde A-Rosa Travemünde, som ligger blot 300 meter fra sandstranden. Her tilbydes der luksuriøse værelser og et kæmpe spa-center på hele 4.500 m2. Hotellet har også en stor saltvandspool, som er meget populær. Hotellets restaurant har modtaget en michelin-stjerne og er kendt for sin helt fantastiske mad, som hotellets dygtige kokke laver.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et 4-stjernet designerhotel, som har en fantastisk beliggenhed centralt i København. Den centrale beliggenhed betyder også, at der er meget kort til flere forskellige spændende seværdigheder. Hotellet har et stort spa-område, et lækkert fitnesscenter, hyggelige værelser og mange andre gode faciliteter, samt en fantastisk restaurant. Vil du opleve København er AC Bella Sky det perfekte hotel.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Hvis du vil besøge Falkenberg, så er Falkenberg Strandbad det helt perfekte sted for dig at overnatte. Her får du mulighed for at leve i luksuriøse omgivelser til en god pris, samt gøre brug at mange gode faciliteter, som er med til at sikre at dit ophold bliver godt. Derudover er der kun kort vej fra hotellet til mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Wellnessophold - hvad er værd at vide?

I en hverdag der bliver mere og mere travl, og hvor 24 timer i døgnet på ingen måde er tilstrækkeligt længere, er det vigtigt at trække stikket ud i ny og næ. At gøre noget for sin egen skyld og tilpasse sine egne behov. Det kan gøres på mange måder, og hvert individ har sikkert sin egen måde at koble helt af på. En af de måder der kunne være gavnlige for mange er et Wellness ophold.

Hvorfor vælge Wellnessopholdet?

Wellness opholdet er en ideel mulighed for at få ladt batterierne op, så de igen er klar til en ny hård belastning i hverdagens travle trivialitet. Wellness opholdet giver dig ro, fred og forplejning, og det giver dit hoved fri til at slappe af. Det er dig, der er i centrum nu, og du skal ikke forholde dig til andet end at nyde den velvære, der nu bliver tilbudt.

Dertil så har Wellness opholdet også en god alsidighed modsat så mange andre ting. Først og fremmest så er wellness noget, som de fleste kan lide. De færreste kan ikke lide at få en god gang massage eller en treretters menu, der emmer af kvalitet lavet fra bunden. Det er til både mænd, kvinder, unge og gamle. Derfor kan Wellness opholdet også ses som den ideelle løsning som både dig og dine nærmeste kan lide.

Hvad er wellness egentlig?

Ordet wellness er egentlig en betegnelse, der kan bruges rigtig hyppigt. I ordet ligger der blot bare, at du skal gøre noget, som giver dig en følelse af, at du er godt tilpas. At du gør noget, som du godt kan lide. Men de seneste ord er wellness blevet forbundet med ret faste ting.

Disse ting er blandt andet kropsmassage, ansigtsbehandlinger og diverse bade. Det er med til at give dig en behagelig og overskudsagtig følelse, som betegner wellness ret godt.

Hvem tilbyder et wellnessophold?

Wellness er blevet kendt fænomen de seneste år. Det har resulteret i, at rigtig mange steder rundt omkring i hele landet tilbyder et Wellness ophold med massage, diverse behandlinger og god mad. Det gælder både kroer og hoteller, og det eneste du egentlig skal tage stilling til er, hvor i landet du ønsker at booke dit Wellness ophold, og hvor luksuriøst det skal være. Der findes med garanti et sted nær det område, som du har i tankerne.

Hvad skal man være opmærksom på, når man booker et Wellness ophold?

Som skrevet så er det en god idé at være bevidst om destinationen. Hvis nogle steder virker bedre end andre, eller man har et familiebesøg, man gerne vil kombineret opholdet med, så er det en god idé at tjekke mulighederne i den pågældende region ud.

Dertil så er der lidt forskel på de Wellness ophold, der tilbydes rundt omkring. Stort set alle steder findes de som pakkeløsninger, hvor der bliver betalt en fast pris. Nogle steder vægter gastronomien højere end andre, mens nogle reklamerer med deres gode værelser. Tag det som du finder vigtigt, og se, hvilket sted der harmonerer bedst med det. Hvis du er ligeglad med maden, men gerne vil have en times velvære i stedet for kun 30 minutter, så findes der steder, der er mere essentielle for dig end andre.

Følelsen af selvforkælelse

Et Wellness ophold er en gave til dig selv, og det er helt i orden. Nogle gange skal man tænke lidt på sig selv. Følelsen af at det er dig, der er i centrum er uvurderlig. Det føles som en ekstraordinær oplevelse. Det bliver, selvom de hjælper dig godt på vej med massage og god mad, meget nemmere at slappe af når du gør noget for din egen skyld. Den følelse af selvforkælelse har du brug for, og Wellness opholdet er en af de bedste mulighed, du har for at opnå det.

Efter weekendens velvære vil dit overskud til at overkomme hverdagen blive meget større, og måske vil det betyde, at du også har lidt mere tid til dig selv i fremtiden.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz