Slotsophold Sjælland

Bedste slotsophold på Sjælland 2021

Sjælland er meget mere end blot København, og det er de sjællandske slotte legemliggjorte beviser på.
På de sjællandske slotte har du nemlig rig mulighed for at tage et break væk fra hverdagens stress og jag med et nydeligt slotsophold. Hvis du bor på Sjælland er slottene nemme at tilgå, og de er spredt udover et pænt stykke af øen, ligesom du også nemt kan komme til Sjælland fra Jylland, Fyn og øerne via Storebæltsbroen, Mols-Linjen eller andet.
Fælles for de sjællandske slotte er, at de ligger i dejlige omgivelser, ligesom der også er rig mulighed for at tage på udflugt til omkringliggende områder.

Denne side indeholder reklamelinks

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen ser helt utroligt smukt ud. Udover at det er ekstremt flot, er det dog også mere end det. Hotellet kan nemlig byde dig velkommen med topmoderne faciliteter, samt en fantastisk restaurant, som samlet gør at du næsten kun kan få en helt fantastisk oplevelse. Derudover er Klokkedal Castle Copenhagen det ideelle sted for dig der også gerne vil ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Selvom det rolige Sautehus Slot blot har lige over 100 år på dåbsattesten, har stedet en helt fantastisk historie. Udover hyggelige anekdoter byder slottet også på egen vinkælder, hvor du kan nyde din drink inden middagen, ligesom du også kan stifte bekendtskab med nogle særdeles gamle og sjældne vine. I restauranten kan du nyde en udsøgt menu – også udendørs, når vejret tillader det – hvorefter du kan trække dig tilbage på et af de 33 hotelværelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot ligger i den unikke UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor datid og nutid kombineres på den fineste vis. Hotellet har lækre faciliteter du kan gøre brug af og deres gourmet-restaurant har modtaget en michelin-stjerne, hvilket også vidner op den helt fantastisk mad, som hotellet kan kokkerere for dig. Derudover har hotellet en mere folkelig og afslappende bistro ”Spisebuset”.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Lige ved siden af den helt fantastiske strand i Rungsted ligger Sophienberg Slot. Hos slottet er der altid privat parkeringsmulighder, samt en lækker morgenbuffet, som kun kan give dig et fantastisk gastronomisk opleve. Er du en vaskeægte strandløve, eller har du børn med, så er Sophienberg Slot et guper godt valg for dig som gæst.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

liselund ny slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Med en kort tur til smukke seværdigheder ligger Mangleby Kirke og Borre Kirke, hvilket gør at slottets beliggenhed ikke kan klages over. Som gæst hos Liselund Ny Slot får du adgang til flere forskellige lækre faciliteter, som skal være med til at sikre et godt ophold. Med andre ord har Liselund Ny Slot kombineret pris med komfort og faciliteter. På udkig efter et slotshotel, hvor du kan slappe af og bare lade børnene løbe

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Kragerup Gods

3/5

I dag er Kragerup Gods ejet og drevet af familien Dinesen, som opkøbte Kragerup i 1801. Historien bag hotellet går dog helt tilbage til 1327. Dengang var fokus at de kongelige skulle bo på slottet, men i dag står det som et slotshotel der har fuld fokus på at skabe unikke oplevelser for deres gæster og at byde dem velkommen med lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.695 kr.

Nyd et slotsophold på Sjælland

Som du nu har læst, er der altså rig mulighed for et fantastisk slotsophold på Sjælland. Der er nemlig en god håndfuld slotte på landets største ø, ligesom seværdighederne er mange.

En tur til København er en oplagt mulighed, hvor I kan nyde Nyhavns hyggelige caféer, se det smukke Amalienborg, og måske slutte jeres aften i dejlige Tivoli.
Eller I kan besøge det smukke Nordsjælland, hvor der er fantastiske, gastronomiske oplevelser, der venter, mens man kan slutte med en isvaffel på havnen i en af nordkystens mange byer.
Mulighederne er ganske enkelt mange, og et slotsophold er derfor en oplagt mulighed til at se nogle egne af landet og Sjælland, man ikke tidligere var bekendt med, ligesom der også er masser af mulighed for at slappe af på de fantastiske slotte, der er både romantiske og historiske.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.