fbpx

Weekendophold Aarhus

Bedste weekendophold i Aarhus 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Vil du gerne på en hyggelig weekendtur til Aarhus? Så er Radisson RED Hotel i Aarhus den helt oplagte mulighed for dig. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres gode faciliteter. Hotellet ligger lige i nærheden af nogle af de mange seværdigheder der er i smilets by.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotel Villa Provence er et fantastisk hotel, som ligger i unikke omgivelser lige midt i hjertet af smilets by. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Villa Provence er en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over hyggelige værelser og en masse gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell hoteller er altid garant for et skønt hotelophold lidt ude over det sædvanlige. Det firestjernede hotel er en forholdsvis ny tilføjelse til den Århusianske bymidte. I Juli 2014 bød hotellet velkommen til de første gæster, og siden da har mange flere nydt de skønne rammer. Fra hotellets hoveddør er der blot 300 m til hovedbanegården, hvilket kan kaldes byens absolutte centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hvis du leder efter et godt sted at overnatte i Århus til et hyggeligt weekendophold, så er Hotel Oasia Aarhus den oplagte mulighed for dig. Her kan du sove i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Som gæst hos hotellet kan du derudover også gøre brug af deres gode faciliteter, når du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Århus, som har en fabelagtig udsigt over Danmarks unikke og smukke kystlinje. Hotellet har en stille beliggenhed, hvilket gør at man kan koble helt fra hverdagens stress, men skulle man få lyst til lidt byliv er Århus Centrum kun en 7 minutters køretur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Hvis du gerne vil besøge Aarhus på et hyggeligt weekendophold, så er Scandic Aarhus City en oplagt mulighed for dig. Her har du mulighed for at bruge deres gode faciliteter, samt at overnatte i deres hyggelige værelser. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed, som betyder, at der altid kun er kort til en spændende seværdighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et luksuriøst hotel, som ligger i en smuk bygning centralt i Aarhus. Hvis du gerne vil på en uforglemmelig weekendtur til Aarhus, så er Hotel Royal en god mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres moderne og store træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er et af de ældste hoteller i Århus, og de ved derfor, hvad der skal til for at give deres gæster den bedste oplevelse. Hotellet er beliggende blot 100m fra Banegårdspladsen, mens den pulserende shoppegade, Strøget, ligger lige op hjørnet. Placeringen er med andre ord perfekt for jer, der ønsker et skønt weekendophold i Århus levende centrum.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Hotel Atlantic er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus. Her har du mulighed for at bo centralt i Aarhus, så du nemt og hurtigt kan komme ud at opleve alle de spændende seværdighdeder, som hotellet har at byde på. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og bruge deres gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

CABINN Aarhus Hotel
Hotels.com

CABINN Aarhus Hotel

2/5

Cabinn Hotel Aarhus er et oplagt hotel for dig, som gerne vil bo på et rent, trendy og minimalistisk hotel i Aarhus. Cabinn Hotel Aarhus er et meget prisvenligt hotel, som byder på gode værelser og gode faciliteter. Derudover har det en god beliggenhed, som gør det til det perfekte hotel, hvis du gerne vil ud at opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 617 kr.

Danhostel Aarhus City
Hotels.com

Danhostel Aarhus City

2/5

Vil du gerne på en billig weekendtur til Aarhus? Så er Danhostel Aarhus City en god mulighed for dig. Dette hostel råder over en masse gode faciliteter, som f.eks. en hyggelig bar og et sjovt spillelokale. Derudover ligger det lige midt i hjertet, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for dig der gerne vil opleve stemningen i Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 483 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

Lyder et weekendophold i smilets by som noget for dig? Så er Aarhus Guldsmeden Hotel den helt oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Når du ikke er på hotellet kan du gå på opdagelse i Århus og besøge alle de spændende seværdigheder byen kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Scandic Aarhus Vest
Hotels.com

Scandic Aarhus Vest

3.5/5

Vil du gerne på en god weekendtur til Aarhus, så er Scandic Aarhus Vest en oplagt mulighed for dig. Hos Scandic Aarhus Vest kan du overnatte i hyggelige omgivelser, samt gøre brug af alle hotellets gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder i Aarhus, som f.eks. Godsbanen der ikke ligger langt derfra.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Wakeup Aarhus
Hotels.com

Wakeup Aarhus

2/5

Wakeup Aarhus er et trendy hotel, som ligger centralt i Aarhus. Her har du mulighed for at sove i rene og minimalitiske værelser, samt at gøre brug af hotellets gode faciliteter. Hotellet er prisvenligt og ligger lige i nærheden af nogle af de mange spændende seværdigheder der er at finde i Aarhus og rundt omkring..

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Hotel Faber
Hotels.com

Hotel Faber

3/5

Hvis du gerne vil på en sjov weekendtur til Aarhus, så er Hotel Faber Aarhus en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i flotte omgivelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Bedst af alt, så har hotellet en perfekt beliggenhed, som gør at der kun er kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Aarhus Domkirke.

Laveste pris for 2 personer: 879 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste weekendophold i Aarhus?

Det bedste weekendophold i Aarhus er alt efter smag og behag et ophold i det centrale Aarhus eller lidt tættere på havet, skoven og naturen. Ligeledes er det vigtigt at se på hvilke faciliteter i ønsker at finde på jeres hotel, dette kunne være spafaciliteter eller en god morgenbuffet. Skal vi nævne et par ekstra gode weekendophold i Aarhus vil det være Comwell Aarhus, Hotel Villa Provence, Helnan Marselis Hotel med flere.

Hvor meget koster et weekendophold i Aarhus?

Et weekendophold i Aarhus koster 550-1.500 kr. prisen variere alt efter om hotellet tilbyder en pakkeløsning hvor morgenmad, aftensmad eller måske endda et godt glas vin er inkluderet i opholdets pris. Ligeledes variere prisen også alt efter hotellets faciliteter og lokation i byen.

Hvilke seværdigheder bør man se i Aarhus?

Der findes et væld af fantastiske seværdigheder i Aarhus som I bør opleve når i tager på et weekendophold i “smilets by”. Her i blandt kan der nævnes ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden, Marselisborg Slot, Aarhus Domkirke og mange flere.