fbpx

Weekendophold

Bedste weekendophold 2023

Er et weekendophold lige det, du har brug for? Så er der god grund til at gå på opdagelse i de ophold, der er at booke gennem Mitophold. Her er der plads til kvalitetstid, et velfortjent afbræk fra hverdagen og mindeværdige oplevelser, som dig og din partner, ven eller familie kan se tilbage på.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted til dig, som godt kunne bruge en lille periode, hvor din forkælelse er i fokus. Slottet har en lang historie og står stadig i dag som det gjorde i gamle dage, dog med mange nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Slottets omgivelser er derudover også utroligt smukke med en stor sø og grønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger en lille km fra Kronborg Slot og har sin helt egen private strand, som du som gæst host Marienlyst Strandhotel kan bruge. Derudover har strandhotellet lyse og lækre værelser med gode faciliteter. Marienlysts restaurant, Brasserie 1861, står klar til at servere lækre nordiske retter, hvor du kan nyde en imponerende panoramaudsigt over Øresund.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt igennem fantastisk kurhotel, hvor din forkælelse er i fokus og hvor du virkelig kan koble helt af fra hverdagens stress og bare læne dig tilbage. Som gæst hos Kurhotel Skodsborg kan du booke tid til skønne spa-, massage- og skønhedsbehandlinger, samt nyde de utroligt smukke omgivelser. Derudover er der kort vej til København.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs har en uforglemmelig udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord, samt en flot privat stenstrand, hvor man kan komme ned og dyppe sig i vandet. Derudover har hotellet hyggelige værelser med gratis adgang til hotellets wi-fi. Når du bliver sulten kan du nyde et lækkert fransk-inspireret måltid på hotellets restaurant og sidst en drink i den fredelige gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et smukt hotel med beliggenhed i Sæby. Her bliver du budt ind til lækre værelser, en helt igennem fantastisk restaurant, samt et Spa og Wellness område, som vil få enhver person til lige at sætte lidt mere pris på livet. Der er derudover også kort afstand til flere forskellige vartegn, som f.eks. Skovlyst og Understed Kirke, der begge ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et elegant hotel med beliggenhed ved Østersøen. Hotellet tilbyder lækre værelser med mange nyttige faciliteter, som er med til at sikre, at du får et fantastisk ophold. Som gæst har du også adgang til tennisbaner, fitnesscenter eller en løbetur langs den smukke strand. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er designet til at give dig så fantastisk et ophold som muligt med et hav af lækre faciliteter og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hele kroppen. Som du kan gætte ud fra navnet, er der både adgang til golfbaner og et spaområde, når du er gæst hos Himmerland. Derudover har hotellet Brasserie 19, hvor der serveres den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden ligger i de smukkeste naturomgivelser, hvor man nemt kan få en hel dag til at gå med bare at valse rundt og nyde de naturskønne områder; havet, vestenvinden og de store smukke grønne arealer. Fjordgaarden ligger lige midt i denne smukke natur og her kan du nyde et lækkert måltid om aftenen og hvile kroppen i deres lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods’ historie går helt tilbage til 1326, hvor det blev opført. I 1801 blev det opkøbt af Dinesen familien, som stadig ejer og driver godset i dag. Det er dog ikke længere bare et gods, men nu lavet om til et unikt hotel, hvor du har mulighed for at overnatte og nyde de utrolige omgivelser. Derudover er der en helt fantastisk restaurant på godset.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Helt tilbage i 1900 blev Vejlefjord grundlagt som det første tuberkuloseanatorium i Danmark, og allerede der havde man fokus på afslapning, fordybelse og god mad. Det er også her Hotel Vejlefjord ligger og man har stadig fokus på disse vigtige faktorer. Som gæst hos Hotel Vejlefjord kan du bl.a. gøre brug af det store og moderne spaområde, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et unikt hotel, som befinder sig i bygningen af det gamle Hvedholm Slot. Fra hotellet har du en unik udsigt over den nærliggende sø og de flotte naturområder, som bygningen er omringet af. Derudover kan du nyde et måltid i særklasse af hotellets kokke, som står klar til at give dig en madoplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er det helt perfekte hotel for dig, som har planer om at besøge idylliske Glücksburg. Hotellet byder dig indenfor til en romantisk stemning og hyggelige rammer, som er lavet specifikt til at give dig så fantastisk et ophold som overhovedet muligt. Hotellets værelser er super lækre og en meget kort gåtur fra hotellet ligger Meierei Dirk Luther, hvor der serveres lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Som gæst hos Hotel Thinggaard får du sanserne i brug og mulighed for maksimal afslapning. Her vil du finde hyggelige værelser, smukke omgivelser og en helt fantastisk restaurant. De dygtige kokke der driver restauranten, serverer lækre måltider, som er lavet af friske råvarer fra Thy området. Derudover ligger hotellet tæt på mange flotte seværdigheder, som du kan komme ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

