fbpx

Vinterophold

Bedste vinterophold i Danmark 2024

Hvis ordet ”vinterophold” bliver nævnt, vil de fleste nok tænke på enten skiferie eller en rejse sydpå til varmen i vintermånederne. Men et vinterophold er så meget mere end det. Et vinterophold kan også være et weekendophold for 2 personer på en kro, et spahotel, et slot eller andre steder. Leder du efter et magisk vinterophold? Her finder du alle de bedste vinterophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er et vidunderligt sted at nyde et hyggeligt vinterophold, her er altid en god stemning, dejlig mad og en hjertelig service. Derudover er der er altid en masse aktiviteter man kan lave på Filskov Kro og dejlig mad man kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted at nyde et vinterophold for dig der er på udkig efter noget eventyrligt og romantisk. Der findes vel nærmest intet mere romantisk end et ophold på et smukt dansk slot med herskablige lokaler og dejlig mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er et oplagt sted at nyde et dejligt vinterophold, her er du altid omgivet af den hyggelige kro stemning og i de autentiske lokaler. Ikke langt fra kroen ligger Jellingstenene, hvilket klart er et besøg værd selv om vinteren.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel er et dejligt hotel beliggende blot et stenkast fra havet og med havudsigt fra restauranten samt flere af værelserne, så er du en frisk vinterbader kan du løbe ud og tage en dukkert direkte fra hotelværelset, eller nyde en dejlig gåtur langs havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et eventyrligt og romantisk gods beliggende på Sydsjælland i smukke naturskønne omgivelser med en stor have og privat skov. Indendøre er indretningen elegant og meget herskabelig .

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe er et hyggeligt sted at nyde et vinterophold, særligt i juletiden hvor hele byen er pyntet flot op og de små butikker og hyggelige caféer er fantastiske at ligge vej forbi. Nyd et dejligt ophold lige midt i Danmarks ældste by Ribe.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er et vidunderligt sted at nyde et vinterophold, her er det muligt at slappe helt af og nyde stilheden som kun en lille ø har den. Stemningen på den historiske gamle kro er helt fantastisk om vinteren og bestemt et besøg værd.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Bo lige ud til Øresund, når du besøger Marienlyst Strandhotel. Det er et hotel med en afslappet stemning. Hotellet holder åbent hele året, så her kan du også nyde stranden i vinterudgaven, når du går tur i området. På hotellet er der dejlige værelser i forskellige størrelser, et spaområde med pool og sauna, og desuden kan du tage på hotellets kasino. Det er et handicapvenligt hotel, og der er fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det ikoniske hvide byggeri, der indeholder Kurhotel Skodsborg, ligger tæt på stranden ved Øresund. Her kan du nyde stranden hele året rundt, når du er gæst på hotellet. Værelserne på kurhotellet er lyse og venlige, og de kan have forskellige størrelser og faciliteter. Der er 83 værelser, og der tilbydes gæsterne: et spa-område, en pool, et fitnesscenter, mødelokaler og en virkelig god restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking har åbent hele året. Det betyder, at du også kan booke et vinterophold på det hyggelige hotel. På hotellet kan du nyde restaurantens alsidige menukort, ligesom du kan få adgang til stedets spa-område. Her er der en pool, en sauna og øvrige spa-faciliteter. Alle værelserne har privat bad, og nogle af dem har havudsigt. Dit kæledyr er også velkommen på Hotel Viking.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

I Sønderborg kan du tjekke ind på det flotte moderne Steigenberger Alsik Hotel & Spa hele året. Trænger du til et dejligt vinterophold, hvor du kan tage imod forkælelse og god service, så er Alsik Hotel et godt valg. I højhuset, der rummer Alsik Hotel, er der 190 stilfulde værelser og suiter at vælge imellem. Det eksklusive hotel rummer også: itre restauranter, fitness og spa. Desuden er der gode business-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Det eksklusive Hotel Himmerland Golf & Spa er også åbent for vinterophold. Hotellet er lyst, skandinavisk og hyggeligt indrettet. Samtlige værelser har te- og kaffefaciliteter. altan eller terrasse og udsigt ud over golfbanen eller søen. På hotellets restaurant, den amerikanske diner og brasseriet har tilsammen mange muligheder for at nyde et godt måltid. Til hotellet hører tre golfbaner. Nyd vinteren i skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Du kan tage på et tiltrængt vinterophold på Fjordgaarden. Her står den på maksimal forkælelse. Du får adgang til hotellets kurområde, hvor der er: pool, saunaer og dampbad. Hotellets restaurant serverer gode danske retter med årstidens råvarer. På alle værelser er der te- og kaffefaciliteter, og overalt er der fri Wi-Fi. Kæledyr er velkomne. Der er gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Det hyggelige Hotel Thinggaard har åbent hele året. Det betyder, at du sagtens kan booke et værelse til et dejligt vinterophold. Der er 32 hyggelige og lydisolerede værelser på hotellet. Værelserne har forskellige størrelser og faciliteter. Desuden findes der nogle gode mødelokaler. Der er en restaurant, den bar og en deli. Hotellet er handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Trænger du til det helt store spa-ophold, når vinteren har varet længe nok? Så er Hotel Vejlefjord et af de bedste bud på et vinterophold. Her får du et stort hotel med en overdådig wellness-afdeling. Du får hele 1.800 m2 med wellness i forskellige varianter. Her er der bestemt gode muligheder for at få ladet vintertrætte batterier op. Der er 116 værelser, flere restauranter og et forretningscenter

