fbpx

Påskeophold

Bedste påskeophold i Danmark 2024

Påsken er et perfekt tidspunkt til at komme lidt væk hjemmefra. Du kan eksempelvis tage på et idyllisk påskeophold for at slappe af. Er du på jagt efter den perfekte miniferie i påsken? Her på siden finder du et overblik over alle de bedste og mest lækre påskeophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er en kro lige som man ønsker dem, her er den dejlige stemning, den velsmagende mad og en række aktiviteter som man kan lave hele dagen. Ligeledes vil der være tid til at sætte sig med et dejligt glas og nyde hinandens selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er et eventyrligt slot som emmer af skønhed og nostalgi, her er den smukke slotssø og slotshave som allerede inden man går ind af hoveddøren til slottet har sat scenen for et helt igennem fantastisk påskeophold med dejlig mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er en rigtig charmerende landevejskro med alt hvad man ønsker sig af en sådan gammel dansk kro. Her er den hyggelige atmosfære den skønne indretning og dejlige danske mad som man alt sammen forbinder med en rigtig kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel er et fantastisk sted at nyde et påskeophold, med udsigt til havet og storebæltsbroen er scenen for et fantastisk påske ophold sat. Der vil være rig mulighed for lange gåture i den smukke omkring liggende natur inden den dejlige middag serveres  om aftenen i restauranten med udsigt ud over havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et dejligt romantisk gods beliggende på det sydlige Sjælland. Her er omgivelserne eventyrlige, haven er i særklasse og den private skov indbyder til hyggelige gåture ligesom de herskabelige lokaler er ideelle til gode samtaler.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe er en sand perle, beliggende helt centralt i den gamle bydel lige ved domkirken ligger denne Gamle Arrest som nu er lavet om til et skønt hotel med respekt for stedet historie. Faktisk er flere af værelserne indrettet i de gamle fængselsceller, hvilket er en unik oplevelse at sove i netop disse værelser.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en gammel kro som emmer af historie og gode fortællinger, her er den helt rette kro stemning og dejlige mad at finde. Inden den dejlige middag serveres vil det være oplagt at nyde en gåtur langs havet som blot er få hundrede meter fra kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Book et påskeophold på Marienlyst Strandhotel. I det spirende forår er der dejligt ved Øresunds kyst. På selve hotellet kan du lade dig forkæle og nyde din pause fra hverdagen. Du kan nyde et godt måltid mad, spille kasino og hygge dig i spa-området eller træne i fitnesscenteret. Der er 158 værelser af forskellige størrelser. Du kan få glimrende forplejning på restauranten eller i baren. Til hotellet hører et stykke privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Nyd et dejligt og afslappet påskeophold på Kurhotel Skodsborg. Det er en ikonisk og imponerende bygning, der rummer det store kurhotel. Der er 83 værelser på hotellet, som ligger lige over for Øresunds kyst. Til hotellet hører et stykke privat strand. På hotellet er der flere restauranter og en bar med lounge. Desuden er der et spa-område med fuld service og en pool. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness har åbent, så du kan booke et påskeophold der. Nyd at opleve Sæby og omegn, og nyd at trække dig tilbage til hotellet og dets faciliteter efter oplevelserne. Hotellet ligger lige ud til Kattegat, og du kan gå nogle dejlige ture i foråret. På selve hotellet har nogle af værelserne udsigt ud over vandet. Der tilbydes et omfattende spa-område med fx sauna, pool og spa. Mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Du kan booke et dejligt påskeophold på det flotte og moderne Steigenberger Alsik Hotel og Spa. Sådan en forårsferie kan være meget tiltrængt. Det er et eksklusivt hotel, hvorfra der er en imponerende udsigt. Stemningen på hotellet er hyggelig, og de forskellige værelser er velindrettede. På hotellet er der en restaurant og en bar. Desuden bydes der på et godt wellness-område med pool, spa og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf og Spa Resort er åbent for bookinger til et påskeophold. Nyd foråret og de tre golfbaner, der hører til hotellet. Det er et eksklusivt og handicapvenligt hotel med 60 forskellige værelser. Desuden kan du nyde det 4-stjernede hotels spa-område. Der er også et godt forretningscenter på stedet. Omring hotellet er der en legeplads, minigolf, bowlingbane og andre aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden er det muligt at booke et dejligt påskeophold. Her er der en afslappet og venlig stemning og en meget populær restaurant. Hotellet ligger i et smukt naturområde, som du kan nyde at gå ture i. Der er også flere wellness-oplevelser at glæde sig til. Det er blandt andet følgende: en omfattende spa-afdeling, et godt fitnesscenter og en pool på tagterrassen.