sauntehus slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Har du brug for et sted at hvile mens du er på besøg i Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel et fantastisk sted at overnatte. Her er der adgang til lækre faciliteter og hyggelige værelser, og derudover har ejendommen pool og lounge, hvilket jo bare gør opholdet endnu bedre. Som gæst hos hotellet har du også altid ganske kort til mange forskellige flotte seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et luksuriøst hotel i den hyggelige sommer by Skagen. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed lige ned til stranden og besøges hvert år af utroligt mange mennesker fra hele verdenen. Hotellet har derudover også en helt fantastisk restaurant, som er kendt for sine fantastiske retter som er lavet på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief tilbyder dig et unikt ophold, hvor din forkælelse og livsnydelse er i fokus. Hotellet er fyldt med imponerende arkitektur, verdensklasse gastronomi og smukke omgivelser. Når du træder ind af dørene til THE THIEF glemmer du hurtigt hverdagens stress og bliver grebet af en følelse af afslapning og livsnydelse. Sidst på dagen kan du nyde en kold drink i hotellets flotte bar.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i fantastiske omgivelser helt ned til havet og har de lækreste faciliteter, som er med til at sikre, at du får et helt fantastisk ophold. Hotellet har bl.a. en super lækker swimmingpool og naturligvis deres enormt lækre restaurant- og barområde, hvor du kan nyde lækker mad og iskolde drinks. Alle hotellets værelser er også super hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

sophiendal slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Mellem Ejer Bavnehøj og Himmelbjerget ligger Sophiendal Gods, hvor der er smukke skove, søer og en flot å. I skoven lever der både utrolige ørne og flotte kronhjorte. Lige bagved slottet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som imponerende nok har stået der lige siden 1058. I 1767 købte en rigmand slottet og navngav det efter sin kone, Sophiendal.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Midt inde i et stort smukt sønderjysk naturområde kan du finde Benniksgaard Hotel. Det er det perfekte hotel til et uforglemmeligt weekendophold med maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Som gæst hos hotellet kan du nyde lækre retter hos den enestående restaurant, slappe af i deres store spaområde eller tage ud og opleve nogle af de spændende seværdigheder i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis du skal en tur til Hornum er Hotel Budersand det helt perfekte sted at overnatte – også hvis du har hele familien med. Hotellet byder dig ind til hyggelige værelser med adgang til gratis wi-fi, samt minibar og aircondition. Derudover er der adgang til lounge og pool-område og en meget kort tur til nærliggende golfbaner og smukke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro har en helt igennem smuk beliggenhed langs Limfjorden helt ned til vandet. Faktisk, så er Hvalpsund Færgekro en af Danmarks ældste kroer med en historie der rækker helt tilbage til 1532. Fra Hvalpsund Færgekro har du en smuk udsigt over Limfjorden, som du kan nyde imens du oplever den helt fantastiske mad som kroens kokke laver på friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen er en imponerende og storslået ejendom, som stammer fra 1800-tallet, hvor slottet blev opført. Ganske kort fra slottet ligger Kokkedal Golfklub, så hvis du sætter pris på et spil golf, så er det lige stedet for dig. Derudover har slottet i dag utroligt hyggelige værelser og en helt fantastisk restaurant, hvor der laves gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg ligger Strandhotellet Blokhus i den helt fantastiske sommer by Blokhus. Strandhotellet ligger lige ved en fantastisk strand, hvor man kan valse ned og nyde den danske sommer fuldt ud. Derudover er der kort til flotte byer som Hjørring og Hirtshals, og med hotellets beliggenhed har man alt det bedste ved blokhus lige ved døren.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et 4-stjernet hotel med beliggenhed i den naturskønne Østerskov. Denne skov ligger lige ved siden af Mariager Fjord, som er vidt betragtet som Danmarks smukkeste fjord. Grunden til at hotellet hedder Hotel Amerika skyldes at der for over 100 år siden flyttede en mand fra Amerika til Danmark og det var ham der byggede bygningerne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Det klassiske hotel, Hotel Bretagne, har beliggenhed i den smukke badeby Hornbæk, med en flot udsigt over Øresundsstrædet og en stor nærliggende sø. På Hotellet er der en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres den lækreste mad, som de dygtige kokke i køkkenet står og tilbereder. Derudover er hotellets værelser super hyggelige med en elegant indretning.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

