Weekendophold Vestjylland

Bedste weekendophold i Vestjylland 2021

Har du længe drømt om at komme på et weekendophold ved den jyske vestkyst, så er det måske nu, du skal få booket dit hotel og gjort noget ved det. Langs vestkysten ligger der en samling af fine hoteller med charme, rare mennesker og en god udsigt ud over Vesterhavet.

Lad den friske vind komme an, og kast dig ud i at finde det hotel, som du godt kunne se dig selv blive vartet op på. Badehotel eller ej, er du som gæsten i centrum, og hvad enten du ønsker ro og fred eller hyggeligt samvær med de andre gæster, så kan de vestjyske hoteller bane vejen for det.

Denne side indeholder reklamelinks

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

I Farsø vil du finde Himmerland Golf & Spa Resort, som er et hyggeligt hotel med mange lækre faciliteter, som er med til at sikre, at du kun kan få et gold ophold. Som det ligger i navnet er der mulighed for at spille golf og at nyde et lækkert spaområde, men hotellet ligger også tæt på f.eks. den populære seværdighed Galleri Himmerland Gatten.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Ved Ringkøbing Fjord i idylliske omgivelser kan du finde Fjordgaarden hotel, hvor fokus ligger på at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt. Her får du adgang til hyggelige værelser, gratis wi-fi, et lækkert poolområde, samt wellness behandlinger. Derudover har hotellet en lækker restaurant, hvor der servers en lækker morgenbuffet, som du kan nyde inden din dag begynder.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Dette hotel er specifikt designet til at forkæle dig så meget som overhovedet muligt, imens du er på besøg. Her kan du overnatte i lækre værelser, samt nyde mad i den nye restaurant, hvor kokkene laver mad på friske lokale råvarer fra Thy. Derudover er der kort til Sydthy Kurbad, som er et kæmpe spa-område, hvor der er mulighed for at nyde livet fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg i den lækre sommer by Blokhus ligger Strandhotellet Blokhus lige ned til vandet. Her bliver du budt indenfor til lækre værelser, gratis wi-fi, et hyggeligt barområde, en stor solterrasse og meget mere. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i verdensklasse, som er lavet på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel er et helt igennem fantastisk hotel, som ligger på en af de smukkeste beliggenheder ved Limfjorden overfor den idylliske ø Jegindø. Her finder du et unikt åndehul, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Kroen stammer helt tilbage fra 1842, hvilket har sat et præg på den unikke charme.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

På det unikke og vaskeægte badehotel Hjerting Badehotel er der kort til vandet, og den smukke solnedgang, som kan nydes fra terrassen eller på en gåtur hånd i hånd langs vandet med din kære, er selvfølgelig med i prisen, når du booker et weekendophold på et af landets mest velbevarede badehoteller. I Strandpavillonen, som er hotellets nydelige restaurant, kan du i lyse omgivelser og med en smuk udsigt over Vesterhavet få et fortryllende måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et yderst stilfuldt hotel, som ligger lige ud til en fantastisk strand i den smukke sommer by Skagen. Hotellet ligger små 5 km fra Skagens bymidte og byder på mange lækre faciliter. Der er bl.a. gratis spa-adgang, samt gratis parkering og gratis wi-fi. På værelserne er der luksus senge, hvor man kan sove som en baby efter en lang dag med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Nær de vestjyske klitter og hedelandskabet finder man Henne Mølle Å Badehotel. Bygningen er tegnet af ingen ringere end Poul Henningsen tilbage 1935, og fra uge 3 til 48 byder ejerne og personalet på hotellet dig hjerteligt velkommen til et par dage tæt ved den pragtfulde Henne Mølle Å samt mange andre farverige naturoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Bliv blæst igennem på den jyske vestkyst

Er raske traveture og en dukkert i det vilde Vesterhav noget for dig, så lad dig forføre af et af de fine hoteller i Vestjylland. Et weekendophold på et af disse steder vil være som sød musik for sjælen, og her er plads til både romantik og leg, hvad enten du er på tur med den eneste ene eller hele kvartetten. Underholdningen er også i top, og du kommer ikke til at savne noget.

Som altid er Vestjylland garant for en perlerække af badehoteller, men man må ej forglemme de mindre hoteller inde i de små hyggelige vestjyske byer, som med stor gæstfrihed og åbensindet charme kan være vært for nogle dejlige timer og mindeværdige øjeblikke.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.