fbpx

Herregårdsophold

Bedste herregårde i Danmark 2024

Listen over herregårdsophold i Danmark spænder bredt og du kan finde alt fra herregårdsophold, slotsophold, godsophold, kroophold og badehoteller her på siden, ja sågar også ovennævnte der i dag går under de mest almindelige navn hoteller. Vores fokus er på ophold der giver ekstraordinære oplevelser i smukke og autentiske omgivelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny-Oebjerggaard-Gods.jpeg
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Et ophold på Ny Øbjerggaard Gods er det helt rette hvis du ønsker et romantisk ophold med dit livs store kærlighed. Godset har fantastisk eventyrlige omgivelser indendøre samt en stor flot have med prægtige gamle træer, hvor en gåtur vil være helt oplagt at nyde hånd i hånd. 

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et helt fantastisk sted til et lækkert herregårdsophold for dig og en du holder af. Hotellet er beliggende i en smuk ejendom, der er som taget ud af et folkeeventyr. Som gæst får du adgang til de lækre værelser, hotellets egen restaurant og naturligvis et luksuriøst spa område, hvor man virkelig kan blive forkælet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

sophienberg-slot.jpg
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Sophienberg slot er tidligere kongeligt lystslot, der ligger i de smukkeste omgivelser med en skøn udsigt ud mod havet. På hotellet er der lækre lyse værelser, der sikrer dig i et fantastisk ophold og en dejlig oplevelse. Det er kort sagt lige i stedet for dig der trænger til et luksuriøst herregårds ophold, sammen med en som du virkelig holder af.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et enestående og eksklusivt hotel, der kan danne rammen om dit helt personlige herregårdsophold. Man kan ikke undgå at føle sig en smule kongelige når man ser de naturskønne omgivelser samt det luksuriøse hotel og alle de dejlige faciliteter. Uanset om du kommer fra god mad, wellness eller bare afslapning er Hvedholm Slotshotel lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Med betagende udsigt til marker og natur i Odsherred ligger det smukke Dragsholm slot, der blot venter på at være målet for dit næste herregårds ophold. Hotellet har de skønneste værelser, samt egen restaurant og bistro. Du kan altså være helt sikker på, at der ikke er nogen smalle steder, når du tjekker ind på Dragsholm slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus Slotshotel ligger i et naturskønt område omringet af smukke træer og marker. Smukkere sted finder man næppe til et dejligt herregårds ophold, hvor der både er mulighed for lækker mad, smukke værelser og meget mere. Her får du luksus og forkælelse for alle pengene, så tag en du holder af med på ophold på Sauntehus Slotshotel.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund slot er et smukt og gammelt slot beliggende i det nordjyske, som både byder på kollektiv, kollegier og landbrug. Det er altså et sted med en helt unik stemning og helt unikke faciliteter, der vil kunne imødekomme de fleste gæsters ønsker. Uanset om det handler om fødselsforberedelse eller køkkenhave fællesskaber, så har Dronninglund slot lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Kokkedaldal-Slotshotel1.jpg
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Er du på udkig efter den rigtige lokation til et lækkert herregårdsophold, så bør du overveje om ikke Kokkedal Slotshotel kunne være stedet for dig. Her får du alt hvad hjertet kan begære af smukke værelser, en jagtstue, en lækker restaurant med hvidkalkede vægge og meget mere. Det er altså lige hvad man kunne ønske sig af et rigtigt herregårds ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Godt skjult bag smukke træer i naturskønne omgivelser ligger Hindsgavl slot og venter på lige præcis dit besøg. Her får du et dejligt herregårds ophold med muligheder for skønne gåture og dejlige udflugter, samt dejlige værelser og lækre faciliteter. Du får altså alt hvad hjertet kan begære og derfor kan du trygt tage en du holder med til Hindsgavl slot.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

sophiendal-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal slotshotel er dejligt og eksklusivt hotel, der oser af luksus og god stemning. Hotellets værelser er indrettet på klassisk måde, så man hurtigt kommer til at føle sig en smule kongelig. Den smukke og luksuriøse restaurant byder på fantastisk gourmet mad tilberedt af dygtige kokke. Derudover har hotellet en masse andre dejlige faciliteter for sine gæster.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

