fbpx

Knudhule Badehotel deal

Se de bedste Knudhule Badehotel deals 2024

Ved søerne i Søhøjlandet i Østjylland ligger Knudhule Badehotel. Her er der udsigt til Himmelbjerget og direkte udgang til smukke Knudsø. Det er de perfekte rammer for naturskønne oplevelser og ren nydelse og afslapning.

Denne side indeholder reklamelinks

Få en god Knudhule Badehotel deal i dag

Det er muligt at få en god Knudhule Badehotel deal, hvor du kan spare penge på dit ophold. Det er særligt muligt uden for sæsonen, hvor der er færre gæster. På denne side finder du de bedste deals og gode tilbud, når dit næste ophold skal være hos Knudhule Badehotel.

En Knudhule Badehotel deal giver anledning til forskellige ophold

Når du skal finde en Knudhule Badehotel deal, er der flere forskellige at vælge blandt. Badehotellet tilbyder muligheder for forskellige ophold. Det kan være en god måde at få lidt af det hele, så du vælger en samlet pakkeløsning ud fra forskellige behov og ønsker om oplevelser.

fantastisk svømmetur i havet udfor Knudhule Badehotel

Fokus på vandring

Hvis du er til aktive ferier, er et ophold med fokus på vandring lige sagen. Her vandrer du i de skønne omgivelser, der udgør Søhøjland, hvor du senere overnatter på Knudhule Badehotel. Inden du skal sove, er der inkluderet en 4-retters lækker middag. Du står op til morgenkomplet, og så får du en madpakke og tjekker ud, hvorefter du vandrer turen tilbage igen.

Kunst og gastronomi

Med et ophold med fokus på kunst og gastronomi får du et to dages ophold på badehotellet. Her bliver du transporteret til Silkeborg for at besøge Museum Jorn. Dette sker på dag to. Der er lækker gastronomi inkluderet i form af en 3-retters menu den første aften og en 4-retters menu den anden aften. Der er morgenmad inkluderet begge morgener. Der er altså nok oplevelser til alle dine sanser.

Vinterophold

Når det er vinter, er det muligt at vælge mellem skønne vinterophold. Hvis du er vild med mad, kan du vælge et vintergourmetophold, hvor der er fokus på de gode madoplevelser. Her er champagne, en 5-retters sæsonmenu samt 5-retters vinmenu, kaffe/te og morgenkomplet inkluderet. Der mangler altså ikke noget.

Vælg mellem forskellige måder at bo på med en Knudhule Badehotel deal

Noget af det spændende ved Knudhule Badehotel er, at du kan vælge mellem flere forskellige måder at bo på.

Værelser

I selve hovedbygningen kan du bo på et af de 29 hyggelige værelser. De er indrettet smagfuldt og enkelt, hvor du med det samme vil føle en rar og hjemlig atmosfære. Det varme lys og de fine detaljer skaber en hyggelig stemning, og du har mulighed for hurtigt at falde til ro.

Huse

Du har også mulighed for at bo i forskellige huse: Havehuset, Enghuset og Annekshusene. Nord for hovedbygningen ligger det hyggelige havehus med 11 værelser. Med de stribede vægge vil du føle den autentiske stemning af badehotel. Enghuset består af syv værelser og ligger placeret på sydsiden af hovedbygningen. Her er der udgang til hotellets tilhørende have. Du kan også se til Knudsø. Annekshusene er det rette valg til dig, der ønsker at bo i dit helt eget anneks. De består af syv selvstændige annekshuse. Her får du bl.a. en overdækket terrasse med skøn udsigt til søen.

Hytter

Hvis du vil have den helt store oplevelse, skal du vælge en af de fire store selvstændige hytter. Her bor du i, hvad der føles som en ferielejlighed. Her er flere værelser, hems og en overdækket terrasse. Der er plads til op til seks personer i en hytte.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster en overnatning på Knudhule Badehotel?

Alt afhængig af værelsestype, kan I for to personer få værelser ned til ca. 700 kr. pr. overnatning. Der er dog flere forskellige værelsestyper, der varierer en del i pris på grund af forskellige faciliteter.

Hvilke faciliteter er der på Knudhule Badehotel?

Du kan bo på værelser, i anneks eller egen hytte. Der er en restaurant med skiftende menukort efter årstid. Du har mulighed for at vælge forskellige ophold med et bestemt fokus – f.eks. kunst, gastronomi, vandring med flere. Der er mulighed for forskellige selskabsarrangementer samt konferencer og møder.

Hvilke arrangementer er der på Knudhule Badehotel?

Knudhule Badehotel afholder forskellige arrangementer i løbet af året. Her er der mulighed for at vælge forskellige ophold: Forårs- og sommerophold, vinterophold og meget mere.