fbpx

Spaophold

Se de 56 bedste spaophold 2024

Et Spaophold er en yderst afslappende måde at komme ned i gear på. Med forkælelse af krop og sjæl giver et spaophold, dig muligheden for at koble af fra hverdagens stress og jag. På denne side har vi forsøgt, at lave en oversigt over nogle af de bedste steder for et spaophold i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Op ad Øresunds kyst ligger Marienlyst Strandhotel, som byder folk fra hele verdenen på et helt fantastisk spaophold. Hotellet har været yderst populært i mange år lige siden Kong Christian den Niende boede der hver sommer. Hotellet har lækre faciliteter og ligger kun ganske kort fra mange fantastiske seværdigheder, som bl.a. Marienlyst og Kronborg Slot.

Laveste pris for 2 personer: 3.290 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

En ganske kort tur fra København kan du finde det unikke kurhotel Skodsborg. Her har du mulighed for at koble fra hverdagens stress, læne dig tilbage og bare nyde livet. Hotellet har beliggenhed i smukke omgivelser og giver sine gæster mulighed for at opleve mange kulturelle oplevelser både kulturelle og gastronomiske. Hotellet har derudover lækre spafaciliteter og skønhedsbehandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 2.700 kr.

ystad saltsjobad
Truestory

Ystad Saltsjöbad

4/5

Med en fantastisk beliggenhed i den smukke by Ystad er Ystad Saltsjöbad et hotel, som du bare skal opleve. Som gæst hos Ystad Saltsjöbad får du adgang til et romantisk hotel, som kunne ligger få meter fra mange forskellige seværdigheder, som bl.a. gælder Grandes mat og Oishii Ngon. Her er der altså både mulighed for at slappe af og at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

hotel viking spa wellness
Truestory

Hotel Viking

3/5

I det nordjyske har Hotel Viking specialiseret sig i Spaophold, og det er der kommet et ganske godt resultat ud af. Hele 2700 kvm2 wellness og spa-afdeling tilbydes der i Sæby. Det betyder også, at udendørs arealet har en lukrativ udsigt ud over Kattegat. Stedet ligger tæt på strand og skov, og i fritiden vil der være rig mulighed for at gå en idyllisk tur i det smukke nordjyske landskab.

Laveste pris for 2 personer: 3.750 kr.

hotel thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

I det nordjyske Hurup, hvor charmen og idyllen spirer, bliver du inviteret ind til en drøm af et Spaophold. Hotel Thinggaard giver dig entré til Sydthy Kurbad, hvor du er mere end velkommen til at drikke lidt isvand og nyde et stykke frugt, mens spabadets bobler syder omkring dig. Her vil der også være lejlighed til at få massage og andre velbefindende behandlinger af det uddannede personale.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Hotel Budersand
Truestory

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et helt unikt hotel med beliggenhed i Hörnum i Tyskland. Hotellet har lækre og lyse værelser, samt mange faciliteter der sikrer dig et godt ophold. På den ene side af hotellet ligger havet, som der også er udsigt til havet fra mange af værelserne og på den anden side ligger der en smuk golfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

spaophold hotel skansen
Truestory

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen kalder sig selv for ”Dit Hjem” i Båstad og det er der god grund til. Hotellet er nemlig designet til at give dig så godt et ophold som muligt imens du er i Båstad. Hotellet ligger tæt på meget populære restauranter, som Veranda Café & Bistro. Er du på udkig efter et afslappende og underholdende ophold, så er Hotel Skansen et godt valg.

Laveste pris for 2 personer: 2.315 kr.

hotel kong arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

Hvis du har interesse i at kombinere storbysferie med velvære? Så er Hotel Kong Arthur en god mulighed. På hotellet finder du Købehavns ældste spabad på ca. 850 kvm2. I spabadet ligger det ekstraordinære vandtempel, der har både boblebad, aroma dampbad, koldtvandsspand og sauna. Dertil er der også lejlighed for at få en kropsbehandling, hvor der er flere forskellige ting på menukortet.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

falkenberg strandbad
Truestory

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad er hotellet for dig der søger den perfekte kombination af pris, komfort og romantiske omgivelser. Hotellet har en smuk beliggenhed og mange nyttige faciliteter, som sikrer at du får et helt fantastisk ophold. Derudover er der kort vej til mange seværdigheder, som bl.a. Falkenberg tullbro og et hav af fantastiske fisk- og skaldyrsrestauranter.

Laveste pris for 2 personer: 2.310 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

I Sønderborg ligger Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Hotellet tilbyder enestående spaoplevelser inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skovene. I poolen skabes der harmoni og balance, ved de naturlige elementer af lys, vand og varme. Hotellets fitnesscenter har døgnåbent for gæster. Værelserne har skrivebord, klædeskab, aircondition og eget badeværelse med bruser.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette sted har lagt vægt på to ting. Golf og velvære. Begge dele er i høj kurs hos det nordjyske resort, og det forstår man godt. Her er der nemlig mulighed for at stresse helt af. Spaopholdet er smækket med kvalitet, og du behøves ikke at være golfentusiast for at forkæle dig selv. Spaområdet byder på alt lige fra finsk sauna til koldt chokbad. Der er grobund for at få et par nye excentriske, men behagelige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden tilbyder dig ro fra den fortravlede hverdag, hvor det kan være umuligt at læne sig tilbage og sådan virkelig slappe af. Fjord gåden har bl.a. mange forskellige lækre facilitet i form af et fantastisk Spa og Wellness ophold, Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed med en kort tur til næsten alle de utrolige seværdigheder der er at finde omkring Fjordgaarden.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er det perfekte valg for dig der gerne vil besøge Glücksburg og samtidigt have et super lækkert hotel at overnatte på. Hotellet ligger nemlig helt fantastisk, så der kun er en meget kort gåtur til flere forskellige seværdigheder. Derudover byder hotellet på lækre faciliteter, swimmingpool og selvfølgelig en lækker tysk morgenmad i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord tilbyder lækkert spaophold og er blevet nomineret til Danish Beauty Award 2020. Hotellets spaophold byder på Termiske bade, Thalasso Spa, tre-retters middag efter kokkens valg, overnatning og morgenmadsbuffet. De Termiske bade består af panorama-bad, ild-bad, is-bad, skov-bad, aroma-bad, champagne-bad og lyd-bad. I Thalasso spa´en kan du slappe af i saltvandsbassin og derefter i en fantastisk saltsauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Når man træder ind ad dørene til THE THIEF træder man væk fra den kedelige hverdag og ind i et univers, hvor dig og din forkælelse er i fokus. Her vil du bl.a. finde unikt kunst, smukt arkitektur og verdensklasse gastronomi. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed med kort vej til fantastiske seværdigheder og smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Slottet i Nordsjælland er til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit Spaophold. Kokkedal Slot tilbyder kun det bedste af det bedste og åbner nu sine døre, så du får lov til at opleve det i egen høje person. Spaopholdet tæller alt fra fantastiske behandlinger til god mad og udsøgte værelser. Kokkedal Slot er virkelig unikt. Spa- og skønhedsbehandlingerne bliver udført af højtuddannet personale.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Utallige danskere og folk fra verdenen over flokkes til Blokhus hvert eneste sommer og det er der naturligvis en god grund til. Det skyldes at Blokhus er en vaskeægte sommerby og når man befinder sig i Blokhus er der ikke noget bedre sted at overnatte end Strandhotellet Blokhus. Her vil du bo med en fantastisk beliggenhed og i et hotel med et hav af muligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel og Restaurant Fakkelgården ligger i Kruså i Sønderjylland ud til vandet. På Fakkelgården kan du læne dig tilbage og nyde et af deres lyse og rummelige værelser, Superior Spa. Værelset tilbyder udendørs spabad på terrassen, hvor du kan nyde spaen og har udsigt over Flensborg Fjord. Ydermere indeholder værelset fladskærms-tv, lænestole, kvalitetsseng, minibar, gratis wi-fi og snacks.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hornbæk er en unik badeby, hvor der er mange muligheder og smukke omgivelser. Hotel Bretagne har beliggenhed i Hornbæk og ligger en kort gåtur fra Hornbæks smukke strand og unikke havn. Udover at have lyse og lækre værelser har hotellet også faciliteter der vil forkæle dig, samt en nordisk og fransk inspireret restaurant, hvis kokke skaber gourmetoplevelser af særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard er en hyggelig gammel gård, som er blevet ombygget til et yderst lækkert hotel. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, samt Benniksgaard Golfbane som ligger lige ved siden af. Hos hotellet kan du slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress, samt nyde den lækreste mad hos Restaurant Pejsestuen, som laver retter på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Helt ned til vandet ved fjorden i Kolding, ligger det store flotte Hotel Koldingfjord. Her kan du slappe af og lade batterierne op. Du kan nyde et godt glas vin i hotellets vinkælder, spise på café, drikke drinks i baren, svømme en tur i poolen og nyde den varme sauna hvor kroppen bliver varmet igennem. Bagefter kan du gå en tur langs fjorden og i skoven.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Dette udsøgte hotel i Vejle kan hjælpe dig med at få et større overskud. Du skal stort set bare møde op med din reservation og herfra vil du blive taget igennem et hav af ting, der skriger af selvforkælelse. Du har fri adgang til AquaSpa’en, som har intet mindre end hele 12 spafaciliteter. Heriblandt varm- og koldtvandsbassiner, dampbad, sauna og udendørs hottub.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en unik udsigt over Lillebælt og ligger en meget kort køretur fra smukke steder som Middelfart og Snoghøj. Hotellet ligger lige op ad en idyllisk lystbådehavn, hvor der dagligt sejler smukke sejlbåde ind. Søger du et spaophold på et idyllisk hotel der er gemt væk fra hverdagens stress, men stadig har en masse ting man kan opleve, er Comwell Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

I mange år har Comwell Borupgaard budt gæster fra hele verdenen til Danmark og der er god grund til, at så mange vælger lige netop dette hotel. Hotellet har mange lækre faciliteter, heriblandt et stort spaområde, fitnesscenter og gourmetmad af særklasse, som laves af hotellets dygtige kokke. Derudover ligger hotellet tæt på smukke seværdigheder, så der er også mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel har den smukkeste udsigt over Århus bugten og ligger direkte ned til stranden. Hotellet er et stort skandinavisk indrettet hotel, hvor værelserne har altan eller terrasse, begge med havudsigt. Værelserne har gratis wi-fi, tv og eget badeværelse. Hotellets restaurant serverer danske retter inspireret af årstidens råvarer. Du kan slappe af og nyde en dukkert i den indendørs pool og bagefter i sauna.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

Comwell Korsør har i mange år været et populært hotel på grund af dets unikke beliggenhed og utroligt lækre faciliteter. Hotellet ligger lige ved siden af Korsør Golfklub og små 2 km fra byens Centrum. Derudover er der adgang til hotellets utroligt lækre spafaciliteter, som bl.a. har en sauna, massage, aromaterapi, pedicure og en stor swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotellet ligger i Hobro og ud fra navnet ligner et rigtig amerikansk hotel. Her tilbydes der romantisk forkælelse i hotellets spa og wellnessområde, hvor der er skabt en god aura med tændte stearinlys, vin, kold mousserende vin, frisk frugt og afslappende romantisk musik. Du kan nyde et aroma-spabad med aromadråber og badesalt, hvorefter du kan nyde afslapningen i hotellets sauna.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

kragerup gods
Truestory

Kragerup Gods

3/5

I året 1327, ja næsten 700 år tilbage i tiden, blev Kragerup Gods bygget. Bygningen er et kunstværk i sig selv og kun de fantastiske omgivelser kan toppe den unikke bygning. Godset blev i 1801 opkøbt af Dinesen familien og det er stadig denne familie der driver godset den dag i dag. I dag byder godset gæster velkommen til en unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 2.495 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

