fbpx

Weekendophold Vestjylland

Bedste weekendophold i Vestjylland 2024

Har du længe drømt om at komme på et weekendophold ved den jyske vestkyst, så er det måske nu, du skal få booket dit hotel og gjort noget ved det. Langs vestkysten ligger der en samling af fine hoteller med charme, rare mennesker og en god udsigt ud over Vesterhavet.

Lad den friske vind komme an, og kast dig ud i at finde det hotel, som du godt kunne se dig selv blive vartet op på. Badehotel eller ej, er du som gæsten i centrum, og hvad enten du ønsker ro og fred eller hyggeligt samvær med de andre gæster, så kan de vestjyske hoteller bane vejen for det.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

I Farsø vil du finde Himmerland Golf & Spa Resort, som er et hyggeligt hotel med mange lækre faciliteter, som er med til at sikre, at du kun kan få et gold ophold. Som det ligger i navnet er der mulighed for at spille golf og at nyde et lækkert spaområde, men hotellet ligger også tæt på f.eks. den populære seværdighed Galleri Himmerland Gatten.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Ved Ringkøbing Fjord i idylliske omgivelser kan du finde Fjordgaarden hotel, hvor fokus ligger på at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt. Her får du adgang til hyggelige værelser, gratis wi-fi, et lækkert poolområde, samt wellness behandlinger. Derudover har hotellet en lækker restaurant, hvor der servers en lækker morgenbuffet, som du kan nyde inden din dag begynder.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Dette hotel er specifikt designet til at forkæle dig så meget som overhovedet muligt, imens du er på besøg. Her kan du overnatte i lækre værelser, samt nyde mad i den nye restaurant, hvor kokkene laver mad på friske lokale råvarer fra Thy. Derudover er der kort til Sydthy Kurbad, som er et kæmpe spa-område, hvor der er mulighed for at nyde livet fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg i den lækre sommer by Blokhus ligger Strandhotellet Blokhus lige ned til vandet. Her bliver du budt indenfor til lækre værelser, gratis wi-fi, et hyggeligt barområde, en stor solterrasse og meget mere. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i verdensklasse, som er lavet på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel er et helt igennem fantastisk hotel, som ligger på en af de smukkeste beliggenheder ved Limfjorden overfor den idylliske ø Jegindø. Her finder du et unikt åndehul, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Kroen stammer helt tilbage fra 1842, hvilket har sat et præg på den unikke charme.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

På det unikke og vaskeægte badehotel Hjerting Badehotel er der kort til vandet, og den smukke solnedgang, som kan nydes fra terrassen eller på en gåtur hånd i hånd langs vandet med din kære, er selvfølgelig med i prisen, når du booker et weekendophold på et af landets mest velbevarede badehoteller. I Strandpavillonen, som er hotellets nydelige restaurant, kan du i lyse omgivelser og med en smuk udsigt over Vesterhavet få et fortryllende måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et yderst stilfuldt hotel, som ligger lige ud til en fantastisk strand i den smukke sommer by Skagen. Hotellet ligger små 5 km fra Skagens bymidte og byder på mange lækre faciliter. Der er bl.a. gratis spa-adgang, samt gratis parkering og gratis wi-fi. På værelserne er der luksus senge, hvor man kan sove som en baby efter en lang dag med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

CABINN Esbjerg Hotel
Hotels.com

CABINN Esbjerg Hotel

3/5

Cabinn Esbjerg er et prisvenligt hotel i Esbjerg, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Som gæst hos hotellet kan du gøre frit brug af deres moderne faciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er der også kort vej til en masse spændende restauranter, som f.eks. Food Esbjerg, Restaurant Flammen og Posthuset.

