Slotsophold

Bedste slotsophold i Danmark 2021

Danmark er tætpakket med romantiske og hyggelige slotte, der spreder sig udover det meste af landet, hvor man ligeledes kan nyde de idylliske og rolige omgivelser, der minder om alt andet end hverdagens stress. Slotsophold er således blevet yderst populære i de senere år, hvor mange gerne kører væk fra eget hus for virkelig at slappe af. Der er rig mulighed for at finde et slot i ens umiddelbare nærområde, ligesom man også med fordel kan tage turen over en længere distance til et slot i en anden af landets regioner.

Denne side indeholder reklamelinks

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Lidt udenfor København kan du finde Klokkedal Castle Copenhagen, som er et helt utroligt slot, der er så idyllisk, som noget overhovedet kan blive. Slottes har kombineret et idyllisk ydre, luksuriøst indre og fantastiske faciliteter på en helt unik måde. Hvis du leder efter et unikt hotel, hvor du kan pleje krop og sind, så er dette slot lige stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Broholm Slot

3/5

På Broholm Slot i Gudme på Fyn oser det af romantik og nostalgi, og stedet har masser af fantastisk historie over sig. Man træder ind i en spændende odyssé, der spænder over næsten 700 års Danmarkshistorie, der går helt tilbage til Kong Christoffer den Anden og op til vores egen Margrethe d. 2, hvorfor det spænder over imponerende 30 konger og to dronninger. Ydermere har blandt andet H.C. Andersen også brugt en længere periode af sit liv på Broholm Slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

I det idylliske landskab ved Faaborg kan du finde det smukke Hvedholm Slotshotel. Dette gamle slot står lige op ad en smuk sø og er omringet af flot natur. Selve hotellet har et romantisk ydre kombineret med lækre faciliteter indenfor, så der er både mulighed for at opleve et gammelt slot og samtidigt forkæle sig selv med lækker mad og et afslappende ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus giver dig muligheden for at glemme hverdagen og lade batterierne op. Hvis du har planer eller drømme om at besøge Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel det perfekte sted for dig at overnatte. Faktisk så er slottet grund nok i sig selv til at besøge byen. Slottet byder dig velkommen med lækre faciliteter og gastronomiske oplevelser i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophienberg Slot har beliggenhed lige ved siden af en fantastisk strand i Rungsted. Her er der mulighed for at overnatte på det fantastiske slot der med sine topmoderne faciliteter kan tilbyde deres gæster en helt unik oplevelse. Som gæst hos Sophienberg Slot får du adgang til gratis Wi-Fi, privat parkering og en utroligt lækker morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Ikke langt fra den smukke Limfjord finder vi Store Restrup Slot. Slottet byder på hele 48 værelser, der er fordelt i hovedbygningen og sidebygningen, der begge tilbyder både himmelsengsværelser og suiter. Store Restrup Slot har ligeledes sit eget køkken, hvor kokken hver dag laver lækre menuer med årstidens friske råvarer, hvorfor man også kan regne med en lækker kulinarisk oplevelse, når man ligger vejen forbi Store Restrup Slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Vraa Slotshotel

4/5

Søger du efter et slotshotel, hvor du kan glemme alt om din travle hverdag og bare nyde livet? Så er Vraa slotshotel højst sandsynligt drømme stedet for dig. Vraa Slotshotel er placeret i smukke omgivelser og byder dig velkommen til lækker mad og faciliteter, som sikrer at du næsten kun kan få et helt fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Kokkedaldal Slotshotel

