fbpx

Slotsophold Sjælland

Bedste slotsophold på Sjælland 2024

På de sjællandske slotte har du rig mulighed for at tage et break fra hverdagens stress og jag med et nydeligt slotsophold. Hvis du bor på Sjælland er slottene nemme at tilgå, og de er spredt udover et pænt stykke af øen, ligesom du også nemt kan komme til Sjælland fra Jylland, Fyn og øerne. Fælles for de sjællandske slotte er, at de ligger i dejlige omgivelser, ligesom der også er rig mulighed for at tage på udflugt til omkringliggende områder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Midt i det H.C.Andersen kaldte Danmarks have ligger Skrøbelev Gods. Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et romantisk hotel med jacuzzi. Book en overnatning på et af godsets romantiske værelser og nyd en gourmet middag i hotellets restaurant. Det prægtige gods ligger 3 km fra Rudkøbing, 15 minutter fra Svendborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen ser helt utroligt smukt ud. Udover at det er ekstremt flot, er det dog også mere end det. Hotellet kan nemlig byde dig velkommen med topmoderne faciliteter, samt en fantastisk restaurant, som samlet gør at du næsten kun kan få en helt fantastisk oplevelse. Derudover er Klokkedal Castle Copenhagen det ideelle sted for dig der også gerne vil ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

sauntehus slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Selvom det rolige Sautehus Slot blot har lige over 100 år på dåbsattesten, har stedet en helt fantastisk historie. Udover hyggelige anekdoter byder slottet også på egen vinkælder, hvor du kan nyde din drink inden middagen, ligesom du også kan stifte bekendtskab med nogle særdeles gamle og sjældne vine. I restauranten kan du nyde en udsøgt menu – også udendørs, når vejret tillader det – hvorefter du kan trække dig tilbage på et af de 33 hotelværelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot ligger i den unikke UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor datid og nutid kombineres på den fineste vis. Hotellet har lækre faciliteter du kan gøre brug af og deres gourmet-restaurant har modtaget en michelin-stjerne, hvilket også vidner op den helt fantastisk mad, som hotellet kan kokkerere for dig. Derudover har hotellet en mere folkelig og afslappende bistro ”Spisebuset”.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Lige ved siden af den helt fantastiske strand i Rungsted ligger Sophienberg Slot. Hos slottet er der altid privat parkeringsmulighder, samt en lækker morgenbuffet, som kun kan give dig et fantastisk gastronomisk opleve. Er du en vaskeægte strandløve, eller har du børn med, så er Sophienberg Slot et guper godt valg for dig som gæst.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

liselund ny slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Med en kort tur til smukke seværdigheder ligger Mangleby Kirke og Borre Kirke, hvilket gør at slottets beliggenhed ikke kan klages over. Som gæst hos Liselund Ny Slot får du adgang til flere forskellige lækre faciliteter, som skal være med til at sikre et godt ophold. Med andre ord har Liselund Ny Slot kombineret pris med komfort og faciliteter. På udkig efter et slotshotel, hvor du kan slappe af og bare lade børnene løbe

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Vil du gerne på et helt unikt slotshotel i Ringsted, så er der ikke nogen tvivl om at Sørup Herregård er et fantastisk valg. Fra hotellet er der kort vej til spændende seværdigheder, som bl.a. Høm Kirke og Sneslev Kirke, der begge ligger lige i nærheden. Derudover befinder Sørup Herregård sig i de smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Lyder et uforglemmeligt slotsophold i Jystrup som noget for dig? Så er Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter uden tvivl lige stedet for dig. Her inviteres du nemlig indenfor i de smukkeste omgivelser til hyggelige værelser og en romantisk stemning. Fra slottet er der kort vej til mange helt fantastisk seværdigheder, som du med fordel kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af og nyder livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

I dag er Kragerup Gods ejet og drevet af familien Dinesen, som opkøbte Kragerup i 1801. Historien bag hotellet går dog helt tilbage til 1327. Dengang var fokus at de kongelige skulle bo på slottet, men i dag står det som et slotshotel der har fuld fokus på at skabe unikke oplevelser for deres gæster og at byde dem velkommen med lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Nyd et skønt slotsophold på Sjælland

Et slotsophold på Sjælland kan være lidt af et eventyr. Historiens vingesus fylder gangene, og stemningen er romantisk og nostalgisk. Her på siden finder du de bedste slotsophold på Sjælland, og du kan også finde et godt tilbud. Læs med her og find et luksus slotsophold, som er en kongelig værdig!

Weekend med slotsophold på Sjælland

Der er ikke noget, der skriger luksus som et weekendophold på Sjælland på et slot. Her findes en perlerække af smukke og gamle slotte, og du kan finde en pakkeløsning, der vækker eventyret i dig. Mulighederne er mange, og det er slottene heldigvis også!

flot slot med dejlig have

Slotsophold Sjælland - Derfor skal du prøve det

slotsophold på Sjælland er meget populære. Det er forståeligt, for her slipper du for at planlægge den helt store flyrejse til udlandet. I stedet kan du på kort tid ankomme til din destination, som ovenikøbet er et fortryllende slot. 

