fbpx

Kroophold Flensborg

Bedste kroophold i Flensborg 2022

Et par dage på en kro i Flensborg kan føles som en ren og skær ferie i udlandet, fordi du smutter over grænsen og skal finde dit bedste skoletysk frem. Derudover skal du rent faktisk også have dit pas med. Det kan ydermere få det til at minde endnu mere om en vaskeægte udlandsferie.

En lille ferie i Flensborg kan gøre underværker, når det kommer til at få fornyet energi i dagligdagen. Du får nemlig den travle hverdag lidt på afstand, mens du ligeledes bliver forkælet på bedste vis. Personalet på kroen vil sørge for alt for dig, så du ikke skal lave andet end at slappe af og nyde dit ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Hafen Flensburg
Hotels.com

Hotel Hafen Flensburg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.294 kr.

Boutiquehotel PETUH
Hotels.com

Boutiquehotel PETUH

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.249 kr.

Ramada by Wyndham Flensburg
Hotels.com

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 645 kr.

Hotel Alte Post Flensburg
Hotels.com

Hotel Alte Post Flensburg

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hotel am Fjord
Hotels.com

Hotel am Fjord

3/5

Laveste pris for 2 personer: 736 kr.

Zimmer FREI Boardinghouse
Hotels.com

Zimmer FREI! Boardinghouse

3/5

Laveste pris for 2 personer: 611 kr.

Hotel Flensburg Akademie
Hotels.com

Hotel Flensburg Akademie

3/5

Laveste pris for 2 personer: 596 kr.

Hotel Xenia
Hotels.com

Hotel Xenia

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

10 forslag til oplevelser under dit kroophold i Flensborg

Har du tænkt over, hvad du skal beskæftige dig med, når du er på et kroophold i Flensborg? Det er du måske ikke nået til endnu. Lige meget hvad så er det altid en fordel med inspiration, så du kan tænke over, hvad du gerne vil opleve under dit kroophold. Her finder du vores 10 forslag til oplevelser i Flensborg:

  • Citti-Park (shopping)
  • Flensborg Havn
  • Flensborg Skibsfartmuseum
  • Flensborg Bryggeri
  • Museumsberg
  • Mørviger Vandtårn
  • Folkeparken
  • Christiansenpark
  • Sankt Nikolaj Kirke
  • Frørup Bjerge

smuk natur i og omkring Flensborg

Et skønt og afslappende kroophold i Flensborg får dig til at nyde livet ekstra meget

Et skønt kroophold i Flensborg kan få dig til virkelig at nyde og værdsætte livet. Du får nemlig tid til at finde din indre ro frem således, at du bliver mere nærværende. Netop det at være nærværende kan være yderst svært i en travl og til tider intens hverdag derhjemme. 

Under et kroophold i Flensborg kan du slippe tøjlerne og helt droppe tankerne om dagligdagens gøremål. I stedet kan du koncentrere dig om den eller dem, du er sammen med. Det kan eksempelvis være, at dig og din partner trænger til noget kvalitetstid. Her er det perfekt at komme af sted på et hyggeligt kroophold. 

Kroophold i Flensborg er yderst populære

Har du besluttet dig for, at du skal på et kroophold i Flensborg, skal du ikke vente for længe med at booke det. Kroophold i Flensborg er nemlig i høj kurs blandt mange danskere samt andre, der ønsker at aflægge denne tyske by et besøg. 

Derfor bør du bestille dit kroophold hurtigst muligt, hvis du ønsker at tage af sted i en specifik periode. Det kan dog godt betale sig at være lidt fleksibel i forhold til datoer. Ikke nok med at det giver dig flere valgmuligheder, så kan det også ende med at blive billigere for dig.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Koster et kroophold i Flensborg mere end et kroophold i Danmark?

Et kroophold i Flensborg kan koste både mere og mindre end et kroophold i Danmark. Kroophold i Flensborg findes nemlig i flere prisklasser ligesom, når det kommer til kroophold i Danmark. Du kan dog ende med en ekstra udgift, hvis du skal køre længere for at komme til Flensborg end til et kroophold på Sjælland eller lignende. 

Hvor kan jeg tage på et kroophold i Flensborg?

Du kan vælge mellem flere kroer i Flensborg, hvis du gerne vil besøge denne tyske by. Vi har gjort det let for dig at finde et kroophold i Flensborg, da vi har samlet alle de bedste her på vores side. På den måde kan du nemt og hurtigt finde det perfekte ophold for dig og din rejsepartner.

Skal jeg tage mit pas med, når jeg skal på et kroophold i Flensborg?

Ja, du skal have dit pas med, hvis du skal på et kroophold i Flensborg. Du bør rent faktisk altid sørge for, at du har dit pas med dig i tasken, når du skal til Tyskland. Har du ikke dit pas med, kan du risikere at få en bøde på 1.000 kroner.