fbpx

Ribehøj deal

Se de bedste Ribehøj deals 2024

Nær Ribe i Sydvestjylland ligger Ribehøj Bio Hotel. Det er placeret midt ude i naturen og er lidt af en oase af wellness. Man ankommer til idyl og afslappende omgivelser. Det er det perfekte valg, hvis man ønsker at tage væk fra hverdagen. Med en Ribehøj deal kan du få en god pris på et ophold på hotellet.

Denne side indeholder reklamelinks

Find en Ribehøj deal lige her

Her på siden har du mulighed for at finde et godt Ribehøj tilbud. Det er muligt at finde en god pris på et ophold for to personer, hvor I kan vælge et af de enormt hyggelige værelser. På grund af træet som grundelement, fremstår hotellet varmt, hyggeligt og som sin helt egen oase midt i naturen.

Sådan kan et ophold på Ribehøj være

Når man ankommer til Ribehøj, vil man med det samme lægge mærke til den utroligt smukke og betagende bygning. Hotellets ydre er fremstillet i smukt træ, hvilket i sig selv gør det ret unikt. Det ydre afspejles også ved de indvendige omgivelser, hvor alle værelser er designet på samme måde. I finder ikke noget lignende andre steder. Undersøg derfor muligheden for et godt Ribehøj tilbud her på siden.

dejlig middag i smukke omgivelser

Forskellige muligheder for charmerende værelser med en Ribehøj deal

Når I finder en god Ribehøj deal, har I mulighed for at vælge blandt de mange charmerende værelsestyper. Værelserne er ret beslægtede, men de adskiller sig alligevel også en del fra hinanden. Alle værelser er inkluderet morgenmad.

  • Bjælkeværelse: Et ophold i et bjælkeværelse er med udsigt til den hyggelige sø. Værelset er indrettet med naturen som inspiration. Materialerne er naturligt træ, hvilket skaber en skøn varme overalt i værelset. Der er ligeledes en tilknyttet overdækket terrasse.
  • Panoramasuite: Med en panoramasuite får man 35 kvm plads og panoramaudsigt over den frodige eng og park. Det bliver stort set ikke mere hyggeligt med pejs, dobbelt brus samt en privat terrasse med en stor jacuzzi.
  • Bjælkesuite: I bjælkesuiten får I hele 50 kvm at indrette jer på. Der er udsigt til søen. På værelset er der et stort badeværelse, hvor der er dobbelt badekar, brus og TV. Her er også en overdækket terrasse med jacuzzi.
  • Søsuite: En søsuite er, som navnet antyder, med panoramaudsigt til den hyggelige sø. Her er åben pejs, dobbelt brus, badekar, privat terrasse og jacuzzi.
  • Pejsesuite: En pejsesuite vil I bestemt ikke have lyst til at tage væk fra igen. Med hele 100 kvm er det lidt som at flytte ind i sin egen bolig. Her får I jeres egen afdeling med wellness.
  • Panoramasuite Superior: Hvis I vil have mere plads, kan I vælge en panoramasuite superior. Her er panoramaudsigt over engen og parken. Der er en stor seng, åben pejs, mindre afdeling med wellness; badekar, dobbelt brus og sauna. Der er tilknyttet privat terrasse med jacuzzi.
  • Søsuite Superior: I en søsuite superior har I udsigt til den smukke sø. I har 41 kvm at boltre jer på med åben pejs, mindre wellnessafdeling med badekar, sauna og dobbelt brus samt privat terrasse med jacuzzi.

Vælg mellem forskellige opholdspakker

Når I har valgt en Ribehøj deal med det værelse, der passer bedst til jeres ønsker og behov, kan I vælge en opholdspakke. Her er tre forskellige opholdspakker at vælge mellem:

  • Forkælelsesophold: Ved denne pakke bydes I velkommen med en mousserende overraskelse. Inkluderet er ligeledes en fireretters oplevelsesmenu efterfulgt af kaffe og sødt. Morgenmad er også inkluderet.
  • To dages ophold: Med dette ophold ankommer I og får en mousserende velkomst. Første dag får I en velsmagende to-retters menu om aftenen. På dag to får I en fire-retters oplevelsesmenu efterfulgt af kaffe og sødt. Morgenmad er inkluderet begge morgener.
  • Forkælelsesophold inklusiv vinmenu: Her får I en mousserende velkomst samt en fireretters oplevelsesmenu og en spændende vinmenu for to personer. Middagen er efterfulgt af kaffe og sødt. Morgenmad er inkluderet.

Få gastronomiske oplevelser

Når I anvender en Ribehøj deal, er der spændende gastronomiske oplevelser i vente. På hotellets restaurant serveres spændende menuer, der prikker til smagsoplevelserne, mens I sidder i de enormt stemningsfulde omgivelser. Hotellet har egen urtehave, hvor de henter forskellige urter, de anvender i køkkenet, og de køber råvarer lokalt og ud fra de forskellige årstider.

I pagt med naturen med en Ribehøj deal

Når i bosætter jer på et værelse på Ribehøj, bor I midt i den betagende natur. Der er noget helt særligt ved, at I er omringet af natur, selv når I befinder jer på hotellet, hvor I er omgivet af smukke trækonstruktioner.

Afslapning og romantik med en Ribehøj deal

Ribehøj Bio Hotel er det helt perfekte sted at flygte hen, hvis I sammen ønsker afslapning og romantik. Her er varme og en god atmosfære, og uanset årstid kan I nyde tilværelsen udendørs i den opvarmede jacuzzi på jeres terrasse.

En Ribehøj deal er perfekt til at få et skønt ophold

Benyt muligheden for et Ribehøj tilbud, næste gang I skal finde et ophold ude i landet. Det er en oplevelse, I bestemt ikke har lyst til at undvære. I vil med sikkerhed få et skønt ophold, og det kan give anledning til at vende tilbage igen en anden gang.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er prisen for et værelse på Ribehøj?

Der findes flere forskellige værelsestyper på Ribehøj. Prisklasserne er omkring 2.000-4.300 kr. Priserne er for et værelse og to personer. Morgenmad er inkluderet.

Hvilke ophold kan man vælge på Ribehøj?

Der er tre forskellige opholdspakker, som varierer i pris: Forkælelsesophold, To dages ophold og Forkælelsesophold inklusiv vinmenu.

Hvilke seværdigheder er der nær Ribehøj?

Ribehøj Bio Hotel ligger tæt på flere forskellige seværdigheder. Det er oplagt at booke et ophold her, hvis du ønsker at være tæt på seværdigheder som byerne Riby, Kolding, Esbjerg, Billund og Vejen. Naturrige seværdigheder som Nationalpark Vadehavet og sort sol. Muligheder for golf ved Royal Oak og Kaj Lykke Golfklub. Kulturelle oplevelser som Vadehavscentret og Ribe VikingeCenter.