fbpx

Herregårdsophold Sjælland

Bedste herregårdsophold på Sjælland 2023

Der er mange herregårde og slotte spredt udover Sjælland og dermed også mulighed for at opleve et smukt og fredeligt herregårdsophold på Sjælland. Her på siden kan du finde både slotsophold, godsophold og herregårdsophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Prægtige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et vidunderligt ophold i Danmark med en du holder utrolig meget af, så se om ikke det vil være oplagt at købe et Go Dream Gavekort. Her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af danske kroer, hoteller og sågar slotte.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods.jpeg
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Et ophold på Ny Øbjerggaard Gods er det helt rette hvis du ønsker et romantisk ophold med dit livs store kærlighed. Godset har fantastisk eventyrlige omgivelser indendøre samt en stor flot have med prægtige gamle træer, hvor en gåtur vil være helt oplagt at nyde hånd i hånd. 

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er en sand perle på Langeland, man mærker straks historiens vingesus og kan ikke ende andet end at blive betaget af stedets smukke detaljer og gennemførte stil. Hvis du ønsker et ophold bestående af hygge, afslapning og dejlig mad i flotte omgivelser er dette det helt rette.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et helt fantastisk sted til et lækkert herregårdsophold for dig og en du holder af. Hotellet er beliggende i en smuk ejendom, der er som taget ud af et folkeeventyr. Som gæst får du adgang til de lækre værelser, hotellets egen restaurant og naturligvis et luksuriøst spa område, hvor man virkelig kan blive forkælet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus Slotshotel ligger i et naturskønt område omringet af smukke træer og marker. Smukkere sted finder man næppe til et dejligt herregårds ophold, hvor der både er mulighed for lækker mad, smukke værelser og meget mere. Her får du luksus og forkælelse for alle pengene, så tag en du holder af med på ophold på Sauntehus Slotshotel.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Med betagende udsigt til marker og natur i Odsherred ligger det smukke Dragsholm slot, der blot venter på at være målet for dit næste herregårds ophold. Hotellet har de skønneste værelser, samt egen restaurant og bistro. Du kan altså være helt sikker på, at der ikke er nogen smalle steder, når du tjekker ind på Dragsholm slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg-slot.jpg
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Sophienberg slot er tidligere kongeligt lystslot, der ligger i de smukkeste omgivelser med en skøn udsigt ud mod havet. På hotellet er der lækre lyse værelser, der sikrer dig i et fantastisk ophold og en dejlig oplevelse. Det er kort sagt lige i stedet for dig der trænger til et luksuriøst herregårds ophold, sammen med en som du virkelig holder af.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

liselund-ny-slot.jpg
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Hvis du gerne vil på herregårds ophold på smukke Møn så kan vi anbefale at du overvejer det charmerende Liselund Ny slot. Dette hotel byder på en masse dejlige værelser, der er smukt indrettet og du kan være sikker på at der er rigeligt med faciliteter for hotellets gæster. Kort sagt en perfekt destination til et dejligt herregårds ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Hotel Sørup Herregaard er lige stedet for dig, der gerne vil have et herregårds ophold i naturskønne omgivelser og med luksus for alle pengene. Hotellet er som skabt til et romantisk ophold for dig og en du elsker, og der er naturligvis både restaurant, spa, pool og meget mere. Kort sagt et af de dejligste steder i landet til et luksuriøst herregårdsophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Skjoldenaesholm-Hotel.jpg
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Skjoldenæsholm hotel og konferencecenter er stedet for dig, der gerne vil have et lækkert og eksklusivt herregårdsophold, hvor der ikke er sparet på noget. Hotellet ligger i skønne omgivelser med masser af natur og skulle du ønske et spil golf så er det også en mulighed. Derudover kan du få serveret lækker mad i hotellets dejlige gourmet restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

På Sjælland er det meget hovedstadsområdet der dominerer opholds- og oplevelsesbranchen, men som du kan se ligger der ude på det Sjællandske land en række fantastiske slotte og herregårde der er værd at besøge.