fbpx

Spaophold Jylland

Bedste spaophold i Jylland 2024

Vi har her på siden samlet de bedste spaophold Jylland tilbud, så du ikke selv behøver at finde dem. Der findes nemlig et hav af spa-perler i det jyske, der alle byder på luksuriøs afslapning og skønne faciliteter. Det bedste spa- og wellness ophold i Jylland er det, der passer til netop dig, og hvis du læser med her, kan du finde det!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard’s smukke omgivelser og søde personale står klar til at give dig en fantastisk oplevelse. Her er der specielt deres talentfulde kokke, som laver den absolut lækreste mad. Hotellet har også lækre faciliteter og en kort tur til Sydthy Kurbad, hvor der er mulighed for at pleje kroppen og sindet med maksimal afslapning. Golfbanen ligger også lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

2700 m2 luksusspa og wellness. Det er lige præcis, hvad Hotel Viking Aqua, Spa & og Wellness Resort tilbyder. Her kan du få det ultimative spaophold alene, med konen, kæresten eller hele familien. Du vil finde alt, hvad hjertet begærer inden for spafaciliteter kombineret med forrygende gastronomi og en hyggelig atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Ved den smukke danske by Farsø kan du finde Himmerland Golf & Spa Resort, som er et godt valg for dig der søger en mulighed for at slippe væk fra den travle hverdag og bare nyde livet. Som det ligger i navnet er der bl.a. mulighed for at spille en masse golf, samt at nyde deres fantastiske spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Selvom Ringkøbing er en lille by, flokkes danskere og turister til byen hvert eneste sommer og det er der naturligvis en grund til. Det er blandt andet Ringkøbing Fjord, som byder på udsigter og landskab man ikke kan opleve noget andet sted. Det er også netop lige ved Ringkøbing Fjord Hotel Fjordgaarden har beliggenhed. Her vil du finde lækre faciliteter og smuk natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Lyder et spaophold i idylliske Jylland som noget for dig? Så er Steigenberger Alsik Hotel & Spa lige noget for dig. Hotellet ligger i Sønderborg og byder på et fantastisk ophold. Som gæst kan du gøre frit brug af deres store spa- og wellnesscenter, tage en svømmetur i poolen eller bare slappe af i de flotte omgivelser med en kold drink i hånden.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et utroligt lækkert hotel, som byder på en helt fantastisk wellnessafdeling, hvor du kan forkæle krop og sjæl. Wellnessafdelingen råder også over de unikke termiske bade, som ikke mange andre steder har. Alt i alt er Hotel Vejlefjord det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt spaophold i Jylland.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus giver dig maksimal mulighed for at slappe af, nyde livet og sætte pris på de små ting i livet. Her kan du blandet andet pleje kroppen i wellness-centeret, hoppe en tur i poolen, derefter gå i saunaen og så valse ned på stranden og slikke lidt sol. Derudover er der et hav af aktiviteter i Blokhus-området, så du altid har noget at lave.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hvis du er på udkig efter et hotel, som båder byder på underholdning og afslapning, så er Comwell Kellers Park et perfekt valg for dig. Hotellet har en luksuriøs stemning over sig og flere forskellige lækre faciliteter, som kan være med til at sørge for, at du kan nyde livet fuldt ud. Derudover er der kort vej til seværdigheder som Brejning Kirke og Galleri Bibelland.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Midt i den utroligt smukke Munkebjergskov kan du finde Munkebjerg Hotel, som står klar til at byde dig indenfor i deres hyggelige rammer. Hotellet råder over en masse fantastiske værelser, samt en bred vifte af gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold. Der er bl.a. både pool og fitnesscenter, samt en flot tennisbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Er der på udkig efter et sted som kan byde på både smukke omgivelser, den lækreste gourmetmad og et fantastisk spaophold? Så er Ruths Hotel i Skagen lige stedet for dig. Skagen er en fantastisk sommer by og Ruths Hotel’s beliggenhed kan man ikke klage over. Som gæst ved Ruths Hotel er du kun en kort gåtur fra en lækker strand og bymidten.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Best Western Plus Hotel Eyde
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Best Western Plus Hotel Eyde er et lækkert og privatejet hotel, som ligger midt i Herning. Der er derfor kun kort vej til en lang række spændende seværdigheder. Når du ikke er ude at opleve Herning, så kan du slappe af i deres hyggelige værelser eller forkæle kroppen i deres gode wellnesscenter. Hotellet byder også på gratis parkering og wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Fra Helnan Marselis Hotel er der en helt unik udsigt over Aarhus Bugten. Her har du mulighed for at overnatte i lækre værelser, samt at benytte deres fabelagtige faciliteter. Hvis du gerne vil på et afslappende ophold i Århus tæt ved vandet, så er Helnan Marselis Hotel det oplagte valg for dig. Hotellet ligger også lige ud til en smuk badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Vil du gerne på et hyggeligt ophold i Struer, så er Struer Grand Hotel den perfekte mulighed for dig. Ikke nok med at hotellet har de lækreste værelser, hvor du kan slappe af, så har hotellet også en bred vifte af moderne faciliteter, som du også frit kan gøre brug af under dit ophold. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel DGI Huset Herning
Hotels.com

