Weekendophold Aktiviteter

Bedste weekendophold med aktiviteter i Danmark 2021

Vil du gerne på et weekendophold, hvor du er sikker på ikke at komme til at kede dig, og hvor der er et væld af aktiviteter at kaste sig ud i, er følgende hoteller værd at kigge nærmere på.

Hvad enten du leder efter et sted, der har kort afstand til et rigt dyre- og naturliv, som inviterer på smukke vandreture og vind i håret, eller om du gerne vil dyrke noget sport, tage ud at fiske, danse til livemusik eller gå i teatret, kan du finde et godt hotel, der byder på lige netop de aktiviteter, der interesserer dig, når du vil på et komplet weekendophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Benniksgaard Hotel

4/5

Valget af hotellet afhænger naturligvis af, hvor i landet du har lyst til at tage på oplevelse. Hvis det er Sønderjylland, kompasset peger mod, slår Benniksgaard Hotel dørene op for et aktivt ophold med masser af muligheder for både aktive og afslappende aktiviteter. Midt imellem natur, seværdigheder og historiske attraktioner finder du det skønne hotel, der har plads til alle. Selve hotellet tilbyder mange forskellige former for aktiviteter, og der er noget for enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

hotel fjordgaarden
Hotels.com

Hotel Fjordgården

4/5

Vil du have firestjernede aktiviteter, så lad Hotel Fjordgården stå for dem. Her kan du booke dig ind på et weekendophold, der med garanti ikke bliver kedeligt, og der er plads til både afslapning for de store, og aktiviteter med fart over feltet til de små. Alt i alt er Hotel Fjordgården ved Ringkøbing et perfekt sted at tage hen alle sammen. 

Laveste pris for 2 personer: 1.349 kr.

Tag hele familien med på et weekendophold med aktiviteter

Er det begrænset med sjove ting at lave hjemme i haven, og er ungerne ved at være trætte af at lege de samme lege hver dag i sommerferien, så overrask dem med et weekendophold spækket med sjove aktiviteter hver eneste dag.

Ved at tage på et af de mange gode hoteller, feriecentre eller ferieparker rundt omkring i landet, kan I sammen få en weekend, I sent vil glemme. Gå på opdagelser i byer og områder, I aldrig har været før, og få en uforglemmelig tur sammen med dem, du holder allermest af.

Når I vælger et weekendophold med aktiviteter kan I også være sikre på, at det er nemt at få børnene i seng om aftenen, da de ikke har kunne sidde stille med de mange sjove ting og oplevelser, der har været i løbet af dagen. Og skulle du have brug for et pusterum selv, kan du nyde godt af de mange wellness tilbud, der er at finde på landets hoteller.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.