Spaophold

Bedste spaophold 2021

Et Spaophold er en yderst afslappende måde at komme ned i gear på. Med forkælelse af krop og sjæl giver et spaophold, dig muligheden for at koble af fra hverdagens stress og jag.
På denne side har vi forsøgt, at lave en oversigt over nogle af de bedste steder for et spaophold i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Op ad Øresunds kyst ligger Marienlyst Strandhotel, som byder folk fra hele verdenen på et helt fantastisk spaophold. Hotellet har været yderst populært i mange år lige siden Kong Christian den Niende boede der hver sommer. Hotellet har lækre faciliteter og ligger kun ganske kort fra mange fantastiske seværdigheder, som bl.a. Marienlyst og Kronborg Slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

En ganske kort tur fra København kan du finde det unikke kurhotel Skodsborg. Her har du mulighed for at koble fra hverdagens stress, læne dig tilbage og bare nyde livet. Hotellet har beliggenhed i smukke omgivelser og giver sine gæster mulighed for at opleve mange kulturelle oplevelser både kulturelle og gastronomiske. Hotellet har derudover lækre spafaciliteter og skønhedsbehandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Hotel Viking

3/5

I det nordjyske har Hotel Viking specialiseret sig i Spaophold, og det er der kommet et ganske godt resultat ud af. Hele 2700 kvm2 wellness og spa-afdeling tilbydes der i Sæby. Det betyder også, at udendørs arealet har en lukrativ udsigt ud over Kattegat. Stedet ligger tæt på strand og skov, og i fritiden vil der være rig mulighed for at gå en idyllisk tur i det smukke nordjyske landskab.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Med en fantastisk beliggenhed i den smukke by Ystad er Ystad Saltsjöbad et hotel, som du bare skal opleve. Som gæst hos Ystad Saltsjöbad får du adgang til et romantisk hotel, som kunne ligger få meter fra mange forskellige seværdigheder, som bl.a. gælder Grandes mat og Oishii Ngon. Her er der altså både mulighed for at slappe af og at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette sted har lagt vægt på to ting. Golf og velvære. Begge dele er i høj kurs hos det nordjyske resort, og det forstår man godt. Her er der nemlig mulighed for at stresse helt af. Spaopholdet er smækket med kvalitet, og du behøves ikke at være golfentusiast for at forkæle dig selv. Spaområdet byder på alt lige fra finsk sauna til koldt chokbad. Der er grobund for at få et par nye excentriske, men behagelige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden tilbyder dig ro fra den fortravlede hverdag, hvor det kan være umuligt at læne sig tilbage og sådan virkelig slappe af. Fjord gåden har bl.a. mange forskellige lækre facilitet i form af et fantastisk Spa og Wellness ophold, Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed med en kort tur til næsten alle de utrolige seværdigheder der er at finde omkring Fjordgaarden.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er det perfekte valg for dig der gerne vil besøge Glücksburg og samtidigt have et super lækkert hotel at overnatte på. Hotellet ligger nemlig helt fantastisk, så der kun er en meget kort gåtur til flere forskellige seværdigheder. Derudover byder hotellet på lækre faciliteter, swimmingpool og selvfølgelig en lækker tysk morgenmad i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

I det nordjyske Hurup, hvor charmen og idyllen spirer, bliver du inviteret ind til en drøm af et Spaophold. Hotel Thinggaard giver dig entré til Sydthy Kurbad, hvor du er mere end velkommen til at drikke lidt isvand og nyde et stykke frugt, mens spabadets bobler syder omkring dig. Her vil der også være lejlighed til at få massage og andre velbefindende behandlinger af det uddannede personale.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

