fbpx

Wellnessophold

Bedste wellnessophold i Danmark 2024

Et wellnessophold kan være lige netop det dig og din krop trænger til. At komme lidt væk fra hverdagen og nyder en omgang selvforkælelse bestående af massage, saunabesøg og  lækre bade. På denne side har vi forsøgt at samle de bedste steder, som tilbyder Wellnessophold. Tag et kig på listen og lad dig inspirere til dig/jeres næste ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Mindre end en km fra det smukke Kronborg Slot ligger Marienlyst Strandhotel. Dette strandhotel har egen privat strand ned til Øresund, som du kan nyde når du er gæst om sommeren. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor der serveres en masse forskelligt og lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk kurhotel, som er i en klasse for sig selv. Her kan du slappe maksimalt af og nyde hotellets lækre faciliteter, som bl.a. sauna, spabad og skønhedsbehandlinger. Skulle du dog have lyst til at komme ud og opleve nogle ting, så er der mange spændende destinationer i nærheden, som f.eks. Skodsborg Strandpark og Skodborgs Kurhotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord bydes du indenfor til et hyggeligt hotel, hvor der er maksimal mulighed for afslapning og livsnydelse. Vejlefjord blev også grundlagt som det første turberkulose sanatorium i 1900-tallet, hvor der var fokus på ro, god mad og eftertænksomhed. Det er også stadig det der er fokus på, samt en masse nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I det nordjyske har Hotel Viking specialiseret sig i Spaophold, og det er der kommet et ganske godt resultat ud af. Hele 2700 kvm2 wellness og spa-afdeling tilbydes der i Sæby. Det betyder også, at udendørs arealet har en lukrativ udsigt ud over Kattegat. Stedet ligger tæt på strand og skov, og i fritiden vil der være rig mulighed for at gå en idyllisk tur i det smukke nordjyske landskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et utroligt flot hotel, som byder sine gæster ind til hyggelige værelser og faciliteter af den højeste kvalitet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende destinationer, og meget mere. Efter dig og din familie har haft en masse fantastiske oplevelser kan i nyde et måltid i særklasse ved hotellets A la-carte resurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette sted har lagt vægt på to ting. Golf og velvære. Begge dele er i høj kurs hos det nordjyske resort, og det forstår man godt. Her er der nemlig mulighed for at stresse helt af. Spaopholdet er smækket med kvalitet, og du behøves ikke at være golfentusiast for at forkæle dig selv. Spaområdet byder på alt lige fra finsk sauna til koldt chokbad.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et smukt klassisk hotel, som har fået et helt nyt kurbad, samt mange andre lækre faciliteter. Det er et 4-stjernet hotel, som er meget kendt i hele Skandinavien, på grund af den unikke oplevelse, som hotellet kan give. Ganske tæt ved hotellet ligger der flere seværdigheder, og derudover er der hotellets egen restaurant, hvor der serveres mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et utroligt lækkert hotel, som har et kæmpe spaområde på hele 1400 m2, samt en stor udendørs swimmingpool i haven. Hotellet er 5-stjernet, hvilket naturligvis skyldes hotellets gennemførte kvalitet. Udover de mange lækre faciliteter, har Alter Meierhof også en helt fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at lave mad i særklasse til dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Er du ude efter at få en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er Hotel Thinggaard måske lige stedet for dig. Her inviteres du ind til hyggelige værelser, samt et personale der står klar til at give dig et fantastisk ophold. Vil du en tur i et ekstraordinært kurbad, så er Sydthy Kurbad lige i nærheden, hvor der er over 700 m2 spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief har muligvis den bedste placering man overhovedet kan have i Oslo med kort afstand til alle de største seværdigheder. Hotellet ligger lidt midt i byen og er et meget trendy hotel med moderne arkitektur og indretning. Derudover har hotellet Thief Bar, som er en restaurant, der serverer mad og drinks i særklasse. Hotellet har også spa og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen er et gennemført hotel, som har hyggelige værelser og mange gode faciliteter. Hvis du har planer om at besøge Båstad, så er Hotel Skansen også det oplagte hotel at overnatte hos. Fra hotellet er der kort afstand til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Bjare Rodkulla, der ligger lidt over 3 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Et omfattende wellness- og spa-område, en helt igennem fantastisk restaurant, og en smuk golfbane venter dig, hvis du vælger at overnatte hos Hotel Budersand. Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel med beliggenhed i Hörnum ned til Nordsøen. Som gæst får du adgang til mange gode faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi, gratis parkering meget mere til.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget der er taget direkte ud fra et eventyr. Det blev opført tilbage i 1800-tallet og står stadig lige så smukt i dag, som det gjorde dengang. I dag er slottet dog et hotel, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige og storslåede værelser, samt nyde gourmetmad lavet af slottets helt fantastiske kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus åbnede i 2017 og har siden da været et populært strandhotel i den idylliske sommer by, Blokhus. Hotellet blev designet af Jørgen Ussing, som ellers er kendt for sine blokhusstil med hvide vægge og røde tegltag. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel og Spa er et gennemført lækkert hotel i Sønderborg, som bl.a. byder på fitnesscenter, bar, gratis wi-fi og en helt unik terrasse. Som gæst inviteres du indenfor til hotellets hyggelige værelser, samt alle hotellets lækre faciliteter. Hotellet har også en fantastisk beliggenhed som gør, at der er kort vej til mange spændende destinationer og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et hotel i en klassisk stil, som ligger ud til Øresundsstrædet. Fra hotellet har man en helt fantastisk udsigt over en smuk sø og Øresundsstrædet. Derudover har hotellet sin egen restaurant, hvor der serveres nordisk og fransk inspireret måltider i verdensklasse. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder fra Hotel Bretagne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park byder på en fantastisk gourmet-restaurant, hvis kokke står klar til at servere den lækreste mad til dig. Derudover kan du overnatte på hotellets hyggelige værelser, hvor der er gratis wi-fi, samt andre gode faciliteter. Har du brug for ultimativ forkælelse kan du også gå en tur ned i hotellets spa, hvor der er alt fra pool til spabade.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et utroligt lækkert hotel, som giver dig muligheden for at overnatte i de lækreste omgivelser i Hobro. Hotellet har en sjov historie bag sit navn, da det stammer fra herren der byggede bygningerne der i dag huser hotellet. Det var en velhavende mand der havde boet nogle år i Amerika, som tog tilbage til Hobro og byggede disse lækre bygninger.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel er et hyggeligt hotel, som har beliggenhed i Rønne. Her kan du overnatte i hotellets fine værelser, samt gøre brug af alle hotellets lækre faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til en lækker badestrand og om aftenen kan du nyde en drink i hotellets bar. Derudover har hotellet en god beliggenhed, som gør at der er kort vej til mange attraktioner.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med en fantastisk udsigt over Lillebælt, Middelfart og Snoghøj, samt idylliske omgivelser, er Hotel Comwell Kongebrogaarden et ganske unikt hotel, som giver dets gæster utrolige oplevelser. Her er der mange seværdigheder i nærheden og naturligvis hotellets egen restaurant, som er i stand til at skabe gastronomiske i særklasse. Efter et godt måltid kan du gå ned i spa-området og slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et idyllisk hotel med beliggenhed i Faaborg. Her inviteres du indenfor til hotellets hyggelige værelser og får muligheden for at benytte dig af alle hotellets moderne faciliteter. Hotellet er et unikt og vidunderligt åndehul på Sydfyn, som lægger op til et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse i smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Midt i Munkebjergskoven ligger det helt utrolige Munkbjerg Hotel. Her kan du overnatte i de smukkeste naturlige omgivelser og slappe maks af i hotellets lækre værelser. Munkbjerg Hotel har også flere forskellige restauranter, som alle har deres egne eksperter i ting som bageri, konditori, charcuteri, røgeri og mere til. Der er også mange lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

