Spaophold Jylland

Bedste spaophold i Jylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Viking

3/5

2700 m2 luksusspa og wellness. Det er lige præcis, hvad Hotel Viking Aqua, Spa & og Wellness Resort tilbyder. Her kan du få det ultimative spaophold alene, med konen, kæresten eller hele familien. Du vil finde alt, hvad hjertet begærer inden for spafaciliteter kombineret med forrygende gastronomi og en hyggelig atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Ved den smukke danske by Farsø kan du finde Himmerland Golf & Spa Resort, som er et godt valg for dig der søger en mulighed for at slippe væk fra den travle hverdag og bare nyde livet. Som det ligger i navnet er der bl.a. mulighed for at spille en masse golf, samt at nyde deres fantastiske spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Selvom Ringkøbing er en lille by, flokkes danskere og turister til byen hvert eneste sommer og det er der naturligvis en grund til. Det er blandt andet Ringkøbing Fjord, som byder på udsigter og landskab man ikke kan opleve noget andet sted. Det er også netop lige ved Ringkøbing Fjord Hotel Fjordgaarden har beliggenhed. Her vil du finde lækre faciliteter og smuk natur.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hotel Thinggaard’s smukke omgivelser og søde personale står klar til at give dig en fantastisk oplevelse. Her er der specielt deres talentfulde kokke, som laver den absolut lækreste mad. Hotellet har også lækre faciliteter og en kort tur til Sydthy Kurbad, hvor der er mulighed for at pleje kroppen og sindet med maksimal afslapning. Golfbanen ligger også lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus giver dig maksimal mulighed for at slappe af, nyde livet og sætte pris på de små ting i livet. Her kan du blandet andet pleje kroppen i wellness-centeret, hoppe en tur i poolen, derefter gå i saunaen og så valse ned på stranden og slikke lidt sol. Derudover er der et hav af aktiviteter i Blokhus-området, så du altid har noget at lave.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Hvis du er på udkig efter et hotel, som båder byder på underholdning og afslapning, så er Comwell Kellers Park et perfekt valg for dig. Hotellet har en luksuriøs stemning over sig og flere forskellige lækre faciliteter, som kan være med til at sørge for, at du kan nyde livet fuldt ud. Derudover er der kort vej til seværdigheder som Brejning Kirke og Galleri Bibelland.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Er der på udkig efter et sted som kan byde på både smukke omgivelser, den lækreste gourmetmad og et fantastisk spaophold? Så er Ruths Hotel i Skagen lige stedet for dig. Skagen er en fantastisk sommer by og Ruths Hotel’s beliggenhed kan man ikke klage over. Som gæst ved Ruths Hotel er du kun en kort gåtur fra en lækker strand og bymidten.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.