fbpx

Deal Ophold Jylland

Bedste deal ophold i Jylland 2024

Deal ophold Jylland er en bred samling af steder, hvor man har mulighed for at få et godt tilbud på turen til Jylland. Her er mange forskellige steder at vælge mellem, der er fordelt over hele Jylland. Du finder muligheder for både at bo i centrum af byer eller isoleret midt ude i naturen.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel-viking-spa-wellness-1.jpg
Hotels.com

Hotel Viking deal

3/5

Nyd et lækkert ophold du sent vil glemme på Hotel Viking. Her kan du virkelig koble af og komme væk fra hverdagens stress og jag med lidt selvforkælelse til dig som mangler det. Nyd de hyggelige og flotte værelser og fald tilbage. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-1.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort deal

4/5

Har du brug for at koble af fra hverdagen og nyde godt af spa, golf og lækker mad? Tag på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor du kan spille golf i løbet af dagen og derefter nyde en spa og lækker middag. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Steigenberger-Alsik-1.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik deal

4/5

Kunne du tænke dig at komme væk fra det hele og holde en forlænget weekend fyldt med spa og lækker mad? Tag på Steinberger Alsik, hvor du kan slappe helt af med din bedre halvdel eller en ven og forkæle jer selv. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

hotel-thinggaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard deal

3/5

Tag på Hotel Thinggaard og nyd et moderne og luksuriøst ophold som du sent vil glemme. Om sommeren kan du nyde din lækre mad på terrassen eller andre områder og falde tilbage og slappe af. Dette hotel har flotte og moderne værelser. Lige for dig som har brug for noget stilfuldt i dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-1.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus deal

4/5

Kom på et skønt ophold og oplev dejlige Blokhus. Med dejligt wellness-område og spa, så er dette det perfekte sted for par, som vil nyde hinandens selskab i rolige og dejlige omgivelser. Derudover, så er der lækker mad at nyde i restauranten. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

comwell-kellers-park-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park deal

4/5

Tag på Comwell Kellers Park og oplev et skønt ophold fyldt med spa, wellness og strandtur. Her kan du virkelig koble af og nyde en rar og rolig atmosfære, hvor du kan forkæle dig selv eller din bedre halvdel. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel deal

4/5

Tag på det flotte Munkebjerg Hotel og bliv mødt med lækker mad, spa og rolig atmosfære. Her vil du kunne tage i spaen, og derefter tage i restauranten og nyde traditionelt dansk mad eller gourmet-retter. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel deal

4.5/5

Tag på Ruths Hotel og få en rigtig skøn oplevelse med stilfulde værelser og et helt unikt og fantastisk køkken, som er fransk-inspireret. Der er også mulighed for selvforkælelse med en dejlig tur i wellness-området, hvor du kan slappe helt af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

helnan-marselis-aarhus-1.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel deal

4/5

Tag på et uforglemmeligt ophold på Helnan Marselis Hotel, hvor du kan opleve en masse ting. Hotellet er tæt på centrum af Aarhus og du vil derfor kunne opleve Tivoli Friheden, Aarhus centrum og meget mere. Par er særligt glade for hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Golf-Hotel-Viborg.jpg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg deal

4/5

Golf Hotel Viborg er det helt perfekte hotel til dig der elsker at spille golf og som trænger til at komme lidt væk hjemmefra og trække vejret. Her er skønne omgivelser inde samt ude og dejlig mad i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Enjoy-Resorts-Roemoe.jpg
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø deal

4/5

Enjoy Resort Rømø er et helt vidunderligt sted i naturskønne omgivelser og helt ud til havet på Rømø. Er du til golf finder du en herlig golfbane direkte i forlængelse af hotellet, og hvis du efterfølgende trænger til en tur i spaen kan du også det her.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Find det bedste deal ophold Jylland her på siden

Her på siden har du mulighed for at finde en stor samling af de bedste deal ophold i Jylland. Du kan læse kort om hvert sted, se en stjernevurdering af stedet samt finde den billigste pris på et ophold for to personer. Hvis du ønsker at vide mere eller bestille et ophold, kan du nemt klikke dig videre ind.

