fbpx

Weekendophold Vesterhavet

Bedste weekendophold ved Vesterhavet 2024

Der er nu ikke noget som en tur til det altid friske Vesterhav. Om foråret er det dejligt at blive blæst igennem på en lang travetur ned langs kysten, mens det om sommeren er oplagt at tage på et weekendophold dertil, så man rigtig kan få luftet badeshortsene eller bikinien.

Vesterhavet har, og vil altid have, en vis charme over sig. Her er der som regel gang i bølgerne, men der kan også være dødstille og forunderligt roligt, når man står og spejder langt ud over det blå hav.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hotel Himmerland Golf & Spa Resort har beliggenhed I Himmerland blandt smukke omgivelser og byder dig velkommen indenfor til hyggelige rammer og moderne værelser, hvor du lade batterierne helt op efter en lang periode med en masse arbejde. Som det ligger i navnet er der både mulighed for at komme ud og spille golf, samt at slappe af i deres lækre spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup, Thy, ligger Hotel Thinggaard og her mødes gastronomi, spa og wellness på bedste vis. Her er din forkælelse i fokus. Du kan starte dagen ud med en god omgang wellness, derefter gå ud og nyde de smukke omgivelser, tage tilbage til hotellet og få et måltid i verdensklasse og slutte dagen af med at forkæle dig selv i hotellets lækre spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

I Blokhus er der altid fuld gang i den om sommeren og det er der naturligvis en god grund til. Blokhus er nemlig en helt fantastisk sommer by, hvor der er mulighed for at nyde den smukke strand og at gå en tur i den idylliske by. Strandhotellet Blokhus ligger lige ned til vandet og er det helt perfekte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På muligvis det smukkeste sted ved Limfjorden ligger Tambohus Kro og Badehotel, hvor ejerne har skabt et idyllisk naturparadis. Her er der mulighed for at glemme alt om notifikationer på telefonen og stressede medarbejder, og bare læne sig tilbage og nyde livet som det er. Kroen har oprindelse i 1842, hvilket bare gør stemningen endnu mere magisk.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

Hotel Ringkjøbing byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i hygge omgivelser. Hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover er der også kort vej til de mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve lige i nærområdet, samt den unikke by Ringkjøbing.

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Hvide Sande Hotel
Hotels.com

Hvide Sande Hotel

3/5

Hvide Sande Hotel er et fantastisk hyggeligt hotel for dig, som gerne vil på et godt weekendophold ud mod Vesterhavet. Som gæst hos hotellet bliver du indlogeret på et hyggeligt værelser og kan nemt besøge nogle af de populære og kendte restauranter, som befinder sig lige i nærheden af hotellet. Derudover er der også badestrande lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 988 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Hotel Tannishus ligger i Bindslev og byder dig indenfor til hyggelige rammer og en magisk atmosfære. Her kan du slappe af og hvile hovedet i af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der også flere forskellige seværdigheder, som du kan besøge lige i nærheden af hotellet, når du ikke bare slapper af.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Ca. 9 km fra centrum af Esbjerg, lige ved en smuk strand, ligger Hjerting Badehotel, hvor du bliver inviteret indenfor til hyggelige rammer og et unikt overnatningssted. Udover bare at overnatte på Hjerting Badehotel har du også mulighed for at nyde deres lækre spa- og wellnesscenter og hotellets utrolige udsigt over bølgerne i Vesterhavet imens du nyder lækre gourmetretter fra restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Skagen er muligvis Danmarks ultimative by om sommeren med sin unikke stemning og korte afstand til magiske strande. Ca. 5 km fra centrum af den smukke by ligger Ruths hotel, som er kendt langt udover landegrænserne på grund af sin luksuriøse værelser, lækre faciliteter og fantastiske restaurant, hvor der serveres gourmetmad i en klasse for sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