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det lille eventyrslot, Kokkedal Slot Copenhagen er åbent for et dejligt vinterophold, lige når du trænger mest til det. Slottet ligger i en bygning fra det 18. århundrede, og der er en hyggelig og autentisk stemning overalt. Restauranten serverer klassiske egnsretter, tilberedt af årstidens råvarer. Hotellet har en indendørs pool og værelser i forskellige størrelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Bestil et vinterophold på Strandhotellet Blokhus. Det hyggelige og raffinerede strandhotel har nogle rummelige værelser i forskellige størrelser. Desuden er der en god restaurant, en snackbar og et spa-område med en indendørs pool og sauna. Desuden findes der fitness-muligheder. Det er et kæledyrvenligt hotel. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden, der ligger med udsigt ud over Flensborg Fjord er meget hyggeligt, og stemningen er venlig og afslappet. Her er der helårsåbent, og det betyder, at du nemt kan bestille et vinterophold her sydpå. Restauranten serverer særlige vintermenuer. Det er lige, hvad du har brug for i den mørke og kolde tid. Du kan også vælge selv at lave maden i det køkken, der hører til værelset. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk kan du bo hele året rundt. Book et vinterophold her, når du trænger til at komme lidt væk og blive forkælet. Det mindre hotel indeholder 23 røgfri værelser i forskellige størrelser. Du bor lige ud til stranden, hvor du kan gå dejlige ture året rundt. Også om vinteren. Restauranten byder på et alsidigt menukort. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Bo med udsigt ud over Flensborg Fjord, når du booker et vinterophold på Benniksgaard Hotel. Her er hyggeligt på alle årstider. Hotellet er indrettet i en ombygget gård, og der hersker en afslappet stemning. Det charmerende hotel indeholder 55 hyggelige værelser med private badeværelser. Der er en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord ligger lige ud til fjorden, og her kan du booke et dejligt vinterophold. Udsigten fra hotellet er sublim hele året rundt. Nyd opholdet, og glem for en stund, at det er vinter. Her kan du lade op og lade dig forkæle med udsøgt forplejning, en pool og et fitnesscenter. Her er 132 gode værelser i forskellige størrelser, og alle har privat badeværelse. Fir Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Book et vinterophold på det eksklusive hotel Comwell Kellers Park i Børkop. Den store smukke bygning rummer 134 værelser i forskellige størrelser. På det store hotel er der to restauranter og en bar med lounge. Desuden kan du nyde stedets spa-område, der har fuld service. Her finder du en pool og øvrige spa-faciliteter. Gå ture ved stranden, og kom tilbage og nyd hotellets faciliteter bagefter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Bo lige ud til Kongebro Havn, når du booker et vinterophold på Comwell Kongebrogaarden. Herfra er en skøn udsigt, som du kan nyde året rundt. Det er et eksklusivt hotel, hvor du kan lade dig forkæle. De lyse værelser har enten altan eller terrasse. Desuden er der en restaurant, et fitnesscenter og et spa-område med indendørs pool, jacuzzi og sauna. Desuden er der udendørs aktivitetsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

