fbpx

Romantisk Slotsophold

Bedste romantisk slotsophold 2024

Trænger i til en pause fra hverdagens ræs? En pause hvor der er plads til afslapning og romantik. Tid til at fordybe sig i hinanden og nyde hinandens selskab. Et romantisk slotsophold kunne meget vel være lige netop det I søger.

I Danmark findes der en del forskellige slotte, og du kender sikkert allerede til slotte som Amalienborg, hvor den kongelige familie holder til. Det er dog langt fra alle de danske slotte, hvor man kan have fornøjelsen af et romantisk slotsophold, idet ikke alle slotte er åbne for offentligheden.

På denne liste har vi samlet nogle af de bedste danske slotte som tilbyder romantiske slotsophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kunne du godt tænke dig at bo som en rigtig prinsesse i en lille periode? Så er Klokkedal Castle Copenhagen lige stedet for dig. Klokkedal Castle Copenhagen står som taget direkte ud fra et eventyr med dets smukke arkitektur og idylliske omgivelser. Derudover har slottet topmoderne faciliteter, hvilket sikrer at du vil få et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for spa- og wellness i verdensklasse hos det helt unikke slot, som Hotel Vejlefjord har til huse i. Hotellet har et kæmpe Kur & Spa område, hvor du har mulighed for at forkæle krop og sind. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, samt gennemgående lækre omgivelser, der er perfekte til et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Skjoldenæsholm Hotel er et unikt hotel, som har skabt de helt perfekte rammer til dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold på et romantisk slotshotel. Hotellet byder på moderne og gode faciliteter, som du kan bruge så meget du vil, samt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag fyldt med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

I den idylliske by Faaborg kan du finde Hvedholm Slotshotel, som året rundt står klar til at give dig en fantastisk oplevelse. Fra hotellet er der smuk udsigt udover søen, som slottet ligger ved. Hotellet har derudover en lækker restaurant og gode faciliteter, som sikrer at du uden tvivl vil få et helt igennem fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sauntehus slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Ved Sauntehus Slotshotel vil du først og fremmest finde super lækre værelser, hvor du kan falde ned i dybet af din seng og glemme hverdagens stress. Derudover er hotellets omgivelser idylliske og der er kun en ganske kort vej til smukke seværdigheder som f.eks. Hornbæk Kirke og Galleriet Hornbæk ved Susanne Risom. Der er også kort til lækre restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Hvis et romantisk slotsophold i Ringsted lyder som lige noget for dig. Så er der ik nogen tvivl om, at Sørup Herregaard er en oplagt mulighed for dig. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende sværdigheder, som f.eks. Sneslev Kirke og HømKirke, der begge ligger lige i nærhden af hotellet, så der er også mulighed dor oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

sophiendal slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel er et helt igennem unikt sted, hvor der er utroligt meget historie. Lige bagved slottet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som stammer helt tilbage fra 1058 og stadig bliver brug den dag i dag. Sophiendal slot var ejet af kongen indtil 1767, hvor han solgte det til en mand ved navn Von Woyda.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ulvsby Herrgård
Hotels.com

Ulvsby Herrgård

3.5/5

Ulvsby Herrgaard ligger i unikke omgivelser og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et hyggeligt kroophold. Som gæst kan du gøre frit brug af deres sauna og de modernce faciliteter. der er hos hotellet. Der er også kort vej til mange spændende seværidheder, som du kan tage ud af beøge under dit ophold

Laveste pris for 2 personer: 1.171 kr.

Haraldskær Sinatur Hotel
Hotels.com

Haraldskær Sinatur Hotel

3.5/5

Leder man efter noget mere lokalt er Haraldskær Sinatur Hotel & Konference et oplagt valg. Herregården giver jer følelsen af gammeldags og overdådighed. Der er hyggelige værelser og fællesarealer. Omgivelserne giver rig mulighed for både gå, løb og cykelture. Herregården skaber en uforglemmelig oplevelse, med lækker middag og fantastisk service.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Zamek Kliczków
Hotels.com

Zamek Kliczków

3.5/5

Kliczków Slot ligger i hjertet af Nedre Schlesiske Skove. Hvor historien møder modernitet, tradition med nutiden og gæstfrihed. Det smukke slot byder på spa, afslapning og masser af skønne ture i skovene omkring slottet. Det er det perfekte slot hvis man gerne vil omgives af utrolig flot natur og få ladet batterierne helt op.

