fbpx

Juleophold Jylland

Bedste juleophold i Jylland 2024

Jylland er en dejlig og stor del af vores skønne lille Danmark. Derfor finder du rigtig mange forskellige juleophold i Jylland. De er fordelt i hele Jylland således, at du kan besøge lige netop det område, du ønsker. 

Du kan for eksempel finde juleophold i Jylland, der ligger ude i den skønneste natur. Ønsker du at tage på et juleophold i Jylland, der er placeret midt i en større by, kan du også sagtens det. Der er nemlig noget for enhver smag.

Vil du gerne på et juleophold i Jylland, har du altså et væld af muligheder. Men med det store antal muligheder kan det være svært at vælge det helt rigtige ophold. Vi har derfor sørget for at gøre det nemt for dig, da vi her på siden har samlet alle de bedste juleophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Familievenlige og hyggelige Filskov Kro i Grindsted, Midtjylland. På Filskov Kro er der rig mulighed for aktiviteter for alle størrelser og aldre, med Omme Å og Filskov Fiskesø i nærheden, fodboldgolf i baghaven, motionsrum, legeplads, bordtennisbord og meget mere. Vil man på en længere tur, er både LEGOLAND, Givskud zoo og Lalandia indenfor 20 km af kroen. Efter en aktivitetsrig dag, byder kroens restaurant på et godt måltid af friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness hotel i Sæby byder på afslapning og selvforkælelse I særklasse. Med et prisvindende spa & wellnessområde, en fantastisk restaurant, indbydende vinkælder og udsigt mod skønne Kattegat, er der skabt de bedste rammer for et mindeværdigt ophold. Uanset om man som gæst er på spaophold, eller en forlænget romantisk weekend.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort byder på helt unikke rammer for et ophold med mange muligheder. Med golf værende en hjørnesten, er der plads til golfspillere af alle niveauer, begyndere som øvede. Udover golf er der rig mulighed for både aktiviteter og afslapning, med alt fra et skønt spa & wellnessområde, til bowling, fitness og spisemuligheder for enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden ved naturskønne Ringkøbing Fjord. Her byder faciliteterne på alskens muligheder for afslapning, velvære og ro, med Fjordgaardens Kurbad indenfor og den skønne Vestjyske natur udenfor. Restauranten byder på lokale råvarer tilberedt med bevidsthed for bæredygtighed og god smag, og når dagen er omme, sørger de rene og velindrettede værelser for at man er frisk og veludhvilet dagen efter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for at overnatte i fantastisk rammer, som har alt hvad der skal til for at skabe et uforglemmeligt weekendophold. Hos Hotel Vejlefjord er der bl.a. en kæmpe Kur & Spa afdeling, hvor du kan forkæle kroppen og pleje sindet. Derudover har hotellet en gennemført lækkert restaurant, som serverer de absolut lækreste retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel og Restaurant i skønne og afslappende omgivelser. Lyng Dal hotel byder på charmerende og afslappende omgivelser, med udsigt udover lyngmarker og smuk natur. Her er rig mulighed for smukke spadsereture i den Midtjyske natur, ikke langt fra det historiske Himmelbjerg. Restauranten byder på gastronomiske oplevelser i særklasse, med nøje udvalgte råvarer, egen køkkenhave og sæsonbaserede menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard bliver du budt indenfor i hyggelige rammer, hvor du har mulighed for at få alle sanserne i brug og opleve hvad ægte forkælelse er. Du vil bl.a. overnatte i super lækre værelser, have adgang til en masse gode faciliteter og naturligvis kunne slutte dagen af i deres fantastiske restaurant, hvor der tilberedes mad på lokale råvarer fra Thy.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus, et klassisk badehotel med moderne komfort. Beliggende i Blokhus er der hverken langt fra lokalt byliv, eller de unikke og historiske brede, hvide sandstrande ved Vesterhavet. Hotellets faciliteter giver rig mulighed for velvære, ro og afslapning med fitness, spa & wellnessområde og hotellets restaurant, Restaurant Blå. Restaurant Blå byder på unikke gastronomiske muligheder med lokale råvarer, et kompetent hold og et sæsonbaseret menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et hyggeligt hotel i en imponerende bygning, som rækker helt tilbage til 1911. Hotellet er omringet af en smuk skov, som lægger op til idylliske gåture. Derudover byder hotellet på mange lækre og moderne faciliteter, som bl.a. fitnesscenter, sauna og indendørs swimmingpool, som du kan nyde under dit ophold, så meget du vil.