fbpx

Weekendophold Hest

Bedste weekendophold med hest i Danmark 2024

Kunne du tænke dig at spendere et weekendophold på hesteryg, er det oplagt at overveje en af de følgende muligheder herunder. Her kan du kombinere et lækkert weekendophold med ridning, hvilket er perfekt for dig, der bare ikke kan få nok af de smukke dyr. Et weekendophold med ridning er oplagt for dig og en god veninde eller mor og datter, som måske selv har heste i hverdagen, og som godt kunne tænke sig en unik oplevelse. Man er dog selvfølgelig også velkommen på sådan et weekendophold, hvis man ikke har prøvet at ride før, men bare godt kunne tænke sig det.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Hotel Kommandørgården ligger i unikke omgivelser på øen Rømø. Her er du inviteret indenfor til hyggelige omgivelser og lækre værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet. Om dagen kan du gøre brug af hotellet gode faciliteter eller tage ud i det omkringliggende område, hvor der er en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

Naturen bliver bare smukkere set fra en hesteryg

Hvad enten du er en erfaren rytter eller bare altid godt har kunne tænke dig at sætte dig op på en hest for første gang, men aldrig har kunne få dig selv til det før nu, er det oplagt at tage på et weekendophold med ridning.

Det er en helt unik måde at få lov til at opleve og indsnuse naturen på. Og har man ikke før redet rundt i den danske natur, har man virkelig noget at glæde sig til. At trave hen af en sandstrand mens aftensolen stille glider væk ude i horisonten er noget af det smukkeste, man kan forestille sig.

Vil du gøre det nemt for dig selv, vælger du at indlogere dig på et af de hoteller eller centre, der tilbyder rideture på stedet. Det er også muligt at finde rideture andetsteds, men det nemmeste er helt klart at bo samme sted, hvor hestene er.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med hest?

Et weekendophold med hest, er et ophold hvor du har mulighed for at tage din kære hest med. Det kan være at kroen eller hotellet kender en landmand eller selv har et arial hvor hesten kan hygge sig.

Hvor kan man nyde et weekendophold med hest?

Der findes flere vidunderlige steder i Danmark hvor du kan nyde et weekendophold med din hest, det er dog desværre ikke så mange, så husk at bestille inden du køre hjemmefra hvis nu stedet skulle være fuldt booket.

Hvor meget koster et weekendophold med hest?

Et weekendophold med hest koster omkring 700 kr. du vil dog kunne opleve at priserne variere en del alt efter hvilket overnatnings sted du vælger samt om der er inkluderet morgenmad, aftensmad eller ligende i opholdet.