Romantisk Slotsophold

Bedste romantisk slotsophold 2021

Trænger i til en pause fra hverdagens ræs? En pause hvor der er plads til afslapning og romantik. Tid til at fordybe sig i hinanden og nyde hinandens selskab. Et romantisk slotsophold kunne meget vel være lige netop det I søger.

I Danmark findes der en del forskellige slotte, og du kender sikkert allerede til slotte som Amalienborg, hvor den kongelige familie holder til. Det er dog langt fra alle de danske slotte, hvor man kan have fornøjelsen af et romantisk slotsophold, idet ikke alle slotte er åbne for offentligheden.

På denne liste har vi samlet nogle af de bedste danske slotte som tilbyder romantiske slotsophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kunne du godt tænke dig at bo som en rigtig prinsesse i en lille periode? Så er Klokkedal Castle Copenhagen lige stedet for dig. Klokkedal Castle Copenhagen står som taget direkte ud fra et eventyr med dets smukke arkitektur og idylliske omgivelser. Derudover har slottet topmoderne faciliteter, hvilket sikrer at du vil få et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot, beliggende ved Gudme på Fyn stammer tilbage fra 1300 tallet. Det flotte slot er oplagt at vælge, hvis I ønsker hyggelige og intime rammer for jeres romantiske slotsophold. Med sine 19 dobbeltværelser risikerer I ikke at blive overrendt og forstyrret imens I opholder jer på slottet. Restauranten på Broholm Slot serverer romantiske middage af høj gastronomisk standard. Baseret på lokale fynske råvarer og med et altid sæsonpræget fokus.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

I den idylliske by Faaborg kan du finde Hvedholm Slotshotel, som året rundt står klar til at give dig en fantastisk oplevelse. Fra hotellet er der smuk udsigt udover søen, som slottet ligger ved. Hotellet har derudover en lækker restaurant og gode faciliteter, som sikrer at du uden tvivl vil få et helt igennem fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Ved Sauntehus Slotshotel vil du først og fremmest finde super lækre værelser, hvor du kan falde ned i dybet af din seng og glemme hverdagens stress. Derudover er hotellets omgivelser idylliske og der er kun en ganske kort vej til smukke seværdigheder som f.eks. Hornbæk Kirke og Galleriet Hornbæk ved Susanne Risom. Der er også kort til lækre restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel er et helt igennem unikt sted, hvor der er utroligt meget historie. Lige bagved slottet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som stammer helt tilbage fra 1058 og stadig bliver brug den dag i dag. Sophiendal slot var ejet af kongen indtil 1767, hvor han solgte det til en mand ved navn Von Woyda.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Tilbage i 1723 blev Store Restrup Slotshotel opført af greven Christian Lewetzau, som brugte det som sommerbolig. Den dag i dag er slottet et slotshotel, som byder gæster velkommen til en fantastisk oplevelse fyldt med forkælelse, gastronomiske oplevelser og idylliske scener man ikke kan finde mange andre steder i verdenen. Slottet ligger 10 km vest fra Aalborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Vraa Slotshotel

4/5

Lidt udenfor centrum af den nordjyske landsby, Tylstrup, ligger Vraa Slotshotel, som i mange år har budt gæster ind til lækker gourmetmad og ren forkælelse. Fra Vraa Slotshotel er der kort vej med motorvejen til Aalborg og mange andre seværdigheder, så skulle man få lyst til at komme ud fra slottet er dag er der også en masse man kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

kokkedal slotshotel
Hotels.com

Kokkedaldal Slotshotel

4/5

Klokkedal Slotshotel var en del af det 14. århundrede og står den dag i dag yderst velbevaret. Udefra ser det ud som det gjorde i 1400-tallet, men indvendigt har det fået en omgang af topmoderne faciliteter. På den måde kan du både opleve at overnatte i en bygning som man gjorde i 1400-tallet men dog med lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund slot er beliggende i Dronninglund i Nordjylland. På Dronninglund slot vil I blive budt på en helt særlig romantisk oplevelse. Det intime og yderst velholdte slot har 22 værelser, fordelt på 3 etager. Dronninglund slot har en lang historie bag sig, og har i mere end 800 år været en del af Danmarkshistorien. Slottet har tidligere været ejet af kongefamilien.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot har en af de muligvis ubetinget smukkeste beliggenheder i Danmark. Dragsholm Slot har nemlig beliggenhed lige i centrum af UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor ejerne på en harmonisk og unik måde har kombineret fortiden og nutiden og dermed skabt dette univers, som er det helt perfekte valg for dig der søger et slotsophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Rungsted har nogle enormt lækre strande og lidt midt på en af strandende kan du finde Sophienberg Slot. Med Sophienberg Slot har du stranden i ryggen og naturskønne område på den anden side. Derudover serveres der dagligt en fantastisk morgenbuffet på hotellet og hotellet har en masse lækre faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har kombineret tre forskellige ting i et samlet univers; Et klassisk slot, et topmoderne hotel med lækre faciliteter og et nuanceret dansk køkken, som står klar til at tilberede den lækreste mad for dig. Slotskøkkenet bruger lokale råvarer og har derudover også egen køkken- og krydderurtehave, som køkkenet bruger når årstiden gør at det er muligt.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

liselund ny slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Skal du forbi Borre, eller har du drømme om at opleve Borre, så er Liselund Ny Slot et fantastisk sted at overnatte. Her er der kort til alle byens fantastiske seværdigheder, topmoderne faciliteter som sikrer at din forkælelse er i top og naturligvis gratis wi-fi. For slottes gæster er der altid gratis parkering, uanset om du skal overnatte eller bare vil se det.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

rydhave slot hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Danmark har været et meget rigt land gennem lang tid af verdenshistorien og derfor er Danmark fyldt op med prangende slotte. Specielt i Jylland er der mange slotte og Rydhave Slotshotel er et af dem. Her har du mulighed for at koble af fra hverdagen, læne dig tilbage med en drink og bare nyde de naturskønne omgivelser samt lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Romantisk slotsophold

Der er rig mulighed for at opleve et romantisk slotsophold i Danmark. Ovenfor har vi præsenteret dig for et par forskellige muligheder, og forhåbentlig har du allerede nu booket de næste slotsophold og venter blot på at dagen indtræffer.

Her på siden har vi valgt og opdele de forskellige slotsophold vi kender til efter hvor i landet de ligger. Vi har delt Danmark op i tre forskellige dele – Jylland, Fyn og Sjælland(og øerne).

I Danmark er nogle af de mest prægtige slotte, dem som kongehuset er i besiddelse af. Det drejer sig om 7 slotte placeret i København, Fredensborg, Aarhus og Gråsten. Hvis du ønsker at opleve et rigtig kongeslot kan du med fordel også besøge et af disse syv slotte. Det er dog ikke muligt at overnatte på disse slotte. Her skal du i stedet kigge nærmere på nogle af de slotte vi har præsenteret dig for ovenfor denne tekst.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.