4/5

Kokkedal Slotshotel er et yderst velbevaret middelalderslot, som året rundt byder gæster velkommen til et ophold med mulighed for ren livsnydelse. Hotellet byder på en imponerende udsigt over Liim Fjord. Slottet har en masse sjove features som stammer fra middelalderen, f.eks. en meter tykke mure, hemmelige passager, samt voldgrab og en dragebro. Hotellet har en smuk pool og flere forskellige sportsbaner.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Blot 30 km nordøst for Aalborg finder vi dette 800 år gamle slot, der har en imponerende historie bag sig. Dronninglund Slot har tidligere været ejet af kongehuset, adlen, landskendte herremænd og andre parter, hvorfor man i den grad kan mærke historiens vingesus, når man begiver sig rundt på dette slot i Vendsyssel. Meget vand er løbet gennem åen siden, og det tidligere nonnekloster er i dag et yndet sted at tage hen på slotsophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm slot er et af de slotte, som gæster tager til igen og igen fordi det er så enormt smukt. Dragsholm Slot er utroligt flot i sig selv og har derudover beliggenhed midt i den naturskønne UNESCO Global Geopark Odsherred. I dag har Dragsholm på unik vis kombineret idyl med topmoderne faciliteter og derudover har deres restaurant modtaget en michelin-stjerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Sophienberg Slot har beliggenhed lige ved siden af en fantastisk strand i Rungsted. Her er der mulighed for at overnatte på det fantastiske slot der med sine topmoderne faciliteter kan tilbyde deres gæster en helt unik oplevelse. Som gæst hos Sophienberg Slot får du adgang til gratis Wi-Fi, privat parkering og en utroligt lækker morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har samlet alt det bedste fra alle verdener og skabt et univers, hvor man kan koble fra hverdagen og glemme tid og sted. Hotellet kan byde dig velkommen på et klassisk slot i smukke omgivelser, et helt moderne hotel og et fantastisk dansk slotskøkken. Slottets køkken er eftertragtet i mange lande fordi maden fra dette køkken er så god.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

liselund ny slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Skal du en tur til Borre, eller drømmer du bare om at besøge byen, så er Liselund Ny Slot et godt valg når det gælder overnatning. Her er der en perfekt kombination af pris, komfort og lækre faciliteter. Derudover er der kort vej fra slottet til spændende seværdigheder som bl.a. Magleby Kirke og Borre Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg har på en helt unik måde kombineret gamle rammer med moderne faciliteter, så du som gæst får et både idyllisk og afslappende ophold. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger med kort afstand til flere seværdigheder og har derudover en fantastisk restaurant, hvor du kan bestille den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave slot hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Tæt ved Venø Bugt i Nordjylland ligger Rydhave Slotshotel, som er et unikt og idyllisk slot med en masse historie bag sig. Slottet er så gammelt, at det rygtes at der er spøgelser på slottet. I dag er Rydhave Slotshotel fyldt med moderne faciliteter, som er med til at sikre, at du får et fantastisk ophold. Derudover serverer slottest kokke den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er et romantisk hotel, hvor din forkælelse er i centrum. Hotellet har lækre spafaciliteter, bl.a. jacuzzi. Selve hotellet ligger i idylliske omgivelser og er perfekt til dig der ønsker en unik oplevelse eller skal holde et større arrangement. Hvis du har brug for at slippe væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er Skrøbelev Gods et gold valg.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Kragerup Gods

3/5

Historien bag Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 da det blev opført. Siden hen har familien Dinesen købt godset og det er stadig dem der ejer og driver godset i dag. Som gæst hos Kragerup Gods får du adgang til mange lækre faciliteter, overnatning i idylliske omgivelser og kun en ganske kort gåtur til mange smukke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.695 kr.

Hvor i landet vil du gerne på Slotsophold?

Vælg din ønskede landsdel og se alle de fantastiske slotsophold, der findes i den valgte landsdel.

Slotsophold Sjælland

Sjælland

På Sjælland er der fordelen ved at kunne ligge ude i naturen uden at være langt fra byen. Her er dejlige slotte i idyllisk natur med mange muligheder for spændende aktiviteter.

Slotsophold Jylland

Jylland

Der er et stort udvalg af hyggelige slotte i Jylland, placeret i smukke omgivelser. Der vil ofte være stort fokus på den jyske ro væk fra storbyen, med plads til nærvær og samvær.

Slotsophold Fyn

Fyn

Tag hele familien med og nyd den dejlige kultur og de hyggelige omgivelser på Fyn. Du kan finde et slot på Fyn med en smuk udsigt over Lillebælt eller Storebælt.

Danske slotsophold er meget populære

Slotsophold bliver mere og mere populære. Danskerne har fået øjnene op for, at det bare kan ét eller andet at bo på et slot – og det er måske heller ikke så mærkeligt, hvis man lige tænker over det. Et luksus slotsophold giver super afslapning i de mest elegante omgivelser, du kan forestille dig.