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park, et hotel i naturskønne og historiske omgivelser. Indenfor i de hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet, er der rig mulighed for et ophold med selvforkælelse, afslapning og velvære. Spa & wellnessområdet byder på alt fra urtesauna og varmvandspool, til et helt udendørsområde med boblebad og terrasse, ved Vejle Fjord. Efter afslapning og selvforkælelse står hotellets moderne værelser, 3 restauranter og skønne omgivelser til rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika, i naturskønne Nordjyske omgivelser. Tæt på både skov og Mariager Fjord, er der rig mulighed for afslappende og smukke spadsereture. Efter at have nydt den lokale natur, byder hotellet indenfor til smukke værelser, boblebad og god mad. Restauranten sørger for en god spiseoplevelse i varme omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro & Badehotel ved naturskønne og unikke Thy og Limfjorden. På Tambohus Kro & Badehotel er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, i unikke omgivelser. Hotellets faciliteter byder på aktiviteter som østerssafari i Limfjorden, men også ro i form af et afslappende kurbad. Når mørket faldet på byder restauranten indenfor til en sæsonbaseret menu, med lokale råvarer og udsigt over Limfjorden.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel i det naturskønne og idylliske Sønderjylland. Hotellet ligger med udsigt udover Flensborg Fjord tæt på både smukke stier og historiske Gråsten Slot. Et ophold på Benniksgaard Hotel byder på mulighed for både afslapning og aktivitet, med muligheder som mountainbiking, golf og yoga. Når mørket falder på byder hotellets restauranter på smagfulde oplevelser, inden de behagelige værelser kalder.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et fantastisk 4-stjernet hotel, hvor du har adgang til en smuk strand, en hyggelig have, en romantisk stemning og naturligvis den helt utrolige restaurant. På restauranten serveres der mad i verdensklasse, som besøgende altid husker i lang tid efter. Derudover er der kort til mange forskellige seværdigheder og byerne Flensborg og Tønder ligger tæt ved.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro i Farsø, Nordjylland. Hvalpsund Færgekros historie daterer tilbage fra 1532 og kroen er i dag ved femte generation af kromand. Kroen og den dertilhørende restaurant ligger med udsigt ned til hyggelige Hvalpsund havn og Limfjorden. Restauranten byder på klassiske danske kroretter, som kan nydes med en skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro blev opført i 1663 og er en yderst idyllisk kro med beliggenhed ved Gudenåen. Kroen emmer af en helt fantastisk stemning og har mange gode faciliteter, som sikrer, at du får et fantastisk ophold. Kroens kokke står også klar til at skabe gastronomiske oplevelser for dig, som du vil huske i mange år efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Historiske Rudbøl Grænsekro, ved naturskønne Rudbøl sø i Sønderjylland. Kroens historie daterer tilbage fra før 1711, i det unikke grænseland mellem Danmark og Tyskland. På kroen er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, såvel som aktiviteter. Nyd den omkringliggende natur, slap af ved pool og sauna, eller nyd et godt måltid på kroens restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro, en historisk og kongeligt privilegeret kro i naturskønne Christiansfeld, Sønderjylland. Christiansfeld kom på UNESCOs verdensarvsliste i 2015 og grænsekroen har en lang og spændende historie, med en begyndelse helt tilbage fra år 1600. Kroen byder på hyggelige og charmerende lokaler og en restaurant med klassiske danske kroretter, som behager smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Danmarkskendte Ruths Hotel, et historisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Hotellet er indrettet med klassisk dansk møbelkunst og afgiver en helt unik fornemmelse af at være et historisk og unikt sted. Hotellet er beliggende i Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse af et særligt højt gastronomisk niveau.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Historiske Dronninglund Slot i naturskønne Nordjylland. Dronninglund slot byder på et helt unikt slotsophold i historiske og ædle omgivelser. Fordyb dig i det historiske slot, med flotte værelser, fantastiske lokaler og slotsgange. Udenfor slottet er Dronninglund Storskov, Øster Møllesø og Golfklub i nærheden, så der er også rig mulighed for spændende aktiviteter. Efter en aktivitetsrig dag, byder Slotsrestauranten på et godt måltid i unikke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk gl. Kro & Badehotel er centralt beliggende i charmerende Aalbæk by. Her byder kroen på et behageligt klassisk kroophold, med en dejlig sandstrand og smuk natur i området. Tæt på Aalbæk er der rig mulighed for alskens aktiviteter, her kan blandt andet nævnes Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium og Grenen. Efter en aktivitetsrig dag, byder kroens restaurant på et godt måltid efter sæsonens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen Strandhotel i Ebeltoft, Østjylland. Det afslappende strandhotel ligger med udsigt over Femmøller Strand ved Ebeltoft Vig, omringet af naturskønne omgivelser. Der er rig mulighed for aktiviteter i nærområdet, med Glasmuseet Ebeltoft og Fregatten Jylland tæt på. Strandhotellets restaurant har, ganske berettiget, fået en plads i den danske Michelin guide, grundet deres franske cuisine af enormt højt gastronomisk niveau.