fbpx

Badehoteller Als

Bedste badehoteller på Als 2023

Er du til masser af natur samt fred og ro? Så er et badehotel på Als det helt rigtige sted for dig, når du skal lade batterierne op. På den skønne ø Als får du nemlig rig mulighed for at få ro i maven samtidig med, at du kan være sammen med en, du holder af. Det kan være din partner, et familiemedlem, en ven, en kollega m.m.

At komme en tur på et badehotel på Als er den mest optimale kur for både krop og sjæl. Det er noget alle har gavn af og som burde prøves minimum en enkelt gang i livet. Så hvis du ikke allerede har sat en tur på badehotel på Als på din ønskeliste, bør du gøre det nu.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

als kloster bnb
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Als Kloster er et unikt gårdhotel, hvor du har mulighed for at overnatte i smukke omgivelser, samt nyde godt af de mange lækre ting hotellet har at byde på. Derudover ligger hotellet i helt utroligt naturskønne omgivelser, som i sig selv bare er et besøg værd. Fra hotellet er der kort vej til spændende destinationer, som bl.a. Sønderborg Centrum.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er et fantastisk dansk badehotel, som har en helt igennem fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger direkte ud til en lækker badestrand og i helt utrolige naturskønne og historiske omgivelser. Derudover er der kun 250 meter til Sønderborgs centrum, samt kort vej til mange andre smukke destinationer. Hotellet byder også på fitnesscenter og gratis morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Kig dig omkring under dit ophold på et badehotel på Als

Als er Danmarks syvende største ø, men den største ø i Sønderjylland. Den har et areal på 321 km2 og masser af natur. Du kan derfor kigge dig omkring for at opleve naturen på Als på allerførste hånd. Du vil blive betaget, så husk endelig dit bedste kamera, når du bevæger dig rundt på Als. Du kan eksempelvis kigge på: 

  • Universe Science Park
  • Havnbjerg Strand
  • Blommeskobbel
  • Alsstien
  • Og meget mere

Der er altså rigtig gode muligheder for at få andre oplevelser end kun selve dit ophold på badehotellet, når du besøger Als. 

smuk gåtur på Als

Besøg et badehotel på Als med en idyllisk beliggenhed

Tager du på et badehotel på Als, kan du ikke få en mere idyllisk beliggenhed. At bo lige ved siden af havet er en skøn oplevelse i sig selv. Den ro, som bølgernes brus kan give dig, kommer du til at holde af med hud og hår. En svømmetur i havets bølger er ligeledes godt for dig og dit velvære. 

Faktisk er det lægerne i gamle dage, der har været med til at få badehoteller på programmet. De ordinerede nemlig frisk luft og havbade i forbindelse med at folk skulle holde sig sunde og raske. Det tog det fine borgerskab naturligvis til sig, hvorfor der kom badehoteller til med en lang række af idylliske beliggenheder. Her er badehoteller på Als ingen undtagelse. 

Et ophold på et badehotel på Als er en vidunderlig gave

Det er de færreste, der kan modstå en så vidunderlig gave som et ophold på et badehotel på Als. Du kan derfor være ganske sikker på, at gavemodtageren vil være dybt taknemmelig for lige præcis din gave, når det er et ophold på et badehotel. 

Der er bare en enkelt lille ting, du skal huske, når du giver sådan en gave. Du bør altid udspecificere, om det er dig, der skal med, eller om det er en anden. Vi er nemlig sikre på, at gavemodtageren vil sætte pris på at vide dette. Det vil da være ærgerligt, hvis vedkommende tager en anden med, hvis du havde tænkt, at I skulle af sted sammen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad skal jeg tage med, når jeg skal på et badehotel på Als?

Du skal have alle de mest basale ting med, når du skal besøge et badehotel på Als. Det er meget vigtigt, at du husker din bookingbekræftelse. Derudover bør du pakke ting såsom: Tøj, sko, pung, nøgler, betalingskort, toilettaske, tandbørste og naturligvis dit badetøj, så du kan hoppe en tur i havet. 

Kan jeg bare ankomme på et badehotel på Als, når jeg vil?

Du kan desværre ikke bare ankomme på et badehotel på Als, når du vil. For det første skal du have en bookingbekræftelse med dig, så du har et bevis på, at du er ventet. Derudover vil hotellet have en specifik ankomsttid. Det er typisk enten kl. 14 eller kl. 15.

Kan jeg være sikker på, at et badehotel på Als ligger ved en strand?

Ja, du kan være helt sikker på, at et badehotel på Als ligger ved en strand. Det er nemlig lige præcis det, der mere eller mindre definerer et badehotel: At det ligger ved en strand. Husk derfor at pakke dit badetøj, så du er klar til en eller flere dukkerter i havets blå bølger.