store-restrup-slotshotel.jpg
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup slotshotel er et hotel, hvor man virkelig holder på de gamle traditioner og fantastisk service. Det betyder at man som gæst altid føler sig som en adelig eller kongelig, og der er altså ikke sparet på noget. Hotellet byder på en masse lækre faciliteter for sine gæster og desuden ligger Århus kun 10 km derfra, så man keder sig aldrig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

vraa-slotshotel.jpg
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil have et herregårds ophold i naturskønne omgivelser langt væk fra alt, så Vraa Slotshotel lige stedet for dig. I et smukt gammelt slot med tilhørende voldgrav føler du dig som greven på godset, når du tjekker ind. Nyd den skønne natur eller hotellets lækre restaurant, hvor du altid kan indtage gourmet retter fremstillet af årstidens lækre råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skjoldenaesholm-Hotel.jpg
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Skjoldenæsholm hotel og konferencecenter er stedet for dig, der gerne vil have et lækkert og eksklusivt herregårdsophold, hvor der ikke er sparet på noget. Hotellet ligger i skønne omgivelser med masser af natur og skulle du ønske et spil golf så er det også en mulighed. Derudover kan du få serveret lækker mad i hotellets dejlige gourmet restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Gram Slotskro

3/5

I smukke beliggenheder i det sønderjyske finder du Gram Slotskro. Her får du en herlig blanding slotsstemning og krostemning, hvilket fungerer overraskende godt. Hotellets restaurant byder på lækker mad med udgangspunkt i klassiske danske retter og resten af hotellet byder på alle de faciliteter som man forventer når man tager på et lækkert herregårds ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

liselund-ny-slot.jpg
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Hvis du gerne vil på herregårds ophold på smukke Møn så kan vi anbefale at du overvejer det charmerende Liselund Ny slot. Dette hotel byder på en masse dejlige værelser, der er smukt indrettet og du kan være sikker på at der er rigeligt med faciliteter for hotellets gæster. Kort sagt en perfekt destination til et dejligt herregårds ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

noerre-vosborg.jpg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Der er bestemt ikke sparet på noget når man tjekker ind på Nørre Vosborg til et dejligt herregårdsophold. Der hersker en dejlig uformel og afslappet stemning på herregården og i hotellets restaurant kan du få serveret dejlige retter tilberedt af dygtige kokke. Derudover er der rig mulighed for dejlige udflugter i den smukke vestjyske natur.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave-slot-hotel.jpg
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Rydhave Slotshotel er et dejligt hotel, der ligger stor vægt på fremragende service og gode faciliteter for deres gæster. Det er altså som skabt til et lækkert herregårds ophold for dig og en du holder af. Tag væk fra alt det travle i hverdagen og få en lækker pause i naturskønne omgivelser på et eksklusivt slotshotel.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skarrildhus-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Hvis du gerne vil have et herregårds ophold, hvor Der er skruet helt op for det luksuriøse og komfortable, så skal du overveje Skarrildhus Sinatur hotel. Hotellet er beliggende i en gammel herregård, der er fuldt renoveret og moderniseret med hele 150 værelser. Indtag fantastiske gourmet måltider i hotellets restaurant og nyd den gode vin fra slottets vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Hotel Sørup Herregaard er lige stedet for dig, der gerne vil have et herregårds ophold i naturskønne omgivelser og med luksus for alle pengene. Hotellet er som skabt til et romantisk ophold for dig og en du elsker, og der er naturligvis både restaurant, spa, pool og meget mere. Kort sagt et af de dejligste steder i landet til et luksuriøst herregårdsophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Liste over alle herregårdsophold

Herunder er en komplet liste over alle Herregårdsophold i Danmark, som vi repræsenterer her på siden. Du kan kort læse om dem alle herunder el. klikke dig videre for at læse om alle overnatningsmuligheder, se billeder og erfaringer fra oplevelser på herregårdene.

 • Broholm Slot
 • Sophiendal Gods
 • Sauntehus Slotshotel
 • Dragsholm Slot
 • Hvedholm Slot
 • Kokkedal Slot
 • Vrå Slotshotel
 • Store Restrup Herregård
 • Kragerup Gods
 • Skrøbelev Gods
 • Slotshotellet Aalborg
 • Gørdinglund Herregård

Når man kigger på alle de ophold vi lige har været igennem i listen herover, så dækker det både over herregårdsophold, slotsophold og godsophold. I store træk er det egentlig den samme oplevelse du får af at besøge stederne, men du få den oprindelige forskel på de tre navngivninger defineret herunder.