fbpx

Slotsophold Sverige

Bedste slotsophold i Sverige 2024

Har du altid drømt om at prøve at bo på et slot? Det er du helt sikkert ikke den eneste, der har. Du kan udleve denne drøm, hvis du tager på et slotsophold i Sverige. Foruden at du vil føle dig som noget helt særligt, vil du også komme til at bo i en dejlig og afslappende atmosfære, som du bestemt vil elske.

På et slotsophold i Sverige kan du få en uforglemmelig oplevelse, som du husker i mange år ud i fremtiden. Du kan nyde opholdet i fulde drag, da der typisk er inkluderet lækker mad i opholdets pris. 

Men hvilket slotsophold i Sverige skal du egentligt vælge? Det er helt op til dig. Vi har samlet en masse slotsophold i Sverige her på siden, så du kan få et godt overblik. Det kan gøre det meget nemmere for dig at vælge det rette slotsophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Örenäs Slott
Hotels.com

Örenäs Slott

4/5

Örenäs Slott et er vidunderligt og meget romantisk slot i Glumslöv, omgivelserne er betagende inde såvel som ude, slottest smukke park med gamle træer giver en helt særlig afslappende stemning som vil sænke dine skuldre og få dig til at slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 910 kr.

Backaskog Slott
Hotels.com

Bäckaskog Slott

3/5

Bäckaskog Slott er et enormt slot i Fjälkinge, det ligner mildest talt et slot fra en film, hvis du leder efter et slotsophold i Sverige som er lidt udover det sædvanlige er dette et godt sted at kigge. Omgivelserne er betagende og servicen på stedet er fortrinlig.

Laveste pris for 2 personer: 1.055 kr.

Ängavallen
Hotels.com

Ängavallen

3/5

Ängavallen er et eventyrligt slot i Vellinge, slottets have er magisk med utallige elegant klippet hække som former smukke cirkler og en smuk sø, er man til haver er dette en gund til at nyde sig svenske slotsophold her. Derudover er stemningen på dette gamle slot helt vidunderlige og omgivelserne smukke.

Laveste pris for 2 personer: 1.175 kr.

Ulvsby Herrgård
Hotels.com

Ulvsby Herrgård

3.5/5

Ulvsby Herrgaard ligger i unikke omgivelser og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et hyggeligt kroophold. Som gæst kan du gøre frit brug af deres sauna og de modernce faciliteter. der er hos hotellet. Der er også kort vej til mange spændende seværidheder, som du kan tage ud af beøge under dit ophold

Laveste pris for 2 personer: 1.171 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Söderköpings Bruun er et hyggeligt hotel med beliggenhed i Söderköping. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige rammer, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter. Hotellet byder bl.a. på pool, sauna og gratis wi-fi. Derudover er der en masse spændende destinationer i nærområdet, som du kan komme ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Vil du gerne på spaophold i Uppsala, så er Krusenberg Herrgård en oplagt mulighed for dig. Hotellet byder på lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenter og hyggelige værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet. Derudover er der kort vej til spændende destinationer fra hotellet, som f.eks. Evolutionsmuseet der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Varbergs Stadshotell Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Tag på et afslappende og uforglemmeligt spaophold i den smukke by Varberg hos Varbergs Stadshtell & Asia Spa. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Varberg Kyrka og Vattentornen Albert och Frida der begge er lige i nærheden. Derudover byder hotellet på et fantastisk spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Er du på udkig efter et fantastisk spaophold, så er Grand Hotel Saltsjöbaden den perfekte mulighed for dig. Hotellet byder nemlig på et stort og moderne spaområde, som du kan gøre brug af. Derudover byder hotellet dog også på meget mere. F.eks. er der kun kort vej til en masse spændende seværdigheder, som v.eks. Skogsö Kyrkogård.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Som besøgende på Varbergs Kusthotell nyder I godt af at bo et sted med store traditioner for velvære. I netop dette område har svenskerne haft kurbade i mere end 200 år, og det er nu mere populært end nogensinde før. Derudover har hotellets spa før fået titlen som Europas bedste spa, hvilket kort sagt betyder, at faciliteterne er i den bedste kvalitet, mens oplevelsen er i top. De tilbyder en lang række spændende behandlinger og afslappende kurbade, og netop derfor vil Varberg Kusthotel være en perfekt destination for de ferietrængende danskere.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Kurorten Mösseberg
Hotels.dk

Kurorten Mösseberg

3.5/5

Vil du gerne en tur til fantastiske Falkoping i Sverige, så er Kurorten Mösseberg lige stedet for dig. Hotellet byder på en idyllisk beliggenhed, mange gode faciliteter, spa-muligheder, pool, fitness, og meget mere. Derudover råder hotellet over super hygggelige værelser, hvor du for alvor har mulighed for at slappe af efter en dag med mage oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.167 kr.

