fbpx

Deal Ophold

Bedste deals ophold i Danmark 2024

Med deals ophold får du den helt perfekte anledning til at tage en tiltrængt flugt fra hverdagslivet. Et skønt ophold kan lede tankerne hen på ren afslapning og velbehag.

Vi skal huske på livsnydelsen ved at benytte os af luksuriøse ophold på tilbud. Her har du mulighed for at slippe alle hverdagens forpligtelser. Du skal blot følge med og nyde, at andre laver mad til dig, at du ikke skal gøre rent og at du har fri fra dit arbejde.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel deal

4/5

Nyd et skønt ophold på det flotte Marienlyst Strandhotel og vær’ kun få minutters gågang fra stranden. Her vil både familier og par kunne finde sig til rette i de rolige og rare omgivelser og atmosfære. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg deal

4/5

Kom på det fantastiske Kurhotel Skodsborg og nyd de rolige og rare omgivelser som skaber de perfekte rammer for dig, som gerne vil forkæle dig selv eller måske din kæreste. Nyd en lækker og dejlig spa, og derefter middag i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking deal

3/5

Nyd et lækkert ophold du sent vil glemme på Hotel Viking. Her kan du virkelig koble af og komme væk fra hverdagens stress og jag med lidt selvforkælelse til dig som mangler det. Nyd de hyggelige og flotte værelser og fald tilbage. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik deal

4/5

Kunne du tænke dig at komme væk fra det hele og holde en forlænget weekend fyldt med spa og lækker mad? Tag på Steinberger Alsik, hvor du kan slappe helt af med din bedre halvdel eller en ven og forkæle jer selv. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort deal

4/5

Har du brug for at koble af fra hverdagen og nyde godt af spa, golf og lækker mad? Tag på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor du kan spille golf i løbet af dagen og derefter nyde en spa og lækker middag. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard deal

3/5

Tag på Hotel Thinggaard og nyd et moderne og luksuriøst ophold som du sent vil glemme. Om sommeren kan du nyde din lækre mad på terrassen eller andre områder og falde tilbage og slappe af. Dette hotel har flotte og moderne værelser. Lige for dig som har brug for noget stilfuldt i dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen deal

5/5

Få tid til selvforkælelse og nyd tilstedeværelsen på Kokkedal Slot i København. Dette er det perfekte ophold for venner, par og kollegaer. Der tilbydes blandt andet et hav af forskellige luksuriøse wellness behandlinger og lækker mad i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus deal

4/5

Kom på et skønt ophold og oplev dejlige Blokhus. Med dejligt wellness-område og spa, så er dette det perfekte sted for par, som vil nyde hinandens selskab i rolige og dejlige omgivelser. Derudover, så er der lækker mad at nyde i restauranten. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne deal

3/5

Kom lidt væk fra hverdagen og kom på Hotel Bretagne. Her er der høj fokus på rolig og rar atmosfære og skøn mad i restauranten. Køkkenet er fransk og dansk inspireret og du vil derfor kunne få en god og ny smagsoplevelse som aldrig før. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel deal

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder et dejligt ophold for dig som elsker udsigter. Udsigten over Flensborg Fjord er et helt unikt syn, og dette kan nydes til fulde. Hotellets charmerende og gammeldags indretning er et syn for sig selv med flotte bjælker og gammeldags vinduer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord deal

3/5

Tag på det smukke og elegante Hotel Koldingfjord. Her er du kun få minutter væk fra centrum, men samtidig langt nok væk, hvor du kan nyde naturen og rare og rolige omgivelser. Her kan du virkelig koble af fra hverdagen. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park deal

4/5

Tag på Comwell Kellers Park og oplev et skønt ophold fyldt med spa, wellness og strandtur. Her kan du virkelig koble af og nyde en rar og rolig atmosfære, hvor du kan forkæle dig selv eller din bedre halvdel. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden deal

5/5

Tag en tur på Comwell Kongebrogaarden og få et dejligt, afslappende og skønt ophold. Med sin flotte udsigt over Lillebælt, vil du også finde dette hotel dejlig roligt og rart at være i. Tag din bedre halvdel med og oplev dejlig natur i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard deal