I Koldings gamle bydel ved Slotssøen ligger dette lejlighedshotel. Lejlighederne er meget stilfulde og er indrettet med designermøbler, kabel-tv og opvaskemaskine. De er bygget i forskellige tårne, som er formet firkantede, trekantede, runde og stjerneformet. Som gæst får du rabat til det nærliggende Slotssøbadet, hvor der er vandland, sauna, varmtvandsbassin og dampbad. Givskud Zoo og Legoland ligger 40 minutters kørsel fra lejlighederne.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Man kan næsten ikke andet end at have en fantastisk oplevelse, når man besøger Varbergs Kusthotel. Dette hotel er fyldt med lækre faciliteter der sikrer et godt ophold og har derudover en utrolig beliggenhed. Omgivelserne omkring hotellet er idylliske og der er ganske kort til mange vartegn, som f.eks. Kulturhuset Komedianten og det smukke Teater Varberg.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Har du planer om at besøge Halmstad er Hotel Tylösand det perfekte sted at overnatte. Hotellet har en romantisk og unik stemning over sig. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som sikrer at du får det bedst mulige ophold. Det er bl.a. et lækkert spaområde. Hotellet ligger et stenkast fra mange utroligt lækre restauranter, som f.eks. Titus Tapas.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Dette lækre hotel ligger lige ned til Faaborg Fjord, hvor der er den smukkeste udsigt over fjorden. Deres helt nye spa- og wellnessområde byder på afslapning i infinity pool, brusetunnel, dampbad, behagelige siddeplinte, snerum, saltsauna, infrarød sauna og udendørs saunatønde. I spaen kan du forsyne dig med forfriskninger fra Restaurant Vinoteket. En sand forkælelse og vælvære, om du er afsted med kæresten eller alene.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger I det idylliske Gl. Skagen, som er et sted alle bør opleve om sommeren. Ruths Hotel har i mange år været et meget eftertragtet hotel i Skagen på grund af dets lækre faciliteter, luksuriøse stemning, samt deres helt fantastiske restaurant, hvor deres kokke laver gourmetmad man sent vil glemme. Vil du til Skagen er Ruths Hotel den perfekte base.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et ekstraordinært lækkert lufthavnshotel, hvor din forkælelse er I fokus. Hotellet har de lækreste faciliteter, som bl.a. fitness og et stort spaområde. Derudover har lækre værelser og en helt fantastisk restaurant, hvor du kan slutte dagen af med gourmetmad lavet af talentfulde kokke. Hotellet ligger i Kastrup Lufthavn lige overfor Terminal 3.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Er du på udkig efter et hyggeligt og familievenligt hotel i Næstved, så er Hotel Kirstine det helt perfekte valg for dig. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, som gør at det er nemt at komme ud og se mange spændende seværdigheder, som bl.a. Råd & Ting Arresthus og Herlufsholm Kirke. Derudover er der mange helt fantastiske restauranter lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kroen har eksisteret siden 1663 og ligger i Nordjylland lige ved Gudenåen. På kroen kan du nyde godt af en gourmetrestaurant, værelser med fladskærms-tv, gratis wi-fi og en lækker have med terrasse. Der er mulighed for en luksus vandretur med spaoplevelser og saunagus i Danmarks første nordiske wellness. Her vandre man af den historiske træksti som går fra Kongensbro til Bjerringbro langs Gudenåen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Med beliggenhed i Zingst byder Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst deres gæster velkommen til et lækkert spaophold, hvor der er mulighed for at benytte lækre spafaciliteter, samt deres lækre morgenmadsbuffet. Hotellet er familievenligt og ligger tæt på mange restauranter og seværdigheder, så man nemt kan komme ud og opleve den smukke by og de seværdigheder Zingst har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg er et stort og elegant hvidt slot der ligger direkte ved Flensborg Fjord. Hotellet er indrettet i skandinavisk lys stil og her kan du læne dig tilbage og slappe af til et væld af spaoplevelser i topklasse: klassisk massage, forskellige behandlinger af hudpleje, ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, naturlig kosmetik, pleje af bryn og vipper. Der tilbydes eksklusive produkter fra Maria Galland.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa er et hotel udover det sædvanlige. Hotellet står som en unik bygning i et idyllisk landskab, hvor der er skov på den ene side og havet på den anden. Ved hotellet har man på bedste vis kombineret datiden med nutiden ved at have lækre moderne faciliteter sammen med bygninger der står nøjagtigt som de gjorde i gamle dage.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Skal du en tur til Kiel og mangler et sted at overnatte? Så behøver du heldigvis ikke at lede længere. Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et af de bedste steder at overnatte i Kiel med sine lækre værelser, moderne faciliteter og utrolige omgivelser. Hotellets ligger derudover få hundrede meter fra flere fantastiske seværdigheder som f.eks. International Church of Kiel.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Dette skandinaviske flotte spahotel ligger i Rønne på solskinsøen Bornholm. Du kan trygt holde en bæredygtig ferie på Griffen Spa Hotel, da de er certificeret med miljømærket Green Key. Griffen Spa Hotel er indrettet i moderne stil af den bornholmske designer Pernille Bülow. Som gæst kan du nyde Den Bornholmske Diamantspa. Her kan du nyde og slappe af i koldtvands- og varmtvandsbade, jacuzzi og flere forskellige saunaer.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Hvis du trænger til at slappe af fra hverdagens stress og jag, er det oplagt at besøge Grand Hotel Struer. Kun 100 meter fra hotellet ligger deres 900 m2 store spa- og wellnesscenter, Kurbad Limfjorden. For at skabe de ideelle rammer for spa, spiller lys, varme, vand og panoramaudsigt en stor rolle. Du kan som gæst bestille massage, tyrkisk bad-HAMMAM, ansigtsbehandlinger, bodyscrub, kropsindpakninger og aromabade.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hotel Birke har beliggenhed i Kiel og tilbyder en unik oplevelse til sine gæster. Her vil du bl.a. have kort til Hauptbahnhof og forskellige seværdigheder, men hvis du bare ønsker at slappe af og nyde livet, så behøver du ikke en gang at forlade hotellet. Hotellet har lækre faciliteter i form af wellness, gode værelser, pool og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Som gæst hos Hotel Hanseatischer Hof får du adgang til hotellets pool, lounge, spafaciliteter, en lækker restaurant og bor kun en kort tur fra mange forskellige seværdigheder. Receptionen er døgnåben og her står receptionisten klar til at hjælpe dig og sørge for, at dit ophold bliver helt fantastisk. Skulle du blive sulten kan du prøve en schnitzel på en af de lokale restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Som gæst hos Bandholm Hotel får du meget mere end bare et lækkert sted at overnatte. Hotellet har nemlig en fantastisk beliggenhed med en kort gåtur til Smålandshavet og det naturskønne Lolland. Derudover er der sprængfyldt med udflugtsmål i området, som bl.a. Knuthenborg og Lalandia. Værelserne er luksuriøse og romantiske og oftest med en smuk havudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Som gæst hos Maritim Strandhotel Travemünde kan du kun få en helt fantastisk oplevelse. Udover at hotellet er utroligt smukt og har behagelige værelser, så får du også adgang til enormt lækre spafaciliteter og er altid kun en kort gåtur fra de mange unikke seværdigheder byen har at byde på, som f.eks. Old Lighthouse Travemuende.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Hotellet ligger i Vejle, 300 m fra Vejle Fjord. Det stilrene hotel kan tilbyde kasino, restaurant med udsigt til vandet og spa- og poolområde. Værelserne på Munkebjerg hotel er indrettet med designermøbler, fladskærms-tv, gratis wi-fi og eget badeværelse. Af spabehandlinger kan du booke delkropsmassage, wellnessmassage, forkælelsesmassage og ansigtspleje. Hotellet har også sin egen indendørs swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Lige over Kruså grænse, grænsen mellem Danmark og Tyskland, ligger Hotel Des Norden. Dette hotel har en unik evne til at skabe fantastiske ophold for sine gæster og har derfor også i mange år været et yderst eftertragtet hotel. Uanset om du er på udkig efter maksimal afslapning, eller at komme ud og opleve seværdigheder, så er Hotel Des Norden et godt valg.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

