fbpx

Weekendophold Aktiviteter

Bedste weekendophold med aktiviteter i Danmark 2024

Vil du gerne på et weekendophold, hvor du er sikker på ikke at komme til at kede dig, og hvor der er et væld af aktiviteter at kaste sig ud i, er følgende hoteller værd at kigge nærmere på.

Hvad enten du leder efter et sted, der har kort afstand til et rigt dyre- og naturliv, som inviterer på smukke vandreture og vind i håret, eller om du gerne vil dyrke noget sport, tage ud at fiske, danse til livemusik eller gå i teatret, kan du finde et godt hotel, der byder på lige netop de aktiviteter, der interesserer dig, når du vil på et komplet weekendophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted til dig, som godt kunne bruge en lille periode, hvor din forkælelse er i fokus. Slottet har en lang historie og står stadig i dag som det gjorde i gamle dage, dog med mange nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Slottets omgivelser er derudover også utroligt smukke med en stor sø og grønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Stå op for at se den smukke solnedgang over Øresund og nyd den forplejning der følger med et ophold på Marienlyst hotel. Her finder du også Marienlyst Beach Spa som tilbyder spaoplevelser ud over det sædvanlige med en fantastisk udsigt over stranden og Øresund. Derudover kommer der flere aftner underholdning med god live musik.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et hyggeligt luksushotel, helt ned til Lillebælt på Fyn. Et idyllisk ophold ved havnefronten omgivet af skov. Her tilberedes alle måltider med friske, sæsonbestemte ingredienser, og der bruges lokale leverandører så meget som muligt. Her ligger du også tæt på aktiviteter som hvalsafari, Odense zoo eller noget mere traditionelt som H.C. Andersens hus.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hos Hotel Kirstine vil du opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære. Her danner de skæve stuer en charmerende ramme omkring et besøg. Lige bag hotellet snor Susåen sig og man kan nyde den pible. Hotellet har mange små hyggelige hjørner at slappe af i, og når vejret tillader det, og et lille glas hvidvin.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Valget af hotellet afhænger naturligvis af, hvor i landet du har lyst til at tage på oplevelse. Hvis det er Sønderjylland, kompasset peger mod, slår Benniksgaard Hotel dørene op for et aktivt ophold med masser af muligheder for både aktive og afslappende aktiviteter. Midt imellem natur, seværdigheder og historiske attraktioner finder du det skønne hotel, der har plads til alle. Selve hotellet tilbyder mange forskellige former for aktiviteter, og der er noget for enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for spa- og wellness i verdensklasse hos det helt unikke slot, som Hotel Vejlefjord har til huse i. Hotellet har et kæmpe Kur & Spa område, hvor du har mulighed for at forkæle krop og sind. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, samt gennemgående lækre omgivelser, der er perfekte til et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup gods er til dig der elsker aktiviteter. For her kan du alverdens. Der er koncerter, mysterier og masser af andet leg og sjov. Det er et gods med en lang historie og der bliver ved med at blive skrevet ny til. Omgivet af smukke naturoplevelser er det et oplagt sted at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

den hyggelige stil og atmosfære er bevaret på Sallingsund færgekro. Sallingsund Færgekro ligger skønt ved Limfjorden Maden her er sammensat og der er derfor en rød tråd i sammensætning af menuerne – alle fremstillet af de bedste råvarer. Her sætter de en ære i at servere god og ærlig mad. Det perfekte sted til nogle dage i inspirerende omgivelser

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Oplev den unikke kro der er kgl. Privilegeret, tæt på gudenåen finder du en kro som selv i royale spise på. Her er du sikret en gastronomisk oplevelse som ingen anden. Her finder du også masser af gode vandreruter og naturskønne vandreture og seværdigheder. Det er en enestående kro med stemning og ånd.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Badehotel er centralt beliggende i landsbyen med kun fem minutters gang til togstationen. Her er du sikret et hyggeligt ophold på kroen, hvor det smukkeste landskab og den mest vidunderlige sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Servicen er i top og giver en stolthed over stedet på kroen, hvor du også får delikat mad.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Et tilflugtssted til landets smukkeste natur. Med Hotel Amerika besøger du en verden af ​​ro i idylliske omgivelser. Turen begynder allerede, mens du kører gennem den beroligende bøgeskov langs alléen. Her er du sikret en idyllisk udsigt over vores smukke skov. Samtidig er maden i særklasse og kan nydes med en af de bedste udsigter.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Er du til strand, sol og havet? Så tag til Gilleje Strand hotel. Det historiske badehotel har sin charme helt tilbage fra 1896. Her kan du nyde udsigten over byens tage eller torvet fra din balkon. Her får du også oplevelser som livemusik som jazz og quiz. Det er et skønt sted med en klassisk stil.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

