Slotsophold

Bedste slotsophold i Danmark 2021

Danmark er tætpakket med romantiske og hyggelige slotte, der spreder sig udover det meste af landet, hvor man ligeledes kan nyde de idylliske og rolige omgivelser, der minder om alt andet end hverdagens stress.

Slotsophold er således blevet yderst populære i de senere år, hvor mange gerne kører væk fra eget hus for virkelig at slappe.
Der er rig mulighed for at finde et slot i ens umiddelbare nærområde, ligesom man også med fordel kan tage turen over en længere distance til et slot i en anden af landets regioner.
I det næste stykke vil vi præsentere nogle af de fantastiske slotte, som Danmark byder på, hvor du kan læse mere om det enkelte slot, hvor det ligger, og hvorfor dette kan være værd at overveje for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Lidt udenfor København kan du finde Klokkedal Castle Copenhagen, som er et helt utroligt slot, der er så idyllisk, som noget overhovedet kan blive. Slottes har kombineret et idyllisk ydre, luksuriøst indre og fantastiske faciliteter på en helt unik måde. Hvis du leder efter et unikt hotel, hvor du kan pleje krop og sind, så er dette slot lige stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Broholm Slot

3/5

På Broholm Slot i Gudme på Fyn oser det af romantik og nostalgi, og stedet har masser af fantastisk historie over sig. Man træder ind i en spændende odyssé, der spænder over næsten 700 års Danmarkshistorie, der går helt tilbage til Kong Christoffer den Anden og op til vores egen Margrethe d. 2, hvorfor det spænder over imponerende 30 konger og to dronninger. Ydermere har blandt andet H.C. Andersen også brugt en længere periode af sit liv på Broholm Slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

I det idylliske landskab ved Faaborg kan du finde det smukke Hvedholm Slotshotel. Dette gamle slot står lige op ad en smuk sø og er omringet af flot natur. Selve hotellet har et romantisk ydre kombineret med lækre faciliteter indenfor, så der er både mulighed for at opleve et gammelt slot og samtidigt forkæle sig selv med lækker mad og et afslappende ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus giver dig muligheden for at glemme hverdagen og lade batterierne op. Hvis du har planer eller drømme om at besøge Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel det perfekte sted for dig at overnatte. Faktisk så er slottet grund nok i sig selv til at besøge byen. Slottet byder dig velkommen med lækre faciliteter og gastronomiske oplevelser i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophienberg Slot har beliggenhed lige ved siden af en fantastisk strand i Rungsted. Her er der mulighed for at overnatte på det fantastiske slot der med sine topmoderne faciliteter kan tilbyde deres gæster en helt unik oplevelse. Som gæst hos Sophienberg Slot får du adgang til gratis Wi-Fi, privat parkering og en utroligt lækker morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Ikke langt fra den smukke Limfjord finder vi Store Restrup Slot. Slottet byder på hele 48 værelser, der er fordelt i hovedbygningen og sidebygningen, der begge tilbyder både himmelsengsværelser og suiter. Store Restrup Slot har ligeledes sit eget køkken, hvor kokken hver dag laver lækre menuer med årstidens friske råvarer, hvorfor man også kan regne med en lækker kulinarisk oplevelse, når man ligger vejen forbi Store Restrup Slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Vraa Slotshotel

4/5

Søger du efter et slotshotel, hvor du kan glemme alt om din travle hverdag og bare nyde livet? Så er Vraa slotshotel højst sandsynligt drømme stedet for dig. Vraa Slotshotel er placeret i smukke omgivelser og byder dig velkommen til lækker mad og faciliteter, som sikrer at du næsten kun kan få et helt fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