Laveste pris for 2 personer: 610 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Best Western Royal Holstebro
Hotels.com

Best Western Royal Holstebro

3/5

Best Western Hotel Royal Holstebro har skabt de helt perfekte rammer til dig, som gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Vestjylland. Som gæst kan du slappe af i de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Derudover er der spændende seværdigheder lige i nærheden, som f.eks. Metalsvinet og St. Joergen og Dragen.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Nær de vestjyske klitter og hedelandskabet finder man Henne Mølle Å Badehotel. Bygningen er tegnet af ingen ringere end Poul Henningsen tilbage 1935, og fra uge 3 til 48 byder ejerne og personalet på hotellet dig hjerteligt velkommen til et par dage tæt ved den pragtfulde Henne Mølle Å samt mange andre farverige naturoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro ligger på toppen af de naturskønne klitter i Jylland ud til Vesterhavet. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres lækre faciliteter. Derudover kan du nyde lækre retter hos kroens helt fantastiske restaurant, hvor de talentfulde kokke tilbereder lækre måltider baseret på friske, lokale og lækre råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hodde Kro
Hotels.com

Hodde Kro

3/5

Hodde Kro er en fantastisk dansk Kro, som ligger i byen Tistrup i Vestjylland. Her kan de overnatte i hyggelige værelser og få store gastronomiske oplevelser hos kroens helt fantastiske restaurant. Her serverer de talentfulde kokke retter i særklasse, som du kan nyde i de hyggelige spisesale. Om aftenen kan du hvile hovedet og kroppen i de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Falken
Hotels.com

Hotel Falken

2.5/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt weekendophold i Vestjylland, så er Hotel Falken en oplagt mulighed for dig. Som gæst hos dette hotel kan du gøre fri brug af deres moderne faciliteter, samt slappe af på deres hyggelige værelser. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Højslev Kro
Hotels.com

Højslev Kro

3.5/5

Højslev Kro ligger i den hyggelige by Højslev og byder dig indenfor til et afslappende weekendophold i hyggelige rammer, hvor de råder over flere gode faciliteter. Derudover har Højslev Kro en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse, som kroens talentfulde kokke tilbereder på friske, lækre og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hvis du gerne vil på et godt weekendophold i Lemvig, så er Hotel Nørre Vinkel en oplagt mulighed for dig. Hos dette fantastiske hotel kan du overnatte i hyggelige omgivelser og gøre brug af alle de gode faciliteter, som hotellet råder over. Der er også kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Heldum Kirke og Nørlem Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro ligger i smukke omgivelser i den hyggelige by Billum og her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og en lang række gode faciliteter. Hotellet råder bl.a. over en lækker pool og en enestående restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser fra deres dygtige kokke, som tilbereder måltider på friske og lækre råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Bliv blæst igennem på den jyske vestkyst

Er raske traveture og en dukkert i det vilde Vesterhav noget for dig, så lad dig forføre af et af de fine hoteller i Vestjylland. Et weekendophold på et af disse steder vil være som sød musik for sjælen, og her er plads til både romantik og leg, hvad enten du er på tur med den eneste ene eller hele kvartetten. Underholdningen er også i top, og du kommer ikke til at savne noget.

Som altid er Vestjylland garant for en perlerække af badehoteller, men man må ej forglemme de mindre hoteller inde i de små hyggelige vestjyske byer, som med stor gæstfrihed og åbensindet charme kan være vært for nogle dejlige timer og mindeværdige øjeblikke.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste weekendophold i Vestjylland?

Der findes utrolig mange gode kroer og hoteller i Vestjylland som alle arrangere vidunderlige weekendophold i netop Vestjylland. Hvis vi skal give vores bud på de bedste weekendophold i Vestjylland vil det være Himmerland Golf & Spa Resort, Fjordgaarden, Hotel Thinggaard, Strandhotellet Blokhus.

Hvor meget koster et weekendophold i Vestjylland?

Et weekendophold i Vestjylland koster 600-2.600 kr. den store prisvariation skyldes som hovedregel at flere kroer og hoteller sælger pakkeløsninger mens andre blot sælger en overnatning hvor til det er muligt at tilkøbe sig en god middag og lignende.

Hvor i Vestjylland er det bedst at nyde et weekendophold?

Hvis I er ved at kigge efter et weekendophold i Vestjylland har I muligvis allerede besluttet jer for hvor i gerne vil overnatte i Vestjylland, hvis ikke vil vi her give jer et par gode destinationer som I kan overveje at tage til Ribe, Hvide Sande, Varde, Ringkøbing, Esbjerg og mange flere.