fbpx

Kroophold Langeland

Bedste kroophold på Langeland 2024

Kunne du godt tænke dig at få et lille afbræk fra hverdagens stress og jag? Så bør du booke et kroophold på Langeland. På Langeland er der så fredeligt og dejligt, at du kan være sikker på, at du vil nyde en overnatning eller to på en charmerende kro med masser af historie.

Tager du på et kroophold på Langeland, vil du komme helt ned i gear og få slappet af på bedste vis. Det er altså bare skønt at bo på en gammel kro for en stund, da du kan nyde omgivelserne, hyggen samt kroens interessante historie.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Skrøbelev Gods
Hotels.com

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er et af de danske Gods, som lige så godt kunne være en del af et eventyr. Det ligger lige midt i den smukke have, som H.C. Andersens kaldte for danmarks Have, midt i det unikke sydfynske øhav. Godset har også en lang historie og blev bygget helt tilbage i 1669 i den ekstravagante periode, hvilket påvirker godsets unikke stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Tag rundt til disse oplevelser ved et kroophold på Langeland

Langeland er en mindre ø, hvorfor det kan være afslappende at tage rundt for at opleve noget mere, mens du er på et kroophold. Du kommer helt sikkert ikke til at blive stresset, hvis du vælger at hygge dig med et par aktiviteter, mens du opholder dig på Langeland. Du kan eventuelt besøge følgende steder:

  • Koldkrigsmuseum Langelandsfort
  • Ristinge Kirke
  • Tranekær Slot
  • Skovhaven Nordlangeland
  • Skovsgaard Gods
  • Langelands Museum
  • Rudkøbing Bymølle
  • Ristinge Klint – en geologisk seværdighed i særklasse
  • Kædeby Kirke
  • TICKON – Tranekær Internationale Center for Kunst Og Natur

flot hus på Langeland

Der er masser af fordele ved at tage på et kroophold på Langeland

At tage på et kroophold på Langeland er en god måde at komme lidt væk på. Det kan være, at du ønsker at være på kroen i en hel weekend eller blot en enkelt overnatning. Du kan være af sted lige så længe, du kan og vil. Uanset længden på dit kroophold på Fyn kan det give dig en helt særlig oplevelse. 

En af fordelene ved et kroophold på Langeland er, at det er et godt alternativ til eksempelvis en udenlandsrejse. At rejse til udlandet er i de fleste tilfælde en del dyrere. Derudover strækker sådan en rejse sig som regel også over flere dage end et ophold. Så hvis du bare trænger til at komme lidt væk, er det en fordel at tage på et kroophold på Langeland. Det er langt mindre hektisk end at skulle til et andet land. 

Endnu en ting, som kan være en fordel, er, at du kommer til at opleve dele af Danmark, du måske ikke har besøgt før. Derved kommer du til at opdage alle de skønne steder, som vores lille land kan byde på såsom Langeland.

Tænker du ikke, at det måske er på tide, at du bestiller et kroophold på Langeland? Så er det bare med at pakke weekendtasken og tage på opdagelse rundt på denne hyggelige ø. Desuden kan du glæde dig til at blive forkælet med lækker mad på kroen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et kroophold på Langeland?

Når det kommer til prisen på et kroophold på Langeland, kan den variere en smule. Der er flere faktorer, som har en indflydelse på, hvad de forskellige kroophold koster. Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange personer I er, antallet af overnatninger, samt hvad der er inkluderet i selve opholdet.

Er det muligt at finde et familievenligt kroophold på Langeland?

Det burde bestemt være muligt at finde frem til et familievenligt kroophold på Langeland. Du bør undersøge, hvad der er på menuen, og hvilke aktiviteter der er på stedet eller i nærheden. Du kan eventuelt ringe eller sende en mail til kroen for at finde ud af, hvad de har af tilbud til børn. 

Hvilket kroophold på Langeland er romantisk?

Det er kun dig, der kan bedømme dette. Du kan eventuelt kigge på kroens billeder af stedet. Hvordan ser værelserne og de øvrige lokaler ud? Hvordan er omgivelserne rundt om kroen? Ser det romantisk ud for dig? Hvis det er tilfældet, er dette kroophold på Langeland det perfekte romantiske ophold for dig.