hjorths badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorts Badehotel er et super hyggeligt badehotel, som ligger i en unik bygning der stammer tilbage fra 1800-tallet. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Der er en lækker badestrand lige i nærheden, så det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hvis du gerne vil på et godt weekendophold i Lemvig, så er Hotel Nørre Vinkel en oplagt mulighed for dig. Her kan du gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres sauna, boblebad eller besøge den nærliggende golfbane. Derudover er der også spændende seværdigheder i nærheden, som f.eks. Nørlen Kirke og Heldum Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro er en fantastisk Kro, som ligger på toppen af de naturskønne klitter i Jylland ud mod Vesterhavet. Kroen råder over hyggelige værelser og byder på en masse gode faciliteter, som du kan bruge så meget som du vil under dit ophold. Derudover er der kort vej fra kroen til flere spændende destinationer, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Foldens Hotel
Hotels.com

Foldens Hotel

3/5

Skagen er en helt unik by, hvor man kan få et uforglemmeligt weekendophold. Hvis en weekendtur til Skagen lyder som noget for dig, så er Foldens Hotel i Skagen en oplagt mulighed for dig. Fra Foldens Hotel er der kort vej til mange populære vartegn, som f.eks. Bolcheriet og Den Svenske Sømandskirke, der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Rønnes Hotel
Hotels.com

Rønnes Hotel

3/5

Rønnes Hotel ligger i smukke omgivelser i den gamle fiskerby Slettestrand små 10 minutter fra Vesterhavet. Som gæst hos Rønnes Hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Der er en lækker badestrand lige i nærheden, samt mange andre spændende seværdigheder, som i kan tage ud at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

vedersø klit badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Vedersø Klit Badehotel er et super hyggeligt badehotel, som har skabt de helt perfekte rammer til dig som gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold ved Vesterhavet. Kort fra badehotellet er der en super lækker badestrand, hvor du kan nyde solens trpler. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse fra deres kokke.

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Henne Mølle Å Badehotel er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på en god weekendtur nær Vesterhavet, så er Henne Mølle Å Badehotel en oplagt mulighed for dig. Hos Henne Mølle Å Badehotel bliver du indlogeret på et af deres hyggelige værelser og kan derudover gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Weekendophold ved Vesterhavet - nyd havet og naturen

Er du glad for at hygge dig med din familie, og sætter I pris på hinandens selskab, vil I uden tvivl få et par hyggelige dage med et weekendophold nær Vesterhavet. I sommermånederne er stranden perfekt at dase på, og om aftenen kan I alle mødes om et af bordene i hotellets restaurant og nyde de, af de dygtige kokke, nøje tilberedte lækkerier, som hver aften sørger for, at ingen går sultne i seng.

Landskabet er urørt og frodigt, og hvad enten du har lyst til en fisketur i en af de lokale bugter eller åer, eller du bare gerne vil cykle langs kysten og kigge på naturskønne marker og enge, er det selvfølgelig muligt. En tur ved Vesterhavet er noget, alle burde unde sig selv i løbet af tilværelsen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold ved Vesterhavet?

Hvad der er det bedste weekendophold ved Vesterhavet er lidt af en smagssag alt efter hvad man virkelig værdsætter. Ønsker man at bo med udsigt til havet, eller er man godt tilfreds med at ligge nogle kilometer fra havet bør være første spørgsmål man stiller sig selv.

Hvornår er det bedst at nyde et weekendophold ved Vesterhavet?

Det er bedst at nyde et weekendophold ved vesterhavet om sommeren, den vil det fleste nok kunne blive enige om. Ligeledes er det dog vidunderligt at nyde et weekendophold ved Vesterhavets susen og brusen hele året rundt, hver årstid har en charme over sig.

Hvor meget koster et weekendophold ved Vesterhavet?

Et weekendophold ved Vesterhavet koster 600-2.500 kr. prisen variere meget alt efter jeres temperament, hvis I ønsker et flot hotel med gode faciliteter så som spaområde vil prisen være der efter. Men det er altså muligt at finde et ophold som passer til en hver pengepung.