Spaophold Sønderjylland

Bedste spaophold i Sønderjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kellers Park

4/5

Hotelkæden Comwell er anerkendt for deres høje kvalitet og gode faciliteter, men alligevel formår Comwell Kellers Park altid at forbløffe deres besøgende. Det femstjernede hotel ligger i betagende og idylliske omgivelser med kort afstand til Vejle. Under jeres ophold får I både masser af fred og ro, skønne naturoplevelser og ikke mindst masser af frisk luft.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Tæt på den sønderjyske grænse til Tyskland ligger Kruså, og her finder I Hotel Fakkelgaarden. De tilbyder et skønt spa ophold, mens også golfophold og gourmetweekend. Hotellet fokuserer på alle tre typer ophold, men kvaliteten er stadig utroligt høj. Selve hotellet er et skønt et af slagsen med gode faciliteter og venlige medarbejdere. Derfor føler I jer altid velkomne hos dem.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Med et spa ophold på Benniksgaard hotel er intet overladt til tilfældighederne. Især ikke hvis I bestiller det, som hotellet selv kalder ”det ultimative wellnessophold”, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne. Opholdet indeholder både en flaske vin og chokolade, treretters menu, massage og meget mere. I får endda jeres egen skønne frotté-badekåbe, som I kan tage med hjem efter besøget.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.