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy har åbent i påsken. Derfor kan du booke et dejligt påskeophold her. Du kan gå nogle dejlige ture i området, og du kan nyde de faciliteter, som hotellet har at byde på. Der er 32 værelser på hotellet, hvortil der hører et privat badeværelse. Der er også et godt forretningscenter på stedet. Der er en restaurant og en bar med lounge på stedet. Det er et handicapvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Et af de største hoteller med en ekstra omfattende wellness-afdeling er Hotel Vejlefjord. Der kan du booke et dejligt og afslappet påskeophold. Bygningen er et nyklassicistisk palæ fra år 1900, og det er en oplevelse i sig selv at være gæst der. Det eksklusive hotel rummer 116 forskellige værelser fordelt på 5 etager. Fra nogle af dem er der en smuk udsigt over fjorden. Nyd den gode forplejning og de mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Du kommer til at bo på et meget idyllisk og eventyragtigt slot, når du booker dit påskeophold på Kokkedal Slot Copenhagen. Det er i dag et eksklusivt hotel, som er meget smukt renoveret. Der er 59 røgfri værelser på slottet, og alle har privat badeværelse. På hotellet er der to restauranter og en bar med lounge. Der er en indendørs pool og et spa-område med fuld service. Have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Det flotte og hyggelige Strandhotellet Blokhus er meget velegnet til et påskeophold. Nyd foråret i de dejlige omgivelser – både uden for og inde på hotellet. På hotellet er der 38 gode værelser, og der bydes desuden på en glimrende restaurant, en bar, en kaffebar og en deli. I hotellets spa-område er der blandt andet en indendørs pool, spa og diverse behandlinger. Desuden er der fitness-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Tag til Sønderjylland på et dejligt påskeophold. Her kan du bo på Hotel Fakkelgaarden og nyde den fantastiske udsigt ud over Flensborg Fjord. Det gulmalede hotel blev oprindeligt bygget i 1934. I dag fremstår det som et moderne og hyggeligt hotel. Der er 26 værelser på hotellet, og de er indrettet lyst og venligt. På alle værelser er der køkken. Desuden er der restaurant og bar på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk er et oplagt sted at tage hen på påskeophold. Det er et mindre, men super hyggeligt hotel med 23 værelser. Desuden rummer hotellet 3 mødelokaler. Badehotellet er oprindeligt fra1897, og det giver stedet en autentisk og hyggelig stemning. Desuden er der en restaurant, en bar med lounge og en kaffebar på hotellet. Det er et handicapvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Det charmerende Bennisgaard Hotel ligger fuldstændig perfekt ved Flensborg Fjord. Her kan du for eksempel nyde dine fridage i forbindelse med påske. Når du tager et påskeophold her, så besøger du et hotel, som er indrettet i en tidligere gård. I dag fungerer stedet som et moderne hotel. Der er restaurant og bar på hotellet. Desuden er der mulighed for golf. Oplev den autentiske og venlige stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Book er dejligt påskeophold på Hotel Koldingfjord. Det smukke hotel ved vandet er bygget i en nyklassicistisk stil, og det ligger perfekt ved Kolding Fjord. Der er 132 værelser på det store hotel. Til samtlige værelser er der privat bad. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Du kan få adgang til hotellets fitnesscenter samt indendørs pool og sauna. Der er også et stort forretningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det imponerende store og smukke firlængede Comwell Kellers Park er et oplagt sted at tage hen på et påskeophold. Det er et eksklusivt hotel fra 1901, der ligger i en smuk park. Hotellet indeholder 134 forskellige værelser, og der er to restauranter og en bar med lounge. I hotellets spa-område er der blandt andet en indendørs pool. Bo luksuriøst og tæt på vandet i din påskeferie.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Tag til Middelfart i din påskeferie. Du kan booke et dejligt påskeophold på Comwell Kongebrogaarden og få forkælelse og afslapning for alle pengene. Det eksklusive hotel med den fantastiske beliggenhed byder blandt andet på: 62 værelser med bad, restaurant og en overdådig udsigt. Desuden findes der en indendørs pool og et motionscenter på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Bo på det hyggelige stråtækte hotel Comwell Borupgaard i Snekkersten, når du har påskeferie. Et dejligt påskeophold i foråret er lige, hvad man trænger til. Det er et eksklusivt hotel, som ligger i en tidligere herregård. I dag fungerer det som et moderne hotel med en autentisk stemning. Der er 149 værelser på det store hotel. Desuden er der et stort spa-område, fitnesscenter og restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Tag