Weekendophold Vesterhavet

Bedste weekendophold ved Vesterhavet 2021

Der er nu ikke noget som en tur til det altid friske Vesterhav. Om foråret er det dejligt at blive blæst igennem på en lang travetur ned langs kysten, mens det om sommeren er oplagt at tage på et weekendophold dertil, så man rigtig kan få luftet badeshortsene eller bikinien.

Vesterhavet har, og vil altid have, en vis charme over sig. Her er der som regel gang i bølgerne, men der kan også være dødstille og forunderligt roligt, når man står og spejder langt ud over det blå hav.

Denne side indeholder reklamelinks

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hotel Himmerland Golf & Spa Resort har beliggenhed I Himmerland blandt smukke omgivelser og byder dig velkommen indenfor til hyggelige rammer og moderne værelser, hvor du lade batterierne helt op efter en lang periode med en masse arbejde. Som det ligger i navnet er der både mulighed for at komme ud og spille golf, samt at slappe af i deres lækre spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et helt nybygget hotel, hvor der er mulighed for at koble fuldtsændigt fra hverdagens hektiske stress og bare læne sig tilbage og nyde livet. Hotellet har beliggenhed i et smukt naturområde i Vestjylland, hvor naturen, havet og vestenvinden mødes på magisk vis. Derudover har hotellet en kort gåtur til et supert lækkert kurbad.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

I Hurup, Thy, ligger Hotel Thinggaard og her mødes gastronomi, spa og wellness på bedste vis. Her er din forkælelse i fokus. Du kan starte dagen ud med en god omgang wellness, derefter gå ud og nyde de smukke omgivelser, tage tilbage til hotellet og få et måltid i verdensklasse og slutte dagen af med at forkæle dig selv i hotellets lækre spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

I Blokhus er der altid fuld gang i den om sommeren og det er der naturligvis en god grund til. Blokhus er nemlig en helt fantastisk sommer by, hvor der er mulighed for at nyde den smukke strand og at gå en tur i den idylliske by. Strandhotellet Blokhus ligger lige ned til vandet og er det helt perfekte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På muligvis det smukkeste sted ved Limfjorden ligger Tambohus Kro og Badehotel, hvor ejerne har skabt et idyllisk naturparadis. Her er der mulighed for at glemme alt om notifikationer på telefonen og stressede medarbejder, og bare læne sig tilbage og nyde livet som det er. Kroen har oprindelse i 1842, hvilket bare gør stemningen endnu mere magisk.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Ca. 9 km fra centrum af Esbjerg, lige ved en smuk strand, ligger Hjerting Badehotel, hvor du bliver inviteret indenfor til hyggelige rammer og et unikt overnatningssted. Udover bare at overnatte på Hjerting Badehotel har du også mulighed for at nyde deres lækre spa- og wellnesscenter og hotellets utrolige udsigt over bølgerne i Vesterhavet imens du nyder lækre gourmetretter fra restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Skagen er muligvis Danmarks ultimative by om sommeren med sin unikke stemning og korte afstand til magiske strande. Ca. 5 km fra centrum af den smukke by ligger Ruths hotel, som er kendt langt udover landegrænserne på grund af sin luksuriøse værelser, lækre faciliteter og fantastiske restaurant, hvor der serveres gourmetmad i en klasse for sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Weekendophold ved Vesterhavet - nyd havet og naturen

Er du glad for at hygge dig med din familie, og sætter I pris på hinandens selskab, vil I uden tvivl få et par hyggelige dage med et weekendophold nær Vesterhavet. I sommermånederne er stranden perfekt at dase på, og om aftenen kan I alle mødes om et af bordene i hotellets restaurant og nyde de, af de dygtige kokke, nøje tilberedte lækkerier, som hver aften sørger for, at ingen går sultne i seng.

Landskabet er urørt og frodigt, og hvad enten du har lyst til en fisketur i en af de lokale bugter eller åer, eller du bare gerne vil cykle langs kysten og kigge på naturskønne marker og enge, er det selvfølgelig muligt. En tur ved Vesterhavet er noget, alle burde unde sig selv i løbet af tilværelsen.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.