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Shackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687 og med kulturhistoriske Shackenborg Slot som nærmeste nabo. På slotskroen er gæster en del af dansk kulturhistorie, i naturskønne og idylliske omgivelser. Der er rig mulighed for at fordybe sig i slottets historie, men også at nyde den omkringliggende natur og Sønderjyske historie. Slotskroens restaurant sørger for udsøgte måltider under ens ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia er et topmoderne hotel i Århus, hvor du inviteres indenfor til hyggelige omgivelser og moderne faciliteter. Vil du gerne på et weekendophold til Århus er Hotel Oasia derfor et oplagt sted for dig. Her har du altid det bedste af Århus lige ved din dør og mulighed for maksimal afslapning når du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Nogle af de mest fantastiske naturomgivelser findes omkring Limfjorden. Sallingsund Færgekro ligger i disse helt fantastiske naturomgivelser og byder derfor på en helt unikt stemning. Derudover skal man helt tilbage til 1600-tallet for at komme tilbage til der hvor man først ved om at der fandtes et færgehus i Sallingsund, så færgekroen har også en imponerende historie.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Kom indenfor til Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor der for alvor er mulighed for at glemme alt om hverdagen og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over en lang række hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter. Der er bl.a. swimmingpool spa og wellness, gratis wi-fi, og meget mere til, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Jørgenses Hotel er det absolut vildeste hotel for dig, som gerne vil på et weekendophold i Horsens. Ikke nok med at hotellet er placeret i en historisk bygning, som rækker tilbage til 1700-tallet, så byder hotellet også på mange hyggelige værelser, samt en lang række af gode og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Hotel Dania Silkeborg har en fantastisk beliggenhed midt på Torvet i hjertet af Silkeborg. Vil du gerne på et weekendophold, som giver mulighed for at opleve Silkeborg, så er Hotel Dania Silkeborg et oplagt valg. Som gæst hos Hotel Dania Silkeborg har du altid det bedste af Silkeborg lige ved din dør og kan gøre brug af alle de lækre faciliteter hotellet byder på.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel Randers
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hvis du gerne vil på et weekendophold i Randers, så er Hotel Randers lige noget for dig. Hotel Randers har en fantastisk beliggenhed i centrum af Randers, hvilket betyder, at du altid har alt de bedste af Randers lige ved din dør. Derudover byder hotellet på en masse lækre og moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold når du besøger Hotel Randers.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro er en helt fantastisk kro, som ligger i landsbyen Agerskov inde mit i Sønderjylland. Vil du gerne på et godt weekendophold i Agerskov, så er der heller ikke nogen tvivl om, at Agerskov Kro er et godt valg. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser og nyde store madoplevelser hos kroens egen enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på et godt weekendophold i Vejle. Hos Munkebjerg Hotel er der nemlig mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse i deres spaområde, fitnesscenter eller bare når du nyder et måltid i særklasse sammen med en udsøgt vin hos hotellets restaurant. Derudover har hotellet super hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel, et klassisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Værende et badehotel med et historisk afsæt fra 1839, er man som gæst en del af den lokale kulturarv. Hotellet er beliggende i historiske Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro er en af de kroer, som alle bare bør besøge. Kroen ligger i den hyggelige landsby Nymindegab i Vestjylland og byder på en helt ekstraordinær udsigt over Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter eller bare vade ned på den nærliggende strand og nyde solen.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Slip væk fra julens hektiske forberedelser med et juleophold i Jylland

