fbpx

Weekendophold All Inclusive

Bedste weekendophold med all inclusive 2024

Vil du gerne kunne tage af sted på et weekendophold uden at skulle tænke på penge, madlavning eller indkøb? Så kan det være en rigtig god ide at tage på et weekendophold med all inclusive.

Nøjagtig som man efterhånden kender det fra mange af de sydeuropæiske charterhoteller, er det også blevet muligt at booke sig ind på danske hoteller med all inclusive. Det fungerer dog ikke helt på samme måde på de danske hoteller, men du kan stadig nyde godt af både aftensmad og morgenmad, der er med i prisen, når du booker dig ind på et af følgende hoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Det er næsten som at vågne i baronens seng. Broholm Slot tager ingen kompromiser, her genspejler al den statelighed, som var rammen om overklasseliv i det forgangne århundreder. Udstråling af smagfuldhed, møbleret med museumsstykker, lækre stoffer, billeder og andet inventar giver en stemning der kun kan beskrives som adelig. Nyd udsigten over voldgrav, park og beroligende landlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

På Marienlyst strandhotel er det Fælles for alle værelserne. at den smagfulde strandhotelstil og den lange liste af udstyr og inkluderede services er helt speciel. På Marienlyst strandhotel kan du slappe af i deres spa område eller hvis du føler dig heldig prøve kræfter i deres Casino. Ellers byder de på lækker mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et hyggeligt luksushotel, helt ned til Lillebælt på Fyn. Et idyllisk ophold ved havnefronten omgivet af skov. Her tilberedes alle måltider med friske, sæsonbestemte ingredienser, og der bruges lokale leverandører så meget som muligt. Her ligger du også tæt på aktiviteter som hvalsafari, Odense zoo eller noget mere traditionelt som H.C. Andersens hus.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Med blot et par hundrede meter til de brede, hvide sandstrande er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle. På Strandhotellet bydes du velkommen til en lyst og smukt indrettet hotel, håndlavede døre og gammeldags spartlede vinduer. Nyd lidt tid til afslapning i deres wellness-område, som omfatter spa, sauna, liggestole, koldt vand brusebad og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

På Skodsborg Kurhotel kan du nyde en destination med alle de bedste ting i livet – alt fra udsøgt køkken, fantastisk landskab og aktiviteter til afslapning og kultur. Her kan du træne alene eller i klasser, mens deres 16 nordisk inspirerede, opvarmende og afkølende bade og saunaer i spaen er det perfekte sted at give din krop en pause.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

På det altid skønne Comwell Sorø er der velvære og gourmetmad på plakaten. Her vil du føle dig velkommen og hjemme fra det sekund, du træder indenfor, og hotellets altid smilende personale er klar på at give dig et weekendophold med alt det, du kan tænke dig. Her er der plads til at få en længe ventet massage eller smutte en tur i spabadet, inden du kan se frem til at opleve de fordele, som all inclusive opholdet indeholder. 

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Drømmen er rolig – og suiten komplet. På hotel TORTUE bliver alle sanser mødt med deres egne væsentlige ting: følelsen af ​​fredens inaktive ro. Følelsen af ​​eventyrs underholdningssystem og en øjeblikkelig forbindelse til hvor som helst på jorden. Følelsen af ​​afslapningens generøse badeområde. Følelsen af ​​overbærenhed er en velassorteret minibar inklusive kaffe og te. Her bliver alle passet godt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup gods er til dig der elsker aktiviteter. For her kan du alverdens. Der er koncerter, mysterier og masser af andet leg og sjov. Det er et gods med en lang historie og der bliver ved med at blive skrevet ny til. Omgivet af smukke naturoplevelser er det et oplagt sted at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et uhøjtideligt fristed, hvor alt kan ske. Omgivet af fængslende natur. Lige meget hvad humør man er i kan de skabe det der passer til. Du får en ideel pause, der er helt skræddersyet til dig. Uanset om det er en afslappende massage eller sprøde bobler, du længes efter, er dette det rigtige sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs tilbyder en dejlig overnatning tæt på Kalundborg og midt i Røsnæs’ smukke natur. Strandhotellet har en unik beliggenhed ved vandet og ligger i smukke omgivelser, der indbyder til aktivitet i naturen. I køkkenet arbejder de både i og med naturen. Her tilberedes mad på de allerbedste råvarer og gerne lokale delikatesser fra Vestsjælland.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Fakkelgaarden