I Snekkersten kan du booke et vinterophold på Comwell Borupgaard. Det er et eksklusivt spahotel, der er indrettet i en tidligere herregård. De 149 værelser her er minimalistisk indrettet, og der hører privat badeværelse til dem alle. Du bor tæt på stranden, som også er god at gå tur på om vinteren. Efter turen kan du nyde dit ophold. Her er restaurant og bar. Desuden bydes der på: fitnesscenter, spa-område med pool, dampbad, sauna og udendørs boblebad.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Bestil et vinterophold på Helnan Marselis Hotel, der ligger lige ud til vandet. Her kan du holde en pause fra vinteren og bare nyde livet. Her er en dejlig stemning, og værelserne af afslappede og farverige. Nogle af værelserne har havudsigt. Den hyggelige restaurant har et alsidigt menukort. Der bydes desuden på: indendørs pool og gratis parkering og Wi-Fi. Handicapvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Det 4-stjernede Hotel Amerika i Hobro er virkelig hyggeligt. Her har du for eksempel mulighed for at booke et helt privat aroma-spabad for 2 personer. Det indbefatter brug af faciliteterne i det separate wellness-område, hvor der også vil være servering af frugt og bobler. Super romantisk, men også velegnet til et par venner eller et par familiemedlemmer. På hotellets restaurant venter der jer et alsidigt menukort.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Tag på et tiltrængt vinterophold i Kolding. Her ligger Kolding Hotel Apartments, som er et hotelkompleks med nogle gode moderne lejligheder. Der er 73 lejligheder i forskellige størrelser på hotellet, og fra flere af dem er der udsigt over vandet. På hotellet er der en bar med lounge, en café og en deli. Desuden er der mulighed for te og kaffe. Desuden er der en dejlig tagterrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord har åbent hele året. Derfor kan du booke et dejligt vinterophold der. Hotellet ligger tæt på Faaborg Fjord. Her er der en rar og hyggelig stemning, og værelserne er farverigt indrettet, og der hører enten en altan eller en terrasse til. Det er et handicapvenligt hotel, og kæledyr er velkomne. Gå tur ved stranden i alt slags vejr, og vend tilbage til hotellets faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Det 5-stjernede badehotel, Ruths Hotel, er åbent hele året. Her kan du booke et vinterophold, når du trænger til at komme lidt væk. Hotellet har 54 værelser af forskellige størrelser, en gourmet-restaurant og en omfattende wellness-afdeling. Gå tur ved stranden og oplev Skagen og omegn uden for højsæsonen. Nyd livet, de sublime måltider og diverse spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Bo på det meget moderne Clarion Hotel Copenhagen Airport året rundt. Du kan for eksempel booke et vinterophold her. Enten hvis du er på gennemrejse, eller hvis du vil holde weekend eller ferie i København. Det store hotel har 605 værelser af forskellige størrelser. Desuden er der restaurant og bar. Du kan også benytte hotellets fitnesscenter. Gå en tur på stranden i vintervejret, eller tag en tur ind til byen, og kom tilbage og nyd hotellets faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Book et vinterophold på det hyggelige Hotel Kirstine i Næstved. Bygningen er et flot bindingsværkshus, og stemningen på hotellet er venlig. Det 4-stjernede hotel har 56 røgfri værelser med Hästen senge. På hotellet er der en restaurant, en bar og et wellness-område med en indendørs og en udendørs pool, spa og motionscenter. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur i København er åbent hele året rundt. Her kan du booke et dejligt vinterophold, når du gerne vil lidt væk fra hverdagen. Besøg hovedstaden i vinterperioden, og nyd dit ophold på det eksklusive hotel i centrum. På det store smukke hotel er der 214 værelser, tre restauranter og en bar med lounge. Desuden er der et skønt spa-område, som du kan benytte dig af. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Book et vinterophold på Bornholm. Du kan bo på det 4-stjernede Griffen Spahotel uden for højsæsonen. Her kan du nyde naturen og øen i øvrigt, samtidig med at du hygger dig og lader dig forkæle på hotellet. Fra hotellet er der udsigt ud over Østersøen. Der er 142 værelser på hotellet, og de har alle sammen privat badeværelse. Nyd i øvrigt: restauranten, baren, spa-områdets faciliteter og den behagelige stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel i Vejle er et superhyggeligt sted at være på et vinterophold. Det 4-stjernede hotel rummer 158 værelser med privat badeværelse. På det store hotel er der tre restauranter og en bar med lounge. Desuden er der et spa-område med en indendørs pool og 2 spabade. Der bydes i øvrigt på følgende: natklub med kasino, udendørs tennisbane, motionscenter, have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

På konferencehotellet, Hotel Hesselet, er der også vinteråbent. Derfor kan du sagtens booke et vinterophold her. På hotellet er der 59 gode værelser i forskellige størrelser. Du kan gå nogle dejlige ture på stranden eller i området på alle årstider. På hotellet er der en restaurant og en bar med lounge. Desuden bydes der på diverse fitnessfaciliteter og et spa-område. Der er også en udendørs tennisbane og en legeplads på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et hyggeligt hotel, som også har åbent i vinterhalvåret. Her kan du booke et dejligt vinterophold, når du trænger til at komme lidt væk. Det charmerende hotel er beliggende i et tidligere gods fra det 17. århundrede. Det er et handicapvenligt hotel med 36 værelser. Ud over en glimrende restaurant og en bar så er der også nogle attraktive spafaciliteter på stedet. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Vælg mellem et hav af forskellige vinterophold

Det er helt op til dig, hvordan dit vinterophold skal være. Det kan være alt lige fra et romantisk slotsophold til et hyggeligt kroophold, et nostalgisk herregårdsophold, et charmerende påskeophold eller et lækkert spaophold. Du kan kort sagt få et vinterophold lige præcis, som du vil have det. 