10 minutter fra Helsingør ligger der en idyllisk nordsjællandsk herregård, som i dag er Comwell Borupgaard. Du kan overnatte ved dette hotel, hvis du har brug for nogle dage, hvor intet andet end din forkælelse er i fokus. Som gæst hos Comwell Borupgaard får du adgang til hyggelige værelser, fitnesscenter, et stort spa-område og naturligvis deres fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Comwell Korsør

4/5

Comwell Korsør ligger ca 2,5 km fra Korsør Centrum lige ved siden af Korsør Golfklub. Som gæst hos Comwell Korsør får du mulighed for at få et ophold i særklasse, hvor din forkælelse er i fokus. Her kan du nyde godt af spa-området, samt deres fantastiske restaurant, hvor der serveres utroligt lækker mad. Hvis du elsker golf og afslapning, så er dette stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et unikt gods, som har en lang historie der rækker helt tilbage til 1327. I dag ejes godset af Birgitte Dinesen, som er den 8. Generation af Dinesen familien der ejer godset. I dag er det dog ikke længere bare et gods, men et luksuriøst hotel, hvor du kan overnatte i hyggelige og idylliske omgivelser, samt gøre brug af mange fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger helt ned til vandet, små 3 km fra byen Varberg. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og et luksuriøst spa-område, hvor der for alvor er mulighed for at glemme hverdagens stress. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe madoplevelser for dig, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden er et godt valg for dig, som har planer om at besøge Kruså. Her inviteres du nemlig indenfor til en romantisk stemning og hyggelige værelser, og får muligheden for at gøre brug af hotellets mange lækre faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende destinationer fra hotellet, som bl.a. Kollund Kirke der blot ligger en hurtig gå tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hvis du har planer om at besøge Halmstad, så er Hotel Tylosand det helt perfekte sted at overnatte. Her er der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. Som gæst har du adgang til concierge og roomservice, så du bare skal fokusere på at slappe af. Tæt på hotellet er der mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths hotel er et yderst stilfuldt hotel, som eret af de mest populære hoteller i den fantastiske sommer by Skagen. Her bliver du inviteret indenfor til luksuriøse omgivelser og hyggelige værelser med luksussenge og mange gode faciliteter. Derudover er der naturligvis hotellets helt fantastiske restaurant, som er meget velkendt på grund af dens fantastiske mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro ligger i de smukkeste omgivelser ved Gudenåen og har en historie der rækker mere end 300 år tilbage i tiden, da hotellet fik sit privilegium til at drive kro. I dag er det stadig et hyggeligt hotel, men det har også fået en masse gode faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger i Kastrup Lufthavn overfor Terminal 3 og byder på luksuriøse omgivelser, samt gode faciliteter. Her er der et stort spaområde og fitnesscenter, samt hyggelige værelser. Hotellet har også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse lavet af de dygtige kokke, der arbejder i Clarion Hotellets moderne restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur ligger i centrum af København og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Her er der kort vej til mange unikke og spændende seværdigheder, samt gode restauranter. Derudover får du mulighed for at overnatte i hotellets hyggelige værelser og at bruge deres gode faciliteter i form af spa og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er en imponerende bygning, som stammer helt tilbage fra 1911. Bygningen er omringet af en smuk skov og ligger kun en kort tur fra Kolding centrum. Som gæst hos Hotel Koldingfjord kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af hotellets mange gode faciliteter. Her er der bl.a. fitnesscenter, sauna og en lækker indendørs swimmingpool, samt en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel og Spa Zingst er et 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor til maksimal afslapning og forkælelse. Hotellet har en idyllisk og elegant have, hvor du kan gå en aftentur efter at have brugt dagen på sandstranden eller i deres lækre spaområde. Hotellet har også en restaurant i særklasse, hvor der serveres madoplevelser som gæsterne husker i lang tid efter.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel er et idyllisk hotel midt i den smukke sønderjyske natur. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og et godt hotel, hvor du kan nyde lækker mad hos hotellets restaurant og en ekstraordinær udsigt over Flensborg Fjord. Derudover er der kun 5 km til Gråsten og kort vej til mange spændende destinationer, så der er udover afslapning også mulighed for store oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa er placeret i historiske bygninger der står i en smuk 400-år gammel park. Parken ligger en times kørsel fra Hamburg, så hvis man vil opleve storbyen, så er det bare en hurtig køretur derfra. Hotellets restaurant har modtaget 2 michelin-stjerner og 18 Gault Millau point, så der er ingen tvivl om at kokkene ved hvad de laver.