KOMPAS Hotel Aalborg er et af de ældste og mest populære hoteller i byen. Her er alle velkomne. Der er en stor morgenbuffet med et bredt udvalg, så du kan starte din dag perfekt. alt Aalborg har at byde på er inden for rækkevidde. Med kun fem minutters gang til centrum, fem minutters kørsel til motorvej E45 og nemme parkeringsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Disse naturskønne omgivelser byder på et væld af muligheder, som der sættes utrolig stor pris på. Koldingfjord hotel har masser af natur og ikke mindst fabelagtige værelser. Et sted, hvor stemningen føles hjemlig og der altid er noget at lave. Om det er afslapning eller spise på hotellets fine restaurant vil du aldrig blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg byder dig velkommen til en verden af god kvalitet. Her er der oplevelser for alle. Du kan prøve kræfter med deres lækre frokost eller tage på fisketur i den smukke natur der ligger omkring. Her får du en unik spiseoplevelse i international klasse, hvor tingene bare spiller og kvalitet er i første række.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Sonnerupgaard Gods
Hotels.com

Sonnerupgaard Gods

3/5

Vågn og til fuglekvidder og spis morgenmad i Hestestalden. Sonnerup gaard gods er dateret tilbage til 1341. Men det ligger i den skønneste natur og hele hotellet er blevet moderniseret så man ikke går ned på noget. Her har du mulighed for at nyde naturen eller deres egen park i fulde drag.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

På Dronninglund slot får du oplevelsen af et rigtigt slot. Der er slot- og vinkælder hvor store tønder har stået. Du kan se tårnværelser og væggene er som taget ud af 1500-tallet. Det skaber en stemning som man ikke kan finde andre steder. Det er overdådigt og delikat. Dronninglund slot er til alle der vil mærke lidt ekstra.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Himmelbjerget, fantastisk smuk natur og Hotel Dania. Tre ting der hører sammen. På torvet i Silkeborg ligger hotel Dania, som er hjem til mange gamle historier. Hotellet er blevet restaureret men med stor respekt for hotellets historie. Den ideelle placering er perfekt til en skøn tur til Himmelbjerget eller tage ned i skovsøerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Gram Slotskro

3/5

I Sønderjyllands skønne omgivelser mærker man rigtigt historiens vingesus af Gram slotskro. Den fantastiske placering i naturskønne omgivelser, ved Gram sø og Gram Slot, danner perfekte rammer for et afslappende ophold med fantastisk mad lavet efter årstidens friske råvarer. Hyggelige værelser og et personale der ikke vil gå med ”godt nok” men stræber efter perfektion.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Glæd din partner med et romantisk ophold på det smukke slot Skjoldenæsholm midt på Sjælland og nyd hinanden i idylliske omgivelser. Beliggenheden midt på Sjælland giver mulighed for mange spænende udflugter. Her kan du bruge naturen som et aktivt værktøj som er med til at skabe møder med fokus. Vil man klatre kan man tage til trætoppene på Ledreborg klatrepark.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Comwell Copenhagen Portside
Hotels.com

Comwell Copenhagen Portside

4/5

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv overvældet af den livlige atmosfære. Det er et summende torv med en nordisk stemning. Rå. Forfinet. Og som ingen anden. Omgivet af vand og et grønt køkken der appellerer alle der værdsætter madmodet og nyder, at tingene kan være lidt til den krydrede side.

Laveste pris for 2 personer: 763 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Når du besøger Grand Hotel Struer, så vil du opleve lokal charmerende service. Her er de Naturskønne omgivelser, spavelvære og udsøgt lækker mad i fokus. De tre ting er det som binder hotel Struergrand hotel sammen. Her er der også mulighed for at spille golf i rolige omgivelser. Bliv forkælet med wellness, enkel og lækker mad samt golf.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Hotel Fjordgaarden

4/5

Vil du have firestjernede aktiviteter, så lad Hotel Fjordgaarden stå for dem. Her kan du booke dig ind på et weekendophold, der med garanti ikke bliver kedeligt, og der er plads til både afslapning for de store, og aktiviteter med fart over feltet til de små. Alt i alt er Hotel Fjordgaarden ved Ringkøbing et perfekt sted at tage hen alle sammen. 