THE THIEF

4/5

Når man træder ind ad dørene til THE THIEF træder man væk fra den kedelige hverdag og ind i et univers, hvor dig og din forkælelse er i fokus. Her vil du bl.a. finde unikt kunst, smukt arkitektur og verdensklasse gastronomi. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed med kort vej til fantastiske seværdigheder og smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen kalder sig selv for ”Dit Hjem” i Båstad og det er der god grund til. Hotellet er nemlig designet til at give dig så godt et ophold som muligt imens du er i Båstad. Hotellet ligger tæt på meget populære restauranter, som Veranda Café & Bistro. Er du på udkig efter et afslappende og underholdende ophold, så er Hotel Skansen et godt valg.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et helt unikt hotel med beliggenhed i Hörnum i Tyskland. Hotellet har lækre og lyse værelser, samt mange faciliteter der sikrer dig et godt ophold. På den ene side af hotellet ligger havet, som der også er udsigt til havet fra mange af værelserne og på den anden side ligger der en smuk golfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Slottet i Nordsjælland er til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit Spaophold. Kokkedal Slot tilbyder kun det bedste af det bedste og åbner nu sine døre, så du får lov til at opleve det i egen høje person. Spaopholdet tæller alt fra fantastiske behandlinger til god mad og udsøgte værelser. Kokkedal Slot er virkelig unikt. Spa- og skønhedsbehandlingerne bliver udført af højtuddannet personale.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Utallige danskere og folk fra verdenen over flokkes til Blokhus hvert eneste sommer og det er der naturligvis en god grund til. Det skyldes at Blokhus er en vaskeægte sommerby og når man befinder sig i Blokhus er der ikke noget bedre sted at overnatte end Strandhotellet Blokhus. Her vil du bo med en fantastisk beliggenhed og i et hotel med et hav af muligheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hornbæk er en unik badeby, hvor der er mange muligheder og smukke omgivelser. Hotel Bretagne har beliggenhed i Hornbæk og ligger en kort gåtur fra Hornbæks smukke strand og unikke havn. Udover at have lyse og lækre værelser har hotellet også faciliteter der vil forkæle dig, samt en nordisk og fransk inspireret restaurant, hvis kokke skaber gourmetoplevelser af særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Dette udsøgte hotel i Vejle kan hjælpe dig med at få et større overskud. Du skal stort set bare møde op med din reservation og herfra vil du blive taget igennem et hav af ting, der skriger af selvforkælelse. Du har fri adgang til AquaSpa’en, som har intet mindre end hele 12 spafaciliteter. Heriblandt varm- og koldtvandsbassiner, dampbad, sauna og udendørs hottub.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en unik udsigt over Lillebælt og ligger en meget kort køretur fra smukke steder som Middelfart og Snoghøj. Hotellet ligger lige op ad en idyllisk lystbådehavn, hvor der dagligt sejler smukke sejlbåde ind. Søger du et spaophold på et idyllisk hotel der er gemt væk fra hverdagens stress, men stadig har en masse ting man kan opleve, er Comwell Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

I mange år har Comwell Borupgaard budt gæster fra hele verdenen til Danmark og der er god grund til, at så mange vælger lige netop dette hotel. Hotellet har mange lækre faciliteter, heriblandt et stort spaområde, fitnesscenter og gourmetmad af særklasse, som laves af hotellets dygtige kokke. Derudover ligger hotellet tæt på smukke seværdigheder, så der er også mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Korsør

4/5

Comwell Korsør har i mange år været et populært hotel på grund af dets unikke beliggenhed og utroligt lækre faciliteter. Hotellet ligger lige ved siden af Korsør Golfklub og små 2 km fra byens Centrum. Derudover er der adgang til hotellets utroligt lækre spafaciliteter, som bl.a. har en sauna, massage, aromaterapi, pedicure og en stor swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Kragerup Gods

