fbpx

Weekendophold Fiskeri

Bedste weekendophold med fiskeri i Danmark 2024

Er du lystfisker med stort L, og kunne du godt tænke dig et par dage enten alene eller sammen med et par gode venner, hvor der er tid og ro til at kunne fiske lige så meget, du nu engang har lyst til, er det en ide at overveje et weekendophold med fiskeri. På den måde kan du slippe alle tanker om huslige pligter, man ellers vil have i hverdagen, og kun fokusere på at fiske hele dagen lang. Der er mange mennesker, der holder af at fiske, men de får bare sjældent taget sig tid til det i en travl hverdag, hvor der er mange andre gøremål. Ved at booke et weekendophold med fiskeri får du et par dage med én ting i fokus – nemlig at fiske.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du har planer om at besøge Hvalpsund, så er Hvalpsund Færgekro det helt perfekte sted at overnatte. Her har man på bedste vis kombineret idylliske omgivelser, lækre faciliteter, god pris og hyggelige værelser, hvilket resulterer i denne fantastiske kro. Der er kort vej fra kroen til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Hvalpsund Lystbådehavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Hos Nørre Vosborg inviteres du indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i smukke omgivelser. Uanset om du er på udkig efter unikke oplevelser, gastronomi, forkælelse eller bare rendyrket afslapning, så er der ikke nogen tvivl om, at Nørre Vosborg er det oplagte valg for dig. Nørre Vosborg er også oplagt, hvis du gerne vil på et fiske-weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Montra Hotel

4/5

Montra Hotel ligger i den idylliske by Hanstholm, væk fra alt hverdagens stress og jag. Det er en lille fredsfyldt oase, hvor der er mulighed for at nyde en helt fantastisk udsigt over Nordsøen, samt at bruge hotellets lækre faciliteter der bl.a. inkluderer en indendørs swimmingpool, sauna og solarie. Derudover har hotellet også en sjov minigolfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel skjern
Hotels.com

Hotel Skjern

3/5

Hotel Skjern ligger centralt i byen Skjern ud mod byens hyggelige torv. Selve hotellet byder dig ind til hyggeligt rammer og moderne faciliteter, som hotellet fik installeret i 2015, hvor det gennemgik en stor renovering. Hotellets restaurant, Stuen th., laver den lækreste mad fra bunden og fyldt med kærlighed fra kokkene. Der er også kort til flere forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.145 kr.

skagen hotel
Hotels.com

Skagen Hotel

3/5

Skagen Hotel ligger, som du nok havde gættet fra navnet, i Skagen. Skagen er en helt fantastisk sommer by, som hvert eneste sommer tiltrækker turister fra hele verdenen. Som gæst hos Skagen Hotel kommer du til at bo meget centralt, hvilket vil sige at der er kort vej til mange af de spændende seværdigheder, som Skagen har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Et weekendophold med bid i

Kunne du tænke dig en fiskeoplevelse ud over det sædvanlige, er det oplagt at tage af sted et par dage, hvor der kun er fiskeri på programmet, og du ikke skal tænke på andet. Danmark byder på mange smukke søer og kyster, hvor du har gode chancer for at få noget på krogen. Og i nærheden vil du altid kunne finde et hyggeligt hotel, hvor du kan tilbringe natten.

Om du vil fiske i sø, å eller fjord er helt op til dig. Mange af hotellerne ligger i nærheden af samtlige muligheder, hvilket giver dig gode chancer for at få en varieret fisketur.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med fiskeri

Et weekendophold med fiskeri, er det helt perfekte ophold til dig der elsker at fiske. Her vil i nemlig bo på en dejlig kro eller et fint hotel beliggende tæt på et perfekt fiskested. I vil derved kunne fiske dagen lang og kunne se frem til en dejlig middag når i vender tilbage til jeres overnatningssted.

Hvor kan man nyde et weekendophold med fiskeri?

Der findes adskellige vidunderlige kroer og hoteller som arrangere weekendophold med fiskeri, så det vil faktisk være muligt at finde et sted mere eller mindre hvor end I ønsker det. Ligeledes er det muligt at planlægge sin egen weekendophold med fiskeri og blot booke noget mens man står og fisker.

Hvad er inkluderet i et weekendophold med fiskeri?

Hvad der er inkluderet i et weekendophold med fiskeri variere meget fra sted til sted, nogle steder er det muligt at låne/leje alt udstyret samt tilberede den eventuelle fangst, mens der andre steder er sørget for dejlig mad til efter en lang dag med fiskeri.