fbpx

Weekendophold Sønderjylland

Bedste weekendophold i Sønderjylland 2024

Hvis du trænger til et getaway med din partner, bedre halvdel eller en god ven, så kan du med fordel vælge et weekendophold. Et weekendophold behøver på ingen måder at være i udlandet, da vi har mange smukke slotte og charmerende kroer i Sønderjylland, som du kan vælge mellem.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

På Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Gråsten, ligger det idylliske Benniksgaard Hotel. Hotellet ligger i en gammel gård og har en helt fantastisk udsigt over Benniksgaard Golfbane og Flensborg Fjord. Denne udsigt skyldes, at Benniksgaard Hotel ligger på det højeste punkt i Rinkenæs. Derudover har Benniksgaard en meget populær restaurant, som skaber madoplevelser i særklasse for alle sine gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel & Spa er et at de mest stilfulde og indbydende hoteller i Danmark og står klar til at give dig et uforglemmeligt weekendophold i Sønderjylland. Som gæst hos Steigenberger Alsik Hotel & Spa kan du overnatte i et hyggeligt værelse, samt gøre brug af deres mange fantastiske og moderne faciliteter når du ikke er ude at opleve en masse.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park befinder sig i en elegant bygning, som strækker helt tilbage i historien til 1900-tallet hvor den blev opført. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en smuk udsigt til Vejle Fjord, samt lækre faciliteter i form af fitnesscenter og mere til. Derudover er restauranten dog kendt for sine unikke gourmet-restaurant, der er meget populær.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro, ligger, som du nok havde gættet, lige ved den tyske grænse. Det at den ligger lige ved grænsen betyder også, at der er kort vej til mange historiske seværdigheder. Derudover har grænsekroen fantastiske naturlige omgivelser, hvor man kan gå en hyggelig aftentur efter at have fået en madoplevelse på kroens restaurant, hvor kokkene serverer danske og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus har beliggenhed i det idylliske landskab af Sønderjylland, dog kun en hurtig køretur eller cykeltur fra Rømø. Hotellet har super hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en lang dag med gode oplevelser. Mest af alt er hotellet dog kendt for sin fantastiske restaurant, som serverer traditionelle danske retter og kolde danske øl.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Bed and Breakfast Syddanmark

3/5

Bed and Breakfast giver dig en unik mulighed for at nyde et fantastisk weekendophold i smukke omgivelser i Syddanmark, lidt uden for Christiansfeld. Tæt ved hotellet er der en fantastisk badestrand og smukke skovarealer, hvor du kan gå en lang tud efter at have smagt noget af den fantastiske mad, som hotellets kokke står klar til at lave.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kløver Es
Hotels.com

Hotel Kløver Es

3/5

Hotel Kløver Es er et utroligt lækkerr hotel, som ligger i den lille idylliske by Rødekro. Hvis du står og mangler et sted at overnatte, fordi du gerne vil på et godt weekendophold i Sønderjylland, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Kløver Es er en oplagt mulighed for dig. Her vil du få fantastisk personlig betjening og mulighed for maksimal livsnydelse.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro ligger midt i Sønderjylland og står klar til at give dig et uforglemmeligt weekendophold i Sønderjylland. Her kan du sove i de utroligt hyggelige værelser, som kroen råder over, samt nyde retter i særklasse lavet af de utroligt dygtige kokke hos kroen. Derudover er der også mange gode muligheder lige i nærheden af kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en yderst hyggelig kro, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet til fulde. Kroen er omringet af de smukkest omgivelser, som du kan bevæge dig rundt i om dagen. Herefter kan du gå ind på kroens hyggeligt restaurant og få serveret et måltid i verdensklasse. Til slut kan du kaste dig i sengen i dit værelse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel kolding
Hotels.com

Hotel Kolding

3.5/5

Hotel Kolding er et moderne og lyst hotel, hvor du bliver inviteret indenfor til at overnatte i super hyggelige værelser. Derudover ligger Hotel Kolding meget centralt, hvilket betyder at du har kort vej til centrum af de seværdigheder byen har at byde på. Efter en lang dag med oplevelser kan du få en gastronomisk oplevelse i hotellets lækre restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Comwell Kolding

4/5

Comwell Kolding ligger en lille kilometer fra Kolding Station og lige ved siden af den ekstraordinært naturskønne Marielund Skov. Som gæst hos hotellet har du adgang til hotellets lækre indendørs pool og varme sauna, samt sjove aktiviteter som bordtennis, billard og legerum som børnene kan bruge. Derudover er der kort til unikke seværdigheder, som du kan tage ud for at se.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

scandic Jacob gade
Hotels.com

Scandic Jacob Gade

3/5

Scandic er et hyggeligt og moderne hotel, som ligger blot 600 meter fra Vejle Centrum. Som gæst hos hotellet har du adgang til gratis wi-fi, fitness, sauna og cykeludlejning. Alle hotellets værelser er lyse og mange af dem har en smuk udsigt over Vejle Bypark. Hotellets egen restaurant, Restaurant Noden, serverer super lækre italienske retter.