hotel gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

På Skanør Holstebro vil du finde Hotel Gässlingen, som er et idyllisk og unikt hotel, der byder dig velkommen til et fantastisk ophold, samt at nyde alle de lidt finere ting i livet. Her er der bl.a. moderne og lækre faciliteter, som er designet specifick til at give dig så fantastisk et ophold. Ved hotellet vil du bl.a. finde en lækker pool og lære værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Et lille stenkast fra stranden og havet ved Skånes unikke sydkyst kan du finde Hotel Mossbylund, som på bedste visen har kombineret gammel arkitektur med en moderne twist i form af lækre tilbud og reklamerer. Hotellet har mange moderne faciliteter, som er med til at sikre, at dit ophold bliver uforglemmeligt for selv den mest rejsende person.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand har en fantastisk beliggenhed direkte ud til en lækker badestrand. Derudover står hotellet midt i unikke historiske omgivelser et par hundrede meter fra centrum af Sønderborg, så der er rig mulighed for at opleve byen. Hotellet har også en fantastisk wellnessafdeling, hvor du kan forkæle kroppen, samt en populær restaurant, hvor du kan nyde de lækreste retter.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Et hurtigt smut fra Nyborg Station finder du det idylliske Hotel Hesselet. Hos dette hotel kan du slippe væk fra hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet byder både sine gæster på en flot tennisbane, en tur i poolen, en omgang massage eller et godt glas vin i boblebadet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Hvis du allerede har været en tur i Tivoli, så ved du allerede hvor magisk et sted, Tivoli er. Her har Tivoli hotel opført et hotel ind midt i Tivoli, som virkelige lever op til de forventninger SKAT har. Hotellet stødte inde i problemer sidste år, men er i dag et lækkert hotel med fantastisk seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et hotel, hvis beliggenhed betyder, at du vil finde alt det bedste af Lübeck lige når du træder ud ad døren. Hotellet har lækre faciliteter, lyse værelser og kort vej til at hav af seværdigheder. Derudover har hotellets restaurant fået en michelin-stjerne, så du kan også forvente mad af særklasse hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Er du på udkig efter et afslappende ophold i København? Så er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen et oplagt valg for dig. Dette hotel har et kæmpe spaområde, som bl.a. inkluderer boblebad, massagebade, saunaer og dampbade. Derudover ligger hotellet helt fantastisk med kort vej til Københavns vartegn og lækre restauranter, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Troense, som ligger på Tåsinge, er en idyllisk by, som man bare skal opleve. På den ene side af byen har du Svendborgsund og på den anden side har du den gamle by, som består af en masse små bindingsværkshuse. Hotellet har derudover lækre faciliteter, som sikrer at du får et afslappende og plejende ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Spaophold Sjælland

Sjælland

På Sjælland er der fordelen ved at kunne ligge ude i naturen uden at være langt fra byen. Her er dejlige spahoteller i idyllisk natur med mange muligheder for spændende aktiviteter.

Spaophold Jylland

Jylland

Der er et stort udvalg af hyggelige spahoteller i Jylland, placeret i smukke omgivelser. Der vil ofte være stort fokus på den jyske ro væk fra storbyen, med plads til nærvær og samvær.

Spaophold Fyn

Fyn

Tag hele familien med og nyd den dejlige kultur og de hyggelige omgivelser på Fyn. Du kan nemt finde et spahoteller på Fyn med en smuk udsigt over Lillebælt eller Storebælt.

Find et luksuriøst spaophold til sommeren

Spaophold er den ultimative forkælelse for dig og dine nærmeste. Det er en ferie, der tanker dig godt og grundigt op på afslapning og ny energi. Derfor er et spaophold den perfekte måde at få et tiltrængt afbræk fra hverdagen på. Et ophold med spa kan altså være lige præcis dét, du har brug for her til sommer. 

Et spaophold er indbegrebet af ferie, og det er en utroligt afslappende én af slagsen. Her er der 100% fokus på luksus og velvære, og du bliver forkælet fra top til tå. Tempoet er i bund, og der er tid til at få ro på både sind og krop. Derfor er et spaophold gavekort den perfekte gave til dig selv og én, du holder af. Det kan være en dejlig måde at være sammen på, hvor samtaler, samvær og nærvær når et nyt niveau. Og så kan du være sikker på, at I kommer hjem fra et spaophold veludhvilede og klar til hverdagen.

Er du ude efter et godt spaophold tilbud?

Hvis du leder efter et godt tilbud på et spaophold, er du heldigvis kommet til det rette sted. Vi har, på Mitophold.dk, samlet de bedste spaophold tilbud i Danmark og udlandet. Her kan du nemt finde rundt i de mange tilbud. Du kan blive klogere på, hvad de forskellige steder tilbyder af blandt andet faciliteter, behandlinger, massage, samt mad og drikke.

vidunderligt spaområde

Find gode priser og ren luksus på Mitophold.dk

Uanset om du leder efter et billigt spaophold eller et luksus spaophold, så er der nok at vælge mellem. Der er mange spaophold tilbud, hvis man undersøger mulighederne, og her kan der være mange penge at spare. Hvis man ikke har behov for alt muligt ekstra, kan man nemt finde tilbud på spaophold, som er super billige. Det kan både være et spaophold Danmark eller i udlandet, fx i Sverige.