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Som det lyder fra navnet, er dette et yderst romantisk hotel, hvor forkælelse og afslapning er nøgleordene. Det 4-stjernet hotel ligger i en smuk have, som strækker sig hele vejen ned til Kiel Fjord. Hotellet har et stort spa-område og en flot indendørs pool, samt en restaurant hvor der serveres fantastisk mad af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg er et romantisk hotel med beliggenhed i Tyskland i Glücksburg. Her inviteres du indenfor til hotellet hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som bl.a. boblebad, gratis morgenmad og fitnesscenter. Der er kort vej til stranden og mange andre spændende destinationer, som bl.a. Glucksburger Scloss, som er et utroligt smukt slot lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Hvis du vil en tur til den idylliske by Struer, så er Grand Hotel Struer er godt sted at overnatte. Her kommer du til at overnatte på en perfekt beliggenhed, som gør at der er kort vej til mange fantastiske vartegn du kan komme ud at opleve. Der er bl.a. Gimsing Kirke, som ligger lige i nærheden. Derudover har byen også mange lækre restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hvis du vil en tur til Kiel, så er Hotel Birke det helt perfekte sted for dig at overnatte. Hotel Birke er også et meget familievenligt hotel, så hvis du har børn med, så er det et oplagt sted. Som gæst hos Hotel Birke har du adgang til lækre faciliteter og hyggelige værelser, samt kort vej til mange spændende destinationer som f.eks. Rathaustrum Kiel.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments er et moderne og gennemført hotel, som har en helt fantastisk beliggenhed i Kolding. Vil du gerne opleve Kolding, så er det derfor en virkelig godt valg for dig. Hotellet ligger kun et par minutters gang fra Koldinghus og under en km fra Kolding Banegård. Hotellet har mange gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof er et elegant hotel, som ligger små 5 minutter fra Lübecks hovedbanegård. En af de store fordele ved at overnatte hos Hotel Hanseatischer Hof er, at du får adgang til det fantastiske spaområde på hele 2700 m2, hvor der er pool, forskellige typer sauna og meget mere. Derudover har hotellet egen restaurant, som laver mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel har en helt unik beliggenhed i Aarhus med udsigt over den smukke danske kystlinje. Hotellet er elegant og romantisk, og byder dig indenfor til hyggelige værelser og gode faciliteter. Her er der bl.a. fitness, pool og sauna, som er gratis for alle gæster at bruge. Der er naturligvis også kort vej til Aarhus centrum, samt et væld af mange spændende destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Velkommen til Lollands nye Bandholm Badehotel, som ligger direkte ned til vandet. Værelserne er nordisk og romantisk indrettet, og har alle har fladskærms-tv og eget badeværelse. Restauranten serverer kulinariske madoplevelser og hertil kan du nyde et godt glas vin. Bandholm Badehotel byder på dejlig wellness, hvor du kan bestille massage, ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, bryn, vipper og voks.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Maritim Strandhotel Travemåunde ligger i den fantastisk by Lübeck, så hvis du har planer om at besøge denne by, så er dette lige hotellet for dig. Her får du adgang til hyggelige værelser, lækre faciliteter og en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i verdensklasse. Der er også kort afstand til mange sjove og spændende destinationer, så der er mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hvis du vil opleve grænsemiljøet mellem Danmark og Tyskland, så er Hotel Des Norden lige stedet for dig. Det ligger lige over Kruså grænse, så der er kort vej til mange af de spændende seværdigheder der er at finde i grænsemiljøet. Derudover får du mulighed for at overnatte i lækre værelser, samt at bruge de gode faciliteter, som hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger et lille stenkast fra havet ved Skånes idylliske sydkyst. Her er hygge, afslapning og forkælelse i fokus. Så uanset om du ønsker at komme ud og opleve nogle seværdigheder, at slappe af i det fantastiske spaområde, træne i fitnesscenteret, eller noget helt andet, så er Hotell Mossbylund det rigtige sted for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En kort gåtur fra Nyborg Station ligger Hotel Hesselet i fredelige og idylliske omgivelser. Her tilbydes der gratis wi-fi og gratis morgenmad, samt en helt fantastisk udsigt over Storebælt. Når du overnatter ved hotellet, kan du tage en svømmetur i poolen, eller et spil tennis. Derefter kan du gå ned til spa-området og slappe af. Endeligt serverer restauranten gourmetmad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Små 10 minutter fra Københavns smukke havn ligger Tivoli Hotel. Her bydes du indenfor til luksuriøse omgivelser, samt mange lækre faciliteter. Hotellet har en stor indendørs pool, et stort fitnesscenter, 2 sky-barer med utrolige panoramaudsigt. Derudover er der kort afstand til mange spændende destinationer, som f.eks. Tivoli, Rådhuspladsen, kødbyen og mange andre spændende og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

