fbpx

Juleophold København

Bedste juleophold i København 2024

Juletiden i København er for mange noget helt specielt, da der foregår rigtig meget rundt omkring i byen i hele december. Det kan være noget af en oplevelse at tage på et juleophold i København, hvis det er de store oplevelser, du er ude efter. 

København summer af liv og glade dage både om dagen og om aftenen uanset, hvilken tid på året det er. Du kan derfor foretage dig en masse, mens du er på et juleophold i København. Det er eksempelvis muligt at få styr på julegaveindkøbene på Strøget, mens du på samme tid kan nyde byens juleudsmykning. 

Hvis du endnu ikke har prøvet at være på et juleophold i København, kan du godt glæde dig. Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde et juleophold, så du kan nyde den søde juletid med en, du holder af.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er det ultimative hotel for dig, som gerne vil på et luksuriøst weekendophold, som du sent vil glemme. Hotellet byder på alt fra fitnesscenter til restaurant og pool. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter som du har lyst til under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Hvis en weekendtur til flotte omgivelser i København lyder som noget for dig, så lyder en weekendtur hos Ascot Hotel som noget for dig. Ascot Hotel har en god beliggenhed midt i København og byder på lækre værelser, samt kort vej til en masse populære seværdigheder, som f.eks. Kastellet og beCopenhagen sightseeing og Cykler.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Nyhavn er det mest besøgte sted i København og det skyldes naturligvis, at Nyhavn er et helt utroligt smukt sted. Som gæst hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at få en uforglemmelig weekendtur, hvor du kan overnatte i disse helt utrolige omgivelser. Denne beliggenhed betyder naturligvis også, at du nemt kan komme ud at besøge de spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt Petri er et helt fantastisk hotel, som har beliggenhed lige midt i hjertet af København. Vil du gerne på et weekendophold til København, så er der altså gode muligheder for at få et uforglemmeligt ophold hos Skt Petro. Skt Petri råder over hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et unikt hotel, som ligner noget der er taget direkte ud fra et eventyr. Hotellet ligger også lige i nærheden af Kokkedal Golfklub og råder over en masse lækre faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har hotellet også en enestående restaurant i deres meget elegante hovedbygning.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en elegant og fredet bygning der stammer helt tilbage fra det 17. århundrede lige over for Operaen. Hos dette fantastiske hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, gøre bruaf deres faciliteter og nyde et måltid hos deres enestående restuarant, hvor der erserveres mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et moderne hotel med beliggenhed midt i København centrum. Derfor er der også ganske kort til langt de fleste af Københavns unikke seværdigheder. Restauranten byder på nordisk morgenmad lavet på økologiske madvarer. Går du meget op i miljøet er Hotel Kong Arthur også oplagt for dig, da det er et hotel med bæredygtighed i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er et stilfuldt hotel, som ligger inde i Tivoli København. Hvis du gerne vil på et weekendophold, hvor du kan overnatte i det magiske univers af Tivoli, så er Nimb Hotel med andre ord det oplagte valg for dig. Hotellet byder på lækre værelser, gode restauranter og en masse gode facilteter, som du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et charmerende hotel, som ligger i smukke omgivelser få minutter fra Parken, som er FCK’s fodboldstadion. Hvis du gerne vil på en god weekendtur til København, så er der ikke nogen tvivl om, at Rye 115 Hotel er et oplagt valg. Hos hotellet kan du overnatte i deres gode værelser og nyde den lækremorgenbuffet der serveres hver morgen.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner ligger under en kilometer fra Frederiksberg og er en god base for dig, som gerne vil opleve København. Hos hotellet er der både fitness og gratis wi-fi, som du kan bruge så meget som du har lyst til. Derudover har hotellet super hyggelige værelser og der er kun kort vej til alle de spændende seværdigheder der er i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk hotel, som byder på ultimativ luksus. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i København, så er Kurhotel Skodsborg en oplagt mulighed for dig. Hotellet er baseret på nordiske traditioner og inviterer dig indenfor til hyggelige rammer og en mase gode faciliteter, som du kan bruge under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Scandic Front
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Vil du gerne på en weekendtur til København, så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Front er en oplagt mulighed for dig. Hos Scandic Front kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Fra hotellet er der også kort vej til en bred vifte af meget spændende seværdigheder og vartegn.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel er et yderst lækkert hotel, som ligger centralt i København. Der er kun en kort tur til alle de spændende seværdigheder, som du kan finde i København. Som gæst kan du gøre brug af deres lækre facilitetere, som f.eks. deres fitnesscenter og gratis wi-fi. Værelserne på hotellet er også super hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Lige midt i hjertet af København kan du finde Scandic Palace Hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Som gæst hos hotellet kan du nyde alle deres gode faciliteter, hvor der både er fitnesscenter og gratis morgenmad. Om natten kan du sove i et hyggeligt værelser og så er der kun kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels ligger i lækre omgivelser i Carlsberg Byen. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde helt fantastiske retter, som hotellets dygtige kokke har tilberedt fra bunden på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Ibsens hotel ligger i det livlige og hyggelige Nasensgade-område i indre København og har alt hvad der skal til for at du får et uforglemmeligt weekendophold. Som gæst kan du overnatte i deres lækre værelser, samt gøre brug af alle deres gode og moderne faciliteter, når du ikke er ude at få mindeværdige oplevelser i København.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square Copenhagen er inspireret af The Square i New York og er et moderne hotel, som giver dig de perfekte rammer til at få et uforglemmeligt weekendophold i København. Det 4-stjernet hotel råder over hyggelige værelser og giver dig muligheden for at bruge deres gode faciliteter så meget som du har lyst til under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky Copenhagen er et utroligt lækkert og gennemført 4-stjernet hotel med beliggenhed kun 10 minutter fra København centrum. Hos dette hotel har du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser, når du ikke er nede i deres spaområde og nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor der serveres enormt lækkert mad.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

