fbpx

Gourmetophold København

Bedste gourmetophold i København 2024

København er Danmarks hovedstad. Det er en by fyldt med liv og masser af oplevelser. Der er derfor en ganske god grund til at tage på et gourmetophold i København, da det er alletiders chance for at komme lidt væk samt at blive forkælet på højt plan.

Du kan tage på et gourmetophold sammen med en person, der også er vild med rigtig god og lækker mad. Det er op til jer, om dette gourmetophold i København skal være med en enkelt overnatning, eller om det skal være en forlænget ferie eller en miniferie.  

Slip af med dagligdagens kedelige gøremål for en stund ved at tage på et gourmetophold i København. Der er flere at vælge mellem, og så er der desuden masser af underholdning i form af shopping og seværdigheder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et 5-stjernet hotel, som er noget ud over det sædvanlige. Hotellet har en vild pool med en god udsigt, samt et moderne fitnesscenter. Derudover byder hotellet på en utroligt lækker restaurant og kort vej til en masse spændende seværdigheder, som du kan opleve, når du ikke slapper af på dit hyggelige værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Når du skal en tur til København, så er der ikke nogen tvivl om, at Ascot Hotel er et fantastisk sted at overnatte. Hotellet ligger lige i nærheden af mange unikke seværdigheder og byder derudover på hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke bruger hotellets faciliteter eller er ude at opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel ligger i nogle af de smukkeste omgivelser i København, lige midt i Nyhavn, som er det mest besøgte sted i København. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Derudover er hotellet også det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve de seværdigheder der er i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Man kan ikke andet end at få et uforglemmeligt ophold hos Skt Petri. Skt Petri byder på en stort og moderne træningscenter, samt en masse andre gode faciliteter. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan hvile hoved og krop, når du ikke er ude i byen og opleve alt det som unikke København har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Vil du gerne prøve at bo som en ægte prinsesse i en lille periode? Så er Kokkedal Castle Copenhagen lige stedet for dig. Her kan du bo i et utroligt smukt slot og nyde alle de gode faciliteter, som slottet indebærer. Du kan nyde mad i særklasse fra restauranten og slappe helt af på dit autentiske og luksuriøse værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en unik bygning der stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Vil du gerne ud at opleve København, så er dette hotel perfekt, da det ligger lige over for Operaen og tæt på Amalienborg Slot. Derudover byder hotellet på en masse gode faciliteter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Ved at vælge et spa ophold på Hotel Kong Arthur, får I en oplevelse I sent vil glemme. I får adgang til Københavns ældste ikke mindst største spa, der er på hele 850m2.  Her kan I sætte jer i de fantastiske spabade, blive udrenset i saunaen og ellers bare svømme rundt i poolen. Derudover har I også mulighed for at bestille en behandling, hvor der kan vælges mellem en lang række forskellige fordele.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er et yderst stilfuldt hotel, som ligger i Tivoli i København. Så får man ikke en meget beliggenhed. Du kan både nyde det magiske univers der er i tivoli eller tager på opdagelsestur i København centrum. Derudover råder hotellet over et moderne spa- og wellnesscenter, en lækker pool og gode værelser, hvor du kan slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et yderst charmerende hotel, som ligger i et flot område i København lige i nærheden af Parken. Fra hotellet er der derfor kun kort vej til en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve. Derudover byder hotellet på gode faciliteter og en masse hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk internationalt kurhotel, som er bygget på nordiske traditioner og en unik atmosfære. Hvis du er på udkig efter et spaophold ud over det sædvanlige, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er et oplagt valg for dig. Hotellet har nemlig en stor og moderne spa- og wellnessafdeling.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel ligger midt i Danmarks hovedstad og byder på unikke rammer, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres gode wellnessfaciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er der også altid kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotel er et helt igennem fantastisk hotel, som ligger i den nye Carlsberg by i København. Vil du gerne på et uforglemmeligt spaophold i København, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Ottilia kan give dig lige præcis dette. Derudover er det også et oplagt hotel, hvis du også gerne vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Ibsens Hotel er et charmerende hotel beliggende inde midt i København. Derfor er der også kun kort vej til en bred vifte af spændende og unikke seværdigheder, som du kan opleve, når du ikke slapper med en ansigtsbehandling i hotellets spaområde. Derudover byder hotellet også på hyggelige værelser, hvor du kan slappe af, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square Copenhagen er et centralt beliggende hotel i København, hvor man har skabt de perfekte rammer til et uforglemmeligt ophold. Overnatter du hos The Square Copenhagen, så kan du gøre brug af deres mange fantastiske faciliteter, samt slappe af i de hyggelige værelser, når du ikke er ude at opleve København og byens seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Som gæster har I adgang til Bella Sky Spa, der kendetegnes ved at være en fantastisk oase, hvor I kan koble helt af sammen. Her kan I bestille spændende behandlinger som LING Complete Signature Facial, Part Body Massage og Aromatherapy Associates Pedicure eller blot finde jer til rette i et af de skønne spabade. Bella Sky Spa får hverdagen til at forsvinde for en stund, hvilket mange parhold kan have brug for engang i mellem.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Et gourmetophold nær København er spækket med oplevelser