4/5

Tag din bedre halvdel med under armen og nyd et fantastisk ophold med spa og rare omgivelser på Comwell Borupgaard. Comwell Borupgaard er særlig besøgt af par og derfor er dette det perfekte sted for jer, som vil forkæle hinanden lidt med dejlig mad og spa.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel deal

4/5

Tag på et uforglemmeligt ophold på Helnan Marselis Hotel, hvor du kan opleve en masse ting. Hotellet er tæt på centrum af Aarhus og du vil derfor kunne opleve Tivoli Friheden, Aarhus centrum og meget mere. Par er særligt glade for hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika deal

4/5

Tag på en tur ud i Hobro Skov og oplev Hotel Amerika. Dette ophold vil du sent glemme, og hvis du er vild med fisk og skaldyr, så skal du opleve dette fransk inspireret køkken, som laver fisk og skaldyrsaften om sommeren. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments deal

4/5

Kom på Hotel Kolding Apartments og oplev de flotte ferielejligheder med eget bad, køkken, stue og meget mere. Her kan man som familie eller par nyde hinandens selskab og selv stå for hyggen, selvom rammerne i lejligheden skaber en dejlig atmosfære. Par er særligt glad for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord deal

3/5

Kom på dejlige Hotel Faaborg Fjord og nyd et skønt ophold tæt på stranden. Med kun få minutter til stranden kan du om sommeren nyde en vild strandbar og anløbsbro. På hotellet kan du slappe af i flotte værelser og spise god mad. Par er særligt glad for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel deal

4.5/5

Tag på Ruths Hotel og få en rigtig skøn oplevelse med stilfulde værelser og et helt unikt og fantastisk køkken, som er fransk-inspireret. Der er også mulighed for selvforkælelse med en dejlig tur i wellness-området, hvor du kan slappe helt af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport deal

4/5

Tag på det smukke og elegante Clarion Hotel Copenhagen Airport og bliv mødt med luksus inden du tager på din rejse. Her kan du nyde lækker mad eller nå at koble af i spaen, eller tage en tur i fitnesscenteret. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine deal

4/5

Tag på det flotte og hyggelige Hotel Kirstine, hvor du er tæt på togstationen og et stenkast fra BonBon-Land. Dette hotel passer rigtig godt til familier med børn, som gerne vil have en god oplevelse på både hotel og i nærområderne. Par er særligt glad for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur deal

4/5

Tag på det helt unikke og flotte Hotel Kong Arthur, hvor du kan koble helt af fra hverdagen og nyde flotte oplevelser i hjertet af København. Hvis du helst vil være på hotellet, så skal du prøve en tur i restauranten, hvor du kan smage italiensk, spansk og japansk mad. Der er for enhver smag..

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel deal

4/5

Tag på det utrolig smukke Griffen Spa Hotel. Her har du alle muligheder for at koble af fra hverdagen og forkæle dig selv eller din bedre halvdel med en tur i spaen. Med sine flotte værelser og skønne udsigt, så kan du i spaen nyde solnedgangen med en drink i hånden.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel deal

4/5

Tag på det flotte Munkebjerg Hotel og bliv mødt med lækker mad, spa og rolig atmosfære. Her vil du kunne tage i spaen, og derefter tage i restauranten og nyde traditionelt dansk mad eller gourmet-retter. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet deal

4/5

Tag på det skønne Hotel Hesselet og oplev flotte og elegante værelser og et rigtig flot hotel. Der er sat fokus på kvalitetstid og dette ses ved hotellets spa og wellness-område, hvor selvforkælelse står øverst på listen. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense deal

3/5

I smukke naturomgivelser og rolig atmosfære har du Hotel Troense. En gammel bygning fra det 17. århundrede og rigtig tæt på Valdemars Slot. I hotellets rolige og dejlige omgivelser har du alle muligheder for at slappe af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Gør brug af et skønt deal ophold i Danmark

Med et deal ophold har du den oplagte mulighed for at tage imod et godt tilbud på en overnatning – eller flere. Her på siden finder du en masse forskellige deal ophold, hvor du har mulighed for at spare penge.

Mulighederne er mange, og det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i valgmulighederne, så du ender med at vælge det helt rette ophold efter dine behov.

