fbpx

Weekendophold Østjylland

Bedste weekendophold i Østjylland 2024

Kunne du godt tænke dig at tage på et behageligt og afslappende weekendophold i Østjylland, er det bare med at få pakket en rygsæk og gjort dig klar. For det kommer ikke til at tage dig lang tid at finde et hotel eller en hyggelig kro, som passer til dine forventninger.

Hotellerne i Østjylland har en charme og en enkelthed over sig, som gør det nemt for gæsterne at falde til i løbet af ingen tid. Du kan allerede nu godt glæde dig til de mange spændende oplevelser, som det østjyske gemmer på.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park byder på fantastiske omgivelser, hyggeligt værelser og moderne faciliteter, som bl.a. fitness-center, gratis wi-fi og meget mere. Hotellet har også egen gourmet-restaurant, Restaurant Waehlert, hvor der serveres lækre internationale og danske retter. Derudover har hotellet en smuk udsigt til Vejle Fjord. Der er også kort vej til flotte seværdigheder, samt en flot golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord kan du overnatte i de utroligt smukke omgivelser, som hotellet finder sig selv i.Hotellet byder bl.a. på et kæmpe spaområde, som har en lang række moderne wellnessfaciliteter. Derudover har hotellet hyggelge værelser og så er der kun kort vej til spændende seværdigheder, hvis du ikke bare bruge hele dagen på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham inviterr dig indenfor til et luksuriøst univers, hvor du kan nyde livet fuldt ud og slappe maksimal alt. Når du ikke slapper af på hotellets hyggelige værelser, eller bruger hotellets moderne faciliteter, så kan du tage på udflugt i byen eller en tur til stranden for at nyde solens stråler.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Hotel Juelsminde Strand er et utroligt lækkert hotel, som med stor glæde inviterer dig indenfor til deres lækre omgivelser. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i smukke Braband, hvorfra der kun er 10 minutter til centrum af Aarhus. Hoteller byder også på gratis, parkering, wi-f og morgenmad under dit ophold, som du kan bruge så meget du vil.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Radisson Red Aarhus er et stilfuldt hotel i Aarhus, som byder dig indenfor til lækre omgivelser. Væger du at bestille et ophold hos Radisson Red Aarhus, så kan du forvente lækre og hyggelige værelser, en masse gode faciliteter og en enestående beliggenhed, som gør det nemt at komme ud og opleve Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Hotel Opus

4/5

Hotel Opus Horsens er et utroligt lækkert hotel i Horsens, som gerne vil skabe en uforglemmelig weekendtur for dig i de smukke rammer der er i Horsens. Hvis du gerne vil ud at opleve Horsens, så er Hotel Opus Horsens også et oplagt valg, men derudover byder hotellet også på hyggelige værelser og gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Hotel Dania er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i den smukke by Silkeborg. Her kan du overnatte i deres utroligt hyggelige værelser og gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Derudover er hotellet en oplagt mulighed for dig, som gerne vil opleve Silkeborg, da du nemt og hurtigt kan komme ud til de spændende seværdigheder

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Villa Provence er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i midt i det smukke hjerte af Aarhus. Her kan du få et helt fantastisk ophold, hvor du kan nyde livet og slappe hetl af. Når du ikke slapper af kan du tage på tur i smilets by og opleve alle de ting, som den unikke by Aarhis har at byde på, og den skuffer aldrig.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Best Western Golf Hotel Viborg byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekndophold i hyggelige rammer og smukke omgivelser. Hos Best Western Golf Hotel Viborg kan du nyde de gode faciliteter, sove i et af deres hyggelige værelser og komme ud at opleve det spændende nærområde, som er fyldt med unikke seværdigheder og en masse gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro byder dig indenfor til hyggelige omgivelser, hvor du har mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Dette 4-stjernet hotel råder over utroligt lækre værelser, en masse gode faciliteter, rolige og afslappende omgivelser, samt kort vej til flerer forskellige seværdigheder med Aarhus lige i nærheden, så der er god mulighed for at få flere spændende oplevelser..

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Hvis et weekendophold i Aarhus lyder som lige det du mangler, så er Scandic Aarhus City en oplagt mulighed for dig. På dette hotel kan du overnatte i hyggelige værelser og naturligvis gøre brug af alle deres meget gode facilieteter. Derudover ligger det tæt på alle de forskellige seværdigheder der er i Aarhus og omegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Trinity Hotel
Hotels.com

Trinity Hotel

4/5

Hvis et weekendophold ved Lillebælt lyder som noget du lige står og har brug for, så er Trinity Hotel en oplagt mulighed for dig. Hos Trinity Hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, gøre brug af alle hotellets gode faciliteter, samt nyde fantastisk mad i særklasse lavet af hotellets enestående kokke på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 847 kr.

