fbpx

Spaophold Vestjylland

Bedste spaophold i Vestjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden giver dig mulighed for at pleje både krop og sind i smukke omgivelser ved Ringkøbing Fjord. Her vil du finde en smuk natur kombineret med de unikke rammer, som Hotel Fjordgaarden har skabt for at forkæle dig så meget som muligt. Der er altså både mulighed for at nyde det idylliske landskab og at gøre brug af moderne spafaciliteter på hotellets ejendom.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger et stenkast fra det store spa- og wellnesscenter, Sydthy Kurbad, hvor tankerne ledes væk fra jobbets stress og i stedet hen på afslapning og hygge i godt selskab. Sydthy Kurbad er meget mere end et almindeligt spa- og wellnesscenter. Udover almindelige saunaer, dampbad, spa rummer centret også en udendørs sauna, der er placeret på havesø. Gennem saunaens glasbund kan I så lade jer betage af søens flotte guldfisk, der skaber en helt unik stemning. Der er også mulighed for at opleve kurbadshaven, De 4 Årstider, og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Er du på udkig efter et lækkert spaophold i det nordlige Danmark, så er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg for dig. Her er der adgang til mange lækre faciliteter, samt en kort gåtur til stranden og alle de andre seværdigheder der er at finde i Blokhus. Dit ophold kan altså både blive underholdende og afslappende alt efter hvad du ønsker.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hjerting Badehotel

3/5

Hotellet fungerer, som navnet siger, som et badehotel, men i det lunefulde danske klima er mulighederne for at bade i havet begrænset store dele af året – med mindre I selvfølgelig er vinterbadere. Derfor tilbyder hotellet også skønne spa ophold, hvor den autentiske badehotelsstemning kombineres med afstressende behandlinger og spaoplevelser. Ved at bestille et spa ophold på Hjerting Badehotel medfølger en valgfri wellnessbehandling, en treretters menu på restauranten og en skøn overnatning på det udvalgte værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.