kokkedal slotshotel
Hotels.com

Kokkedaldal Slotshotel

4/5

Kokkedal Slotshotel er et yderst velbevaret middelalderslot, som året rundt byder gæster velkommen til et ophold med mulighed for ren livsnydelse. Hotellet byder på en imponerende udsigt over Liim Fjord. Slottet har en masse sjove features som stammer fra middelalderen, f.eks. en meter tykke mure, hemmelige passager, samt voldgrab og en dragebro. Hotellet har en smuk pool og flere forskellige sportsbaner.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Blot 30 km nordøst for Aalborg finder vi dette 800 år gamle slot, der har en imponerende historie bag sig. Dronninglund Slot har tidligere været ejet af kongehuset, adlen, landskendte herremænd og andre parter, hvorfor man i den grad kan mærke historiens vingesus, når man begiver sig rundt på dette slot i Vendsyssel. Meget vand er løbet gennem åen siden, og det tidligere nonnekloster er i dag et yndet sted at tage hen på slotsophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm slot er et af de slotte, som gæster tager til igen og igen fordi det er så enormt smukt. Dragsholm Slot er utroligt flot i sig selv og har derudover beliggenhed midt i den naturskønne UNESCO Global Geopark Odsherred. I dag har Dragsholm på unik vis kombineret idyl med topmoderne faciliteter og derudover har deres restaurant modtaget en michelin-stjerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Sophienberg Slot har beliggenhed lige ved siden af en fantastisk strand i Rungsted. Her er der mulighed for at overnatte på det fantastiske slot der med sine topmoderne faciliteter kan tilbyde deres gæster en helt unik oplevelse. Som gæst hos Sophienberg Slot får du adgang til gratis Wi-Fi, privat parkering og en utroligt lækker morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har samlet alt det bedste fra alle verdener og skabt et univers, hvor man kan koble fra hverdagen og glemme tid og sted. Hotellet kan byde dig velkommen på et klassisk slot i smukke omgivelser, et helt moderne hotel og et fantastisk dansk slotskøkken. Slottets køkken er eftertragtet i mange lande fordi maden fra dette køkken er så god.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

liselund ny slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Skal du en tur til Borre, eller drømmer du bare om at besøge byen, så er Liselund Ny Slot et godt valg når det gælder overnatning. Her er der en perfekt kombination af pris, komfort og lækre faciliteter. Derudover er der kort vej fra slottet til spændende seværdigheder som bl.a. Magleby Kirke og Borre Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg har på en helt unik måde kombineret gamle rammer med moderne faciliteter, så du som gæst får et både idyllisk og afslappende ophold. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger med kort afstand til flere seværdigheder og har derudover en fantastisk restaurant, hvor du kan bestille den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave slot hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Tæt ved Venø Bugt i Nordjylland ligger Rydhave Slotshotel, som er et unikt og idyllisk slot med en masse historie bag sig. Slottet er så gammelt, at det rygtes at der er spøgelser på slottet. I dag er Rydhave Slotshotel fyldt med moderne faciliteter, som er med til at sikre, at du får et fantastisk ophold. Derudover serverer slottest kokke den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er et romantisk hotel, hvor din forkælelse er i centrum. Hotellet har lækre spafaciliteter, bl.a. jacuzzi. Selve hotellet ligger i idylliske omgivelser og er perfekt til dig der ønsker en unik oplevelse eller skal holde et større arrangement. Hvis du har brug for at slippe væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er Skrøbelev Gods et gold valg.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Kragerup Gods

3/5

Historien bag Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 da det blev opført. Siden hen har familien Dinesen købt godset og det er stadig dem der ejer og driver godset i dag. Som gæst hos Kragerup Gods får du adgang til mange lækre faciliteter, overnatning i idylliske omgivelser og kun en ganske kort gåtur til mange smukke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.695 kr.

Mere information om slotsophold i Danmark.

Vores smukke land byder altså på tilsvarende smukke slotte over hele landet, og der er rig mulighed for at finde et slotsophold, som passer til den type weekendophold, man ønsker sig.
I det nordjyske kan man nyde, at man er tæt på hav og strand, og man er aldrig længere væk end en kort køretur, før man står på den smukke og vilde vestkyst.
Eller man kan vælge at tage til Fyn, der er lig masser af idyl på smukke slotte omgivet af voldgrave og herregårdssøer i et ægte 1800-tals landskab.
Og Sjælland byder ligeledes ind med fantastiske slotte, der er nemme at komme til, men sværere at komme væk fra igen på grund af den romantiske indretning og fantastiske beliggenhed tæt på masser af seværdigheder.

De enkle slotte har sine egne særpræg, og på trods af den høje kvalitet blandt slotte i Danmark, er der fortsat forskelle imellem slottene.
Det er derved op til dig, om du ønsker et slot, hvor værelserne er uimodståelige, og hvor din partner og dig kan bruge masser af tid på at koble af på værelset.
Eller I kan vælge et slot, hvor der er fokus på gastronomien, naturen og hyggen, når man virkelig ønsker at forkæle sig selv med lange gåture, afslapning i skoven og fantastiske madoplevelser om aftenen.
Vi håber derfor, I vil kigge nærmere på nogle af de fantastisk mange slotte, som Danmark har at byde på.
I de andre kategorier vil vi gå i dybden med slottene, du finder i Jylland, på Fyn og på Sjælland, således du kan blive klogere på hvert enkelt af dem, ligesom vi også fortæller om fordele og seværdigheder i hver af de forskellige regioner.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.