Laveste pris for 2 personer: 649 kr.

store restrup slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Tilbage i 1723 blev Store Restrup Slotshotel opført af greven Christian Lewetzau, som brugte det som sommerbolig. Den dag i dag er slottet et slotshotel, som byder gæster velkommen til en fantastisk oplevelse fyldt med forkælelse, gastronomiske oplevelser og idylliske scener man ikke kan finde mange andre steder i verdenen. Slottet ligger 10 km vest fra Aalborg.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Sonnerupgaard Gods
Hotels.com

Sonnerupgaard Gods

3/5

I hjertet af Sjælland ligger det unikke Sonnerupgaard Gods, hvor du kan få et uforglemmeligt og romantisk slotsophold. Godset byder på mange hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som du kan bruge så meget som du vil. Rundt omkring hotellet er der også en masse spændende seværdigheder, samt en lang række aktiviteter du kan deltage i.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

vraa slotshotel
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Lidt udenfor centrum af den nordjyske landsby, Tylstrup, ligger Vraa Slotshotel, som i mange år har budt gæster ind til lækker gourmetmad og ren forkælelse. Fra Vraa Slotshotel er der kort vej med motorvejen til Aalborg og mange andre seværdigheder, så skulle man få lyst til at komme ud fra slottet er dag er der også en masse man kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedaldal Slotshotel
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Klokkedal Slotshotel var en del af det 14. århundrede og står den dag i dag yderst velbevaret. Udefra ser det ud som det gjorde i 1400-tallet, men indvendigt har det fået en omgang af topmoderne faciliteter. På den måde kan du både opleve at overnatte i en bygning som man gjorde i 1400-tallet men dog med lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund slot er beliggende i Dronninglund i Nordjylland. På Dronninglund slot vil I blive budt på en helt særlig romantisk oplevelse. Det intime og yderst velholdte slot har 22 værelser, fordelt på 3 etager. Dronninglund slot har en lang historie bag sig, og har i mere end 800 år været en del af Danmarkshistorien. Slottet har tidligere været ejet af kongefamilien.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Althoff Hotel Fürstenhof
Hotels.com

Althoff Hotel Fürstenhof

5/5

Kom på et overdådigt ophold på en af ​​de smukkeste bindingsværksbyer i Europa. Oplev en enorm gæstfrihed på Althoff Hotel i Celle, hvor du kan nyde dejlig mad og lukseriøs stemning. Her kan man gøre brug af hotellets pool, deres fitness, eller blot sætte sig ned i baren og få en af deres lækre drinks. Dejlig tæt på flere varetegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.179 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot har en af de muligvis ubetinget smukkeste beliggenheder i Danmark. Dragsholm Slot har nemlig beliggenhed lige i centrum af UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor ejerne på en harmonisk og unik måde har kombineret fortiden og nutiden og dermed skabt dette univers, som er det helt perfekte valg for dig der søger et slotsophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Skarrildhus Sinatur Hotel
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Er man til natur på den jyske hede er Skarrildhus et skønt sted. Naturen er en stor del af Hotellet og man mærker den kort efter man ankommer. Man er omgivet af en vidunderlig natur, med rhododendronbuske og åløb i deres flotte store park. Her byder deres køkken også på lækre delikate retter som er lavet med lokale varer.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

sophienberg slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Rungsted har nogle enormt lækre strande og lidt midt på en af strandende kan du finde Sophienberg Slot. Med Sophienberg Slot har du stranden i ryggen og naturskønne område på den anden side. Derudover serveres der dagligt en fantastisk morgenbuffet på hotellet og hotellet har en masse lækre faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

Castelbrando
Hotels.com

Castelbrando

4/5

CastelBrando er en af ​​de største og ældste og ikke mindst smukkeste slotte i Europa. Slottet har gennemgået en omhyggelig restaurering og det har bragt sin oprindelige pragt frem. Det giver skønheden i et sted med 2000 års historie. Slottet ligger kun 3,5 km. fra Il Borgo di Rolle så derfor er det et oplagt sted at tage hen.

Laveste pris for 2 personer: 1.093 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har kombineret tre forskellige ting i et samlet univers; Et klassisk slot, et topmoderne hotel med lækre faciliteter og et nuanceret dansk køkken, som står klar til at tilberede den lækreste mad for dig. Slotskøkkenet bruger lokale råvarer og har derudover også egen køkken- og krydderurtehave, som køkkenet bruger når årstiden gør at det er muligt.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Hotel Golf Chateau de Chailly
Hotels.com

Hotel Golf Chateau de Chailly

4/5

Château de Chailly, et storslået slot i hjertet af Bourgogne fra det 16. århundrede. Hvis man leder efter en ekstraordinær oplevelse, er dette stedet. Man kan nyde godt af en udsøgt restaurant, barer, spa og en af ​​de bedste 18-hullers golfbaner i Bourgogne. Det gør dette opholdssted ideelt for at udforske den velkendte region.

