fbpx

Herregårdsophold Fyn

Bedste herregårdsophold på Fyn 2024

Her finder du en oversigt over danske herregårdsophold og slotsophold i det fynske. Det betyder altså ikke bare på Fyn, men også i det fynske øhav, hvor blandet andet Langeland har et dejligt herregårdsophold at byde på. Find dit næste herregårdsophold på Fyn herunder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et enestående og eksklusivt hotel, der kan danne rammen om dit helt personlige herregårdsophold. Man kan ikke undgå at føle sig en smule kongelige når man ser de naturskønne omgivelser samt det luksuriøse hotel og alle de dejlige faciliteter. Uanset om du kommer fra god mad, wellness eller bare afslapning er Hvedholm Slotshotel lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Godt skjult bag smukke træer i naturskønne omgivelser ligger Hindsgavl slot og venter på lige præcis dit besøg. Her får du et dejligt herregårds ophold med muligheder for skønne gåture og dejlige udflugter, samt dejlige værelser og lækre faciliteter. Du får altså alt hvad hjertet kan begære og derfor kan du trygt tage en du holder med til Hindsgavl slot.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Som du kan se er der en del herregårde, slotte og gods på Fyn og øhavet heromkring der tilbyder overnatning, romantiske ophold og god mad. Fyn er godt repræsenteret når det kommer til denne type oplevelser og særligt specielt er det at opleve på et af de flotte slotte på Langeland.

Herregårdsophold på Langeland

Ud af mange slotsophold på Fyn du finder i oversigten herover er der en del af dem der ligger på øen sydøst for Fyn, nemlig Langeland. Her findes der smuk natur og ikke mindst en række helt særlige og unikke herregårde.