De fleste mennesker elsker julen og alt det, som den bringer med sig. Der er mange, der ser frem til denne tid på året, og de kan næsten ikke vente med at få gang i alle julens forberedelser. Er du også en person, der elsker juleforberedelserne?

Hvis du ikke er en af de personer, der nyder alle forberedelserne, men i stedet betragter juletiden som hektisk, er du ikke den eneste. Heldigvis er der en mulighed for at slippe lidt væk fra det hele, hvis du tager på et juleophold i Jylland. 

Der er mange ting, du kan lave, mens du er af sted på juleopholdet alt efter, hvor du er i Jylland. Du kan for eksempel besøge:

  • Julemarked på Børglum Kloster
  • Gammel Jul på Sæbygaard Slot
  • Jul i Den Gamle By i Århus
  • Julemarked på Nytorv i Viborg
  • Jul i Tivoli Friheden i Århus
  • M.m.

flot juletræ

Et godt tilbud på et juleophold i Jylland er altid et plus

Der er rigtig mange, som er på udkig efter et godt tilbud på et juleophold i Jylland. Julemåneden er nemlig, som mange er bekendt med, en temmelig dyr måned. Og det er lige præcis derfor, at mange godt kunne tænke sig at komme på et juleophold til en reduceret pris. 

Men er det så overhovedet muligt? Ja, det er muligt at komme på et juleophold i Jylland, hvor det koster knapt så meget. Du skal bare lede lidt længere efter de gode tilbud samt have en god portion tålmodighed. 

For at finde et godt tilbud på et juleophold på Fyn eller i Jylland kan du eksempelvis tilmelde dig de forskellige steders nyhedsbreve. Derved får du alle deres bedste tilbud direkte i din indbakke som den første. På den måde kan du hurtigt slå til, hvis du ser et godt tilbud. 

Du kan ligeledes holde øje på diverse dealsites for at se, om der dukker et godt tilbud op. Så hvis du er på udkig efter et juleophold i Jylland på tilbud, må du væbne dig med tålmodighed samt undersøge markedet grundigt.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår kan jeg tage på et juleophold i Jylland?

Hvis du gerne vil på et juleophold i Jylland, kan du komme af sted fra sidst i november og frem til sidst i december. Det er nemlig inden for denne periode, at der er skruet op for julestemningen i hele Jylland. Det vil hoteller, kroer m.m. selvfølgelig også gerne være med til med deres juleophold.

Er der kun juleophold i Jylland?

Nej, det er ikke kun i Jylland, at du kan tage på et juleophold. De findes rundt omkring i hele Danmark. Der er bare rigtig mange juleophold i Jylland, da det er den største del af Danmark. Vil du på et juleophold andetsteds end i Jylland, kan du med fordel kigge på vores andre sider med juleophold på Sjælland eller juleophold på Fyn.

Findes der juleophold i Jylland med fitness?

Ønsker du at træne, mens du er på et juleophold i Jylland, har du naturligvis mulighed for det. Der er nemlig flere hoteller i Jylland, der er forsynet med et fitnessrum. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle hoteller, der har et fitnessrum.