fbpx

Weekendophold Midtjylland

Bedste weekendophold i Midtjylland 2024

Er du interesseret i at komme på opdagelse i det midtjyske, og har du aldrig været ordentligt på besøg i byer som Herning, Viborg og Silkeborg, så giv dig selv lov til at tage et weekendophold i nogle af de hyggeligste jyske byer.

Midtjylland spænder over et bredt område og dermed en masse oplevelser og attraktioner. Derfor kan det være en rigtig god ide at have bilen med, da det giver dig mulighed for at nå det hele på de få dage, du nu engang har til rådighed på et weekendophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er en idyllisk ejendom, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Hos dette fantastisk hotel har du mulighed for maksimal afslapning, samt at nyde mad i verdensklasse hose hotellets helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke serverer danske og internationale retter sammen med et glas udsøgt vin. Derudover har hotellet et fantastisk spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro er en meget hyggelig kro, som er et oplagt udgangspunkt for dig, som gerne vil på en god weekendtur til midtjylland. Hos Hotel Årslev Kro kan du overnatte i deres lækre værelser, bruge deres gode faciliteter, samt få store madoplevelser hos kroens helt igennem fantastisk restaurant. Derudover er der kort til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hotel Opus

4/5

Hotel Opus er et unikt 4-stjernet hotel i Horsens, hvor der for alvor er mulighed for at glemme alt om hverdagens stress. Hotellets hyggelige og moderne rammer er helt perfekte til dig, som gerne vil have et ophold hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Derudover er der kort vej til mange spændende destinationer i Horsens by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Palads Hotel
Hotels.com

Palads Hotel

3/5

Palads Hotel har en fantastisk beliggenhed i Viborg og er den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Viborg og Midtjylland. Hotellet råder over en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold. Der er bl.a. boblebad og så serveres der gratis morgenmad hver dag. Hotellet har også en moderne spaafdeling til dig.

Laveste pris for 2 personer: 916 kr.

Hotel DGI Huset Herning
Hotels.com

Hotel DGI Huset Herning

3/5

Hvis et weekendophold i Herning og smukke omgivelser lyder som noget for dig, så er DGI Huset Herning en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i et af deres rene og hyggelige værelser, samt bruge den store svømmehal så som du vil. Derudover er der også mulighed for at tage ud at få oplevelser udenfor hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Vil du gerne på et weekendophold i Midtjylland, så er Østergaards Hotel en oplagt mulighed for dig. Som gæst hos Østergaards Hotel kan du gøre brug af deres brede vifte af moderne faciliteter, samt overnatte i et af deres hyggelige værelser. Derudover er der kun kort vej fra hotellet til mange forskellige seværdigheder og Herning Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Vildbjerg Hotel
Hotels.com

Vildbjerg Hotel

3/5

Hvis du gerne vil på en god weekendtur til Vildbjerg, så er Hotel Vildbjerg en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer og gøre brug af mange gode faciliteter, som f.eks. boblebad, gratis morgenmad og gratis wi-fi. Derudover er der også flere spændende vartegn i nærheden, som f.eks. Nøvling Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 585 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia ligger lige ved siden af Århus Banegård og er den perfekte base for dig, som gerne vil en weekendtur til Århus. Hos hotellet kan du overnatte i et af deres lyse og hyggelige værelser, samt gøre brug af deres lækre faciliteter, som f.eks. deres store og moderne træningscenter. Hotellet er meget trendy og fyldt med designermøbler.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Lyder et weekendophold i Struer på Midtjylland som noget for dig? Så er Struer Grand Hotel muligvis det helt perfekte hotel for dig. Struer Grand Hotel råder over lækre faciliteter, som f.eks. deres store poolområde, som du frit kan bruge. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en sjov og spændende dag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

filskov kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Hotel Marina er den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Grenaa og Midtjylland. Hotellet råder over flere forskellige lækre faciliter, som f.eks. en stor indendørs pool og et fitnesscenter. Derudover har hotellet nogle super hyggelige værelser og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Vil du gerne på et weekendophold i Midtjylland, så er Hotel Dalgas et godt udgangspunkt for gode oplevelser og minder. Hotellet ligger i den hyggelige stationsby Brande og byder på hyggelige værelser, samt en fantastisk restaurant, som serverer store madoplevelser til alle sine gæster. Fra hotellet er der også kort vej til flere seværdigheder og aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Medi
Hotels.com

Hotel Medi

3/5

Hotel Medi er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt ophold til Jylland. Hos Hotel Medi er der en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af, samt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og en nærliggende golfbane, hvor du kan komme ud og brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 1.105 kr.

Hotel Falken
Hotels.com

Hotel Falken

2.5/5

Du bydes indenfor til hyggelige Hotel Falken, hvor du kan overnatte i lækre værelser og gøre brug af en bred vifte af gode faciliteter. Hotellet har f.eks. både en lækker pool, sauna og fitness. Derudover råder hotellet over lyse og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Lad midtjyderne tage sig godt af dig

Midtjylland er et af de mere komplette steder, du kan vælge at besøge i Danmark. Her vil du kunne støde på alt, hvad hjertet begærer, og hvad enten du vil leve i luksus og spise gourmetmad, eller om det er hyggen og den idylliske ro, der trækker i dig, så kan du finde det midt på den jyske hede.

Her er alt til store og små. Der er både plads til dig, der vil glemme alt om arbejde og vasketøj og bare gerne vil have et par rolige dage med benene oppe og i godt selskab, samt dig der gerne vil ud og opleve noget af det, som en af Danmarks smukkeste regioner gemmer på. Et weekendophold her kan kun blive en fantastisk oplevelse.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste weekendophold i Midtjylland?

Der findes rigtig mange dejlige kroer og hoteller i Midtjylland, som vil være dejlige steder at nyde et weekendophold. Hvilket der er det bedste er dog svært at sige da det afhænger meget af hvad man ønsker sig af ens weekendophold.

Hvor meget koster et weekendophold i Midtjylland?

Et weekendophold i Midtjylland koster oftest mellem 750 kr. til 2.500 kr. prisen variere meget alt efter om der er en dejlig middag inkluderet i prisen eller ej, samt hvor fint et hotel eller en kro du ønsker at nyde dit weekendophold på, men der er mange gode hoteller og kroer i alle prisklasser. 

Hvornår er det bedst at nyde et weekendophold i Midtjylland?

Sommeren er naturligvis altid en dejlig årstid at nyde et weekendophold i Midtjylland på, men man bør bestemt ikke undervurdere de resterende årstider. Eksempelvis er det altid hyggeligt at tilbringe tid med et weekendophold nær juletid.