et påskeophold i Århus. Du kan tjekke ind på det flotte Helnan Marselis Hotel, når du er på påskeophold. Hotellet ligger perfekt ud til Kattegat, og alt er lækkert udført på hotellet. Det store moderne hotel indeholder 163 værelser af forskellige størrelser. Desuden er der nogle gode forretningsfaciliteter. Der er restaurant og bar, og du kan også benytte stedets pool, spa og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Det eksklusive Hotel Amerika ligger i et skovområde ved Hobro. Her er det perfekt at tage et påskeophold. Bo ved skoven, når den er ved at springe ud. Mariager Fjord ligger tæt på, så her er gode muligheder for at gå nogle dejlige ture. På hotellet er der en restaurant og en bar. Restauranten har et alsidigt menukort, der indbefatter fiske- og skaldyrsretter og franske retter. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Vil du gerne bo i en hotellejlighed i din påskeferie, så kan du fint gøre det i Kolding Hotel Apartments. Her har du stor frihed og stor komfort. Det moderne lejlighedshotel indeholder 73 lejligheder med køkken og bad. Lejlighederne er af forskellige størrelser, så uanset om du er en, to eller flere personer, så er stedet velegnet til et påskeophold. Der er en bar med lounge, parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Du kommer til at bo lige ud til Faaborg Fjord, når du booker et påskeophold på det smukke hvide Hotel Faaborg Fjord. Der er 128 dejlige og farvestrålende værelser på hotellet, og overalt kan du se flotte kunstværker. Der er restaurant og bar med lounge på hotellet. Omkring hotellet er der en dejlig have og en terrasse. Nyd foråret på den private strand og i området i øvrigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel i Skagen er et oplagt sted at tilbringe foråret. Book et påskeophold her, og slap af. Der er 52 hyggelige og forskellige værelser på hotellet. Desuden kan du nyde god forplejning på de to restauranter og i baren. Hotellets spa-område byder på en swimmingpool og diverse spa-bade. Du kan også træne på stedets motionscenter. Handicapvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Vil du nyde København og omegn i foråret, så kan du fint booke et påskeophold på Clarion Hotel Copenhagen Airport fra 2021, som ligger i Kastrup lufthavn. Det høje moderne hotel er meget stort, og det rummer hele 605 forskellige værelser. Desuden rummer det også et velfungerende forretningscenter. Der er flere restauranter, en bar og caféer på det store hotel. Gode fitness-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et dejligt sted at tage et påskeophold. Det er et fornemt hotel, der er beliggende i et smukt bindingsværkshus med tegltag. Der er 55 røgfri værelser i forskellige størrelser på hotellet. Hotellet rummer en glimrende restaurant og en bar med lounge. Desuden bydes der på et omfattende wellness-område med: pool, spa og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Book et påskeophold på det eksklusive Hotel Kong Arthur i det indre København. Du kan nyde hovedstaden i foråret, og du kan nyde det elegante hotel og dets faciliteter. Det store hotel i den smukke bygning indeholder 214 røgfri værelser. Desuden er der tre restauranter og en bar med lounge på stedet. Der findes også et dejligt spa-område med fuld service. Have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Tag til Bornholm i påskeferien. Du kan booke et dejligt påskeophold på Griffen Spa Hotel, der ligger helt vidunderligt med udsigt ud over Østersøen. Der er 142 dejlige værelser af forskellige størrelser på hotellet, og der findes også restaurant og bar med lounge på stedet. I spa-området er der diverse bade og en sauna. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Tag til Munkebjerg Hotel, når du vil have et dejligt påskeophold i Vejle. Det er et spændende og hyggeligt kasino-hotel, som indeholder 158 værelser. Ud over kasino og natklub er der også tre restauranter og en bar med lounge på stedet. I det omfattende spa-område er den indendørs pool og to spabade. Desuden er der en udendørs tennisbane, en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet er både et konferencehotel og et almindeligt hotel. Her kan du fint booke et påskeophold, når du gerne vil besøge Nyborg i påskeferien. På hotellet er der 59 dejlige værelser, en restaurant og en bar med lounge. Spa-området rummer: en pool og et motionscenter. Uden for hotellet har de en tennisbane, adgang til den nærliggende strand og gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et flot og hyggeligt hotel i Svendborg. Det lille charmerende hotel rummer 36 værelser med egne badeværelser, en restaurant og en bar med lounge. Der er forskellige spa-faciliteter på stedet, og der er kort afstand til stranden. Det er et kæledyrsvenligt hotel. Der er gratis parkering og fri Wi-Fi overalt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hvad er et påskeophold?