Hotel DGI Huset Herning

3/5

Hotel DGI Huset Herning er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold i Herning. Det 3-stjernet hotel råder over en masse hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold. Derudover er det også den perfekte base for dig, som også gerne vil ud at opleve Herning.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Små 10 minutter fra Viborg Domkirke ligger Golf Hotel Viborg i smukke omgivelser. Her kan du slappe af i hotellets hyggelige værelser, samt forkæle krop og sind i deres store og moderne spa- og wellnesscenter. Derudover ligger Viborgs 27-hullers golfbane en kort tur derfra. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Skovgaard Museum.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde er placeret i en historisk herregård ved navn Scheelsminde i Aalborg. Hotellet er omringet af en stor og smuk park og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Gastronomi i særklasse, fantastiske seværdigheder og panoramaudsigt er blot nogle af de mange ting der er værd at nævne om Hotel Scheelsminde, og så kan du nemt tage ud at opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

I idylliske Rømø Kirkeby kan du finde Enjoy Resorts Rømø. Her inviteres du indenfor til deres hyggelige rammer og kan frit gøre brug af deres fantastiske faciliteter. Hotellet har et stort og moderne spa- og wellnesscenter på hele 2600 m2, så der er rig mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Der ligger også en strand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel er et unikt hotel i Løgstør, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af. Hotellet har bl.a. en lækker pool og et moderne fitnesscenter. Derudover er hotellet også det perfekte hotel for dig som vil opleve Løgstør med kort afstand til mange spændende vartegn.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Sportshotel Vejen
Hotels.com

Sportshotel Vejen

3/5

Sportshotel Vejen er en del af et stort idrætsanlæg i Vejen og byder på hyggelige værelser, samt en lang række fantastiske faciliteter. Når du er gæst hos hotellet kan du købe et sportspas, som giver dig adgang til alle de forskellige sportsfaciliteter der er ved hotellet. Derudover har hotellet også et stort og moderne spaområde, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Vil du gerne en tur til unikke Henne, så er Henne Mølle Å Badehotel det perfekte sted for dig. Her kan du overnatte i deres helt fantastiske omgivelser, samt nyde alle de lækre faciliteter hoteller råder over. Derudover er der kort vej til en fantastisk badestrand og mange spændende seværdigheder, som f.eks. Filso og Henne Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Comwell Rebild Bakker

4/5

Comwell Rebild Bakker er et utroligt lækkert hotel i Rebild, som ligger lige op af både Nationalparken Rebild Bakker, samt Rold Skov. Hotellet har en bred vifte af lækre faciliteter, som du frit kan gøre brug af, som bl.a. sauna, swimmingpool og fitness. Derudover har hotellet også en ekstraordinært god restaurant og bar, hvor du kan nyde lækre retter og drinks.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina byder dig indenfor til et uforglemmeligt spaophold i idylliske omgivelser i Grenaa. Hotellet byder på hyggelige værelser, men også en bred vifte af lækre faciliteter. Hotellet råder bl.a. over en pool, samt et moderne fitnesscenter. Derudover er der kort vej til unikke og spændende vartegn, som f.eks. Vartegn Ved Randersvej og Gredanapigen.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Du kan finde Skærbækcentret i smukke omgivelser i Tønder. Her kan du slappe af i deres hyggelige værelser, samt nyde de mange lækre faciliteter, som hotellet har at byde på. Der er bl.a. fitnesscenter, pool og så har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at tilberede fantastiske retter til dig.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

Få ny energi med et spaophold i Jylland

Et spaophold i Jylland giver dig hele paletten af selvforkælelse, afslapning og velvære. Her kan du få ro på tankerne og komme ned i kroppen. Et spa- og wellnessophold i Jylland er det perfekte afbræk i hverdagen, og uanset opholdets varighed vil du blive ladt op med ny energi.

Det afhænger helt af dig og din kalender, om du vil have spa i en forlænget weekend eller blot en afslappende eftermiddag. Hvis du har lyst til at invitere én, du holder af, med på en skøn overnatning i smukke omgivelser, er et spaophold i Jylland for 2 en oplagt muligt. Det behøver ikke at være dyrt – der er nemlig rig mulighed for at finde billige spaophold i Jylland.