4/5

På Hotel Fakkelgaarden er der plads til afslappende stunder og gastronomiske oplevelser. I det øjeblik du går ind ad døren for at nyde et gourmetophold, vil du opleve diskret luksus, nærværende service og køkkenholdets kompromisløse fokus på kvalitet, passion og dedikeret jagt på store smagsoplevelser. Her får du smuk natur og mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof byder dig velkommen til Østersøen! Det er dejligt at tage et øjeblik til at fordybe sig i Vitalhotel Alter Meierhofs verden. Uanset om du slapper af i det rummelige SPA-område eller nyder naturen rundt om. Her får du et dedikeret team fuld af autentisk venlighed, opmærksomhed og passion. Find fred og individuel afslapning og oplev uforglemmelige øjeblikke.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Læn dig tilbage, og drøm på Munkebjerg Hotel. Når du træder ind i lobbyen på Munkebjerg Hotel, bliver du mødt af en atmosfære, der emmer af moderne nostalgi klassiske stilrene og det afslappede hjemlige udtryk. Du kan få mange forskellige madoplevelser eller nye klassikere i Panorama Restauranten eller er man til gourmetmad i den luksuriøse gourmetrestaurant

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund færgekro giver dig hyggelige lokaler, hvor man kan nyde den rolige atmosfære og udsigten over Limfjorden. Her kan en frisk spadseretur eller løbetur langs fjorden klart anbefales, hvor man i den grad kan nyde den friske natur som omkranser den smukke oase. Med den gode beliggenhed er Hvalpsund Færgekro den perfekte ramme omkring et kroophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Hotel Lyngdal skaber passion med mad, vin, drikkevarer og det gode værtskab. De er alle uddannet indenfor branchen som henholdsvis kokke, tjenere og sommelierer. Her vil de skabe en følelse af hjemme og få en god oplevelse. Deres restaurant er en lille familieejede restaurant beliggende i Gammel Rye, tæt på Ry i hjertet af Midtjylland.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Brenage har de gjort deres bedste for at restaurere Hotellet, som det ville have været på badehotellets storhedstid, da velhavende borgere flokkedes til Hornbæk. Det er en juvel på Nordsjællands Riviera-også kendt som lysets by. Nyd sæsonens ingredienser i en kombination af fransk og nordisk køkken. Med udsigt over Hornbæk sø.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartment er et rigtigt “hjem væk fra hjemmet”. Her finder du køkken, stue, spisebord og soveværelse (r). Det er klassisk dansk designinteriør og afslappende farveskemaer der forstærker følelsen af ​​at have plads til at trække vejret. Her finder du smukke naturomgivelser og alt, hvad byen har at byde på lige uden for døren.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Nyd nærværet og hinanden. En kroferie ved Limfjorden. På Tambohus. Her kan du prøve kræfter med østerssafari eller blot Nyde en kroferie eller et kroophold i uspoleret natur og idyl. Deres køkken er udsøgt og giver dig en speciel gourmetmenu. Samtidig er du sikret dejlige værelser indrettet på den bedst tænkelige måde. Slap af og kom ned i gear.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard kan det hele. om du vil forkæle krop og sjæl med afslapning og velvære, blæses igennem på de store vidder i en af Danmarks nationalparker eller dyrke sport i naturskønne omgivelser, er Hotel Thinggaard centrum for det hele. Du kan smage snapse, whisky eller bare lækker mad. Er du til noget aktivt er der både gold og vildmarken.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Aarslev Kro giver dig mulighed for en stemning uden lige. Her kan du ud fra mange muligheder vælge din helt unikke oplevelse. Om i tager til Aarhus og oplever byen eller i skoven og mærker naturen. Oplev følelsen af at være på landet og alligevel være tæt på Aarhus med alle de kulturelle oplevelser og attraktioner, som byen byder på.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

På Hotel Ringkøbing kan du få opladet din energi ved en spændende gastronomisk oplevelse på restauranten eller blot nyde den skønne natur. Her kan du opleve købstadshygge, god dansk mad, Vesterhavet og meget andet. Den centrale lokation gør det nemt at komme hertil og der er ikke langt til en gåtur ved stranden hvor man kan nyde solnedgangen.

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Hotel Phønix Brønderslev
Hotels.com

Hotel Phønix Brønderslev

3/5

Hotel Phønix vil er det perfekte sted for gæster, som elsker naturoplevelser og aktiviteter indenfor bare et par minutters gå afafstand. Til dem som er mere til shopping, er det bare at komme ud af hotellet for er ligger der masser af spændende detailforretninger lige omkring dig. Ved et ophold på Hotel Phønix bliver du genfødt.