Et påskeophold kan se ud på mange forskellige måder. Lige meget hvilken form for påskeophold, du vælger, så vil opholdet selvfølgelig altid foregå i påsken. Så når du skal på et påskeophold, er det et ophold, du er på i påsken. Så simpelt er det. 

Dog kan du selv vælge, om dit påskeophold skal være et kroophold, et slotsophold, et spaophold, et vinterophold, et herregårdsophold, et gourmetophold eller et helt andet ophold. Du bestemmer helt selv, hvilken type af ophold du helst vil nyde i påsken.

Få masser af dejlig mad og drikke på din miniferie i påsken

I forrige afsnit fik vi lige sat lidt ord på, hvad et påskeophold overhovedet er for noget. Men når det kommer til et ophold i påsken i Danmark, er der rent faktisk noget, der er helt særligt ved netop denne type ophold. 

I Danmark er der en tradition for at holde eller gå til påskefrokoster. Det er en yderst hyggelig tradition, som mange danskere elskere. 

Til disse påskefrokoster er der i de fleste tilfælde flere påskeretter eller en påskemenu på programmet. Det kan være alt lige fra sild til lun leverpostej og en masse andre dejlige retter. Og det vil der naturligvis også være på en miniferie i påsken. Du kan derfor godt se frem til masser af dejlig mad og drikke, hvis du skal på et påskeophold i Danmark.

Fantastisk havudsigt fra stranden

Tag på et nyt eventyr i din påskeferie

I en påskeferie findes der intet bedre end at tage på et nyt eventyr. Det er det perfekte tidspunkt at komme væk hjemmefra, da vejret som regel er blevet en smule lunere. Desuden er dagene også blevet lysere. Derudover har de fleste fri i et par dage, så der er god tid til at slappe af og komme helt ned i gear.

