fbpx

Kroophold Rømø

Bedste kroophold på Rømø 2024

Hvis du vælger at besøge Rømø, er du bestemt ikke den eneste. Der er nemlig omkring 2 millioner mennesker, der hvert år besøger denne ø. Det lyder af meget. Men der er altså stadig god plads til alle.

Når du begynder at køre over den 9 kilometer lange dæmning, vil du opleve, at dine skuldre hurtigt begynder at sænke sig. Desuden vil du på ingen tid kunne mærke roen helt ind i kroppen.

Du skal køre over dæmningen, hvis du skal på et kroophold på Rømø. Det betyder, at du ikke behøver at booke en færge eller andet, før du tager af sted. Nyd i stedet udsigten fra din bil og glæd dig til at opleve Rømø.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Danhostel Rømø
Hotels.com

Danhostel Rømø

2/5

Danhostel Rømø er et vanvittig hyggeligt lille sted, elegant beliggende på den smukke Ø. Hvis du leder efter et kroophold på Rømø, er dette det nærmeste du kommer, her er den gode stemning og den dejlige mad og så ligger stedet meget naturskønt.

Laveste pris for 2 personer: 470 kr.

Inspiration til oplevelser under dit kroophold på Rømø

Vil du gerne opleve en masse, når du besøger Rømø? Det kan vi godt forstå. For selvom at du er på en hyggelig kro, vil det være rart også at besøge spændende steder på øen. Derfor kan du herunder finde inspiration til, hvad du kan beskæftige dig med, når du er på dit kroophold på Rømø.

  • Lakolk strand
  • Hvalbenshegnet ved Juvre
  • Bunkers i Tvismark Plantage
  • Tønnisgård Naturcenter
  • Spidsbjerg i Kirkeby Plantage
  • Rømø Brandstation
  • Sønderstrand
  • Museet Kommandørgården
  • Sct. Clemens Kirke
  • Nationalpark Vadehavet

smuk gåtur på Rømø

Et kroophold på Rømø sikrer dig masser af idyl

Du får flere former for idyl, hvis du tager på et kroophold på Rømø. Du kan nemlig være sikker på, at kroerne er meget idylliske. De har deres helt egen charme, nostalgi og historie at fortælle. Indretningen og værelserne er tiltalende og lækre, så du bliver forkælet på bedste vis.

Kroernes beliggenhed er endnu en ting, der er den rene idyl ved et kroophold på Rømø. De fleste kroer er forsynet med en fantastisk udsigt, som du kan nyde til fulde. Sidst men ikke mindst får du serveret lækre kromenuer. De består som regel af friske lokale råvarer, der er i sæson. Det er da vaskeægte landlig idyl.

Kom hjem med fornyet energi efter et kroophold på Rømø

Er du vant til at bo i et hektisk bymiljø, skal du nok lige vænne dig til de rolige omgivelser, når du er af sted på et kroophold på Rømø. Men der går ikke længe før, at du er kommet så meget ned i gear, at du bare vil nyde freden i fulde drag. 

Både din krop og din sjæl har rigtig godt af et kroophold på Rømø. Takket være de fredelige omgivelser og naturen vil du højst sandsynligt vende næsen hjemad med fornyet energi.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Ligger alle kroer på Rømø ved en strand?

Alle kroer på Rømø ligger ikke ved en strand. Men du kan være sikker på, at der aldrig vil være særlig langt at køre, hvis du gerne vil hen til den nærmeste strand. Du kan tage et kig på vores liste med de bedste kroophold på Rømø. Her kan du helt sikkert finde en kro, der ligger lige i nærheden af en strand.

Er det muligt at give et kroophold på Rømø i gave?

Ja, det er altid muligt at give et kroophold på Rømø i gave. Det er faktisk en af de mest populære gaver, fordi gavemodtageren altid bliver så glad for sådan en oplevelsesgave. Du bør derfor ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker at forkæle en person med et kroophold. 

Må jeg tage mit kæledyr med på et kroophold på Rømø?

Der findes nogle kroer på Rømø, hvor du gerne må tage dit kæledyr med. Dog skal du være opmærksom på, at der også er nogle kroer, hvor dette ikke er tilfældet. Du bør derfor sikre dig, at kroen tillader, at du tager dit kæledyr med, inden du booker dit kroophold.