fbpx

Kroophold Flensborg

Bedste kroophold i Flensborg 2024

Et par dage på en kro i Flensborg kan føles som en ren og skær ferie i udlandet, fordi du smutter over grænsen og skal finde dit bedste skoletysk frem. Derudover skal du rent faktisk også have dit pas med. Det kan ydermere få det til at minde endnu mere om en vaskeægte udlandsferie.

En lille ferie i Flensborg kan gøre underværker, når det kommer til at få fornyet energi i dagligdagen. Du får nemlig den travle hverdag lidt på afstand, mens du ligeledes bliver forkælet på bedste vis. Personalet på kroen vil sørge for alt for dig, så du ikke skal lave andet end at slappe af og nyde dit ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Hafen Flensburg
Hotels.com

Hotel Hafen Flensburg

4/5

Hotel Hafen Flensburg, er et vidunderligt 4 stjernet hotel centralt beliggende i Flensborg. Hotellet er splinter nyt og alt fremstår moderne og elegant, indretningen er helt minimalistisk og gennemtænkt. Nyd dit ophold på dette smukke hotel i Flensborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.294 kr.

Boutiquehotel PETUH
Hotels.com

Boutiquehotel PETUH

3.5/5

Boutiquehotel PETUH, ligger elegant placeret i nogle af Flensborgs smukke smalle gader. Med små hyggelige butikker, restauranter og barer i alle retninger er dette det helt rette hotel til dig der ønsker at opholde dig i hjertet af Flensborg by.

Laveste pris for 2 personer: 1.249 kr.

Ramada by Wyndham Flensburg
Hotels.com

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5/5

Hotel Ramada er et lækkert 3-stjernet hotel med beliggenhed lige id til Flensborg Havn. Det ligger små 100 meter fra det store butikskvarter i Flensburg, så det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Flensburg. På hotellet kan du nyde de gode faciliteter samt slappe af på et af de hyggelige værelser om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 645 kr.

Hotel Alte Post Flensburg
Hotels.com

Hotel Alte Post Flensburg

3.5/5

Hotel Alte Post Flensburg, er et skønt hotel facaden er elegant dekoreret med flotte udsmykninger og med sans for detaljen. Er du til dejlig mad efter alle de tyske køkken regler, så bør du overveje at nyde et ophold her. 

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hotel am Fjord
Hotels.com

Hotel am Fjord

3/5

Hotel am Fjord, er et hyggeligt hotel centralt i Flensborg by, her er du ikke langt fra de smukke butikker og hyggelige restauranter som man finder over alt i Flensborg. Hvis du ønsker et ophold i skønne omgivelser, så er dette det helt rette for dig.

Laveste pris for 2 personer: 736 kr.

Zimmer FREI Boardinghouse
Hotels.com

Zimmer FREI! Boardinghouse

3/5

Zimmer FREI! Boardinghouse, ligger elegant på toppen af en mindre bakke med en fortrinlig udsigt ud over det meste af Flensborg by. Ønsker du at overnatte ikke langt fra de gode restauranter og byens gode stemning, men i et roligt område er dette det helt rette.

Laveste pris for 2 personer: 611 kr.

Hotel Flensburg Akademie
Hotels.com

Hotel Flensburg Akademie

3/5

Hotel Flensburg Akademie, lad dette fantastiske hotel danne rammen for dit ophold i Flensborg, her er du tæt på alt hjertet begærer så som gode restauranter og hyggelige barer. Hotellet ligger i et roligt område og ganske tæt på det hele.

Laveste pris for 2 personer: 596 kr.

Hotel Xenia
Hotels.com

Hotel Xenia

2.5/5

Hotel Xenia, er et lidt ældre hotel i smukke Flensborg, ønsker du den helt rette kro stemning på dit ophold, finder du det her. Ligeledes er det dejlig mad og god stemning som du til fulde kan nyde ved at overnatte netop her.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

10 forslag til oplevelser under dit kroophold i Flensborg

Har du tænkt over, hvad du skal beskæftige dig med, når du er på et kroophold i Flensborg? Det er du måske ikke nået til endnu. Lige meget hvad så er det altid en fordel med inspiration, så du kan tænke over, hvad du gerne vil opleve under dit kroophold. Her finder du vores 10 forslag til oplevelser i Flensborg:

  • Citti-Park (shopping)
  • Flensborg Havn
  • Flensborg Skibsfartmuseum
  • Flensborg Bryggeri
  • Museumsberg
  • Mørviger Vandtårn
  • Folkeparken
  • Christiansenpark
  • Sankt Nikolaj Kirke
  • Frørup Bjerge

smuk natur i og omkring Flensborg

Et skønt og afslappende kroophold i Flensborg får dig til at nyde livet ekstra meget

Et skønt kroophold i Flensborg kan få dig til virkelig at nyde og værdsætte livet. Du får nemlig tid til at finde din indre ro frem således, at du bliver mere nærværende. Netop det at være nærværende kan være yderst svært i en travl og til tider intens hverdag derhjemme. 

Under et kroophold i Flensborg kan du slippe tøjlerne og helt droppe tankerne om dagligdagens gøremål. I stedet kan du koncentrere dig om den eller dem, du er sammen med. Det kan eksempelvis være, at dig og din partner trænger til noget kvalitetstid. Her er det perfekt at komme af sted på et hyggeligt kroophold. 

Kroophold i Flensborg er yderst populære

Har du besluttet dig for, at du skal på et kroophold i Flensborg, skal du ikke vente for længe med at booke det. Kroophold i Flensborg er nemlig i høj kurs blandt mange danskere samt andre, der ønsker at aflægge denne tyske by et besøg. 

Derfor bør du bestille dit kroophold hurtigst muligt, hvis du ønsker at tage af sted i en specifik periode. Det kan dog godt betale sig at være lidt fleksibel i forhold til datoer. Ikke nok med at det giver dig flere valgmuligheder, så kan det også ende med at blive billigere for dig.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Koster et kroophold i Flensborg mere end et kroophold i Danmark?

Et kroophold i Flensborg kan koste både mere og mindre end et kroophold i Danmark. Kroophold i Flensborg findes nemlig i flere prisklasser ligesom, når det kommer til kroophold i Danmark. Du kan dog ende med en ekstra udgift, hvis du skal køre længere for at komme til Flensborg end til et kroophold på Sjælland eller lignende. 

Hvor kan jeg tage på et kroophold i Flensborg?

Du kan vælge mellem flere kroer i Flensborg, hvis du gerne vil besøge denne tyske by. Vi har gjort det let for dig at finde et kroophold i Flensborg, da vi har samlet alle de bedste her på vores side. På den måde kan du nemt og hurtigt finde det perfekte ophold for dig og din rejsepartner.

Skal jeg tage mit pas med, når jeg skal på et kroophold i Flensborg?

Ja, du skal have dit pas med, hvis du skal på et kroophold i Flensborg. Du bør rent faktisk altid sørge for, at du har dit pas med dig i tasken, når du skal til Tyskland. Har du ikke dit pas med, kan du risikere at få en bøde på 1.000 kroner.