fbpx

Skrøbelev Gods deal

Bedste Skrøbelev Gods deal 2024

Ved det sydfynske øhav på Langeland finder du Skrøbelev Gods. Her får du ægte gods-stemning, som man forventer det. Her er kræset for detaljerne, så du får den helt rigtige oplevelse, når du ankommer til godset. Det er omgivet af grøn natur, frodige marker og højtravende træer.

Denne side indeholder reklamelinks

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods deal

4/5

Skrøbelev Gods på Langeland er et forrygende sted at nyde et herligt ophold hvad end det er sommer eller vinter er her altid skønt. Godsets restaurant har dejlig mad og mulighed for flere retter samt velsmagende desserter.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Forskellige muligheder for en Skrøbelev Gods deal

Hvis valget er faldet på Skrøbelev Gods, er du kommet til det helt rette sted. Her har du mulighed for at få en god Skrøbelev Gods deal, så du kan spare penge og få meget ud af dit ophold for mindre.

Vælg mellem forskellige værelser med en Skrøbelev Gods deal

Der er en række forskellige værelser, du kan vælge at bo på, når du skal opholde dig på Skrøbelev Gods. En Skrøbelev Gods deal kan indeholde en bestemt type værelse. Det kan også være, at du kan vælge helt efter behov:

  • Standard dobbeltværelse: Med et standard dobbeltværelse får du alt det, du har behov for, for et skønt ophold. Dobbeltseng, en-suite badeværelse, hårtørrer, gratis internet, daglig rengøring osv. Værelset er indrettet med overdådige detaljer, så du hurtigt vil føle dig hjemme.
  • Større dobbeltværelse: Du kan også opgradere til et større dobbeltværelse, hvor du har mulighed for at få en hyggelig pejs og mere plads. Værelset er indrettet med sans for detaljerne.
  • Juniorsuite uden jacuzzi: En juniorsuite er den rette mellemløsning, hvis du ønsker en oplevelse, hvor du føler dig lidt mere adelig. En suite er indrettet som et mindre værelse, hvor stemningen og atmosfæren bestemt er til at mærke.
  • Dobbelt-suiter med jacuzzi: Hvis du ikke vil mangle plads, bør du vælge en dobbelt-suiter med jacuzzi. På denne værelsestype er der indbygget jacuzzi, så du kan slappe af i boblende vand og nyde tilværelsen og omgivelserne.
  • Deluxesuite med jacuzzi: Hvis du vil føle dig rigtigt hjemme, er en deluxesuite med jacuzzi et sikkert valg. Her får du en stor suite med et tilhørende stort badeværelse med en lækker jacuzzi. Her mangler absolut ikke noget.
  • Romantisk luksus præsidentsuite med jacuzzi: Hvis det ikke kan blive stort nok, er den romantiske luksus præsidentsuite med jacuzzi en overdådig oplevelse, hvor du absolut ikke har lyst til at tage væk fra igen, når først du har fundet dig til rette.

fremragende gourmet middag på Skrøbelev Gods

Forskellige muligheder under dit ophold på godset

Uanset hvilket værelse du ender med at vælge med din Skrøbelev Gods deal, har du adgang til forskellige muligheder og faciliteter. Hver dag kl. 16 er det muligt at få en rundvisning på godset, hvor du kan høre om historien bag godset. Det er også muligt at tage på tur med en gammel træsejlbåd, en sejltur på Svendborgsund, vandsportsmuligheder og meget andet.

Spis på godsets lækre gourmetrestaurant

Hvis du er vild med madoplevelser, kan du også vælge at spise på godets romantiske gourmetrestaurant. Det kan her betale sig at tjekke på forhånd, om der skulle være et godt Skrøbelev Gods tilbud, du kan gøre brug af. Et tilbud kan inkludere en middag eller flerretters menu. I restauranten kan du vælge mellem både en spændende frokostmenu samt en aftenmenu med velsmagende retter.

Brug en Skrøbelev Gods deal på et weekendophold

Hvis I er et par, der skal afsted, har I hjemmefra mulighed for at gøre brug af en Skrøbelev Gods deal til et skønt weekendophold. Her tilbyder Skrøbelev Gods forskellige muligheder for ophold, der inkluderer oplevelser efter interesse.

Romantisk weekendophold

Godset er indrettet i en romantisk og gotisk stil, hvor omgivelserne skaber de perfekte rammer for et romantisk weekendophold. Med denne type ophold har I sammen mulighed for at vælge temaet for jeres ophold. Ønsker i et værelse med jacuzzi? Kan I lide at smage vin? Vil I udforske muligheden i gourmet-restauranten? Mulighederne er mange, og det er jer, der vælger opholdstypen.

Golfferie

Hvis du er interesseret i golf, er det oplagt at anvende en Skrøbelev Gods deal på en golfferie. I området omkring Skrøbelev Gods ligger flere golfklubber, hvor der er tilhørende golfbaner. Her er noget at få tiden til at gå med for alle niveauer og i forskellige sværhedsgrader.

Gourmetophold inklusiv ginsmagning

Hvis du er vild med gin, er et godt Skrøbelev Gods tilbud et gourmetophold, hvor der er inkluderet en times ginsmagning og overnatning på godset. Dette er også den perfekte oplevelse for et par eller kolleger.

Ophold inklusiv vinsmagning

Hvis I er mere til vin, er der naturligvis også mulighed for at vælge et ophold med vinsmagning for to. I har mulighed for at tage kontakt for en god Skrøbelev Gods deal. Opholdet struktureres helt efter jeres ønsker og behov.

Juleophold

Når julen nærmer sig, kan I også vælge at tage på et juleophold, hvor godset vil være pakket ind i julestemning. Her har I mulighed for at få en lækker julemenu. Hvis I ønsker at udvide middagen med et ophold, kan I tage kontakt og få et Skrøbelev Gods tilbud på et værelse efter ønske.

Nytårsophold

Helt som med jul er det også muligt at fejre nytåret på godset. Med en overdådig nytårsmenu er festen godt igang. Det vil med garanti blive en uforglemmelig aften, som I aldrig har oplevet den før. Her kan I passende være flere, der slår jer sammen.

Mulighed for forskellige arrangementer

Hvis du er interesseret i forskellige arrangementer, tilbyder Skrøbelev Gods dette. Det kan være den store overraskelse med et valentinsophold, et hyggeligt og velsmagende gourmetophold, lækker vinsmagning for to på godset eller en skøn julefrokost.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et værelse på Skrøbelev Gods?

Prisen på et værelse varierer efter hvilken værelsestype, du vælger. Du kan få et værelse fra ca. 1.800 kr. og op til ca. 3.400 kr. pr. nat. Priserne er for to personer. Værelserne varierer i størrelse og faciliteter. Vær opmærksom på eventuelle afgifter og tillæg.

Kan man spise på Skrøbelev Gods?

Ja, du kan spise på godsets italiensk inspirerede gourmet-restaurant. Det er muligt for både godsets gæster samt udefrakommende.

Kan man afholde arrangementer på Skrøbelev Gods?

Ja, Skrøbelev Gods afholder løbende forskellige arrangementer, du kan tilmelde dig. Arrangementerne varierer i løbet af året. Til jul kan du f.eks. holde julefrokost på godset.