hotel østerport
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Hotel Østerport ligger blot 5 minutter fra Tivoli og 15 minutters gå gang fra Den Lille Havfrue. Hotel Østerport har mange unikke services, som sikrer at du får et godt ophold. På alle værelserne er der f.eks. adgang til Netflix, HBO og andre streamingtjenester. Derudover får alle gæster en gratis smartphone under opholdet med gratis lokale og internationale opkald.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

Sæt gang i julehumøret med oplevelser under dit juleophold i København

Der er absolut ingen grund til at gå og hænge med næbbet, når du er på et juleophold i København. Der er så mange forskellige juleaktiviteter rundt omkring i hele byen, at du kan være sikker på, at du kan finde en aktivitet, der er lige noget for dig. Herunder finder du en liste med nogle af de juleoplevelser, du kan få under dit juleophold i København:

  • Jul på Højbro Plads
  • Julevandring i København
  • Jul i Tivoli
  • H.C. Andersen Julemarked
  • Julekoncert i Det Kongelige Teater 
  • Julemarked på Christiania
  • Julehygge med dyrene i Københavns Zoo
  • Luciaoptog i kajak i Københavns kanaler
  • Juleudsmykningen på Hotel d’Angleterres facade
  • Julemarked Kongens Nytorv

Ovenstående er kun en lille brøkdel af alt det, der sker i København i december måned. Det kan også være en fordel at kigge lidt på, hvad der foregår i omegnen af København, så du kan finde alle de bedste oplevelser for dig og den, du er af sted med.

elegant julepynt

Nyd et juleophold i København i juledagene

Har du og din partner, eller måske endda hele familien, brug for at slippe lidt væk fra det hele i juledagene? Så er løsningen helt klart, at I tager på et juleophold i København, hvor der bliver sørget for alt for jer. På et juleophold vil I blive mødt af masser af julepynt, lækker julemad, god betjening og en eventyrlig julestemning. 

At holde jul et andet sted end hjemme i privaten har sine fordele. Der er nemlig absolut intet, du bliver nødt til at tænke på. Du skal bare sørge for at være sammen med dem, du er ankommet med. Under et juleophold i København er der god tid til, at alle generationerne i familien kan hygge sig med hinanden i stedet for at lave julemad m.m. 

Derudover vil børn elske et juleophold i København på selveste juleaften, fordi de voksne vil have god tid til at hjælpe dem med at få tiden til at gå. Der er nemlig masser af ting, som I kan lave sammen. 

I kan for eksempel gå rundt i byen og suge alle juleindtrykkene til jer. En anden mulighed er, at I alle sammen spiller et spil. Der er næsten ikke det, som I ikke kan lave. Det handler bare om at finde en aktivitet, som I alle vil nyde.

Et juleophold i København er helt klart en fornøjelse for både store og små. Så hvis du ønsker at komme væk hjemmefra med din partner eller din familie, kan et juleophold eventuelt være løsningen.

Tænd julelys i en andens øjne med et juleophold i København i gave

Hvis du gerne vil tænde julelys i en andens øjne, bør du give vedkommende et juleophold i København i gave. Er det dig, der skal med, kan I lave så mange forskellige hyggelige ting sammen, mens I er af sted. 

Et juleophold i København kan gives i gave til din partner, så I får lidt romantisk alenetid sammen i den ellers så hektiske juletid. Har du en god ven eller en god veninde, der fortjener et juleophold i København, er det ligeledes en glimrende gave til ham eller hende. I kan eksempelvis tage på juleshopping.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der mange juleophold i København?

Der er flere forskellige juleophold i København, så du kan frit vælge det sted, der passer bedst til dig. Du kan vælge ud fra beliggenheden, stedets værelser, julemenuen eller noget helt andet. Det er vigtigt, at du kigger på flere juleophold, da det gør det nemmere at vælge det helt rigtige ophold for dig.

Kan jeg give et juleophold i København i gave?

Du kan sagtens give et juleophold i København i gave. Det kan eksempelvis være en fødselsdagsgave eller en adventsgave til en speciel person i dit liv. Det er bare vigtigt, at du bestiller juleopholdet i rigtig god tid, så du ikke risikerer, at der er udsolgt.

Hvad skal jeg have med på et juleophold i København?

Hvis du skal på et juleophold i København, skal du huske at have dit gode julehumør samt din rejsekammerat med. Derudover skal du have alle dine personlige fornødenheder med såsom pung, tøj og personlig pleje. Sidst men ikke mindst skal du have din bookingbekræftelse med.

Hvilket juleophold i København er det bedste?

Der er ikke et specifikt juleophold i København, der er bedre end andre. Da vi ikke alle sammen er ens, handler det om, at du skal finde det bedste ophold for lige netop dig. Det gør du ved at tage et kig på flere juleophold. På den måde kan du nemmere sammenligne de forskellige ophold og ud fra dette beslutte, hvilket du skal vælge.