Oplev en masse under dit slotsophold i Sverige

Har du brug for at opleve mere under dit slotsophold i Sverige, er der mange forskellige aktiviteter og seværdigheder, du kan fordybe dig i. Lige præcis hvad du har mulighed for at opleve, kommer naturligvis an på, hvor dit slotsophold i Sverige er. Herunder kan du se et udpluk af nogle af de ting, du kan vælge at beskæftige dig med:

  • Kullen Fyrtårn i Høganæs
  • Kalmar Slot i Kalmar
  • Nimis i Høganæs
  • Stortorget i Helsingborg
  • Karlsborgs Fästning i Karlsborg
  • Trelleborgen i Trelleborg
  • Stensjö By i Oskarshamn
  • Gotaplatsen i Göteborg
  • Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby
  • Guldvaskning i Ädelfors

Da Sverige er et meget stort og omfangsrigt land, er der selvfølgelig et hav af andre ting, du kan hygge dig med. Det er derfor nærmest kun din fantasi, der sætter grænserne, når du er på et slotsophold i Sverige. 

smukt slot i flot skov

Find et godt tilbud på slotsophold i Sverige

Er du interesseret i at finde et lækkert slotsophold i Sverige? Så tag et kig her på vores side. Vi har nemlig fundet alle de bedste slotsophold i Sverige frem til dig. Med alle disse slotsophold har du et væld af muligheder, hvis du gerne vil afsted for at hygge dig på et slotsophold i Sverige. 

Men et slotsophold er ikke altid helt billigt. Har du udset dig et særlig godt slotsophold i Frankrig eller Sverige for dig, og den du skal afsted med, kan du eventuelt tilmelde dig stedets nyhedsbrev. Ved at vælge at modtage nyhedsbreve, som de specifikke steder sender ud, kan det være, at der på et eller andet tidspunkt kommer et særlig godt tilbud, du kan benytte dig af. På den måde kan du finde et godt tilbud på slotsophold i Sverige.

Gear ned med en magisk slotsferie i Sverige

Har du altid gang i en masse hektiske aktiviteter og gøremål i din hverdag? Så er det vigtigt, at du af og til kommer helt ned i gear. En stresset hverdag er ikke sundt for nogen, så et slotsophold i Sverige kan hurtigt gå hen og blive din redningsmand. At nyde tilværelsen og leve her og nu i et par dage kan gøre underværker i forhold til at få fornyet energi.

Hvis du vælger at bo på et autentisk slot i Sverige, vil du højst sandsynligt få slappet en masse af og bare nyde samværet med den eller dem, du er sammen med. I idylliske omgivelser kan du finde det bedste frem i dig selv og lade alle dine batterier op.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg bestille et slotsophold i Sverige gennem jeres side?

Du skal være meget velkommen til at bestille dit næste slotsophold i Sverige gennem vores side. Det er nemt og bekvemt for dig, da du blot klikker dig videre ved hjælp af den store knap. Herefter kan du vælge den periode, du gerne vil afsted i.

Må jeg tage mine børn med på et slotsophold i Sverige?

Når du skal på et slotsophold i Sverige, må du typisk gerne tage dine børn med. Du bør dog læse stedets regler, da der kan være enkelte slotsophold i Sverige, der kun er for voksne. Hvis du er i tvivl i forhold til, om du må tage dine børn med, bør du kontakte stedet.

Er der noget, jeg skal huske på et slotsophold i Sverige?

Der er ikke så meget, du skal huske, når du skal på et slotsophold i Sverige, da der er sørget for det meste. Du skal bare pakke din kuffert, finde ud af hvornår du må ankomme samt skal tjekke ud, og hvordan du kommer hen til slottets placering. Når du har styr på dette, er du klar til afgang mod en dejlig oplevelse.