Aften udsigt fra poolen

Find spaophold Jylland tilbud på Mitophold.dk

Mitophold.dk har vi samlet et godt og bredt udvalg af de bedste spaophold Jylland tilbud. Der er heldigvis rig mulighed for at finde billige spaophold Jylland, og ovenikøbet nogle superlækre nogle af slagsen.

Her på siden er det nemt at danne sig et overblik over markedet, så du kan finde frem til de bedste tilbud på spaoplevelser i Jylland. Tag et kig på de forskellige hoteller, og tag et kig indad – så kan du nemlig finde ud af, hvilket spaophold, der er det helt rigtige for dig.

Hvad er det bedste spaophold i Jylland?

Mitophold.dk bliver jævnligt opdateret, så du altid kan finde de billigste og bedste hotel og spa ophold Jylland. Det behøver nemlig ikke være dyrt at få en god spaoplevelse. Der er mange forskellige muligheder, alt efter ønsker og budget. Desuden kan man slå til på de gode tilbud og spare mange penge! 

Det bedste spaophold er en magisk kombination af pris og kvalitet. Du skal sørge for at få det indhold for pengene, som du drømmer om. Når prisen, og det du får for pengene, går op i en højere enhed, har du et godt bud på et spaophold. Der er desuden ikke noget som at give et spaophold i gave til sig selv eller sine nærmeste.

4 vidunderlige spaophold i Jylland

Nedenfor har vi samlet fire af de mest populære spahoteller i Jylland. Her kan du blive meget klogere på, hvad du har af muligheder for afslappende og nærende ophold i det jyske landskab. Hotellerne er spredt ud over Jyllandskortet, så uanset om du befinder dig i Nord eller Syd, så er der et lækkert ophold nær dig. På Mitophold.dk kan du finde mange flere billige spaophold i Jylland, så du finder det helt rigtige for dig.

1. Spaophold på Hotel Viking

Det berømte Hotel Viking ligger i skønne omgivelser i Sæby, Nordjylland. Her har du fornøjelsen af et 2.700 kvadratmeter wellnessområde. På den plads kan der være alt, hvad du drømmer om, inden for luksus-spa, og mere til! 

Derudover finder du hotellets egen wellnessklinik, som tilbyder mange forskellige behandlinger og massager, til både ansigt og krop. Er du afsted med en partner, har Hotel Viking en romantisk spa, som emmer af romantik og velvære. Derudover kan du forvente kulinariske oplevelser med lækker mad og vin på hotellet.

I spaopholdet for 2 er inkluderet:

 • Overnatning i delt dobbelt Standardværelse
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og 1/2 fl. mousserende vin på værelset
 • Velkomstdrink inden middagen
 • 3-retters sæsonmenu
 • Stor morgenbuffet
 • Entré til spa & wellnessområdet samt fra check-ind til check-ud
 • Entré til fitnesscenter fra check-ind til check-ud
 • Lån af et blødt sæt badekåbe, badelagen og tøfler

2. Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

I Himmerland, tæt ved Farsø, kan du opleve det lækre Himmerland Golf og Spa Resort. Her er der rig mulighed for at spille golf, hvis du ønsker det. Derudover kan du boltre dig på et stort område med skønne spafaciliteter. 

Hotellets Nordic spa har fokus på nordisk velvære, og den opnås midt i den smukke nordjyske natur. Her tilbydes der både klassiske spaoplevelser med varme bade og sauna, og en hel række muligheder for anderledes aktiviteter. Du kan fx prøve det kolde chokbad, hvis du har is i maven, eller den finske sauna, hvis du skal varmes op. Et bad i saltkarret er også en spændende mulighed.

I opholdet er inkluderet:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Bobler, sødt & massageolie på værelset ved ankomst
 • Entré til Nordic Spa
 • Badekåbe & håndklæder
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenbuffet
 • Fri adgang til badelandet & fitnesscenteret
 • Alle værelser er med egen balkon eller terrasse. På værelserne finder du desuden en bakke med kaffe/the, TV, telefon, arbejdsplads, WiFi, hårtørrer, strygejern, strygebræt, lænestol og sofabord

3. Spaophold på Fjordgaarden

I Ringkøbing, næsten helt ude ved Vesterhavet, finder du Fjordgaarden. Ringkøbing er en gammel by og en populær feriedestination, blandt andet på grund af den skønne Ringkøbing Fjord. Naturen omkring byen er helt enestående, hvilket gør spaopholdet endnu mere afslappende og opfyldende. 

På Fjordgaarden finder du spafaciliteter i topklasse, og stedet indbyder til ro og velvære. Opholdet, Fjordgaardens Ro for To, er en populær gave at give sig selv og andre. Det er et ophold, der får selv den mest aktive vildbasse ned i gear, og der er rig mulighed for at nyde hinandens selskab i en rolig atmosfære. 