Laveste pris for 2 personer: 626 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Et tilflugtssted til landets smukkeste natur. Med Hotel Amerika besøger du en verden af ​​ro i idylliske omgivelser. Turen begynder allerede, mens du kører gennem den beroligende bøgeskov langs alléen. Her er du sikret en idyllisk udsigt over vores smukke skov. Samtidig er maden i særklasse og kan nydes med en af de bedste udsigter.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia Aarhus. Der er nøje valgt morgenmadsprodukter for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hotellet er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik og funktionalitet. Herudover er rå plankegulve med til at give hotellet dens charme. Beliggende i Aarhus er det perfekt sted til tur.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

På Norsminde Kro får du dejlige værelser med udsigt til fjorden, Er du til middag i det uformelle Brasseri eller en gourmetmiddag i Restaurant Près i vinkælderen. Lige meget om det skal være pænt eller lidt mere rustikt så kan Norsminde kro sørge for det der passer. Også om der skal være himmelseng på værelset eller en storslået.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Badehotellet Hjerting Badehotels facade ligger kun få skridt fra Hjerting Strands kystlinje med en fantastisk udsigt over Skallingen og den ubeboede ø, Langli, som er en populær yngleplads for fugle. Her kan du få en gourmet oplevelse der er for alle sanser, når smagfulde gourmetretter og omhyggeligt udvalgte vine serveres i vidunderlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Du kan lade Rold Storkro være vært for dit all inclusive weekendophold. Den hyggelige storkro tilbyder blandt andet “Fredag med det hele”, som er et fast koncept, de kører i løbet af sommeren. Her får du alt det, du har brug for på et komplet weekendophold, inklusiv en enkelt overnatning.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

3/5

Vil du ud og smage det søde liv på en af de mange flotte danske øer, er det en god ide at lægge vejen forbi Ærø og Ærø Hotel. Booker du et weekendophold med all inclusive på Ærø Hotel kan du også nyde godt af at sejle gratis med færgen dertil og tilbage til fastlandet igen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hotel Limfjorden har en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden og du har fri udsigt over vandet mod Mors. Når du tager på Hotel Limfjorden har du kort afstand til masser af naturoplevelser i eksempelvis Nationalparken Thy eller til Vesterhavet. Her kan du Tage plads på terrassen og fylde lungerne med den friske luft, mens du nyder udsigten.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

På Menstrup kro holder de fast i de gamle traditioner: ægte dansk krostemning i skønne omgivelser og ikke mindst i den gamle bindingsværkskro. Det er derfor et håb, at du som gæst på kroen får en rigtig god oplevelse under dit besøg. Her er ofte underholdning og mulighed for gode værelser med lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hotel Hjallerup Kro

3/5

Hjallerup kro byder på lidt af hvert. Med beliggenhed mellem Aalborg og Frederikshavn ligger den et dejligt sted til naturskønne oplevelser og tæt på mange seværdigheder. Specielt markederne og den hyggelige krostemning trækker mange hertil. Her er der koncerter I lange baner og de går ikke ned på den gode stemning.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

Hotel Søparken er det perfekte udgangspunkt for udflugter under opholdet. Her befinder du dig nemlig tæt på flere aktiviteter som Fårup sommerland, shopping og selvfølgelig kulturoplevelser. Er man til noget mere roligt er en gåtur i deres naturskønne områder en oplagt mulighed. Hotel Søparken sørger for en formidabel oplevelse med fokus på service og kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Kunne du tænke dig at tage familien med på en udflugt til selveste Tivoli, vil det jo være oplagt at kombinere det med et all inclusive weekendophold på Tivoli Hotel. Her får du hele pakken, der både dækker over adgang til forlystelsesparken samt mulighed for at spise på nogle af de mange udsøgte spisesteder i haven.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

I den livlige havneby Flensburg ligger Hotel Des Nordens. Her kan du tage på en af de mange strande og maleriske cykel- og vandreture. Samtidig får du panoramaudsigt over fjorden. Skulle vejret ikke være til lange ture findes der adskillige slotte og mange andre kulturelle perler i regionen. Restauranten sørger selvfølgelig for lækker mad hver dag.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Undgå at skulle betale hele tiden

En af de absolutte fordele ved at vælge all inclusive er, at man slipper for at skulle have tegnebogen op af lommen hele tiden. Her skal du ikke bekymre dig om, hvad maden eller drikkevarerne koster.

Vælger du at tage på et weekendophold med all inclusive, kan du være sikker på, at du får godt med mad og drikke under dit besøg, og du kommer ikke til at forlade bordet med tom mave – hverken morgen eller aften.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor findes der weekendophold med all inclusive i Danmark?

Der findes ikke rigtig nogle weekendophold med all inclusive i Danmark, der er dog mange weekendophold hvor morgenmaden eller aftensmaden er inkluderet i prisen. 

Hvad er inkluderet i et weekendophold med all inclusive?

Som regel er alt inkluderet i et weekendophold med all inclusive, der kan dog være regler om at alkohol ikke er inkluderet eller at nogle drikkevarer ikke er inkluderet men kan købes ved siden af til en fordelagtig pris.

Hvor meget koster et weekendophold med all inclusive?

Et weekendophold med all inclusive koster 2500 kr. dette kan dog både gøres dyrere og billige alt efter temperament. Hvis I ønsker at spise gourmet mad og drikke god vin vil prisen naturligvis være højere, hvis ikke I er så fint på den kan det ligeledes gøres lidt billigere.