Går du meget op i mad, kan du sågar tage på et overdådigt og eksklusivt gourmetophold. På et gourmetophold kan du få pirret dine smagsløg på bedste vis, mens du på samme tid slapper af og kommer helt ned i gear. Du kan komme på et gourmetophold både på et hotel, en kro, et slot og så videre. Du kan altså helt selv beslutte, hvor dit næste vinterophold skal gå hen.

Spændende vinteraktiviteter er en vigtig del af et vinterophold

På et vinterophold i Danmark eller i udlandet er det vigtigt, at der indgår nogle spændende aktiviteter. Det sikrer nemlig, at du ikke bare ligger og daser på værelset hele dagen. Dog behøver det ikke at være de helt store aktiviteter. Lidt har skam også sin ret. Du kan eksempelvis hygge med varm kakao og kage eller pandekager med is i stedets lounge eller restaurant. 

Du kan ydermere vælge at begive dig udenfor i den smukke natur, der omgiver stedet. Sørg for at du tager godt med tøj på, hvis temperaturen er lav. Derudover er der naturligvis mulighed for at kigge på lokale seværdigheder og attraktioner. Dette kan ligeledes være yderst underholdende. Jo flere oplevelser du tager med dig hjem, desto bedre bliver dit tilbageblik på turen. 

Inden du tager på et vinterophold, er det en god idé at undersøge, hvad du kan lave, hvis du skulle få tid og lyst til at opleve noget væk fra selve stedet. Det vil du takke dig selv for, når du pludselig får trangen til at opleve noget andet.   

Smukt Snelandskab

Et vinterophold er altid en kærkommen gave

Kender du en, der trænger til at blive forkælet lidt ekstra, når det er vinter? Så må du hellere kigge nærmere på de vinterophold, der er her på siden. Der er noget for enhver smag og i mange forskellige prisklasser. Derfor er der rig mulighed for at finde et vinterophold, som du kan give i gave.

Hvis du gerne vil afsted sammen med din partner på et vinterophold, kan du vælge at booke selve opholdet og give det til ham eller hende. Du kan også vælge at købe et gavekort, hvis du ikke ønsker at booke et specifikt ophold. 

Så hvem skal have et vinterophold i gave fra dig? Sådan en gave kan sagtens gives til andre end din partner. Er det din gamle bedstefar, der har brug for at komme lidt væk hjemmefra og opleve noget nyt? 

Eller er det din mor, der skal have tak, fordi hun altid er der for dig? Du kan også forkæle din veninde med et vinterophold, hvis du trænger til tøsehygge. 

Hos Mitophold.dk elsker vi de kolde måneder og lækre vinterophold

Vinteren er det vigtigste tidspunkt på året at holde energiniveauet i skak. Det er nemlig svært, når det er mørkt og trist hele tiden. Men hvordan kan du gøre det? Det kan du blandt andet gøre ved at tage på et eller flere vinterophold. 

Hos Mitophold.dk elsker vi den kolde årstid. Når Danmark er mørk og kold, er der intet bedre end at tage på et vinterophold. Det er så hyggeligt og giver gode oplevelser samt en masse energi. Her på siden finder du alle de bedste vinterophold, så du kan vælge det helt rigtige ophold for dig og din rejsemakker.

FAQ om vinterophold

Kan jeg tage min hund med på et vinterophold?

Ja, der findes flere steder med vinterophold, hvor du kan tage din hund med. Det er en skøn oplevelse for alle parter. Du skal dog være opmærksom på, at det kan koste dig lidt ekstra. Derudover kan der være specifikke regler i forhold til, hvad du må og ikke må med din hund.

Hvor finder jeg det bedste vinterophold?

I og med at der findes så mange fantastiske vinterophold, er det umuligt at kåre et specifikt ophold som det bedste. I sidste ende kommer det an på dine ønsker og behov, når du skal finde det bedste vinterophold for dig.

Hvor er det bedst at tage på et vinterophold?

Der findes lækre vinterophold fordelt rundt i hele Danmark. Men du kan også tage på vinterophold i eksempelvis Tyskland eller i Sverige, hvis du ikke har noget imod at rejse lidt længere. Det er altså helt op til dig, hvor du vil hen på dit vinterophold.