I opholdet er inkluderet:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Fri adgang til kurbadet
 • Stor morgenbuffet
 • Morgenkåber, tøfler og håndklæde
 • Frugt, snacks og vand ad libitum i Kurbadet
 • Fri parkering
 • Fri internet
 • Gratis lånecykler

4. Spaophold på Hotel Thinggaard

I det smukke og hippe Thy ligger Hotel Thinggaard. Her tilbydes der luksus wellnessophold med Nationalpark Thy lige udenfor døren. Hotel Thinggaard tilbyder altså helt unikke omgivelser, der passer perfekt til dit spaophold. Lad den særegne, nordjyske ro sænke sig og få et tiltrængt afbræk fra en travl hverdag. Og når du stiger op af spabadet, kan du glæde dig til en kulinarisk oplevelse med fokus på råvarer fra lokalområdet.

I opholdet er inkluderet:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Fyldte Chokolader fra Thy på værelset ved ankomst
 • Håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg på værelset ved ankomst
 • Gratis kaffe/varm chokolade/te på værelset
 • 4-retters menu med lokale råvarer
 • 1 hel dags entre til Sydthy Kurbad
 • Gratis frugt og isvand i Kurbadet
 • Gratis håndklæder i kurbadet
 • Fri kabel-tv
 • Fri parkering
 • Gratis internet
 • Stor morgenbuffet

Se – en seværdighed!

Spahoteller fås i alle hjørner og kanter af Jylland, så der er oplevelser at finde, uanset hvor du tager hen. Hvis du befinder dig ved Vestkysten, er det oplagt at vandre i det skønne klitlandskab, samt prøve de mange sjove vandsportsaktiviteter. 

Både det nordjyske og det sønderjyske er rigt på kulturarv, med alt hvad det indebærer af smukke slotte og kulturelle seværdigheder. Derudover er der selvfølgelig uovertruffen natur, som du kan udforske på dit spaophold i Jylland.

Alle fortjener et spaophold i Jylland

Spa er utrolig populært, og det er der mange gode og selvkærlige grunde til. Det er den perfekte get-away fra en travl hverdag, og krop og sjæl bliver opfrisket og forkælet. På Mitophold.dk mener vi, at alle fortjener et dejligt spaophold i Jylland i ny og næ – og så er det jo godt, at mulighederne er mange.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et spaophold i Jylland?

Det er meget forskelligt, hvad er spaophold koster. Det afhænger selvfølgelig af, om du er på udkig efter en enkelt eftermiddag eller en weekend med det hele. Men der er gode tilbud at finde på begge dele, så det kan betale sig at kigge i god tid og booke frem. 

Du kan fx finde dagsophold til 500 kr. og overnatninger til 1.000 kr. Det kommer først og fremmest an på, hvor meget du vil have inkluderet i prisen. Det koster ekstra, hvis du gerne vil have den allerbedste havudsigt på værelset, og omvendt kan du spare, hvis du godt kan undvære det.

Hvad er et spaophold?

Et spaophold har typisk både kolde og varme bade, flere slags saunaer, behandlinger og massager. Men mest af alt, er et spaophold definitionen på ro, afslapning og selvforkælelse. Som regel er opholdet kombineret med god mad og drikke, og de mange spahoteller i Jylland ligger i skønne naturomgivelser.

Kan man finde gode tilbud på luksus spa ophold i Jylland?

Ja, dem er der heldigvis mange af! På Mitophold.dk har vi samlet de bedste og mest aktuelle tilbud på luksus spa ophold i Jylland. Du kan fx finde tilbud på romantiske spaophold i Jylland for 2. Vi sørger hele tiden for at opdatere siden, så du kan følge med i de bedste spaophold Jylland tilbud.

Kan man få spaophold Jylland for 2?

Det kan man! Det er en af de pakkeløsninger, som er hel ideel for spa. Derfor tilbyder mange spahoteller forskellige pakker til spaophold for 2. Det er den perfekte gave at give sig selv og én af sine nærmeste. Her har man ro og tid til at samtale og nyde hinandens selskab i flotte og luksuriøse omgivelser. Man kan også finde pakkeløsninger med særlig fokus på romantik, hvis man ønsker at give sin partner en helt særlig gave.

Hvad er det bedste spaophold i Jylland?

Her på siden gør vi vores bedste for at samle de allerbedste spa- og wellness ophold Jylland. Der er mange at vælge mellem, og det bedste spaophold i Jylland er det, som passer til dig. Det afhænger af, hvor længe og hvor billigt dit ophold skal være, hvilke faciliteter, du ønsker, samt hvor i Jylland, du ønsker at nyde dit spaophold.