store restrup slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel ligger i helt fantastiske omgivelser og er oplagt til dig der skal afholde en konference, vil invitere familien til et lækkert måltid eller bare søger et romantisk weekendophold. Som gæst hos Store Restrup Slotshotel bliver du budt indenfor til unikke rammer og hyggelige værelser, samt en fantastisk restaurant, hvis kokke laver gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Tortue er et trendy hotel med beliggenhed i Hamborg, som ligger helt fantastisk med kort afstand til mange unikke seværdigheder, heriblandt Church of St. Michael og Town Hall. Du har altså med andre ord alt det bedste af Hamborg lige ved døren, når du overnatter ved Tortue. Derudover har Tortue mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg er et oplagt valg for dig, som har planer om at besøge den smukke tyske by Hamborg. På hotellet bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, en luksuriøs stemning og mange gode faciliteter. Hotellet har en flot tagterrasse, samt egen pool og en lækker morgenmadsbuffet. Derudover er der kort vej til mange unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har beliggenhed i en gammel bygning fra 1900-tallet, som siden er blevet moderniseret, så den lever op til Comwell’s standarder. Hotellet har egen restaurant, Restaurant Waehlert, hvor der servers lækre danske og internationale retter, samt hyggelige værelser hvor du kan slappe helt af efter en lang dag med unikke oplevelser og sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel har hyggelige og lyse værelser med mange gode faciliteter, som sikrer at du som gæst får at godt ophold. Derudover har hotellets restaurant åbent fra onsdag til søndag, hvor de serverer lækre danske retter, samt et unikt udvalg af gode vine. Der er også kort til seværdigheder og Himmelbjerg Golfklub, som ligger en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Langs Limfjorden finder du Tambohus Kro og Badehotel, som ligger i de smukkeste naturlige omgivelser lige overfor den lille unikke ø Jegindø. Som gæst ved Tambohus Kro og Badehotel befinder du dig i et unikt paradis, hvor der virkelig er mulighed for at slappe fuldstændigt af og bare pleje sjælen. Kroen serverer derudover også lækker mad, som du kan nyde i de flotte omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet Hotel, som ligger lige ud til den smukke strand i Kruså. Hotellet byder dig indenfor til lækre værelser og moderne faciliteter, så du får det bedst mulige ophold. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Efter du har spist kan du købe en iskold drink i baren og nyde den i deres smukke have.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i de smukkeste omgivelser med kort afstand til mange unikke seværdigheder, som f.eks. Snoghøj og Middelfart. Derudover får du som gæst adgang til mange moderne faciliteter, som indendørs swimmingpool, spabad og sauna. De fleste værelser har derudover balkon eller en fælles terrasse, hvor man kan nyde aftensolen med en kold drink i hånden fra hotellets bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gram Slotskro

3/5

Hvis du gerne vil besøge Gram, så er Gram Slotskro det oplagte hotel for dig. Her kan du overnatte i charmerende omgivelser og få et uforglemmeligt ophold. Hotellet er lille, men har meget at byde på. Du får også adgang til gratis parkering, gratis morgenmad og gratis wi-fi. Derudover er der også et hav af ting du kan komme ud og opleve i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Hotel Skt. Petri ligger i Københavns hyggelige latinerkvarter og har mange lækre værelser med nyttige faciliteter, som sikrer at du får et helt fantastisk ophold. Fra hotellet er der kun en 4 minutters gåtur til strøget og dermed også kort til mange forskellige seværdigheder og restauranter. Hotellet har dog også egen restaurant, som serverer kreative og moderne bidder.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard et rigtigt luksus hotel som tilbyder unikke faciliteter for et afslappende weekendophold, med ro til sjællen og lækker pleje til kroppen. For blot at nævne nogle af de mange faciliteter kan nævnes AquaSpa, spaterrasse, udendørs boblebad og behandlinger. Uanset om I ønsker et afslappende ophold, eller et mere aktivt weekendophold er der faciliteterne til det.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotellet er et designhotel som er beliggende i hjertet af Århus. Det lækre hotel er indrettet i klassisk nordisk stil med lyse trægulve. Nogle af værelserne har designerstole fra Theselius og Kjærholm. Alle værelser har fladskærms-tv og luksussenge fra Hästens, så er sikret på at få en god nats søvn. Hotellet ligger 350m fra Bruuns Galleri, hvor du kan tage på shoppingtur.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et utroligt smukt slot, som ligner noget der er taget direkte ud fra et eventyr. Slottet er også mere end 800 gammelt, men fungerer i dag som et topmoderne slotshotel, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold i de smukke omgivelser. Slottet ligger midt i den helt utroligt naturpark Odsherred, så du kan slutte dagen af med et hyggelig gåtur.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø er Danmarks eneste voksenhotel. Der er over 100 rummelige værelser med gratis wi-fi, fladskærms-tv og eget badeværelse. I familieværelserne er der badekar, hvor der i de almindelige værelser er brusebad. I sommerperioden kan du nyde hotellets indendørs swimmingpool. Overfor hotellet ligger verdens største solvarmeanlæg og kun 1 km afstand fra hotellet ligger Halen Strand og Marstal Søfartsmuseum.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger på idylliske Tåsinge, syd for Svendborg. Hotellet ligger ved vandet og har udsigt over Troense Havn og Svendborgsund. Værelserne ligger i tre charmerende bygninger med udsigt over enten sundet eller haven. Alle værelser har eget badeværelse, tv, gratis wi-fi og opholdsområde. Du kan nyde din aftensmad i hotellets restaurant, hvor de kan tilbyde en varieret à la carte-menu. Som gæst er der gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

10 minutters kørsel fra centrum af Århus, finder du dette lækre hotel. Hotellet har udsigt over Århus Bugt og Kattegathavet. Helnan Marselis Hotels værelser ligger i hovedbygniingen eller i et anneks. Alle værelser har tv og eget badeværelse. Hotellets restaurant serverer en menu der varierer med årstiden. Desuden rummer hotellet både fitnesscenter, sauna, lille udendørs swimmingpool og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the lodge
Hotels.com

