fbpx

Tyrstrup Kro deal

Bedste Tyrstrup Kro deal 2024

Midt ude i den skønne natur i Sønderjylland, tæt på Christiansfeld, finder du den idylliske Tyrstrup Kro. Her ankommer du til en ægte dansk kro, der summer af stemning og atmosfære, helt som du måtte ønske det, når du har valgt et ophold på en kro.

Denne side indeholder reklamelinks

tyrstrup-kro.jpg
Hotels.com

Tyrstrup Kro deal

4/5

Tyrstrup Kro i Christiansfeld ikke langt fra Kolding er en vildt charmerende kro hvor den gode service og velsmagende mad er i centrum. Hvis du ønsker et gourmetophold som er lidt ud over det sædvanlige så se nærmere her.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Gør brug af en Tyrstrup Kro deal

Ved at gøre brug af en Tyrstrup Kro deal, har du mulighed for at spare penge. En deal giver dig adgang til forskellige muligheder, hvor du kan være heldig at spare penge ved et ophold. Du finder typisk denne slags deals uden for sæsonen, hvor der ikke er lige så travlt som i højsæsonen. Det kan derfor betale sig at tænke alternativt og se på datoer tidligere eller senere på året.

Autentiske værelser med fine detaljer

Under et ophold på Tyrstrup Kro, bor du på et af kroens mange fine og autentiske værelser. De er indrettet på en måde, så du bor under rammer, som var det i gamle dage – fra dengang hvor kroen blev opført. Det er en stor del af oplevelsen af at bo på en kro.

Du finder mange fine detaljer som mønstret tapet, gyldne væglamper, stole beklædt med rødt stof, et lille bord med en fin dug samt meget mere. Der er 27 værelser i alt, hvor der er mulighed for TV og trådløst internet.

Hvis du vil bo ekstra lækkert

Du kan også vælge en af de 15 luksussuiter, hvis du ønsker et ophold, der er lidt ud over det sædvanlige. I disse suiter finder du dit helt eget spa-bad, hvor du kan nyde tilværelsen og slappe fuldstændigt af. Dette er oplagt, hvis du ønsker et ophold, hvor du kan stresse endnu mere af fra hverdagens hektiske arbejdsliv.

Med en Tyrstrup Kro deal bor du på en kro med en af Danmarks største vinsamlinger

Tyrstrup Kro ligger inde med en af Danmarks største vinsamlinger af gode og velsmagende vine. Det er altså det helt perfekte sted at søge hen for den store vinelsker. Det er desuden ikke kun vin, du kan få den udsøgte fornøjelse at smage på.

fremragende middag med et dejligt glas vin

Tag på champagnegourmetophold

Du har nemlig mulighed for at tage på et champagnegourmetophold, hvor du bliver budt på et glas champagne, når du ankommer til kroen. Senere står dit ophold på en spændende 8-retters gourmetmenu. Her venter dig og dine smagsløg udsøgte oplevelser.

Forskellige seværdigheder i nærheden

Når du anvender en Tyrstrup Kro deal, vil du opholde dig i nærheden af forskellige seværdigheder. Du kan eksempelvis besøge Brødremenighedens Museum, Bulladen, Christiansfeld by og Haderslev Domkirke. Det hele befinder sig i køreafstand, og der er også forskellige haver og slotsparker, der bestemt er et besøg værd, nu når du befinder dig i nærområdet.

Derfor er det muligt med en Tyrstrup Kro deal

En Tyrstrup Kro deal er mulig, da kroen ønsker at give dig en mulighed for at prøve et ophold på kroen. En god deal kan være en god måde at få nye gæster til, så man har mulighed for at vise, hvad man har at byde på. Her på siden kan du være heldig at finde en deal, hvor du kan spare penge på dit ophold.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster det for en overnatning på Tyrstrup Kro?

Prisen for en overnatning på Tyrstrup Kro varierer, afhængigt af valget af værelsestype. Du kan få et ophold for to personer på et standardværelse til omkring 1.000 kr. Det er også muligt at vælge et ophold med halvpension eller et gourmetophold.

Hvilke faciliteter tilbyder Tyrstrup Kro?

På Tyrstrup Kro får du spændende kulinariske oplevelser i kroens restaurant. Du kan også smage på forskellige vine fra en af Danmarks største samlinger. Hvis du vælger en suite, har du fri adgang til dit eget private spa-bad. Du får også gratis internet.

Hvilke muligheder er der i nærheden af Tyrstrup Kro?

Der er flere forskellige seværdigheder i nærheden af Tyrstrup Kro. Her kan du vælge alt efter interesse: Museer som Brødremenighedens Museum, Museum Kolding, Museum for moderne kunst og design med flere. Der er også skønne naturrige muligheder i nærheden.