I Danmark finder du utroligt mange deal ophold. De forskellige steder har alle noget særligt at byde på. Det kan være alt fra de omgivelser, der er omkring stedet, eller de skønne faciliteter, stedet har at tilbyde.

Du får unikke deal ophold i hele landet

Der er mange hotel deals at gå på opdagelse i. Uanset hvilket deal ophold, du vælger, vil du være sikret en individuel og personlig oplevelse, hvor du opholder dig på et hyggeligt værelse og med mulighed for at spise en hyggelig middag i stedets restaurant.

Du kan vælge et godt hotel tilbud helt efter behov.

vidunderlig gåtur et smukt sted i Danmark

Naturskønne ophold i Vestdanmark

Hvis du er vild med træer, marker og grønne farver i øjnene, kan du med fordel kigge på deal ophold i Jylland.

Jylland kan betragtes som Danmarks største naturpark. Her kan afstandene mellem byerne være lange, hvor du kører på flade veje omringet af frodige marker. Hvis du f.eks. tjekker deal ophold i Silkeborg, kan du finde den perfekte placering for et ophold, hvor du bor i centrum i Jylland tæt på det meste.

Det er også Jylland, du skal tage til, hvis du ønsker at opholde dig tæt på Vesterhavet. Her kan du få ruskende vind i håret og gå berigende ture i de mange klitter. Når du bor langs- eller tæt på Vestkysten, er du i gåafstand fra hvide sandstrande, storslåede naturoplevelser og hyggelige badehoteller.

Storbyophold i Østdanmark

Østdanmark byder på et helt oplagt deal ophold i København. Det er den perfekte anledning til at komme helt ind til hjertet af Danmarks hovedstad. Her bor du midt i det pulserende byliv, hvor du kan snuse, observere og føle stemningen af storby.

Der er også mulighed for at opholde dig i nogle af de andre hyggelige provinsbyer rundt omkring med et godt deal ophold på Sjælland.

Du kan passende kombinere flere ophold, så du får oplevet hovedstaden for derefter at tage videre til landlige omgivelser med skønne naturområder med andre deal ophold.

Lidt af det hele med et ophold på Fyn

Fyn er en god blanding af de to landsdele. Her er muligheder for både naturophold og storbyophold.

Du kan finde mange hyggelige og charmerende kroophold deals på Fyn. Her får du den lokale stemning ind under huden, og mødet med værterne vil altid være personlig og hyggelig.

På Fyn er du altid tæt på det hele, så her har du, uanset hvor du opholder dig, mulighed for en god kombination af natur, by, havn, gåture, skov, seværdigheder, attraktioner og en masse andre ting.

Tag også på skønne deal ophold i udlandet

Hvis du skal ud i verden og rejse, kan det også her betale sig at køre efter de store oplevelser for betagende ophold.

Planlæg din tur grundigt hjemmefra, og find den bedste hotel deal her på siden, hvor du finder ophold i både Sverige, Tyskland, Italien og Frankrig. Tjek f.eks. de forskellige deal ophold i Flensborg.

Tæt på de italienske vinmarker og bjergkæder

Italien byder på nogle af de mest naturskønne oplevelser, når du for alvor skal have den italienske kultur tæt på.

Her kan du med et deal ophold bo på vingårde, der er omringet af sprudlende vinmarker og omkranset af højtrækkende bjergkæder med hvide snetoppe.

Man siger, at det er sundt at kigge langt; at rette fokus på noget langt ude i horisonten, hvor man måske ikke har mulighed for at fokusere. Et ophold i smukke Italien er uden tvivl sundt – ikke kun for øjnene, men for hele din sjæl.

Betagende franske slotte som fra et eventyr

Hvis du søger den komplette oplevelse af at være adelig eller kongelig, skal du opholde dig på et af de franske slotte.

Du tror ikke dine egne øjne, når du finder ud af, hvilke slotte du har mulighed for at opholde dig på med et deal ophold.

Her er alt indrettet helt efter bogen, med store lysekroner, gamle malerier på væggene af kongelige personer, røde løbere, guldhåndtag og meget mere.

