Weekendophold Midtjylland

Bedste weekendophold i Midtjylland 2021

Er du interesseret i at komme på opdagelse i det midtjyske, og har du aldrig været ordentligt på besøg i byer som Herning, Viborg og Silkeborg, så giv dig selv lov til at tage et weekendophold i nogle af de hyggeligste jyske byer.

Midtjylland spænder over et bredt område og dermed en masse oplevelser og attraktioner. Derfor kan det være en rigtig god ide at have bilen med, da det giver dig mulighed for at nå det hele på de få dage, du nu engang har til rådighed på et weekendophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er det helt perfekte hotel for dig, som ønsker et sted, hvor stress ikke findes. Hos Fjordgaarden skal du bare fokusere på at slappe af og nyde livet. Det er heller ikke svært, da hotellet har mange lækre faciliteter som er lavet specifikt til at forkæle dig, samt super hyggelige værelser, hvor der virkelig er mulighed for at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er en idyllisk ejendom, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Hos dette fantastisk hotel har du mulighed for maksimal afslapning, samt at nyde mad i verdensklasse hose hotellets helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke serverer danske og internationale retter sammen med et glas udsøgt vin. Derudover har hotellet et fantastisk spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Opus

4/5

Hotel Opus er et unikt 4-stjernet hotel i Horsens, hvor der for alvor er mulighed for at glemme alt om hverdagens stress. Hotellets hyggelige og moderne rammer er helt perfekte til dig, som gerne vil have et ophold hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Derudover er der kort vej til mange spændende destinationer i Horsens by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

filskov kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Lad midtjyderne tage sig godt af dig

Midtjylland er et af de mere komplette steder, du kan vælge at besøge i Danmark. Her vil du kunne støde på alt, hvad hjertet begærer, og hvad enten du vil leve i luksus og spise gourmetmad, eller om det er hyggen og den idylliske ro, der trækker i dig, så kan du finde det midt på den jyske hede.

Her er alt til store og små. Der er både plads til dig, der vil glemme alt om arbejde og vasketøj og bare gerne vil have et par rolige dage med benene oppe og i godt selskab, samt dig der gerne vil ud og opleve noget af det, som en af Danmarks smukkeste regioner gemmer på. Et weekendophold her kan kun blive en fantastisk oplevelse.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.