Weekendophold Østjylland

Bedste weekendophold i Østjylland 2021

Kunne du godt tænke dig at tage på et behageligt og afslappende weekendophold i Østjylland, er det bare med at få pakket en rygsæk og gjort dig klar. For det kommer ikke til at tage dig lang tid at finde et hotel eller en hyggelig kro, som passer til dine forventninger.

Hotellerne i Østjylland har en charme og en enkelthed over sig, som gør det nemt for gæsterne at falde til i løbet af ingen tid. Du kan allerede nu godt glæde dig til de mange spændende oplevelser, som det østjyske gemmer på.

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park byder på fantastiske omgivelser, hyggeligt værelser og moderne faciliteter, som bl.a. fitness-center, gratis wi-fi og meget mere. Hotellet har også egen gourmet-restaurant, Restaurant Waehlert, hvor der serveres lækre internationale og danske retter. Derudover har hotellet en smuk udsigt til Vejle Fjord. Der er også kort vej til flotte seværdigheder, samt en flot golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Marina

4/5

Hvis du vil en tur til smukke Grenaa er Hotel Marina det helt perfekte sted at overnatte. Dette familievenlige hotel byder dig ind til hyggelige værelser, smukke omgivelser og lækre faciliteter, som bl.a. deres helt egen pool. Hvis du vil ud og opleve Grenaa er der også kun kort vej til mange unikke seværdigheder, som bl.a. Gredanapigen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Hotel Sabro Kro er et herligt hotel beliggende i Østjyalland. Et 4-stjernet hotel der er garant for en 5-stjernet underholdning. På hotellet vil du have mulighed for at kunne nyde musikalske aftener i godt selskab med store danske kunstnere som Infernal, Rasmus Walter og Michael Learns to Rock, bare for at nævne et par stykker.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz, et ekstraordinært hotel, hvor der har været fokus på detaljerne. Her bliver du inviteret ind til de hyggeligste omgivelser og mange gode faciliteter, som vil medvirke til at sikre, at du få et godt ophold. Vil du ud at opleve byen Århus, ligger hotellet også tæt på mange seværdigheder, som bl.a. Aarhus Domkirke, der kun er 800 meter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et unikt hotel i Aarhus, som har meget at byde sine gæster på. Her får du bl.a. adgang til fitness-center, sauna, indendørs swimming pool og naturligvis gratis wi.fi. Der er også kun kort vej til vartegn, som bl.a. Tivoli Friheden og Helnan Marselis Hotel, der kun ligger omkring 15 minutter derfra i bil.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Afstressende som intet andet

Har du haft travlt på det sidste, og er du interesseret i at komme et sted hen, hvor du kan få genopladt batterierne og lade dig forkæle af søde mennesker, der vil dig det bedste, er et af disse hoteller garant for et mentalt getaway.

Med et weekendophold i en af de blomstrende østjyske byer er du sikker på at få samlet dine kræfter og vende tilbage med endnu mere styrke end før. Her kan du ikke undgå at gå et gear eller to ned, og når du først har oplevet Østjylland helt tæt på, vil du uundgåeligt længes efter at komme dertil igen.

Med gourmetmad over den sædvanlige standard, grusstier langs vandet og kulturelle oplevelser i verdensklasse kan du roligt lade dig forføre af Østjyllands ånd. Tag afsted alene, sammen med din kæreste eller brug weekenden sammen med hele familien. Der er plads til alle langs den jyske østkyst, og efter et weekendophold på disse kanter vil i alle være knyttet tættere sammen.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.