Laveste pris for 2 personer: 986 kr.

hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et nyt, moderne og minimalistisk hotel, hvor servicen og kvaliteten er i top. Hotellet har beliggenhed i Sønderborg og giver dig alt det, som et godt hotel skal give; En fantastisk beliggenhed med kort afstand til seværdigheder, lækre og hyggelige værelser og gode faciliteter, der er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Scandic Sønderborg

3/5

Scandic Sønderbog er et meget moderne hotel, hvor du som gæst bliver budt indenfor til hyggelige rammer, swimmingpool, trådløs wi-fi og meget mere. Værelse har en smuk udsig over de idylliske omgiveler og derudover mulighed for at bruge mange forskellige gode faciliteter, bl.a. unikke seværdigheder. Sidst men ikke mindst har hotellet en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Kolding

3/5

Små 6km fra Kolding centrum ligger Scandic Kolding, som er et gennemtænkt moderne hotel, hvor du kan få et super lækkert weekendophold. Som gæst hos Scandic Kolding har du mulighed for at overnatte i de lækre værelser, som alle har skrivebord, strygeudstyr og fjernsyn. Derudover har du adgang til hotellets veludstyrede fitnesscenter og derefter slappe af i hotellets sauna.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Nørherredhus Hotel

3/5

Nørherredhus Hotel har en smuk beliggenhed med en lille køretur fra et kæmpe industriområde. Derudover er der også kun en kort gåtur til Nordborg Golfklub, som er en utroligt flot golfbane. Som gæst hos Nørherredhus Hotel har du mulighed for at overnatte i deres hyggelige værelser og om morgenen nyde et lækkert morgenmadsmåltid i hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel hedegaarden
Hotels.com

Hotel Hedegaarden

3/5

Hotel Hedegaarden er et moderne og gennemtænkt hotel, som ligger på toppen af Vejle. Her er der super kort til det sjove Legoland, som ethvert barn elsker. På hotellet bliver du inviteret ind til lækre og hyggelige værelser, samt hotellets egen restaurant, som serverer fantastisk lækker mad. Derudover er der kort til mange seværdigheder i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 891 kr.

hotel ansgar
Hotels.com

Hotel Ansgar

3/5

Hotel Ansgar er et super hyggeligt hotel, som ligger meget tæt på Strøget. Du får med andre ord med Hotel Ansgar den perfekte løsning, hvis du gerne vil bo lige i hjertet af København. Hotel Ansgar’s bygning blev opført i 1880’erne og hotellets værelser er blevet moderniseret med lækre faciliteter, så du er sikret at få et så fantastisk ophold som muligt hos Ansgar.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligner noget der er taget direkte ud af et eventyr med sin smukke bygning og naturskønne omgivelser. Derudover er kroen nabo til Schackenborg Slot, hvor Prins Joachim bor og har boet lige siden 1995. I dag ejes Schackenborg Slotskro af Prins Joachim og en skibsredder ved navn Hans Michael Jebsen. Leder du efter et unikt ophold, er denne kro oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

als kloster bnb
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Velkommen til Søndre Landevej 156, Sønderborg 6400, hvor du har mulighed for at overnatte hos Als Kloster Bed & Breakfast. Dette Kloster er i dag et helt unikt hotel, der har en romantisk stemning over sig. Hotellet står i de smukke omgivelser er ligger ganske tæt på vandet, så du kan komme ned og bade lidt under den dejlige danske sommersol.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

louiselund bnb
Hotels.com

Louiselund Bed & Breakfast

3/5

I Haderslev kan du finde Louiselund Bed & Breakfast, som er et fantastisk hotel med lækre faciliteter der er med til at sørge for, at du kun kan få et godt ophold. Fra hotellet er der kort vej til mange unikke destinationer. Selve hotellet er en gammel bygning med et moderniseret indre, som står midt i de smukkeste naturlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