Du har ligeledes rig mulighed for at finde vidunderlige gourmetophold med lækre gastronomiske menuer og vinkort samt hyggelige og autentiske badehoteller som sætter stemningen for  et fantastisk ophold med god udsigt.

Sådan finder du det bedste spaophold for dig

Vi sørger for altid at være opdateret med det sidste nye, og finde de bedste tilbud på spaophold i Danmark og udland. Så du kan regne med at finde den bedste pris her på Mitophold.dk. Her er et bredt udvalg af pakkeløsninger, med både enkeltovernatning og weekendture. Så skal du blot finde ud af, hvilket spaophold du ønsker at tage på.

Netop fordi hotel og spa ophold er blevet så populært, er der mange kroer og hoteller, som tilbyder det. Det giver mulighed for at vælge lige præcis det sted, der passer til dig og dine ønsker – men det kan også gøre det svært at beslutte, hvilket ét man skal vælge. Derfor får du her fire af vores bedste anbefalinger til spaophold i Danmark – og et enkelt i Sverige.

Afslapning i spaafdeling

5 af de bedste spa- og wellness ophold

Læs med nedenfor og få vores fem anbefalinger af de bedste spa ophold i Danmark og Ystad. Næsten uanset hvor i landet du befinder dig, ligger der et lækkert spaophold tæt på dig. Her anbefaler vi nogle af de lækreste og mest populære spaophold, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger. Så hvis du leder efter overnatning med spa, så tjek disse anbefalinger ud.

1. Spaophold på Marienlyst Strandhotel

I Helsingør i Nordsjælland ligger det super lækre Marienlyst Strandhotel. Hotellet er ét af Danmarks ældste og mest populære. Her får man hele luksus-strand-viben, og der er ikke sparet på noget. Hotellet ligger ud til vandet, som der også er udsigt til fra spaafdelingen. Her er der mange forskellige tilbud om behandlinger og diverse typer af bade.

Hotellet tilbyder blandt andet en unik kobberspa-behandling, som de selv har udviklet, samt en lang række andre krops- og ansigtsbehandlinger. Din hud kommer til at føles silkeblød, og din krop er afspændt og opladt efter et ophold på Marienlyst Strandhotel. Her er du nemlig sikret et spaophold i den luksuriøse klasse!

I opholdet er inkluderet:

 • Overnatning i superior-dobbeltværelse med havudsigt
 • 3-retters menu i Salon Marienlyst
 • Entré til Strandspa med indendørs og udendørs faciliteter
 • Lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde
 • Stor morgenbuffet
 • Fri WI-FI
 • Fri entré til Casino Marienlyst
 • Gratis parkering

2. Spaophold på Kurhotel Skodsborg

På Sjælland ligger Kurhotel Skodsborg, som tilbyder et luksuriøst spaophold i topklasse. Kurhotellet ligger lige ud til vandet, og det er lidt af en oase, fyldt med afslapning og wellness. Hotellet ligger kun tyve kilometer fra København, så det er ganske oplagt at besøge, hvis man bor i byen. Her finder du et hav af forskellige ansigt- og kropsbehandler, som giver dig velvære og afspænding for alle pengene. Samtidig kan du nyde udsigten over det smukke Øresund.

I opholdet er inkluderet:

 • 1 overnatning i standardværelse med dobbeltseng
 • 3-retters middag i Brasserie Carl
 • Morgenbord
 • Fri adgang til Spa- og Fitnesscenter
 • Bådekåbe og slippers
 • Wifi & parkering
 • Pudemenu samt allergivenlige dyner og puder

3. Spaophold på Hotel Viking

Hotel Viking ligger i Sæby i Nordjylland. Her træder du ind på 2700 kvadratmeter spaområde, med alt hvad du kunne drømme om. Der er fokus på wellness og velbehag, og du finder et bredt udvalg af massager og behandlinger på hotellets egen Klinik ViWell.

Her tilbydes der skønhedsbehandlinger i form af manicure, pedicure og lash lift. Du kan også snuppe en duo-behandling, hvis du er afsted med din parter, din gode ven eller veninde. På Hotel Viking finder du ophold af forskellig varighed, så du kan nemt skræddersy din spa-ferie, så den passer ind i kalenderen. Der er ikke meget andet at sige, end at du bør tjekke Hotel Viking ud, hvis du overvejer en ferie i det nordjyske.