Du kan bo med udsigt over byer og naturskønne områder. Her har du lyst til at blive for evigt, så husk at find frem til et billigt ophold, hvor der er plads til en overnatning eller to ekstra.

Skøn forkælelse i Sverige med spa

I vores naboland, på den anden side af Øresundsbroen, finder du mange muligheder for skønne badehotel deals.

Mange ophold i Sverige har nemlig fokus på nydelse og velvære, og derfor tilbyder de spa- og wellnessområder. Her kan du slappe af i opvarmet vand både indendørs og udendørs, falde helt til ro i saunaen eller dampbadet eller få en af de mange behandlinger.

Med en Ystad Badehotel deal kan du være heldig at spare penge på en af Sveriges mest anerkendte badehoteller – og så ligger det blot en kort køretur fra København.

Vælg mellem forskellige opholdstyper

Opholdstyper er den mere komplette pakkeløsning, der kan være smart at vælge, hvis du ønsker et ophold, hvor du får det hele med og ikke går glip af noget.

fantastisk udsigt udover Vesterhavet

Romantiske weekendophold

Når I er et par, der skal afsted på ophold, bør I undersøge de mange muligheder for en romantisk weekendophold deal.

Her er der fokus på kærligheden og jeres tid sammen. Som par tager man netop på sådan et ophold for at prioritere hinanden. Dette kan man muligvis komme til at glemme i hverdagen.

Et romantisk weekendophold kan bestå af velkomst med bobler, når I sammen ankommer til stedet. Herefter har I adgang til det skønne spa- og wellnessområde. Om aftenen spiser i en flerretters menu med dertilhørende vinmenu. Om morgenen står i op til en skøn morgenbuffet.

Spændende gourmetophold

Til det helt store madøre, og til dem, der elsker velsmagende gourmetretter, er en gourmetophold deal den perfekte kombination mellem mad og ophold.

Det siger sig selv, at man med denne type ophold kan forvente spændende smagsoplevelser. Det kan være et ophold med to overnatninger, hvor du den ene aften bliver præsenteret for en fireretters menu og den anden aften en treretters menu.

Gourmet er nøgleordet, og du kan derfor forvente, at dine smagsløg bliver udfordrede, når du præsenteres for flere visuelt flotte gourmetretter. Bon Appétit.

Skønne spa- og wellnessophold

Hvis du er vild med pool, sauna, dampbad og andre lignende faciliteter, er en spaophold deal det helt perfekte valg for dig.

Ved disse ophold får du adgang til store spaområder, hvor der bestemt ikke mangler noget. Du kan anvende en badekåbe og badetøfler, når du stille lister ned til spaområdet, hvor du spenderer de næste par timer. Her er garanti for rynkede fingre.

Minder for livet med oplevelsesophold

Oplevelsesophold kan være mange forskellige ting, som inkluderer forskellige oplevelser under dit ophold.

Det kan være, at du sammen med andre tager til den nærmeste by for at gå på museum. Oplevelserne kan også være naturudflugter, vinsmagning og andre oplevelser.

Du ved på forhånd, hvilke oplevelser der er inkluderet. Adgangen til diverse oplevelser er inkluderet i den samlede pris for dit ophold.

Du kan fejre højtider og de vigtige begivenheder i livet

Med en hotelovernatning på tilbud har du mulighed for at kombinere livets fest med et skønt ophold.

De fleste opholdssteder tilbyder nemlig leje af smukke lokaler til mindeværdige fester, hvorefter gæsterne har mulighed for at overnatte.

Med en god hotelophold deal har du mulighed for at få et billigt ophold ved siden af den helt store fest.

Her kan et deal ophold være den helt rette løsning. Når festen skal arrangeres, kan du kigge på de mange forskellige hotel deals, hvor der typisk er billeder af de forskellige festlokaler, der er mulige at leje.

Konfirmation og bryllup

Konfirmationer og brylluper er to begivenheder, der markerer vigtige overgange i livet. Man kan se dem lidt som overgangsritualer. Der sker et markant skifte i livet – til det bedre.

Derfor gør de fleste også noget ud af at markere disse livsvigtige vendepunkter, da de kun sker denne ene gang i livet.

Mange opholdssteder har de helt perfekte rammer for den uforglemmelige konfirmation eller den altafgørende bryllupsfest.

Her kan du finde gamle lader eller flotte slotsbygninger, der er omdannet til festlokaler. Omgivelserne bliver stort set ikke mere magiske end dette.

Jul og nytår

Både jul og nytår kan også afholdes mange steder. Her bydes på en menu bestående af forskellige retter. Hvis du er heldig, findes der et godt deal ophold til disse årlige tilbagevendende begivenheder.

Det, der skal på plads, er tøjet og den gode feststemning. Resten kan opholdsstedet tage sig af; alt fra borddækning, madlavning, servering og oprydning.

Så er det bare med at give den gas og markere, at julens hyggelig tid er over os, og at vi netop har afsluttet endnu et år.

Spar penge med et deal ophold og gode tilbud

Det kan betale sig at vente på et godt deal ophold tilbud.

Det kan være sværere at finde et godt tilbud i højsæsonen, hvor der er mange gæster. Her er der ingen grund til at tilbyde et billigt ophold, hvis der i forvejen er fuldt booket.

Det kan betale sig for jer at holde øje med gode deals ophold uden for sæsonen. Det kan være i efterårs- og vintersæsonen, hvor der i højere grad er chance for et godt tilbud på overnatning.

Hotel deals dukker hele tiden op, og det kan også være en måde for hotellet at byde nye gæster velkommen på. Hotelovernatning på tilbud er muligt, hvis hotellet mangler gæster.

Kig derfor altid efter en hotel deal eller et godt hotel tilbud, hvor du kan være heldig at spare penge på en ekstra overnatning, en flerretters menu eller en spændende pakkeløsning for to.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Der opstår typisk flere spørgsmål, når der skal findes- og bookes et deal ophold.

Herunder finder du generelle og praktiske spørgsmål. De er udvalgt på baggrund af, at det er disse, som de besøgende oftest spørger til.

Hvad koster et deal ophold i Danmark?

Et ophold i Danmark kan være prissat meget forskelligt. Her har diverse faciliteter en afgørende betydning for, i hvilket prisleje et ophold er sat efter.

Du skal forvente at give tæt på 1.000 kr. for en enkelt overnatning for to personer. I dette prisleje finder du mange skønne muligheder, hvor der også kan være inkluderet morgenmad, flerretters menu og adgang til stedets udbud af faciliteter m.m.

Værelsestyper med muligheder, udsigt fra væreslet, adgang til flere faciliteter og mange andre tilføjelser kan få prisen for en enkelt overnatning til at stige.

Det er også muligt at finde ophold, hvor en overnatning koster et par hundrede kroner. Her er ikke ret meget inkluderet, placeringen kan være tvivlsom og værelset småt og skrabet.

Er det muligt at finde deal ophold i udlandet?

Ja, der findes mange forskellige muligheder for ophold i udlandet.

Her på siden finder du ikke kun ophold rundt omkring i Danmark. Du finder også spændende og uforglemmelige muligheder for ophold i lande som Sverige, Tyskland, Italien og Frankrig.

Hvor i landet bør du tage på ophold?

Der findes deal ophold i hele landet – med garanti også tæt på dit hjem.

Det kommer meget an på, hvad du søger, samt hvilke behov og ønsker du har til dit ophold. Hvis du ønsker at opholde dig ude i naturen, kan du med fordel kigge på mulighederne på Fyn eller i Jylland.

Hvis du ønsker at bo i gåafstand fra seværdigheder og attraktioner, bør du bevæge dig ind mod de større byer, hvor det hele er samlet.

Når du tager på et ophold, kan et godt udgangspunkt være, at du tager til et sted, der adskiller sig markant fra det sted, hvor du kommer fra.

Findes der forskellige opholdstyper?

Ja, der findes mange forskellige opholdstyper.

Det er det enkelte opholdssted der vælger, om de ønsker at tilbyde forskellige opholdstyper. Her kan du være heldig at finde pakkeløsninger som et romantisk weekendophold, et gourmetophold, et spa- og wellnessophold og mange andre typer.

Når du køber en pakke på denne måde, vil det typisk være med morgenmad, flerretters middag og adgang til diverse faciliteter.