Laveste pris for 2 personer: 1.349 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Her kan du få et åndehul fra hverdagen uanset om du er til golf, afslapning, lækker gastronomi eller naturoplevelser. Der er noget for enhver smag. du i pagt med naturen og det kan man mærke i Nørre Vinkel. Gaderne føles specielle og der er masser af mulighed for at nyde naturen præcis som den er.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Hotel Niels Juel er et smukt byggeri opført i 1989 i gammel pakhus stil. Hotellet er beliggende direkte ved den smukke gamle havn og ved bare fem minutters gang er man ved centrum med gågader, gårdmiljøer og mange specielle butikker. Dette herlige firstjernede hotel i Køge er tæt ved flere seværdigheder som Køge miniby og zoo.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcenteret byder på ”Danmarks hyggeligste Feriecenter”. Her kan du opleve den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet. Du kan også hoppe på cyklen og tage en tur i det flade landskab som er perfekt til cykelferie. Restauranten Staffeli i skærbækcentret er en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og tæt på Rømø.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab byder på fantastiske oplevelser for alle. Så uanset om du har brug for at slappe helt af eller dagen skal bruges på action. Her kan du Prøve Stand-up paddle, Kite-, wind- og bølgesurf. Eller hvis man er mere til skoven kan du også prøve kabelparken i Hvide Sande. Her er det Gastronomi, natur og luksus der kendetegner ophold

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Comwell Rebild Bakker

4/5

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur syd for “Limfjorden”. Med sin unikke natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til et aktivt liv. De store vinduer i restauranten giver meget naturligt dagslys og en smuk udsigt over de omkringliggende marker og skove. Perfekt sted at læne sig tilbage og slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Hvis du er til lidt kongeligt, er de fulde af energi, engagement, smil og højt serviceniveau på Frederik VI’s hotel. Alle på Frederik VI’s Hotel vil sørge for jeres oplevelse blive noget særligt. Her er atmosfæren kongelig og du kan komme til vildaften. Hotellet er flot restaureret men med respekt for den klassiske stil.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

hotel jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Hotel Jutlandia i Frederikshavn er et hotel, som byens besøgende ikke kan undgå at lægge mærke til. Hotellet ligger tæt på alting: færgerne, jernbanestationen og de mange butikker. Samtidig lægger det langt mod nord i Jylland hvor du er sikret frisk luft til lungerne, højt til himmelen og kilometerlange badestrande. Hotellet garanterer dig en god service hver gang.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

Tag hele familien med på et weekendophold med aktiviteter

Er det begrænset med sjove ting at lave hjemme i haven, og er ungerne ved at være trætte af at lege de samme lege hver dag i sommerferien, så overrask dem med et weekendophold spækket med sjove aktiviteter hver eneste dag.

Ved at tage på et af de mange gode hoteller, feriecentre eller ferieparker rundt omkring i landet, kan I sammen få en weekend, I sent vil glemme. Gå på opdagelser i byer og områder, I aldrig har været før, og få en uforglemmelig tur sammen med dem, du holder allermest af.

Når I vælger et weekendophold med aktiviteter kan I også være sikre på, at det er nemt at få børnene i seng om aftenen, da de ikke har kunne sidde stille med de mange sjove ting og oplevelser, der har været i løbet af dagen. Og skulle du have brug for et pusterum selv, kan du nyde godt af de mange wellness tilbud, der er at finde på landets hoteller.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er gode weekendophold aktiviteter?

Gode weekendophold aktiviteter er noget som I vil synes om at lave sammen, dette kunne være at spille golf, gå en lang tur, deltage i en vinsmagning, eller høre en live koncert. Der er rigtig mange gode weekendophold aktiviteter og helt sikkert noget som I vil elske.

Hvorfor vælge et weekendophold med aktiviteter?

Du skal vælge et weekendophold med aktiviteter hvis du synes det er dejligt at der sker noget imens I slapper af og nyder en dejlig weekend lidt væk fra hverdagen, dette er også en god måde at få et mere oplevelsesrigt weekendophold.

Hvor meget koster et weekendophold med aktiviteter?

Et weekendophold med aktiviteter koster 800-2800 kr. prisen variere alt efter hvilke type aktiviteter I ønsker, hvis I er til gourmet mad og golf vil jeres weekendophold være en del dyre end hvis I blot ønsker flot natur og lange gåture.