I spaophold for 2 er inkluderet:

 • Overnatning i delt dobbelt Standardværelse
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og 1/2 fl. mousserende vin på værelset
 • Velkomstdrink inden middagen
 • 3-retters sæsonmenu
 • Stor morgenbuffet
 • Entré til spa- & wellnessområdet samt fra check-ind til check-ud
 • Entré til fitnesscenter fra check-ind til check-ud
 • Lån af et blødt sæt badekåbe, badelagen og tøfler

4. Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Hvis du tager et smut over broen til Sverige, finder du hurtigt Ystad Saltsjöbad. Det er et romantisk og afslappende spahotel med smukke opgivelser og spændende seværdigheder. På klare dage kan man se hele vejen til Bornholm, så udsigten er lige i øjet.

Hotellet er et klassisk svensk badehotel, og det har eksisteret siden 1897. Her er der både mulighed for at bade i Østersøen eller i den opvarmede pool på hotellet. Derudover er der selvfølgelig et stort spaområde, som indbyder til afslapning og forkælelse.

I opholdet er inkluderet:

 • Det valgte antal overnatninger i værelsestypen “double”
 • En 3-retters middag i restaurant Port (drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Stor morgenbuffet
 • Ubegrænset adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne
 • Tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne
 • Hvis der købes to nætter, er der morgenmad begge dage og 3-retters på første aften

5. Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

I Himmerland i Nordjylland ligger Himmerland Golf & Spa Resort. Her kombineres golf og velvære, så det er lige sagen for enhver golf-entusiast. Man behøver dog ikke at spille golf for at få et skønt og afslappende spaophold på hotellet, som byder på lidt af hvert.

Du kan således nyde et klassisk spa ophold, eller du kan kaste dig ud i nye eventyr med et koldt chokbad eller en finsk sauna. Du kan glæde dig til et skønt værelse med balkon eller terrasse, som er inkluderet på alle værelser på Himmerland Golf & Spa Resort. Så uanset om man er til golf, spa eller begge dele, kan man regne med en tur fyldt med luksus og velvære!

I opholdet er inkluderet:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Bobler, sødt & massageolie på værelset ved ankomst
 • Entré til Nordic Spa
 • Badekåbe & håndklæder
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenbuffet
 • Fri adgang til badelandet & fitnesscenteret

Alle værelser er med egen balkon eller terrasse. På værelserne finder du desuden en bakke med kaffe/the, TV, telefon, arbejdsplads, WiFi, hårtørrer, strygejern, strygebræt, lænestol og sofabord

Spaophold er mere end bare spabad

Et spaophold er meget mere end blot et spabad. Selve spabadet er et stort bassin, hvor du kan hvile ud og slappe helt af i det behagelige vand. Men der findes mange forskellige slags bade, kolde som varme. 

Derudover indeholder langt de fleste spaophold i dag også mange andre tilbud som fx massage og lækre behandlinger, samt selvfølgelig saunaer og dampbad. Derudover tilbydes der også altid en lækker gastronomisk menu og vin, og ikke mindst skønne omgivelser i hotellets nærhed.

Det vil variere, hvor mange af disse tilbud, der er indbefattet af prisen. Spaophold sælges typisk som en pakkeløsning, med forskelligt indhold til en dertilhørende pris. Du betaler fx for et værelse, forplejning og adgang til spa og andre faciliteter. Herefter afhænger prisen af, hvor eksklusivt og luksuriøst, du ønsker, at dit spaophold skal være. Det er noget af det vigtigste, man skal overveje, inden man vælger et specifikt sted. Hvad har man brug for, og hvad kan man eventuelt undvære?

Hygge ved poolen

Har du overvejet et spaophold i udlandet?

En god nyhed er, at der også er masser af spa i udlandet. Der er rig mulighed for at få et lidt anderledes spaophold ved at tage ud af Danmark, men du behøver heldigvis ikke tage helt om på den anden side af kloden. Der findes fx Alter Meierhof i Nordtyskland eller THE THIEF i Oslo.

Hvis du har lyst til at besøge ét af nabolandene, så venter der helt sikkert en oplevelsesrig, spændende og afslappende spaoplevelse der. Her kan man kombinere udlandsferien, der er rig på indtryk og eventyr med et luksus spaophold, der får dig helt ned i gear. Spaophold kan nemlig også være ret forskellige, alt efter hvilket land man tager til.

En dag i Himlen eller en hel weekend i spa-land

Et spaophold kan som sagt variere i både længde og pris. Du kan både finde weekendture og enkelte overnatninger, alt efter behov. Du kan altså nemt få et afslappende afbræk, uden at økonomien lider overlast. En overnatning med fuld luksus kan nogle gange være alt, man har brug for, for at komme ned i gear.

Det er populært at finde et billigt spaophold for en enkelt dag. Det kan være en eftermiddag sammen med en, man holder af, hvor man tager et par timer i selvforkælelsens tegn. Det er en type ophold, der som regel er plads til i kalenderen, og det er heldigvis en løsning, som mange hoteller tilbyder.

Spa er fyldt med historie og traditioner

Spabade har en tusinde år lang historie. Mennesket har altid brugt vand og varme som afslapning, og selve spabadet trækker faktisk tråde helt tilbage til antikkens Grækenland. Her havde de blandt andet forskellige massager og behandlinger med olie og mudder, som vi kender det i dag. Det er altså ikke noget nyt, at spa er godt for krop og sind!