Romantik og historie med et slotsophold

Der hersker en særlig stemning på slotte, og det kan være en både romantisk og historisk oplevelse. Slottene har nemlig altid en spændende historie, som også kan være en god indgang til at lære egnen at kende.

Flot slot

Derfor skal du besøge de danske slotte

Der er god grund til at tage en aften, en weekend eller en ferie ud af kalenderen til at besøge de danske slotte. Sommetider kan det være lidt svært at overskue at planlægge den store tur til udlandet. Og så er det heldigt, at man kan opleve lige så meget på de danske slotte. Det er en hel del billigere, end hvis du skal på en lang flyvetur, og du slipper også for rejsetiden.

Dét inkluderer opholdet på et slot

Er du i tvivl om, hvad et slotsophold helt præcist indebærer? Så skal vi nok give dig svaret! I sin essens er et slotsophold i Nordtyskland og Frankrig nemlig ikke så forskelligt fra de danske slotsophold. Konceptet er i virkeligheden ikke meget anderledes, end hvis du tager på et hotel eller en kro – det er stemningen til gengæld!

En helt særlig stemning på et slotsophold

Det er nemlig en helt anden type eventyr at overnatte på et slot end på en kro. Hvor en kro er enormt hyggelig, er et slot mere storslået. Både indretningen og omgivelserne er anderledes, og det vil skabe en helt anden type ferie. Når det er sagt, er der også stor forskel på de forskellige slotsophold.

Slot på toppen af et bjerg

De bedste slotsophold i Danmark – Her er 3 bud

For at give dig et endnu bedre indblik i, hvad et slotsophold kan byde på, får du tre bud på fantastiske slotte. Udover de nedenstående eksempler kan du også finde mange andre slotsophold her på siden – lige fra slotsophold på Sjælland til slotsophold på Fyn og slotsophold i Jylland. Du kan også finde billige slotsophold i Danmark og særligt favorable tilbud. Men her får du altså tre skønne bud på, hvad et slotsophold kan indebære.

1. Slotsophold Kokkedal Slotshotel

Kokkedal i Nordsjælland eller Nordjylland? Der findes faktisk formidable slotsophold begge steder! Her skal det imidlertid handle om det fantastiske middelalderslot, Kokkedal Slotshotel, i Brovst, Nordjylland. 

Slottet er et vaskeægte middelalderslot, som byder på masser af historisk eventyr. Det er omgivet af en voldgrav, og i gangene finder du rustninger og dyrehoveder. Og værelserne er en sand kongelig værdig! Opholdet byder på:

 • Smukke værelser på middelalderslottet
 • Udsigt over Liim Fjord
 • Restaurant, bar og loungeområde
 • En fantastisk flot pool
 • Spafaciliteter på slottet
 • Golfklub, cykeludlejning og cykelruter i nærheden
 • Mulighed for sejlads og kajak tæt på
 • Dejlige vandrestier uden for slottets hoveddør
 • Et helt igennem eventyrligt ophold

2. Slotsophold Broholm Slot

Broholm i Gudme på Fyn tilbyder et lige så eventyrligt ophold som Kokkedal Slotshotel. Broholm ligger omringet af voldgrave, og slottet er i sig selv et imponerende syn. Rundt om Broholm finder man velholdte parker og en herregårdssø, og indenfor oser det af romantik og nostalgi. Udover en lang royal historie, har slottet også huset hele Danmarks eventyrforfatter, H.C. Andersen. På slotsopholdet kan du opleve:

 • Romantiske slotsværelser
 • Gourmet- og sæsonbestemte menuer i restauranten
 • En dejlig morgenbuffet med lokale råvarer
 • Parker, søer og uovertruffen natur lige udenfor slottet
 • Suset af 700 års royal Danmarkshistorie
 • Kongelig atmosfære og kulturarv fra oldtiden
 • Træd i H.C. Andersens eventyrlige fodspor
 • Et uforglemmeligt slotsophold på Fyn

3. Slotsophold Kragerup Gods

På Sjælland finder du også mange skønne og forskelligartede slotsophold. Fx kan du opleve dette dejlige gods i Ruds Vedby, som engang var ejet af Karen Blixens familie. Det byder altså på både historie og fantastiske fortællinger, og stemningen er noget ganske særligt. Desuden får du en god del gourmet for pengene, for Kragerup Gods har nemlig helt styr på både middag og vinmenu. Opholdet kan blandt andet inkludere:

 • Overnatning i et rummeligt dobbeltværelse
 • En velkomstdrink inden middagen
 • Gourmetmenu, sammensat af køkkenchefen
 • En smagfuld og lækker vinmenu
 • Et stort udvalg til morgenbuffeten
 • Hygge med kaffe og kage om eftermiddagen
 • Slap af med opvarmet pool og sauna
 • Godset har sit eget aktive landbrug
 • Det er CO2-neutralt med miljømærke

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et slotsophold?