3/5

I året 1327, ja næsten 700 år tilbage i tiden, blev Kragerup Gods bygget. Bygningen er et kunstværk i sig selv og kun de fantastiske omgivelser kan toppe den unikke bygning. Godset blev i 1801 opkøbt af Dinesen familien og det er stadig denne familie der driver godset den dag i dag. I dag byder godset gæster velkommen til en unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.695 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Som gæst hos Bandholm Hotel får du meget mere end bare et lækkert sted at overnatte. Hotellet har nemlig en fantastisk beliggenhed med en kort gåtur til Smålandshavet og det naturskønne Lolland. Derudover er der sprængfyldt med udflugtsmål i området, som bl.a. Knuthenborg og Lalandia. Værelserne er luksuriøse og romantiske og oftest med en smuk havudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Man kan næsten ikke andet end at have en fantastisk oplevelse, når man besøger Varbergs Kusthotel. Dette hotel er fyldt med lækre faciliteter der sikrer et godt ophold og har derudover en utrolig beliggenhed. Omgivelserne omkring hotellet er idylliske og der er ganske kort til mange vartegn, som f.eks. Kulturhuset Komedianten og det smukke Teater Varberg.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Har du planer om at besøge Halmstad er Hotel Tylösand det perfekte sted at overnatte. Hotellet har en romantisk og unik stemning over sig. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som sikrer at du får det bedst mulige ophold. Det er bl.a. et lækkert spaområde. Hotellet ligger et stenkast fra mange utroligt lækre restauranter, som f.eks. Titus Tapas.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger I det idylliske Gl. Skagen, som er et sted alle bør opleve om sommeren. Ruths Hotel har i mange år været et meget eftertragtet hotel i Skagen på grund af dets lækre faciliteter, luksuriøse stemning, samt deres helt fantastiske restaurant, hvor deres kokke laver gourmetmad man sent vil glemme. Vil du til Skagen er Ruths Hotel den perfekte base.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et ekstraordinært lækkert lufthavnshotel, hvor din forkælelse er I fokus. Hotellet har de lækreste faciliteter, som bl.a. fitness og et stort spaområde. Derudover har lækre værelser og en helt fantastisk restaurant, hvor du kan slutte dagen af med gourmetmad lavet af talentfulde kokke. Hotellet ligger i Kastrup Lufthavn lige overfor Terminal 3.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hvis du har interesse i at kombinere storbysferie med velvære? Så er Hotel Kong Arthur en god mulighed. På hotellet finder du Købehavns ældste spabad på ca. 850 kvm2. I spabadet ligger det ekstraordinære vandtempel, der har både boblebad, aroma dampbad, koldtvandsspand og sauna. Dertil er der også lejlighed for at få en kropsbehandling, hvor der er flere forskellige ting på menukortet.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Med beliggenhed i Zingst byder Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst deres gæster velkommen til et lækkert spaophold, hvor der er mulighed for at benytte lækre spafaciliteter, samt deres lækre morgenmadsbuffet. Hotellet er familievenligt og ligger tæt på mange restauranter og seværdigheder, så man nemt kan komme ud og opleve den smukke by og de seværdigheder Zingst har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa er et hotel udover det sædvanlige. Hotellet står som en unik bygning i et idyllisk landskab, hvor der er skov på den ene side og havet på den anden. Ved hotellet har man på bedste vis kombineret datiden med nutiden ved at have lækre moderne faciliteter sammen med bygninger der står nøjagtigt som de gjorde i gamle dage.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Skal du en tur til Kiel og mangler et sted at overnatte? Så behøver du heldigvis ikke at lede længere. Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et af de bedste steder at overnatte i Kiel med sine lækre værelser, moderne faciliteter og utrolige omgivelser. Hotellets ligger derudover få hundrede meter fra flere fantastiske seværdigheder som f.eks. International Church of Kiel.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hotel Birke har beliggenhed i Kiel og tilbyder en unik oplevelse til sine gæster. Her vil du bl.a. have kort til Hauptbahnhof og forskellige seværdigheder, men hvis du bare ønsker at slappe af og nyde livet, så behøver du ikke en gang at forlade hotellet. Hotellet har lækre faciliteter i form af wellness, gode værelser, pool og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Som gæst hos Hotel Hanseatischer Hof får du adgang til hotellets pool, lounge, spafaciliteter, en lækker restaurant og bor kun en kort tur fra mange forskellige seværdigheder. Receptionen er døgnåben og her står receptionisten klar til at hjælpe dig og sørge for, at dit ophold bliver helt fantastisk. Skulle du blive sulten kan du prøve en schnitzel på en af de lokale restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Som gæst hos Maritim Strandhotel Travemünde kan du kun få en helt fantastisk oplevelse. Udover at hotellet er utroligt smukt og har behagelige værelser, så får du også adgang til enormt lækre spafaciliteter og er altid kun en kort gåtur fra de mange unikke seværdigheder byen har at byde på, som f.eks. Old Lighthouse Travemuende.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Lige over Kruså grænse, grænsen mellem Danmark og Tyskland, ligger Hotel Des Norden. Dette hotel har en unik evne til at skabe fantastiske ophold for sine gæster og har derfor også i mange år været et yderst eftertragtet hotel. Uanset om du er på udkig efter maksimal afslapning, eller at komme ud og opleve seværdigheder, så er Hotel Des Norden et godt valg.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