I kystbyen Travemünde vil du finde A-Rosa Travemünde, som ligger blot 300 meter fra sandstranden. Her tilbydes der luksuriøse værelser og et kæmpe spa-center på hele 4.500 m2. Hotellet har også en stor saltvandspool, som er meget populær. Hotellets restaurant har modtaget en michelin-stjerne og er kendt for sin helt fantastiske mad, som hotellets dygtige kokke laver.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et 4-stjernet designerhotel, som har en fantastisk beliggenhed centralt i København. Den centrale beliggenhed betyder også, at der er meget kort til flere forskellige spændende seværdigheder. Hotellet har et stort spa-område, et lækkert fitnesscenter, hyggelige værelser og mange andre gode faciliteter, samt en fantastisk restaurant. Vil du opleve København er AC Bella Sky det perfekte hotel.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er en idyllisk kro med beliggenhed i Troense ved Svendborgsund. Hos Hotel Troense inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan slappe maksimalt af og bare nyde livet. Et kort stenkast fra hotellet er der mange spændende destinationer som du kan komme ud at opleve. Du kan bl.a. tage et smut forbi Valdemars Slot, hvor Valdemar Christian boede i det 16. århundrede.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Hvis du vil besøge Falkenberg, så er Falkenberg Strandbad det helt perfekte sted for dig at overnatte. Her får du mulighed for at leve i luksuriøse omgivelser til en god pris, samt gøre brug at mange gode faciliteter, som er med til at sikre at dit ophold bliver godt. Derudover er der kun kort vej fra hotellet til mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er et skønt hotel, som ligger direkte ud til stranden i et naturskønt område. Hotellets fantastiske beliggenhed betyder også, at der kun er ganske kort vej til mange spændende seværdigheder, samt kun 250 meter til Sønderborgs centrum, hvor der er mange lækre restauranter og altid en god stemning. Hotellet har eget fitnesscenter og gratis parkering, samt gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

zzz

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge et wellnessophold?

Wellnessopholdet er en ideel mulighed for at få ladt batterierne op, så de igen er klar til en ny hård belastning i hverdagens travle trivialitet. Wellnessopholdet giver dig ro, fred og forplejning, og det giver dit hoved fri til at slappe af. Det er dig, der er i centrum nu, og du skal ikke forholde dig til andet end at nyde den velvære, der nu bliver tilbudt.

Hvem tilbyder et wellnessophold?

Wellness er blevet kendt fænomen de seneste år. Det har resulteret i, at rigtig mange steder rundt omkring i hele landet tilbyder et Wellnessophold med massage, diverse behandlinger og god mad. Det gælder både kroer og hoteller, og det eneste du egentlig skal tage stilling til er, hvor i landet du ønsker at booke dit wellnessophold, og hvor luksuriøst det skal være. Der findes med garanti et sted nær det område, som du har i tankerne.

Hvor meget koster et wellnessophold?

Et wellnessophold koster 800-11.250 kr. som du kan se varierer prisen på wellnessophold en hel del hvilket som oftest skyldes at nogle ophold er med morgenmad, aftensmad og måske endda et glas vin inkluderet i prisen. De fleste wellnessophold koster dog lige omkring 1.500 kr.