Et slotsophold er et ophold på et slot, og det kan have forskellig varighed. Nogle slotte kan du besøge for en enkelt aften til en middag, men du kan også vælge én eller flere overnatninger. Opholdet vil inkludere forskellige ting, alt efter hvilket slot, og hvilken pakkeløsning, du vælger.

Hvad er det bedste slotsophold i Danmark?

Det kommer helt an på, hvad du gerne vil opleve, og hvor du gerne vil hen! Der findes fantastiske slotsophold i Sjælland, Jylland og på Fyn, og det handler sådan set bare om at vælge, hvor turen skal gå hen. Både slottene og omgivelserne vil være forskellige, og du kan jo fx overveje, hvilket stykke af Danmark, du gerne vil opleve.

Kan man finde billige slotsophold i Danmark?

Sagtens, og du er kommet til det helt rigtige sted. Mitophold.dk er nemlig en side, som guider dig til de bedste slotsophold og de bedste priser. Du kan sagtens finde et billigt slotsophold her på siden, og vi er også altid først med nye tilbud og rabatter.

Kan man få et romantisk slotsophold for 2?

De romantiske slotsophold for 2 er meget populære, især at give i gave. Du kan finde slotsophold for 2 mange steder i landet – og også i udlandet – og det vil være en stærk oplevelse for dig og din partner. Slotte byder nemlig på en særligt romantisk stemning, som vil hjælpe jer med at connecte og nyde hinanden på et helt nyt niveau.

Hvad koster et luksus slotsophold?

Slotsophold fås til mange forskellige priser. Det kommer blandt andet an på, hvor meget luksus du vil have for pengene. Hvis du fx vil have inkluderet en gourmetmenu med flere retter, og god vin, bliver det selvfølgelig dyrere. Og hvis du bor et sted med særlige spafaciliteter, skal du også betale for det.

Det er derfor enormt vigtigt, at du afgør med dig selv, hvad du gerne vil have for pengene. På den måde undgår du nemlig at betale for noget, som du ikke kommer til at benytte dig af. Skræddersy dit ophold, så pris og indhold går op i en højere enhed for dig. 

Når det er sagt, kan de billigste slotsophold koste omkring 700 for to personer, mens de mere luksuriøse koster flere tusinde kroner. Det kommer helt an på, hvor længe du vil være afsted, og hvad du vil have inkluderet i prisen.

Kan man tage på slotsophold i Tyskland eller Frankrig?

Du kan sagtens finde slotsophold i udlandet, fx Tyskland eller Frankrig. Her er nogle ret skønne slotsophold, som fungerer nogenlunde ligesom de danske. Et slotsophold i Tyskland kræver ikke den store rejsetid, så det kan være en god udlandsferie. Frankrig er selvfølgelig en smule længere væk, men til gengæld får du et helt andet klima, en anden natur og kultur. Det kan være en oplevelse for dig, der har lyst til at komme helt væk på din ferie.

Kan man komme på slotsophold nytårsaften?

Det kan du, ja! Der findes nogle slotte, der har åbent mellem jul og nytår, så du kan holde ferien her. Nytårsaften bliver næppe mere storslået og festlig end på et slot, så det kan være en fantastisk lokation til en fest. Et nytårsophold vil som regel inkludere gyldne bobler og en særlig nytårsmenu, og så kan det nye år ellers bare komme an!

Kan man finde tilbud på slotsophold?

Du kan finde billige slotsophold og gode tilbud her på Mitophold.dk. Vi gør en dyd ud af altid at have de mest aktuelle priser og tilbud. Derfor ved du, hvor du får de største rabatter og fordele på dine slotsophold, hvis du følger med her på siden. Et godt tilbud kan nogle gange være det, der får én til at tage springet og komme afsted – og det spring vil vi gerne hjælpe dig med at tage.