fbpx

Kroophold Ebeltoft

Bedste kroophold i Ebeltoft 2024

Et kroophold i Ebeltoft er en skøn oplevelse, der kan få dig til at smile bredt. Du skal bare sørge for, at du får slappet godt og grundigt af samt beskæftiger dig med det, som du allerbedst kan lide at lave.

Alt andet vil personalet sørge for. Du vil derfor blive godt og grundigt forkælet under et kroophold i Ebeltoft. Du kan altså sætte dig selv i centrum for en stund og bare komme helt ned i gear. Det er noget, som vi alle sammen kan trænge til sommetider.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen er en kro som man bare skal opleve. Den ligger med en unik udsigt over havet, samt Nationalpark Mols Bjerge. Der er også kort vej fra kroen til seværdigheder, såvel som en en køretur til Århus, hvis man gerne vil opleve smilets by en dag. Hos kroen kan du nyde lækre retter hos deres enestående restaurant og slappe af i de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Hvis du går og drømmer om et hyggeligt kroophold i Ebeltoft, så er det oplagt at ligge vej forbi Ebeltoft Park Hotel. Her er rigtig god atmosfære og dejlige omgivelser ikke langt fra byens hyggelige gade med de små butikker som har alt hjertet begærer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Med en fortrinlig udsigt finder du Danhostel Ebeltoft ikke langt fra den hyggelige by med de smalle gader og små butikker og dejlige restauranter som har den dejligste mad på menuen. Ønsker du et dejligt ophold i Ebeltoft kan du med fordel tage et kig her.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Bliv rig på oplevelser under dit kroophold i Ebeltoft

Et kroophold i Ebeltoft byder i sig selv på en masse oplevelser. Men hvis du har lyst til at få flere oplevelser, er der helt sikkert en masse, du kan gå i gang med. Der er både indendørs og udendørs oplevelser i Ebeltoft, så du kan vælge lige netop den oplevelse, der falder bedst i din smag. Her er 10 oplevelser, som du kan kigge nærmere på: 

  • Ebeltoft Militærhistorisk Samling
  • Den gamle bydel
  • Fregatten Jylland
  • Glasmuseet Ebeltoft
  • Maltfabrikken
  • Nationalpark Mols Bjerge
  • Ree Park Safari
  • Vægtergang i Ebeltoft 
  • Ebeltoft Skudehavn
  • Ebeltoft Fodboldgolf

nydelig gåtur ved Ebeltoft havn

Dine smagsløg vil eksplodere på et kroophold i Ebeltoft

Når du er på et kroophold i Ebeltoft, vil der typisk være en aftenmenu inkluderet i prisen. Denne menu vil med garanti få dine smagsløg til at eksplodere. Kromad er nemlig noget af den bedste mad, der findes. 

God gammeldags kromad eller en kromenu i den finere ende bør du aldrig sige nej tak til. Gør du det, vil du uden tvivl gå glip af en smagsoplevelse, der er ud over det sædvanlige. På en kro vil du helt sikkert komme til at spise en aftenmenu, du aldrig får lavet hjemme i dit eget køkken – medmindre du selvfølgelig er en rigtig god kok.  

Spar penge på et kroophold i Ebeltoft

Selvom du måske ikke tror det, så er det rent faktisk muligt at spare penge på et kroophold i Ebeltoft. Hvis du for eksempel tager på et kroophold uden for højsæsonen, er det typisk en del billigere, end hvis du tager af sted i selve højsæsonen.

Ofte er det også billigere, hvis du har tid til at tage af sted på et kroophold i Ebeltoft i hverdagene. I weekenderne er der nemlig flere, der tager på et kroophold i Østjylland, hvorfor det i mange tilfælde er dyrere.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Må jeg tage billeder, når jeg er på et kroophold i Ebeltoft?

Selvfølgelig må du tage billeder, når du er på et kroophold i Ebeltoft. Det er jo altid rart at have nogle minder med hjem, så du kan genopfriske turens højdepunkter, når du har tid. Dog bør du altid huske på, at du skal tage hensyn til de andre gæster, når du tager billeder.

Hvornår er det muligt at tage af sted på et kroophold i Ebeltoft?

Det er altid muligt at tage af sted på et kroophold i Ebeltoft. Du kan derfor nyde godt af et kroophold, når du har tid og lyst. Det kræver bare, at der er plads på den pågældende kro. Du kan sågar komme på et nytårsophold eller et juleophold på nogle kroer, hvis du ønsker det.

Hvordan finder jeg et kroophold i Ebeltoft?

Her på vores side kan du på ingen tid finde frem til ét eller flere lækre kroophold i Ebeltoft. Vi har nemlig gjort størstedelen af arbejdet for dig, da vi har samlet alle de bedste kroophold på ét og samme sted. Du kan bare tage et kig på de forskellige kroer og finde den kro, der bedst passer til dine ønsker og behov.