fbpx

Herregårdsophold Fyn

Bedste herregårdsophold på Fyn 2023

Her finder du en oversigt over danske herregårdsophold og slotsophold i det fynske. Det betyder altså ikke bare på Fyn, men også i det fynske øhav, hvor blandet andet Langeland har et dejligt herregårdsophold at byde på. Find dit næste herregårdsophold på Fyn herunder.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Prægtige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et vidunderligt ophold i Danmark med en du holder utrolig meget af, så se om ikke det vil være oplagt at købe et Go Dream Gavekort. Her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af danske kroer, hoteller og sågar slotte.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Broholm-Slot.jpeg
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Tag på et lækkert herregårdsophold på Broholm slot og oplev en stemning, som man ikke finder andre steder. Mærk historiens vingesus i de smukke og herskabeligt indrettede værelser eller indtag lækre gourmet måltider i hotellets egen restaurant. Det er en oplagt destination for enhver, der elsker luksus og ikke mindst historie.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er en sand perle på Langeland, man mærker straks historiens vingesus og kan ikke ende andet end at blive betaget af stedets smukke detaljer og gennemførte stil. Hvis du ønsker et ophold bestående af hygge, afslapning og dejlig mad i flotte omgivelser er dette det helt rette.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et enestående og eksklusivt hotel, der kan danne rammen om dit helt personlige herregårdsophold. Man kan ikke undgå at føle sig en smule kongelige når man ser de naturskønne omgivelser samt det luksuriøse hotel og alle de dejlige faciliteter. Uanset om du kommer fra god mad, wellness eller bare afslapning er Hvedholm Slotshotel lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Godt skjult bag smukke træer i naturskønne omgivelser ligger Hindsgavl slot og venter på lige præcis dit besøg. Her får du et dejligt herregårds ophold med muligheder for skønne gåture og dejlige udflugter, samt dejlige værelser og lækre faciliteter. Du får altså alt hvad hjertet kan begære og derfor kan du trygt tage en du holder med til Hindsgavl slot.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Som du kan se er der en del herregårde, slotte og gods på Fyn og øhavet heromkring der tilbyder overnatning, romantiske ophold og god mad. Fyn er godt repræsenteret når det kommer til denne type oplevelser og særligt specielt er det at opleve på et af de flotte slotte på Langeland.

Herregårdsophold på Langeland

Ud af mange slotsophold på Fyn du finder i oversigten herover er der en del af dem der ligger på øen sydøst for Fyn, nemlig Langeland. Her findes der smuk natur og ikke mindst en række helt særlige og unikke herregårde.