årøsund badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel er et historisk badehotel, som ligger kun få hundrede meter fra Aarøsund Havn. Fra hotellet har du en imponerende havudsigt, samt gratis wi-fi og gratis parkering. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe unikke madoplevelser for dig. Vil du en tur til Haderslevs Centrum, så ligger det også kun en kort tur væk.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

juhls bnb
Hotels.com

Juhls Bed & Breakfast

3/5

Små 2km fra den idylliske jyske landsby Bjert ligger Juhls Bed & Breakfast, som står klar til at give dig et fantastisk ophold du sent vil glemme. Som gæst hos Juhls B&B kan du overnatte i deres hyggelige værelser og nyde et lækkert måltid. Hver dag leveres der frisklavet morgenmad direkte til din ferielejlighed, så du bare kan blive liggende i sengen og slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Nogle gange finder man et hotel, som bare er så smukt, at det næsten ikke kan være sandt. Sådan et hotel er Hjerting Badehotel. Hos Hjerting Badehotel bliver du inviteret ind til hyggelige rammer og fantastiske omgivelser med kun et stenkast til stranden. Hotellet har også mange lækre faciliteter, som bl.a. et spa- og wellnesscenter, samt en hyggeligt bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Har du drømme om at opleve den lille idylliske by Rødekro, så er Hotel Røde-Kro det helt perfekte sted for dig. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige rammer og gode faciliteter, som er med til at sikre, at du kun kan få et godt ophold. Derudover er der kort vej til unikke vartegn, som bl.a. Hjordkær Kirke der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

det gamle apotek bnb
Hotels.com

Det Gamle Apotek B&B

2.5/5

På Slotsbakken 8, 6300 Gråsten, vil du finde Det Gamle Apotek B&B. Dette gamle apotek blev bygget helt tilbage i 1700-tallet med en unik beliggenhed lige overfor Gråsten Slot i byen Gråsten. Nu står det som et hyggeligt hotel, hvor du er inviteret indenfor til hyggelige værelser og en smuk have, hvor der også er fælles terrasse og grilludstyr.

Laveste pris for 2 personer: 479 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Helt tilbage i 1566 fik Bov Kro et kongeligt privilegium, værende en af de første kroer i hele Danmark til at modtage dette. Dette privilegium betød, at kroejeren havde en forpligtelse til at sørge for at vejfarende kunne overnatte. Til gengæld fik kroejeren en unik eneret på at brygge øl og brændevin. I dag er Bov Kro stadig en hyggelig kro, hvor du kan overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

toscana restaurant bnb
Hotels.com

Toscana Restaurant Bed & Breakfast

2.5/5

Toscana Restaurant Bed & Breakfast har beliggenhed I den sydlige del af Jylland. Her er du kun en kort tur fra den tyske grænse og dermed også kun kort fra alle de spændende historiske seværdigheder der er at finde i grænsemiljøet nær Tyskland. Hotellet byder dig velkommen til hyggelige rammer og en fantastisk restaurant der er specialiseret i italienske retter.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Vil du gerne på et weekendophold til Sønderjylland? Så er Hotel Sønderborg Strand en oplagt mulighed for dig, hvor du ikke kan andet end at få et uforglemmeligt ophold. Hotellet byder på en helt unik atmosfære, utroligt hyggelige værelser og en fantastiske beliggenhed direkte ud til stranden i de historiske omgivelser tæt på Sønderborg centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro inviterer dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i Sønderjylland, hvor du kan nyde fantastisk kromad og slappe af i smukke omgivelser. Kroen ligger i byen Christianfeld og byder dig indenfor til den romantiske stemning og de mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos kroen i Christiansfeld.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Der hvor kaffen smager bedre

Sønderjylland er stedet for dig, der kan lide det rolige tempo, og som husker at nyde kaffen lige det ekstra, da den jo som bekendt er niveauet bedre her end på landets øvrige egne.

Så kunne du bruge et weekendophold i et roligt tempo med tid til at nå det hele, eller mangler du bare et sted at overnatte på vej sydpå eller hjem igen, så er der rigeligt med muligheder for at finde et perfekt sted i Sønderjylland.

Alle hotellerne er klar til at tage imod dig, når du ankommer, og skulle du have spørgsmål til lokalområdet, attraktioner eller arrangementer, er der altid en behjælpelig medarbejder, der kan give dig et svar.

Hyggelig formiddags gåtur i Sønderjylland

Forkæl dig selv med et skønt weekendophold for 2

Langt de fleste har i dag en travl og stressende hverdag. Det kan særligt være svært at pleje ens parforhold, når hverdagen hurtigt kommer til at gå med praktiske opgaver og ærinder. Med et weekendophold kan I sætte hverdagen på pause, og i stedet bruge tid på at være sammen. Et weekendophold kan også være aktuelt som en venindetur, eller hvis du har lyst til at tilbringe tid med et andet menneske, som du holder af. 

Her hos Mitophold har vi udvalgt nogle af de mest fantastiske og fortryllende hoteller, slotte og kroer, som du kan vælge at booke et weekendophold på. Vi sætter en ære i at finde de bedste og mest romantiske steder, så du er garanteret en god oplevelse, når du bestiller et weekendophold. Vi har derfor nøje håndplukket de weekendophold for 2 i Sønderjylland, som du også finder her på siden.  

3 gode grunde til at vælge et weekendophold i Sønderjylland

Der er som udgangspunkt mange gode grunde til, at du bør vælge et weekendophold i Sønderjylland. 

Træk stikket fra den travle hverdag

I en travl hverdag med studie, arbejde og andre pligter, kan det være svært at få ladet batterierne ordentligt op. Et weekendophold er derfor din mulighed for at trække stikket fra hverdagen. Det kan være en investering i dig selv, hvis du enten er stresset, eller har behov for at genoplade batterierne. 

Der sker noget med en, når man reserverer en hel dag eller hel weekend af til at slappe af og hygge. Med et weekendophold kan du tage på eventyr, spise god mad, shoppe i en storby eller smide benene op på hotellet og lade op til en ny uge. 

Få kvalitetstid med din partner

Vil du overraske din kæreste eller partner med en gave, som vil gavne jer begge. Så er et weekendophold i Sønderjylland den helt rette gaveidé. Her er der mulighed for, at I kan komme ud på lange gåture i naturen, spise god mad eller få en spaoplevelse. Det er de perfekte rammer for at få en romantisk og skøn weekend sammen. 

Design din weekend med aktiviteter, som du kan lide

Fordelen ved et weekendophold er, at du selv kan definere, hvad weekenden skal gå med. Som udgangspunkt kan du vælge mellem en lang række hoteller, kroer og slotte med mange spændende faciliteter. Det kan f.eks. være et golf- og spaophold. Det kan også være en weekend med naturoplevelser og god mad. Du kan her på siden finde en lang række weekendophold i forskellige genre.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor finder du det bedste weekendophold i Sønderjylland?

Hvis du er på markedet for at finde et romantisk eller lækkert weekendophold i Sønderjylland, så er du landet det helt rette sted. Her hos Mitophold har vi gjort det så enkelt og nemt for dig at finde dit næste weekendophold. Vi har samlet de bedste steder, der er at finde i Sønderjylland i forskellige temaer. Du kan dermed vælge det hotel, kro eller slot, som sætter rammerne for den weekend, du altid har drømt om.  Har du spørgsmål til de forskellige tilbud på siden, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Hvornår er det billigst at booke et weekendophold i Sønderjylland?

Hvis du er ved at planlægge et weekendophold, og er nysgerrig på, hvornår det er billigst at booke det, kan vi måske gøre dig lidt klogere. Priserne på et weekendophold varierer naturligvis efter, om det er lavsæson eller højsæson. Hvis du derfor ønsker et weekendophold i den typiske sommerferie, vil det som regel være dyrere, end hvis du booker et weekendophold uden for ferieperioderne. Der kan dog være særlige kampagner eller tilbud, som alligevel gør, at det bliver billigere end normalt Du kan også vælge heldig, at der er et sidste værelse ledigt på et af hotellerne, som bliver solgt til en billigere pris. Men generelt er tommelfingerreglen, at det som udgangspunkt er billigst at planlægge og booke et weekendophold i god tid. 

Hvad inkluderer et weekendophold?

Når du bestiller et weekendophold, er det typisk inklusiv 1-2 overnatninger. Hvad der er inkluderet i opholdet, afhænger af, hvilken type weekendophold, du har valgt. Hvis det er et gourmetophold, så vil de fleste måltider være inkluderet i pakken. Det vil sige, at morgenmaden og aftensmaden som regel være inkluderet. Hvis du vælger at booke et weekendophold med spa, så har du typisk også adgang til spabadet og wellness-området. Der vil i udvalgte pakker også være behandlinger eller forfriskninger inkluderet i weekendopholdet.