Weekendophold Aarhus

Bedste weekendophold i Aarhus 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell hoteller er altid garant for et skønt hotelophold lidt ude over det sædvanlige. Det firestjernede hotel er en forholdsvis ny tilføjelse til den Århusianske bymidte. I Juli 2014 bød hotellet velkommen til de første gæster, og siden da har mange flere nydt de skønne rammer. Fra hotellets hoveddør er der blot 300 m til hovedbanegården, hvilket kan kaldes byens absolutte centrum.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Århus, som har en fabelagtig udsigt over Danmarks unikke og smukke kystlinje. Hotellet har en stille beliggenhed, hvilket gør at man kan koble helt fra hverdagens stress, men skulle man få lyst til lidt byliv er Århus Centrum kun en 7 minutters køretur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er et af de ældste hoteller i Århus, og de ved derfor, hvad der skal til for at give deres gæster den bedste oplevelse. Hotellet er beliggende blot 100m fra Banegårdspladsen, mens den pulserende shoppegade, Strøget, ligger lige op hjørnet. Placeringen er med andre ord perfekt for jer, der ønsker et skønt weekendophold i Århus levende centrum.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.