Hotel Postgaarden Fredericia
Hotels.com

Hotel Postgaarden Fredericia

3/5

Hvis du gerne vil på et weekendophold i Fredericia, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Postgaarden Fredericia er en oplagt mulighed. På dette hotel er der hyggelige værelser og gode faciliteter. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Sct. Knuds Kirke Den Katolske Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et super luksuriøst hotel, som faktisk også er det ældste hotel i Aarhus. Det byder dig indenfor til de absolut lækreste rammer og hyggelige værelser. Hotellet har mange gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af og så har det en helt unik beliggenhed, som gør det perfekt til dig der gerne vil opleve Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Montra Odder Parkhotel
Hotels.com

Montra Odder Parkhotel

4/5

Tag på et hyggeligt weekendophold til Montra Odder Parkhotel og overnat i de hyggelige omgivelser. Her har du mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i de hyggelige værelser, gøre frit brug af hotellets gode faciliteter og så har hotellets også bare en utroligt smuk beliggenhed.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia Aarhus ligger lige i nærheden af Aarhus Togstation og har dermed en helt fantastisk beliggenhed, som gør det til et godt udgangspunkt for dig, som gerne vil opleve Aarhus. Når du overnatter hos dette hotel, så kan du forvente lækre værelser, gode og moderne faciliteter, samt mulighed for en masse spændende lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

4/5

Hvis en god weekendtur til Silkeborg lyder som noget du har brug for, så er Radisson Blou Papirfabrikken Hotel den oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres lyse og rene værelser, samt gøre brug af alle hotellets lækre faciliteter. Sidst men ikke mindst, så har hotellet en fantastisk beliggenhed, som gør det nemt at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 936 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hvis du vil en tur til smukke Grenaa er Hotel Marina det helt perfekte sted at overnatte. Dette familievenlige hotel byder dig ind til hyggelige værelser, smukke omgivelser og lækre faciliteter, som bl.a. deres helt egen pool. Hvis du vil ud og opleve Grenaa er der også kun kort vej til mange unikke seværdigheder, som bl.a. Gredanapigen.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Hotel Sabro Kro er et herligt hotel beliggende i Østjyalland. Et 4-stjernet hotel der er garant for en 5-stjernet underholdning. På hotellet vil du have mulighed for at kunne nyde musikalske aftener i godt selskab med store danske kunstnere som Infernal, Rasmus Walter og Michael Learns to Rock, bare for at nævne et par stykker.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz, et ekstraordinært hotel, hvor der har været fokus på detaljerne. Her bliver du inviteret ind til de hyggeligste omgivelser og mange gode faciliteter, som vil medvirke til at sikre, at du få et godt ophold. Vil du ud at opleve byen Århus, ligger hotellet også tæt på mange seværdigheder, som bl.a. Aarhus Domkirke, der kun er 800 meter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Pejsegården
Hotels.com

Hotel Pejsegården

4/5

Hotel Pejsegården er et utroligt lækkert hotel, som ligger i de smukkeste omgivelser mellem Silkeborg og Horsens. Hvis du står og drømmer om et godt weekendophold i hyggelige og afslappende omgivelser, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Pejsegården er en oplagt mulighed for dig. Der er også kort til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et unikt hotel i Aarhus, som har meget at byde sine gæster på. Her får du bl.a. adgang til fitness-center, sauna, indendørs swimming pool og naturligvis gratis wi.fi. Der er også kun kort vej til vartegn, som bl.a. Tivoli Friheden og Helnan Marselis Hotel, der kun ligger omkring 15 minutter derfra i bil.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Silkeborg
Hotels.com

Scandic Silkeborg

3.5/5

Silkeborg er en fantastisk by og hvis du står og har lyst til at komme på et godt weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Silkeborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres lyse og hyggelige værelser, gøre brug af deres gode faciliteter og så er det en god base for dig der gerne vil opleve silkeborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Kronjylland

4/5

Best Western Plus Hotel Kronjylland befinder sig i en storslået bygning, som er mere end 100 år gammel. Hotellet har en god beliggenhed i Randers og er derfor et godt udgangspunkt for dig, som gerne vil ud at opleve Randers og nærområdet. Hos hotellet kan du forvente hyggelige værelser og en masse gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.080 kr.

Afstressende som intet andet

Har du haft travlt på det sidste, og er du interesseret i at komme et sted hen, hvor du kan få genopladt batterierne og lade dig forkæle af søde mennesker, der vil dig det bedste, er et af disse hoteller garant for et mentalt getaway.

Med et weekendophold i en af de blomstrende østjyske byer er du sikker på at få samlet dine kræfter og vende tilbage med endnu mere styrke end før. Her kan du ikke undgå at gå et gear eller to ned, og når du først har oplevet Østjylland helt tæt på, vil du uundgåeligt længes efter at komme dertil igen.

Med gourmetmad over den sædvanlige standard, grusstier langs vandet og kulturelle oplevelser i verdensklasse kan du roligt lade dig forføre af Østjyllands ånd. Tag afsted alene, sammen med din kæreste eller brug weekenden sammen med hele familien. Der er plads til alle langs den jyske østkyst, og efter et weekendophold på disse kanter vil i alle være knyttet tættere sammen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold i Østjylland?

Der findes rigtig mange gode weekendophold i Østjylland som alle vil give dig en dejlig weekend. Hvilket der er det bedste weekendophold er dog ikke let at sige da det afhænger meget af hvilket weekendophold man ønsker sig i Østjylland.

Hvor meget koster et weekendophold i Østjylland?

Et weekendophold i Østjylland koster et sted mellem 800 kr. og 1.750 kr. prisen varieremeget alt efter om der er middag og et glas vin inkluderet i prisen, samt alt efter hvor fint man ønsker at hotellet eller kroen skal være.

Hvorfor nyde et weekendophold i Østjylland?

Du skal vælge at nyde et weekendophold i Østjylland hvis du trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Østjylland har meget at byde på og her vil du helt sikkert få en dejlig weekend tæt på strand, skov og byliv.