fbpx

Spaophold Sønderjylland

Bedste spaophold i Sønderjylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

benniksgaard hotel
Truestory

Benniksgaard Hotel

4/5

Med et spa ophold på Benniksgaard hotel er intet overladt til tilfældighederne. Især ikke hvis I bestiller det, som hotellet selv kalder ”det ultimative wellnessophold”, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne. Opholdet indeholder både en flaske vin og chokolade, treretters menu, massage og meget mere. I får endda jeres egen skønne frotté-badekåbe, som I kan tage med hjem efter besøget.

Laveste pris for 2 personer: 2.598 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hotelkæden Comwell er anerkendt for deres høje kvalitet og gode faciliteter, men alligevel formår Comwell Kellers Park altid at forbløffe deres besøgende. Det femstjernede hotel ligger i betagende og idylliske omgivelser med kort afstand til Vejle. Under jeres ophold får I både masser af fred og ro, skønne naturoplevelser og ikke mindst masser af frisk luft.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Det unikke Stegigenberger Alsik Hotel & Spa er et af Danmarks hyggeligste hoteller som ligger i flotte omgivelser og i en utrolig smuk bygning, som er en del af Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs flotte havnefront. Hos hotellet kan du overnatte i de hyggelige værelser og gøre brug af deres fantastisk spa- og wellnessfaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Tæt på den sønderjyske grænse til Tyskland ligger Kruså, og her finder I Hotel Fakkelgaarden. De tilbyder et skønt spa ophold, mens også golfophold og gourmetweekend. Hotellet fokuserer på alle tre typer ophold, men kvaliteten er stadig utroligt høj. Selve hotellet er et skønt et af slagsen med gode faciliteter og venlige medarbejdere. Derfor føler I jer altid velkomne hos dem.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Hos Enjoy Resorts Rømø kan du få en masse unikke oplevelser. Her har du mulighed for at overnatte i moderne og lækre værelser, samt at gøre brug for deres gode faciliteter, hvor der bl.a. er både pool og fitness. Derudover er der også mange spændende vartegn og seværdigheder i nærheden af hotellet, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Scandic Sønderborg

3/5

I et roligt og utroligt smukt naturområde kan du finde Scandic Sønderborg, hvor der for alvor er mulighed for at slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Som gæst hos Scandic Sønderborg kan du nyde deres gode wellnessfaciliteter eller bare slappe af i deres hyggelige værelser, når du ikke er ude i det spændende nærområde.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste spaophold i Sønderjylland?

Det bedste spaophold i Sønderjylland tilbyder Steigenberger Alsik, hotellet åbnede i 2019 og har fantastiske spaafdelinger fordelt på to etager, her er alt fra sauna til boblebad. Der findes ligeledes en del andre vidunderlige spahoteller i Sønderjylland.

Hvor meget koster et spaophold i Sønderjylland?

Et spaophold i Sønderjylland koster 800-3.200 kr. prisen variere alt efter temperament da der findes skønne spahoteller i alle prisklasser. Ligeledes er nogle ophold inklusiv morgenmad, aftensmad og dejlig vin hvilket hæver prisen væsentligt.

Hvorfor nyde et spaophold i Sønderjylland?

Der er mange gode grunde til at nyde et vidunderligt spaophold i Sønderjylland. Lad de dejlige sønderjyder forkæle jer med alt det bedste fra denne landsdel, samt tjek ind, på nogle helt fantastiske hoteller og bliv taget i mod med åbne arme.