Dit formål med dit deal ophold Jylland

De mange muligheder kan gøre det svært at udvælge steder, og det kan virke uoverskueligt at skulle skabe et overblik over de mange valgmuligheder. Du kan dog vende den om og i stedet tænke over, hvad dit formål med dit deal ophold i Jylland er.

Dette kan være med til at hjælpe dig til at vælge det rette sted. På denne måde anvender du udelukkelsesmetoden, og vælger alle de steder fra, som ikke har de muligheder eller faciliteter, som du ønsker.

eftermiddags gåtur langs den jyske vestkyst

Forretningsrejse eller fornøjelse

Skal du på forretningsrejse eller er det ren fornøjelse, når du skal på dit deal ophold i Jylland? Det er to meget forskellige udgangspunkter. Hvis det er forretningsrejse, kan det være, at du ikke har de største krav til stedet. Det kan også være, at du netop af denne grund ønsker at have mulighed for at kunne sidde i et opvarmet spabad og slappe af.

Hvis det er ren fornøjelse, kan det netop være, at du skal se på de steder, hvor der er mulighed for pool, spa og wellness. En god massage kan løsne op i musklerne, og du kan slappe af og tage det hele i dit eget tempo. Her har du mulighed for at lade op til at skulle vende tilbage til hverdagslivet.

Muligheder for træning eller aktiviteter

Det kan også være, at du er den aktive type, der ønsker et ophold med mulighed for f.eks. at holde din træning ved lige. Her er fitness og tilhørende træningsfaciliteter et krav, ligesom du vil få mere ud af at vælge et aktivt ophold, hvor du kan gå- eller løbe ture i nærområdet. Dette er der rig mulighed for med et deal ophold i Jylland, hvor du kan opholde sig steder med store afstande og distancer, der indbyder til skønne og aktive ture i naturen.

Dette kan du forvente af et deal ophold Jylland

Når du vælger et deal ophold i Jylland, har du mange forskellige muligheder. Jylland er kendt for sine byer, den skønne natur og de lange kyster. Du har mulighed for at opholde dig alle disse steder helt efter behov.

Storslået natur

Der findes ophold, hvor du bor midt ude i naturen. Her kan du bo ude i skoen, på kanten af kysten ved havet eller på en bakke midt i ingenmandsland. Dette kan bestemt have sin charme, og hvis du kommer fra byen, kan det fungere som det perfekte afbræk.

At være i pagt med naturen

Du har mange muligheder for at opholde dig steder, hvor du er i pagt med naturen. Du kan opholde dig ved en sø og sove på et hyggeligt værelse på et hotel, der ligger i kanten af en skov. Du skal blot tage et enkelt skridt, og så står du midt i et naturparadis.

Store afstande

Afstandene kan være store i Jylland, og det vil mange mene, netop er noget af det, der er en del af charmen. Hvis du bor ude i naturen, er du langt fra byen – og omvendt.

Charmerende byliv

Du har naturligvis også mulighed for et deal ophold i Jylland i en af de større byer. Her bor du tæt på charmerende gader med bindingsværkshuse med stråtag og brostensbelagte veje. Det er en skøn måde at kunne udforske nærmiljøet på.

Derfor er det muligt med et deal ophold Jylland

De vil gerne have besøg vestpå, og derfor er der tit forskellige deal ophold i Jylland. Når det ikke er højsæson, kan der især være mange forskellige deals, og her kan du få lige så fantastiske naturoplevelser. Afstandene er også større, hvorfor deals ligeledes er en måde at gjort opmærksom på sig selv.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket romantisk ophold skal jeg vælge i Jylland?

Der findes mange muligheder for romantiske ophold i Jylland. Er I til ophold i en af de charmerende byer? Eller søger I hellere ud i naturen for romantikken? Her findes alle typer af muligheder. Du finder dem alle på Deal-ophold.dk.

Findes der ophold med pool, spa og wellness i Jylland?

Ja, der findes flere forskellige badehoteller, hvor du finder faciliteter som store wellnessområder med bl.a. pool og spa.

Findes der ophold i naturen tæt på strand i Jylland?

Ja. Noget af det, Jylland kan, er naturen og de fantastisk lange kyster. Her er flere muligheder ned langs Jylland for ophold, du sent vil glemme – hvor du bor så tæt på havet, at du kan høre brusen fra bølgerne og vindens susen.