De forskellige behandlinger og massager

En stor del af et spaophold er, for mange, også at få behandlinger og massager. Udover vand og varme, så har massage, olier og masker en helt særlig afslappende effekt. Hele kroppen bliver afspændt, mens man samtidig bliver skrubbet ren og tilsat gode vitaminer og livgivende fugt. 

På de fleste spaophold er der rig mulighed for at få professionel krops- og ansigtsmassage, samt prøve en række forskellige masker og olier til både ansigt og krop. Du kan også få shinet dine negle op på hænder og fødder, hvis det er det, du trænger til. Der bliver taget godt hånd om din krop, fra top til tå, på dit spaophold!

Spa til både sommer og vinter

En af de dejlige ting ved spaophold er, at det ikke er årstidsbestemt. Det er lige så dejligt om sommeren som om vinteren. Det kan være to forskellige oplevelser, selvom indendørsfaciliteterne selvfølgelig er de samme.

I vinterhalvåret kan man bruge et spaophold til at blive varmet godt igennem helt ind til knoglerne. Glem alt om kulde – her skal du sidde i varme boblebade og stegende saunaer. Det er den ultimative selvforkælelse og en oplagt mulighed for at få et lille afbræk fra den kolde vinter i Danmark.

Samtidig er spa utrolig lækkert om sommeren. Der er mange kurhoteller og resorts, som ligger smukt ud til vandet, og som har skønne udendørsfaciliteter. Her har man mulighed for at bade i havet, gå lange ture og ligge i solen og nyde livet. Efterfølgende kan man komme indenfor og blive skrubbet godt ren og forkælet med skønne hudplejeprodukter. Så er kroppen virkelig sommerglad.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af et spaophold?

Du kan vælge et spaophold, hvis du har lyst til at forkæle dig selv og nogen, du holder af. Det er en måde at være sammen på, hvor der er tid og ro til at slappe af og nyde hinandens selskab. Det er på den måde også en oplagt gaveidé, og et spaophold gavekort falder altid i god jord.

Et spaophold kan indebære mange forskellige ting. Det kan være lange dage i spabadet eller en kombination af naturoplevelser, behandlinger og pool. Der er utroligt mange måder at skræddersy den perfekte afslapningsweekend på. Du kan med fordel undersøge de forskellige hoteller og resorts for at finde netop det, som kan opfylde dine ønsker for selvforkælelse.

Hvem tilbyder spaophold?

Der findes et lækkert spaophold tæt på dig, næsten uanset hvor du i landet, du befinder dig. På grund af den høje efterspørgsel tilbyder kroer og resorts over hele landet spaophold. Derfor vil der også være et bredt udvalg af prisklasser at vælge mellem. Det kan derfor betale sig at tjekke markedet ud i dit område, før du beslutter dig. 

Det kan også være, at du har mere lyst til at gøre en tur ud af det og besøge et nyt sted i Danmark – eller måske endda udlandet. Her er der en lang række meget alsidige kurhoteller, kroer og resorts, der tilbyder spaophold.

Hvad skal man være opmærksom på, når man bestiller et spaophold?

Spaophold findes i mange forskellige afskygninger og prisklasser. Det skal man selvfølgelig være opmærksom på, når man booker et spaophold. Du skal overveje, hvad dine ønsker for pris og kvalitet er. Det hænger nemlig oftest sammen. Der er dog også mange muligheder for at finde spaophold tilbud. Her kan spare lidt penge og samtidig få høj kvalitet. 

De fleste spaophold findes som nævnt som pakkeløsninger. Derfor skal du være opmærksom på at vælge en pakke, som opfylder dine behov, så du ikke betaler ekstra for noget, du egentlig ikke havde brug for. Selvfølgelig er det også et spørgsmål om beliggenhed. Skal spaopholdet være tæt på hjem, eller skal det være en tur, hvor I oplever et helt nyt stykke af Danmark?

Hvad skal jeg have med på et spaophold?

Det varierer, hvad de forskellige hoteller og resorts tilbyder af faciliteter og aktiviteter, og derfor kan oppakningen også se lidt forskellig ud. Der er dog nogle ting, som altid er gode at have med. Det vigtigste er selvfølgelig badetøjet. Alt efter årstid og location skal du pakke tøj og sko derefter. Pak derudover kun de mest basale ting i din toilettaske – du vil nemlig oftest blive forkælet med cremer og olier i de forskellige behandlinger.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på spaophold?

Det er selvfølgelig mest i weekender og ferier, at man har mulighed for at tage på spaophold. Derfor vil der også være flest mennesker på disse tidspunkter. Hvis du har mulighed for at tage afsted på andre tidspunkter, kan du være heldig at have hotellet lidt mere for dig selv. 

Det er dog typisk også i weekenderne, at hoteller har særlige arrangementer og musik, som kan være skønne aftenaktiviteter. Det bedste tidspunkt afhænger derfor af dine behov og ønsker for netop dit spaophold.