The Lodge

3.5/5

The Lodge ligger lige ved siden af Malmø i Sverige og byder dig indenfor til et uforglemmeligt spaophold. Hotellet ligger i idylliske omgivelser med en fantastisk udsigt, og har derudover mange moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Som gæst hos The Lodge har du bl.a. adgang til gratis parkering, gratis wi-fi og en flot infinitypool.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel ligger i den gamle bydel i Skagen og startede som gæstgivergård i ca. 1840. Fællesrum og værelser er klassisk og historisk indrettet, da der værnes om historien og den gamle ånd. I hotellets restaurant serveres der klassiske retter. f.eks. lækker frisk fisk fra Skagen og udsøgte vine. Skagens museum ligger overfor hotellet og der er kun 200 m til Sønderstrand.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Blot 12 minutters kørsel fra Kolding centrum, ligger Hotel Koldingfjord i en imponerende og smuk bygning fra 1911. Hotellet er omgivet af skov som er ideelt til vandreture. Hotellets værelser har enten udsigt over Kolding fjord eller ligger i et anneks. Værelserne indeholder tv og gratis wi-fi. Du kan med fordel bruge hotellets fitnesscenter, svømme en tur i poolen og derefter slappe af i saunaen. Restauranten serverer internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Hotel Gilleleje Strand ligger i idylliske omgivelser et par minutters gang fra en smuk fiskerihavn. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og nemt komme ud og opleve hvad Nordsjælland har at byde på. Om aftenen kan du nyde et måltid i særklasse på hotellets restaurant imens du nyder den smukke havudsigt der er fra næsten alle steder på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Vi har alle sammen brug for et sted hvor vi kan glemme alt om hverdagens stress og bare slappe helt af. Hvis du leder efter sådan et sted, så kan Hotel Dania sagtens være det helt perfekte sted for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og charmerende værelser, hvor du kan hvile hovedet. Der er også kort vej til mange spændende attraktioner.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Hotel Kommandørgården ligger ved Vadehavet på Rømø. Her tilbydes både værelser og hytter med balkon eller terrasse. Faciliteterne på stedet omfatter wellnesscenter, fitnesscenter, spillelokale, swimmingpool og ridning på islandske heste. Der er mulighed for at leje cykler, så du kan udforske Rømø. Hotellets restaurant byder på fiske- og skaldyrsretter. Florandas Brasserie byder på internationale retter, såsom pizza og oksekød i uformelle omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

Kompas Hotel Aalborg ligger centralt i Nordens Paris og har naboer som Nordkraft, Musikkens hus og Aalborgs smukke havn. Som gæst hos Kompas Hotel Aalborg har du gratis adgang til hotellets sauna, fitnesscenter og alle de andre faciliteter hotellet har. Hotellets fantastiske beliggenhed gør det også til det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Aalborg.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Hvis du besøger Skanderborg, så er Nørre Vissing Kro det perfekte sted for dig at hvile hovedet. Her kan du overnatte i hyggelige omgivelser, samt gøre brug af hotellets lækre faciliteter. Hotellet har en fantastisk restaurant, hvor der serveres den lækreste mad. Derudover er der også rig mulighed for at komme ud og opleve byen, da der er kort til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Mangler du et sted at overnatte imens du er i Køge? Så er Hotel Niels Juel lige stedet for dig. Dette hotel har nemlig en fantastisk beliggenhed midt i Køge, som gør det super nemt at komme ud og opleve alt det bedste af Køge. Hotellet har også et lækkert spaområde samt en god restaurant. Fra hotellet er der kun få hundrede meter til seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro og Hotel er et gammelt hotel med en lang historie. Denne lange historie er også med til at præge den helt unikke og charmerende stemning der er over hotellet. Som gæst hos hotellet får du naturligvis adgang til de mange lækre faciliteter, som hotellet har at byde på. Derudover serveres der også den lækreste morgenmad og aftensmad på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Drømmer du om at besøge idylliske Højer? Så er Rudbøl Grænsekro det helt perfekte sted for dig at overnatte. Denne kro byder dig ind til en hyggelig stemning og lækre faciliteter, samt deres gode værelser, hvor du kan smide dig og slappe af efter en lang dag med en masse gode oplevelser. Hos kroen er der også en fantastisk restaurant og spafaciliteter, som f.eks. Sauna.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Falster
Hotels.com

Hotel Falster