Tager du på et gourmetophold i København, kommer du ikke til at kede dig, hvis du gerne vil opleve noget andet end selve gourmetopholdet. Der er så meget, som er værd at opleve, at det sikkert bliver lidt af en kamp at sortere noget fra. Her kan du se et par forslag til, hvad du eventuelt kan beskæftige dig med:  

  • Tivoli
  • Den Lille Havfrue
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Amalienborg Slot
  • Nyhavn
  • Glyptoteket
  • Botanisk Have
  • Planetarium
  • Strøget

Som du kan se i ovenstående liste, er der nok at gå i gang med, når du er i København på et gourmetophold. Der er aktiviteter til alles behov og ønsker, så det gælder bare om, at vælge det rigtige for dig. Alle disse aktiviteter kan være med til at forøge din appetit, så du er klar til at spise. 

fremragende mad

Nyd et uforglemmeligt gourmetophold i København

Ved at smutte afsted på et gourmetophold i København kan du komme til at nyde et uforglemmeligt ophold sammen med en, du elsker at være sammen med. Det kan være din bedstefar, faster, mor, far, bedste ven, partner i livet eller en helt syvende. 

Uanset hvem du vælger at tage med på dit gourmetophold i København, vil I få masser af lækker mad, der er kræset om på bedste vis og til din store fornøjelse. Dine smagsløg vil blive bombarderet med den ene dejlige ret efter den anden. 

Til en gourmetmenu bør du huske at nyde den rette vin til maden. Det kan derfor være en fordel, at der indgår en særlig vinmenu til gourmetmaden. Du kan også tage en snak med tjeneren i forhold til, hvilken vin der komplementerer gourmetmaden på bedste vis. 

Det kan være svært at vælge det rette gourmetophold i København

Der er ikke noget at sige til, hvis du synes, at det er svært at vælge et specifikt gourmetophold i København, da der er en del at vælge mellem. Enten må du tage konsekvensen og prøve dem alle af eller bruge en strategi, hvor du udelukker nogle af dem. 

For at udelukke nogle af gourmetopholdene kan du kigge på, hvor i København de ligger. Derefter kan du se på, hvilke seværdigheder du gerne vil besøge. Hvilket af opholdene ligger bedst i forhold til dette? 

Hvis du eksempelvis ønsker at få morgenmad på dit gourmetophold, kan du ligeledes kigge på, om det er med i prisen. Det er en god idé, at du finder ud af, hvad dine ønsker for et gourmetophold Sjælland er, hvorefter du kan udelukke nogle efter det princip.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Findes der et godt gourmetophold i København på tilbud?

Der findes masser af gode tilbud på gourmetophold i København. Der er faktisk så mange, at det kan være svært at vælge det rette. Du kan eventuelt kigge nærmere her på siden, hvis du gerne vil have et overblik over alle de gourmetophold, du kan finde i København.

Kan jeg også komme på et gourmetophold nær København?

Ønsker du ikke at bo i hjertet af København, når du skal på et gourmetophold, er der også mulighed for at finde mange gourmetophold nær København. Uanset om du har brug for et gourmetophold det ene eller det andet sted, får du en uforglemmelig oplevelse. 

Er det muligt at komme på et gourmetophold i København året rundt?

Ja, du kan sagtens komme på et gourmetophold i København året rundt. Gourmetmenuen vil bare ændre sig i takt med årstiderne, da der benyttes råvarer, som er i sæson. Desuden er der steder, der tilbyder nytårsophold, så du også denne aften kan få en fantastisk kulinarisk oplevelse.