Weekendophold All Inclusive

Bedste weekendophold med all inclusive 2021

Vil du gerne kunne tage af sted på et weekendophold uden at skulle tænke på penge, madlavning eller indkøb? Så kan det være en rigtig god ide at tage på et weekendophold med all inclusive.

Nøjagtig som man efterhånden kender det fra mange af de sydeuropæiske charterhoteller, er det også blevet muligt at booke sig ind på danske hoteller med all inclusive. Det fungerer dog ikke helt på samme måde på de danske hoteller, men du kan stadig nyde godt af både aftensmad og morgenmad, der er med i prisen, når du booker dig ind på et af følgende hoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Sorø

4/5

På det altid skønne Comwell Sorø er der velvære og gourmetmad på plakaten. Her vil du føle dig velkommen og hjemme fra det sekund, du træder indenfor, og hotellets altid smilende personale er klar på at give dig et weekendophold med alt det, du kan tænke dig. Her er der plads til at få en længe ventet massage eller smutte en tur i spabadet, inden du kan se frem til at opleve de fordele, som all inclusive opholdet indeholder. 

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Rold Storkro

4/5

Du kan lade Rold Storkro være vært for dit all inclusive weekendophold. Den hyggelige storkro tilbyder blandt andet “Fredag med det hele”, som er et fast koncept, de kører i løbet af sommeren. Her får du alt det, du har brug for på et komplet weekendophold, inklusiv en enkelt overnatning.

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

3/5

Vil du ud og smage det søde liv på en af de mange flotte danske øer, er det en god ide at lægge vejen forbi Ærø og Ærø Hotel. Booker du et weekendophold med all inclusive på Ærø Hotel kan du også nyde godt af at sejle gratis med færgen dertil og tilbage til fastlandet igen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Kunne du tænke dig at tage familien med på en udflugt til selveste Tivoli, vil det jo være oplagt at kombinere det med et all inclusive weekendophold på Tivoli Hotel. Her får du hele pakken, der både dækker over adgang til forlystelsesparken samt mulighed for at spise på nogle af de mange udsøgte spisesteder i haven.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Undgå at skulle betale hele tiden

En af de absolutte fordele ved at vælge all inclusive er, at man slipper for at skulle have tegnebogen op af lommen hele tiden. Her skal du ikke bekymre dig om, hvad maden eller drikkevarerne koster.

Vælger du at tage på et weekendophold med all inclusive, kan du være sikker på, at du får godt med mad og drikke under dit besøg, og du kommer ikke til at forlade bordet med tom mave – hverken morgen eller aften.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.