Hvis du gerne vil slappe af og opleve noget nyt på samme tid, kan du vælge at tage på et lækkert påskeophold. Det kan eksempelvis være, at du altid har drømt om at overnatte på et slot. Er det tilfældet, er det bare med at booke et eventyrligt slotsophold med en, du holder af. Du kan ligeledes vælge at kigge nærmere på et ophold på en herregård eller på et gods.

Vil du derimod gerne opleve den ultimative forkælelse, bør du booke et wellnessophold eller et spaophold. På sådan et ophold vil du få mulighed for at bruge spahotellets fantastiske spafaciliteter. Tilbyder spahotellet ligeledes wellnessbehandlinger, kan du se frem til at få en massage, en ansigtsbehandling eller noget helt tredje. Det bliver ikke meget bedre end det.

Giv et fortryllende påskeophold i gave

En miniferie i påsken er altid godt for både krop og sjæl. At være væk hjemmefra og bare nyde fridagene i fulde drag gør underværker for dit ve og vel. Ikke nok med at det gør noget godt for dig, så gør det også noget godt for alle andre. Så hvorfor ikke overraske en kær person med et fortryllende ophold i påskeferien?

Du kan give sådan et ophold i julegave, i fødselsdagsgave eller ved en anden særlig lejlighed. Herved kan personen nemlig gå og glæde sig til, at det bliver påske. Men behøver der nu også altid at være en speciel anledning for at give en gave? 

Nej, der behøver ikke at være en speciel anledning, når du giver en gave til et andet menneske. Du kan altid glæde en person, som du holder af, med en rigtig god gave. Så hvis du overvejer at købe et påskeophold som en overraskelse, er det bare med at komme i gang. Du vil bestemt ikke fortryde at give sådan en god gave.

Hold udkig efter det perfekte ophold i påsken på Mitophold.dk

Har du besluttet dig for, at du skal på en lille miniferie i påsken, så disse dejlige fridage bliver brugt på noget fornuftigt? Så kan du godt starte allerede nu med at holde udkig efter dit ophold i påsken her på Mitophold.dk.

Som du nok allerede har opdaget, har vi samlet alle de bedste påskeophold lige her på siden. Det vil sige, at det er nemt for dig at kigge disse forskellige påskeophold igennem og finde det helt perfekte ophold for dig og din rejsemakker. 

Samtidigt bliver det nemmere for dig at sammenligne alle opholdene. Det kan være i forhold til at sammenligne priserne, eller hvad der er inkluderet i de forskellige ophold. Du kan bruge al den tid, som du vil på at kigge nærmere på de lækre påskeophold. Det vigtigste er, at du vælger et ophold i påsken, der lever op til dine ønsker og behov.

FAQ om påskeophold

Hvorhenne kan jeg tage på et påskeophold?

Du kan tage på et påskeophold i hele Danmark eller i udlandet, hvis du gerne vil det. I Danmark er der masser af kroer, spahoteller, slotte, godser, herregårde og meget mere, der byder dig og din rejsepartner velkommen på et påskeophold. Du kan altså vælge helt frit.

Kan jeg tage en masse venner med på et påskeophold?

Du kan sagtens samle alle dine venner og tage dem med på et påskeophold. Men er I rigtig mange, bør du nok booke opholdet i god tid. Gør du ikke dette, kan du ende med, at der ikke er nok værelser tilgængelige det pågældende sted. Og det vil uden tvivl være ærgerligt. 

Må jeg tage min hund med på et påskeophold?

Der findes mange steder i Danmark, hvor du godt må tage din hund med på et påskeophold. Husk at undersøge om det er tilladt at tage din hund med, inden du booker et ophold. Du kan tage et kig på stedets hjemmeside eller kontakte dem, hvis du ikke kan finde nogle informationer om netop dette emne. Desuden er det værd at tjekke, om det koster noget, samt om der er nogle bestemte regler, du skal overholde.