hotel gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

På Skanør Holstebro vil du finde Hotel Gässlingen, som er et idyllisk og unikt hotel, der byder dig velkommen til et fantastisk ophold, samt at nyde alle de lidt finere ting i livet. Her er der bl.a. moderne og lækre faciliteter, som er designet specifick til at give dig så fantastisk et ophold. Ved hotellet vil du bl.a. finde en lækker pool og lære værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Et lille stenkast fra stranden og havet ved Skånes unikke sydkyst kan du finde Hotel Mossbylund, som på bedste visen har kombineret gammel arkitektur med en moderne twist i form af lækre tilbud og reklamerer. Hotellet har mange moderne faciliteter, som er med til at sikre, at dit ophold bliver uforglemmeligt for selv den mest rejsende person.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Et hurtigt smut fra Nyborg Station finder du det idylliske Hotel Hesselet. Hos dette hotel kan du slippe væk fra hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet byder både sine gæster på en flot tennisbane, en tur i poolen, en omgang massage eller et godt glas vin i boblebadet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Hvis du allerede har været en tur i Tivoli, så ved du allerede hvor magisk et sted, Tivoli er. Her har Tivoli hotel opført et hotel ind midt i Tivoli, som virkelige lever op til de forventninger SKAT har. Hotellet stødte inde i problemer sidste år, men er i dag et lækkert hotel med fantastisk seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et hotel, hvis beliggenhed betyder, at du vil finde alt det bedste af Lübeck lige når du træder ud ad døren. Hotellet har lækre faciliteter, lyse værelser og kort vej til at hav af seværdigheder. Derudover har hotellets restaurant fået en michelin-stjerne, så du kan også forvente mad af særklasse hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Er du på udkig efter et afslappende ophold i København? Så er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen et oplagt valg for dig. Dette hotel har et kæmpe spaområde, som bl.a. inkluderer boblebad, massagebade, saunaer og dampbade. Derudover ligger hotellet helt fantastisk med kort vej til Københavns vartegn og lækre restauranter, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad er hotellet for dig der søger den perfekte kombination af pris, komfort og romantiske omgivelser. Hotellet har en smuk beliggenhed og mange nyttige faciliteter, som sikrer at du får et helt fantastisk ophold. Derudover er der kort vej til mange seværdigheder, som bl.a. Falkenberg tullbro og et hav af fantastiske fisk- og skaldyrsrestauranter.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Troense, som ligger på Tåsinge, er en idyllisk by, som man bare skal opleve. På den ene side af byen har du Svendborgsund og på den anden side har du den gamle by, som består af en masse små bindingsværkshuse. Hotellet har derudover lækre faciliteter, som sikrer at du får et afslappende og plejende ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Værd at vide om Spaophold

Selvforkælelse er en nødvendighed. Både for dig og dine nærmeste. Om det er en simpel tur i biografen eller en større ferie er en temperamentssag, men alle har brug for at koble hovedet fra i tider, hvor hverdagen bliver mere og mere travl. En oplagt mulighed for at bruge lidt tid på sig selv er med et Spaophold. Sådan et ophold er overskueligt rent økonomisk, kan gøres på en weekend og giver en god afslappende faktor.