Laveste pris for 2 personer: 1.399 kr.

liselund ny slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Skal du forbi Borre, eller har du drømme om at opleve Borre, så er Liselund Ny Slot et fantastisk sted at overnatte. Her er der kort til alle byens fantastiske seværdigheder, topmoderne faciliteter som sikrer at din forkælelse er i top og naturligvis gratis wi-fi. For slottes gæster er der altid gratis parkering, uanset om du skal overnatte eller bare vil se det.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

rydhave slot hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Danmark har været et meget rigt land gennem lang tid af verdenshistorien og derfor er Danmark fyldt op med prangende slotte. Specielt i Jylland er der mange slotte og Rydhave Slotshotel er et af dem. Her har du mulighed for at koble af fra hverdagen, læne dig tilbage med en drink og bare nyde de naturskønne omgivelser samt lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Hotel Jagdschloss Letzlingen
Hotels.com

Hotel Jagdschloss Letzlingen

3.5/5

Den maleriske jagthytte, som også symbolsk blev kaldt Hirschburg byder på fabelagtige oplevelser. Restauranten Kaiserhof er nu en del af det sidste resterende Hohenzollern-palads i Sachsen-Anhalt. Du finder garanteret et tårnværelse med udsigt så langt øjet rækker fantastisk og det giver den rigtige stemning. Værelserne har badekar, hårtørrer og ikke mindst deres møbler inviterer dig til at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 629 kr.

Hotel Villa Fiorita
Hotels.com

Hotel Villa Fiorita

3/5

Villa Fiorita er et historisk hotel. Det er unikt og romantisk bygget, med både områder inde og ude som er perfekte til at slappe helt af. Hotellet skaber en romantisk atmosfære og ligger ikke langt fra rigtig fine vinområder. Der bydes på mange aktiviteter som cykling, bådfart eller flere ture ind og se det smukke og specielle Venedig

Laveste pris for 2 personer: 1.642 kr.

Hotel Schloss Neustadt-Glewe
Hotels.com

Hotel Schloss Neustadt-Glewe

4/5

Hotel Schloss Neustadt-Glewe ligger i det charmerende landskab i Mecklenburg. Her kan man spise i den historiske kælder Restaurant Wallensteins. Slottet imponerer fra 1600 -tallet med sit storslåede stukværk på mere end 1.600 kvadratmeter. Det ligger perfekt ud mod die Elde som er floden gennem byen. Her får du altså udsigt over vandet og i gåafstand finder du flere seværdigheder

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

fuglsang herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt og romantisk slotsophold, så er der ikke nogen tvivl om at Fuglsang Herregaard er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i de romantiske omgivelser, samt gøre brug af en lang række lækre faciliteter. Der er gode muligheder for oplevelser i nærområdet, så du kommer heller ikke til at mangle ting at lave.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Hotel Bramslevgaard
Hotels.com

Hotel Bramslevgaard

3/5

Hotel BramslevGaard er et klassisk opholssted for en weekendtur. Det familie ejede hotel ligger blandt danmarks smukkeste natur i Hobro og byder på udsøgt mad lavet efter sæsonen til både frokost og aften. Der er blot 200 meter fra hotellet til en storslået udsigt over Mariager fjord og samtidig er der mulighed for wellness og spa.

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Romantisches Hotel Menzhausen
Hotels.com

Romantisches Hotel Menzhausen

4/5

Hotel Menzhausen er perfekt til dig der nyder afslapning. Hotellet inviterer dig til at slappe af og nyde. Du finder afslapningsområde og værelser til forskellige wellness-behandlinger. Der er også en swimmingpool, spabad, sauna og solarium. Hotel Menzhausen byder dig velkommen til en beroligende wellnessferie midt i den gamle bydel i Uslar!

Laveste pris for 2 personer: 912 kr.

Romantisk slotsophold

Der er rig mulighed for at opleve et romantisk slotsophold i Danmark. Ovenfor har vi præsenteret dig for et par forskellige muligheder, og forhåbentlig har du allerede nu booket de næste slotsophold og venter blot på at dagen indtræffer.

Her på siden har vi valgt og opdele de forskellige slotsophold vi kender til efter hvor i landet de ligger. Vi har delt Danmark op i tre forskellige dele – Jylland, Fyn og Sjælland(og øerne).

I Danmark er nogle af de mest prægtige slotte, dem som kongehuset er i besiddelse af. Det drejer sig om 7 slotte placeret i København, Fredensborg, Aarhus og Gråsten. Hvis du ønsker at opleve et rigtig kongeslot kan du med fordel også besøge et af disse syv slotte. Det er dog ikke muligt at overnatte på disse slotte. Her skal du i stedet kigge nærmere på nogle af de slotte vi har præsenteret dig for ovenfor denne tekst.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz