fbpx

Weekendophold Sønderjylland

Bedste weekendophold i Sønderjylland 2021

Sønderjylland kender de fleste måske som det sted i Danmark, der ligger tættest på den tyske grænse, og hvor de fleste mennesker taler med så meget dialekt, så man næsten ikke kan forstå et ord af, hvad der bliver sagt. Men det er dog ikke det eneste, de kære sønderjyder er kendt for.

For hvis der er en særlig egenskab, som kendetegner menneskene i Sønderjylland, så er det gæstfrihed og varme. De forstår at få en til at føle sig hjemme, og på et af de mange hoteller, du vil kunne finde i Sønderjylland, vil du altid blive taget imod med åbne arme og et stort smil. Og angående dialekten, så skal det nok gå – bare rolig.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet hotel, som ligger lige ud til den smukke strand i Kruså. Fakkelgaarden’s beliggenhed er helt fantastisk, ikke bare fordi den ligger ud til en strand, men fordi den samtidigt også ligger ganske tæt på mange spændende og unikke seværdigheder. Derudover har hotellet egen restaurant, som serverer mad i særklasse, hvor du kan forkæle dig selv lidt yderligere.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

På Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Gråsten, ligger det idylliske Benniksgaard Hotel. Hotellet ligger i en gammel gård og har en helt fantastisk udsigt over Benniksgaard Golfbane og Flensborg Fjord. Denne udsigt skyldes, at Benniksgaard Hotel ligger på det højeste punkt i Rinkenæs. Derudover har Benniksgaard en meget populær restaurant, som skaber madoplevelser i særklasse for alle sine gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel & Spa er et at de mest stilfulde og indbydende hoteller i Danmark og står klar til at give dig et uforglemmeligt weekendophold i Sønderjylland. Som gæst hos Steigenberger Alsik Hotel & Spa kan du overnatte i et hyggeligt værelse, samt gøre brug af deres mange fantastiske og moderne faciliteter når du ikke er ude at opleve en masse.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park befinder sig i en elegant bygning, som strækker helt tilbage i historien til 1900-tallet hvor den blev opført. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en smuk udsigt til Vejle Fjord, samt lækre faciliteter i form af fitnesscenter og mere til. Derudover er restauranten dog kendt for sine unikke gourmet-restaurant, der er meget populær.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er et magisk sted, hvor der er mulighed for at få et helt fantastisk og romantisk weekendophold. Godset ligger i utroligt smukke omgivelser ved det sydfynske øhav. Udover fantastiske omgivelser er der også mulighed for kulinarisk nydelse og gastronomiske oplevelser gennem godsets helt utrolige restaurant, som laver mad i verdensklasse og serverer ekstraordinære vine og drinks.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro, ligger, som du nok havde gættet, lige ved den tyske grænse. Det at den ligger lige ved grænsen betyder også, at der er kort vej til mange historiske seværdigheder. Derudover har grænsekroen fantastiske naturlige omgivelser, hvor man kan gå en hyggelig aftentur efter at have fået en madoplevelse på kroens restaurant, hvor kokkene serverer danske og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus har beliggenhed i det idylliske landskab af Sønderjylland, dog kun en hurtig køretur eller cykeltur fra Rømø. Hotellet har super hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en lang dag med gode oplevelser. Mest af alt er hotellet dog kendt for sin fantastiske restaurant, som serverer traditionelle danske retter og kolde danske øl.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Bed and Breakfast Syddanmark

3/5

Bed and Breakfast giver dig en unik mulighed for at nyde et fantastisk weekendophold i smukke omgivelser i Syddanmark, lidt uden for Christiansfeld. Tæt ved hotellet er der en fantastisk badestrand og smukke skovarealer, hvor du kan gå en lang tud efter at have smagt noget af den fantastiske mad, som hotellets kokke står klar til at lave.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kløver Es
Hotels.com

Hotel Kløver Es

3/5

Hotel Kløver Es er et utroligt lækkerr hotel, som ligger i den lille idylliske by Rødekro. Hvis du står og mangler et sted at overnatte, fordi du gerne vil på et godt weekendophold i Sønderjylland, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Kløver Es er en oplagt mulighed for dig. Her vil du få fantastisk personlig betjening og mulighed for maksimal livsnydelse.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro ligger midt i Sønderjylland og står klar til at give dig et uforglemmeligt weekendophold i Sønderjylland. Her kan du sove i de utroligt hyggelige værelser, som kroen råder over, samt nyde retter i særklasse lavet af de utroligt dygtige kokke hos kroen. Derudover er der også mange gode muligheder lige i nærheden af kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en yderst hyggelig kro, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet til fulde. Kroen er omringet af de smukkest omgivelser, som du kan bevæge dig rundt i om dagen. Herefter kan du gå ind på kroens hyggeligt restaurant og få serveret et måltid i verdensklasse. Til slut kan du kaste dig i sengen i dit værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Kolding

3.5/5

Hotel Kolding er et moderne og lyst hotel, hvor du bliver inviteret indenfor til at overnatte i super hyggelige værelser. Derudover ligger Hotel Kolding meget centralt, hvilket betyder at du har kort vej til centrum af de seværdigheder byen har at byde på. Efter en lang dag med oplevelser kan du få en gastronomisk oplevelse i hotellets lækre restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Kolding

4/5

Comwell Kolding ligger en lille kilometer fra Kolding Station og lige ved siden af den ekstraordinært naturskønne Marielund Skov. Som gæst hos hotellet har du adgang til hotellets lækre indendørs pool og varme sauna, samt sjove aktiviteter som bordtennis, billard og legerum som børnene kan bruge. Derudover er der kort til unikke seværdigheder, som du kan tage ud for at se.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic Jacob Gade

3/5

Scandic er et hyggeligt og moderne hotel, som ligger blot 600 meter fra Vejle Centrum. Som gæst hos hotellet har du adgang til gratis wi-fi, fitness, sauna og cykeludlejning. Alle hotellets værelser er lyse og mange af dem har en smuk udsigt over Vejle Bypark. Hotellets egen restaurant, Restaurant Noden, serverer super lækre italienske retter.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et nyt, moderne og minimalistisk hotel, hvor servicen og kvaliteten er i top. Hotellet har beliggenhed i Sønderborg og giver dig alt det, som et godt hotel skal give; En fantastisk beliggenhed med kort afstand til seværdigheder, lækre og hyggelige værelser og gode faciliteter, der er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic Sønderborg

3/5

Scandic Sønderbog er et meget moderne hotel, hvor du som gæst bliver budt indenfor til hyggelige rammer, swimmingpool, trådløs wi-fi og meget mere. Værelse har en smuk udsig over de idylliske omgiveler og derudover mulighed for at bruge mange forskellige gode faciliteter, bl.a. unikke seværdigheder. Sidst men ikke mindst har hotellet en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Kolding

3/5

Små 6km fra Kolding centrum ligger Scandic Kolding, som er et gennemtænkt moderne hotel, hvor du kan få et super lækkert weekendophold. Som gæst hos Scandic Kolding har du mulighed for at overnatte i de lækre værelser, som alle har skrivebord, strygeudstyr og fjernsyn. Derudover har du adgang til hotellets veludstyrede fitnesscenter og derefter slappe af i hotellets sauna.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Nørherredhus Hotel

3/5

Nørherredhus Hotel har en smuk beliggenhed med en lille køretur fra et kæmpe industriområde. Derudover er der også kun en kort gåtur til Nordborg Golfklub, som er en utroligt flot golfbane. Som gæst hos Nørherredhus Hotel har du mulighed for at overnatte i deres hyggelige værelser og om morgenen nyde et lækkert morgenmadsmåltid i hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Hedegaarden

3/5

Hotel Hedegaarden er et moderne og gennemtænkt hotel, som ligger på toppen af Vejle. Her er der super kort til det sjove Legoland, som ethvert barn elsker. På hotellet bliver du inviteret ind til lækre og hyggelige værelser, samt hotellets egen restaurant, som serverer fantastisk lækker mad. Derudover er der kort til mange seværdigheder i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Ansgar

3/5

Hotel Ansgar er et super hyggeligt hotel, som ligger meget tæt på Strøget. Du får med andre ord med Hotel Ansgar den perfekte løsning, hvis du gerne vil bo lige i hjertet af København. Hotel Ansgar’s bygning blev opført i 1880’erne og hotellets værelser er blevet moderniseret med lækre faciliteter, så du er sikret at få et så fantastisk ophold som muligt hos Ansgar.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligner noget der er taget direkte ud af et eventyr med sin smukke bygning og naturskønne omgivelser. Derudover er kroen nabo til Schackenborg Slot, hvor Prins Joachim bor og har boet lige siden 1995. I dag ejes Schackenborg Slotskro af Prins Joachim og en skibsredder ved navn Hans Michael Jebsen. Leder du efter et unikt ophold, er denne kro oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

als kloster bnb
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Velkommen til Søndre Landevej 156, Sønderborg 6400, hvor du har mulighed for at overnatte hos Als Kloster Bed & Breakfast. Dette Kloster er i dag et helt unikt hotel, der har en romantisk stemning over sig. Hotellet står i de smukke omgivelser er ligger ganske tæt på vandet, så du kan komme ned og bade lidt under den dejlige danske sommersol.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

louiselund bnb
Hotels.com

Louiselund Bed & Breakfast

3/5

I Haderslev kan du finde Louiselund Bed & Breakfast, som er et fantastisk hotel med lækre faciliteter der er med til at sørge for, at du kun kan få et godt ophold. Fra hotellet er der kort vej til mange unikke destinationer. Selve hotellet er en gammel bygning med et moderniseret indre, som står midt i de smukkeste naturlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

årøsund badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel er et historisk badehotel, som ligger kun få hundrede meter fra Aarøsund Havn. Fra hotellet har du en imponerende havudsigt, samt gratis wi-fi og gratis parkering. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe unikke madoplevelser for dig. Vil du en tur til Haderslevs Centrum, så ligger det også kun en kort tur væk.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

juhls bnb
Hotels.com

Juhls Bed & Breakfast

3/5

Små 2km fra den idylliske jyske landsby Bjert ligger Juhls Bed & Breakfast, som står klar til at give dig et fantastisk ophold du sent vil glemme. Som gæst hos Juhls B&B kan du overnatte i deres hyggelige værelser og nyde et lækkert måltid. Hver dag leveres der frisklavet morgenmad direkte til din ferielejlighed, så du bare kan blive liggende i sengen og slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Nogle gange finder man et hotel, som bare er så smukt, at det næsten ikke kan være sandt. Sådan et hotel er Hjerting Badehotel. Hos Hjerting Badehotel bliver du inviteret ind til hyggelige rammer og fantastiske omgivelser med kun et stenkast til stranden. Hotellet har også mange lækre faciliteter, som bl.a. et spa- og wellnesscenter, samt en hyggeligt bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Har du drømme om at opleve den lille idylliske by Rødekro, så er Hotel Røde-Kro det helt perfekte sted for dig. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige rammer og gode faciliteter, som er med til at sikre, at du kun kan få et godt ophold. Derudover er der kort vej til unikke vartegn, som bl.a. Hjordkær Kirke der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

det gamle apotek bnb
Hotels.com

Det Gamle Apotek B&B

2.5/5

På Slotsbakken 8, 6300 Gråsten, vil du finde Det Gamle Apotek B&B. Dette gamle apotek blev bygget helt tilbage i 1700-tallet med en unik beliggenhed lige overfor Gråsten Slot i byen Gråsten. Nu står det som et hyggeligt hotel, hvor du er inviteret indenfor til hyggelige værelser og en smuk have, hvor der også er fælles terrasse og grilludstyr.

Laveste pris for 2 personer: 479 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Helt tilbage i 1566 fik Bov Kro et kongeligt privilegium, værende en af de første kroer i hele Danmark til at modtage dette. Dette privilegium betød, at kroejeren havde en forpligtelse til at sørge for at vejfarende kunne overnatte. Til gengæld fik kroejeren en unik eneret på at brygge øl og brændevin. I dag er Bov Kro stadig en hyggelig kro, hvor du kan overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

toscana restaurant bnb
Hotels.com

Toscana Restaurant Bed & Breakfast

2.5/5

Toscana Restaurant Bed & Breakfast har beliggenhed I den sydlige del af Jylland. Her er du kun en kort tur fra den tyske grænse og dermed også kun kort fra alle de spændende historiske seværdigheder der er at finde i grænsemiljøet nær Tyskland. Hotellet byder dig velkommen til hyggelige rammer og en fantastisk restaurant der er specialiseret i italienske retter.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Vil du gerne på et weekendophold til Sønderjylland? Så er Hotel Sønderborg Strand en oplagt mulighed for dig, hvor du ikke kan andet end at få et uforglemmeligt ophold. Hotellet byder på en helt unik atmosfære, utroligt hyggelige værelser og en fantastiske beliggenhed direkte ud til stranden i de historiske omgivelser tæt på Sønderborg centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro inviterer dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i Sønderjylland, hvor du kan nyde fantastisk kromad og slappe af i smukke omgivelser. Kroen ligger i byen Christianfeld og byder dig indenfor til den romantiske stemning og de mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos kroen i Christiansfeld.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Der hvor kaffen bare smager bedre

Sønderjylland er stedet for dig, der kan lide det rolige tempo, og som husker at nyde kaffen lige det ekstra, da den jo som bekendt er niveauet bedre her end på landets øvrige egne.

Så kunne du bruge et weekendophold i et roligt tempo med tid til at nå det hele, eller mangler du bare et sted at overnatte på vej sydpå eller hjem igen, så er der rigeligt med muligheder for at finde et perfekt sted i Sønderjylland.

Alle hotellerne er klar til at tage imod dig, når du ankommer, og skulle du have spørgsmål til lokalområdet, attraktioner eller arrangementer, er der altid en behjælpelig medarbejder, der kan give dig et svar.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.