Den ekstraordinære følelse et Spaophold giver

Spaopholdet er vigtigt på mange måder. Først og fremmest fordi du fortjener at forkæle dig selv og koble lidt af en gang imellem. Dernæst må man ikke undervurdere faktoren af, at ekstraordinære oplevelser, giver ekstraordinære følelser, der er med til at højne livskvaliteten. Denne ubevidste faktor er meget væsentlig, og da et Spaophold er noget, som de fleste kan få råd til, hvis de har lyst, er det et forrygende måde at forkæle sig selv på. Det vil gavne dig på lang sigt fremover og generere et større overskud til din hektiske hverdag.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge et Spaophold?

Et Spaophold er en populær måde at forkæle sig selv, og en man holder af på. Spaopholdet skal dog også vælges på baggrund af, at man ved, hvad man får og derved sikrer sig, at begge parter kan lide opholdet. Sportsaktiviteter er ikke altid et sikkert hit, hvis nu din kæreste f.eks. ikke er sportsinteresseret. Derimod kan alle forholde sig til spabadets størrelse uanset køn og alder. Alsidigheden gør spabadet til et godt og sikkert valg. Dertil så er det også en meget optimal måde at slappe af på. Det er afstressende og gode behandlinger giver dig velvære og overskud modsat så mange andre ting, hvor du bruger tid på dig selv.

Hvad indebærer et Spaophold?

Et Spaophold er egentlig en sjov betegnelse. Et spabad er et stort bassin, der gerne skal give dig en god og dejlig oplevelse. Måske med tilhørende funktioner. De færreste har dog et spa derhjemme, og så kan man ty til et weekendophold for at opleve spabadet i egen person. Deraf ordet Spaophold. Men i dag er spabadet blot en lille del af Spaopholdet. Tilhørende er også massage og behandlinger mange steder, og ligeledes skrues der oftest, for ikke at sige altid, en god gastronomisk menu sammen i forbindelse med dit Spaophold. Derfor kan Spaopholdet kategoriseres som velvære på mange forskellige punkter, hvor hovedfokusset ligger på de muligheder som spabadet og dets familiemedlemmer i form af saunaen, dampbadet, koldtvandsbassinet giver.

Hvem tilbyder et Spaophold?

Spaopholdet er en populær form for selvforkælelse, fordi så mange finder den behagelig. Alsidigheden blandt befolkningen har gjort at rigtig mange hoteller samt kroer rundt omkring i landet tilbyder et Spaophold. Prisniveauet svinger en lille smule og en del steder, har du selv mulighed for at vælge, hvor eksklusiv din pakkeløsning skal være. Dog opererer stort set alle steder med pakkeløsninger, hvor der er værelse og forplejning kombineret med adgang til spa og velvære med i prisen. De mange muligheder giver også god lejlighed til at finde et sted, der er i en overskuelig køreafstand for dig.

Hvad skal man være opmærksom på, når man booker et Spaophold?

Der er visse ting, der er værd at holde øje med, når man booker sit Spaophold. F.eks. så er det værd at undersøge prisen. Nogle Spaophold er dyrere end andre og oftest, så hænger pris og kvalitet sammen. Men det hænder også, at du måske kommer til at betale for noget, som du reelt er ligeglad med, da Spaophold oftest fungerer som pakkeløsninger. Derfor burde du bestræbe dig efter at finde et Spaophold, der har dine hovedmål øverst på prioriteringslisten. Hvis du ikke er synderligt interesseret i at have et luksusværelse, så er der ingen grund til at betale ekstra i en pakkeløsning, der tilbyder det. Dernæst kan det være en god idé at undersøge, om der skulle være et sted, der tilbyder et Spaophold i nærheden af attraktioner, du gerne vil se, eller familie der skal besøges. Det er der med største sandsynlighed, og derved kan du slå to fluer med et smæk.

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.