Du kan helt selv vælge, om du vil besøge det luksuriøse Nordsjælland, eller om du vil ud i mere landlige omgivelser. Der findes nemlig slotsophold til det meste. Også når det gælder typen af ophold, er der frit valg på alle hylder. Du kan vælge et slotsophold på Sjælland med gourmet, et særligt luksus slotsophold, et weekendophold eller et romantisk slotsophold for to.

Find billige slotsophold på Sjælland hos Mitophold.dk

Hvis du går efter et billigt slotsophold på Sjælland, eller et helt fantastisk tilbud, er det også muligt. Her på siden er det vores mission at give dig de bedste muligheder for at få et uforglemmeligt slotsophold – til den helt rigtige pris. Vi er altid opdateret på de nyeste tilbud, så følg med her, hvis du vil have fingrene i det bedste slotsophold i Sjælland, til den bedste pris.

Smukt slot ved skov

3 af de bedste slotsophold på Sjælland

Er du interesseret i et slotsophold på Sjælland? Pak det bedste fra din garderobe og gør dig klar til at føle dig som en royal. For at give dig en idé om hvad et slotsophold kan indeholde, får du her tre bud på nogle af de bedste slotsophold på Sjælland.

1. Slotsophold på Dragsholm Slot

I Odsherred Kommune finder du dette smukke, hvide slot i romantiske omgivelser. Slottet ligger nemlig midt i den helt særlige UNESCO Global Geopark Odsherred, og her kan du selvfølgelig tilbringe mange timer i løbet af dit slotsophold – hvis altså ikke du skal dase på stranden, som også ligger lige i nærheden. Et ophold på slottet kan inkludere:

 • Michelin-mad i slottets restaurant, Slotskøkkenet
 • På mere afslappede aftener kan du benytte slottets bistro
 • Besøg slottets egen vingård og smag de kraftige dråber
 • Der er gratis brug af cykler på stedet 
 • I nærheden kan du opleve Nekselø Bugt og Vesterlyng Strand
 • Jyderup Kirke og Bjergsted Kirke

2. Slotsphold på Liselund Ny Slot

Har du oplevet dejlige Møn og smukke Møns Klint? Du kan opleve det helt særlige stykke Danmarksnatur med et weekendophold på slottet, Liselund Ny Slot. Slottet er en lille, gul perle, som ligger i grønne omgivelser med store, brusende træer. Opholdet byder på:

 • En autentisk slotsoplevelse
 • Restaurant, bar, lounge og café
 • Have, terrasse og picnicområde
 • Seværdigheder som Liselund, Møns Klint, 
 • GeoCenter Møns Klint, Klintholm Havn og flere smukke kirker
 • Cykeludlejning på stedet
 • Skønne, grønne vandre- og cykelstier tæt på

3. Slotsophold på Kragerup Gods

Skal din ferie også være en fantastisk fortælling? Så skal du gå i Karen Blixens fodspor og besøge Kragerup Gods, som engang var ejet af baronessens familie. Her mærker man historiens vingesus, og man kan nyde god gourmet på opholdet. På godset kan du blandt andet opleve:

 • Et flot gods med eget aktivt landbrug
 • Godset er CO2-neutralt og har miljømærke
 • Gourmet i restauranten og en udvalgt vinmenu
 • En stor morgenbuffet med delikatesser
 • Wellness med opvarmet pool eller sauna
 • Godset ligger midt i skovarealer og omgivet af voldgrav
 • Genlæs Karen Blixens fortællinger på familiens gods

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde tilbud på slotsophold Sjælland?

Du kan godt finde gode tilbud på slotsophold Sjælland. På Mitophold.dk har vi faktisk specialiseret os i altid at have de bedste tilbud klar og parat til dig. Her finder du de største rabatter og de mest favorable fordele lige nu. Vi opdaterer jævnligt siden, så priser og tilbud på slotsophold på Sjælland altid er aktuelle.

Hvad er prisen for et luksus slotsophold på Sjælland?

Når det kommer til priser på slotsophold handler det først og fremmest om, hvad du vil have for pengene. Alt efter, hvor lang tid du skal være afsted, og hvad du vil have inkluderet i dit ophold, vil prisen variere. Prisen kan ligge på alt mellem 700 og flere tusinde kroner for to personer.

Et luksus slotsophold kan fx være fokuseret på lækre spa- og wellness-oplevelser eller god gourmet. Det gør selvfølgelig opholdet en smule dyrere, men det er det hele værd, hvis det er sådan, din drømmeferie ser ud. Generelt er det luksuriøst at være på slotsophold, så det kan ikke undgå at blive en luksusoplevelse.

Hvordan finder man det bedste slotsophold på Sjælland?

Du kan finde det bedste slotsophold på Sjælland ved at orientere dig her på siden. Vi har nemlig samlet en liste over de dejligste, danske slotsperler. Her kan du få en overdådig oplevelse på et slotsophold i smukke omgivelser. Det bedste slotsophold er imidlertid også det, der matcher dig og dine behov bedst. Det er et ophold, hvor pris og indhold giver mening for dig, og du føler, at du får det maksimale ud af pengene. Derfor skal du tænke grundigt over, hvor på Sjælland du helst vil hen, og hvilken type ophold du vælger.