fbpx

Kroophold Fyn

Bedste kroophold på Fyn 2024

Hvis du er på jagt efter et charmerende og stemningsfyldt ophold, så kan en kroferie være lige noget for dig. Gå på opdagelse her på siden, hvor vi har samlet de bedste kroophold på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er et utroligt hyggeligt hotel i Kerteminde, som byder på hyggelige rammer og gode faciliteter. Hvis et kroophold i smukke omgivelser lyder som noget for dig, så er Tornøes Hotel en oplagt mulighed for dig. Ikke nok med at der er utroligt smukt, så byder hotellet også på en fantastisk restaurant og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er en idylliske kro, som er placeret midt i den hyggelige skipperby Troense på Tåsinge. Her kan du først og fremmest nyde retter i særklasse hos hotellets restaurant, hvor talentfulde kokke skaber store madoplevelser for alle deres gæster. Derudover byder hotellet på moderne faciliteter og gode værelser, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Fjelsted Skov Hotel
Hotels.com

Fjelsted Skov Hotel

3/5

Fjelsted Skov Hotel er en unik familieejet kro, som har fokus på at levere uforglemmelige ophold gennem gode værelser og fantastisk dansk mad. Hos kroens restaurant kan du nyde danske klassiske retter i særklasse, som kroens talentfulde kokke tilbereder. Derudover har kroen gode moderne faciliteter, som du kan gøre brug af når du overnatter hos kroen.

Laveste pris for 2 personer: 749 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Kroen i Vissenbjerg er perfekt til dig, der ønsker et alsidigt kroophold, hvor mulighederne altid er åbne. Kroen ligger essentielt for muligheder som golfophold, fiskeri, lystsejlere, naturoplevelser og shoppingmuligheder. Dertil har kroen gode værelser i alle størrelser, så du kan få tilpasset dine behov.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Nær Kerteminde finder du Munkebo Kro og Hotel. Omgivelser på kroen er hyggelige og uhøjtidelige, og du kan finde tid til afslapning og kvalitetstid sammen med familien. Stedet går ind for den gamle traditionelle krohygge, og der er rig mulighed for at få smagt på nogle af de gamle danske retter. Hvis du er til mere moderne mad, så sørger Munkebo Kro og Hotel også for det.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et fantastisk kroophold på Fyn, så er Frederik VI’s Hotel en oplagt mulighed for dig. Her kommer du til at overnatte i naturskønne omgivelser, hvor der er mulighed for at glemme hverdagens hektiske liv og bare nyde livet. Der er en golfbane lige i nærheden, en masse seværdigheder og så har hotellet en meget anerkendt restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Vi har håndplukket skønne kroophold på Fyn

Hos Mitophold har vi håndplukket en række skønne kroophold til lige netop dig. Det er uanset, om du ønsker et weekendophold eller et getaway med en enkelt overnatning. Et kroophold kan nemlig danne de helt perfekte rammer for dig, som vil have et dejligt ophold, hvor du kan komme ned i gear og få ladet batterierne op. Nogle af de forskellige kroophold, du kan booke, er listet op herunder. 

Kombinér dit kroophold med en gourmetoplevelse 

Sætter du pris på god mad, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor der kun er brugt de bedste råvarer? Så kan du booke et kroophold på Fyn med tilhørende gourmetmad. Flere af kroerne på Fyn har nemlig ekstra dygtige kokke i køkkenet, så du kan få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. 

Nyd et kroophold kombineret med et badehotel 

Hvis du elsker at tjekke ind i omgivelser, der er tæt på vandet, så er det en mulighed. Det betyder selvfølgelig også, at du kan tage en dukkert, hvis du har lyst. Der findes nemlig forskellige kroophold, der er kombineret med et badehotel. Pak derfor også gerne badedragten eller badebukserne med, og snup en dukkert. 

Kom på et kroophold med en skøn beliggenhed 

Når du skal booke et kroophold på Fyn, så kan du se frem til mange skønne beliggenheder. For det har selvfølgelig noget at sige, om du er tæt på en smuk natur eller måske vandet. 

Find kroophold med god underholdning 

I udvalget af kroer på Fyn, finder du også steder, hvor der er underholdning. Det er for det meste musikalsk underholdning, hvor et liveband kan være med til at skabe en ekstra god stemning.

fantastisk sommerdag i Jylland

Forær et romantisk kroophold på Fyn til din bedre halvdel 

Synes du, at din bedre halvdel fortjener ekstra forkælelse? Så er der god grund til at overraske vedkommende med et romantisk kroophold på Fyn. Det giver jer ekstra mulighed for at skabe nye minder sammen, få et afbræk fra hverdagen og jeres vante rutiner og få ekstra kærestetid sammen.

I en travl hverdag er det ikke altid, at tiden er til at tage på date – uanset hvor få eller mange år, I har været sammen. Det kan et romantisk kroophold på Fyn heldigvis lave om på. Og det er kun jer, der sætter dagsordenen for, hvad der skal ske under opholdet. 

Du kan nemt og hurtigt booke din næste kroferie hos Mitophold

Når først du har truffet en beslutning om at ville på en skøn kroferie, så må det gerne være nemt, hurtigt og overskueligt. Det har vi derfor også sørget for, at du med få klik allerede kan have booket din næste ferie. 

Det eneste du skal gøre her på siden er at klikke på reservér/læs mere ved det ophold, der har fanget din interesse. Herefter sendes du direkte videre til kroens hjemmeside, hvor du bare skal plotte en dato og eventuelle tilkøb på. Og voila, så har du booket dit kroophold. 

Find løbende gode tilbud på kroophold på Fyn

Hos Mitophold.dk har vi sørget for at finde ekstra gode tilbud, når du skal på et kroophold på Fyn. Der er derfor også ekstra god grund til at booke dit ophold gennem os, hvis du vil have ekstra meget for pengene. For det betyder selvfølgelig også, at du kan komme på præcis den kro, du længe har haft i tankerne. 

Når du bruger vores platform, vil du opleve, at du kan finde billige kroophold, sammenlignet med andre steder. Og vi har samtidig sørget for at gøre det tydeligt, når prisen du ser, er ekstra billig. For så har du en fornemmelse af, hvornår du skal slå til – plus at du ikke behøver at søge internettet tyndt efter et ophold til en god pris. 

Detter er inkluderet i et kroophold på Fyn

Du kan forvente, at dit kroophold naturligvis er med dit eget værelse og bad. Du kan også være så heldig, at der medfølger en skøn badekåbe og et sæt tøfler med. Det kan variere meget, om der er morgenmad med eller ej. Tjek derfor gerne op på, hvad der er skrevet ved de forskellige ophold. 

Hvis du målrettet har valgt et kroophold ud fra deres gastronomiske oplevelser, så kan det være en idé at tilkøbe din middag online. På den måde er du sikker på, at du kan få et bord, når dig og din rejsepartner skal spise.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste kroophold på fyn?

Der findes en hel del vidunderlige kroophold på Fyn så lige at udvælge et bedste er lidt af en opgave da det i høj grad ligeledes er en smagssag, der findes dog en fynsk kro som særligt bør fremhæves og dette er Munkebo Kro. Dette er en helt fantastisk og meget hyggelig fynsk kro.

Hvor meget koster et kroophold på Fyn?

Et kroophold på Fyn koster 750- 1.499 kr. den store pris forskel skyldes hovedsageligt at nogle kroophold på Fyn sælges som pakkeløsninger oftest med morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen mens andre blot sælge en overnatning hvor efter resten er tilkøb.

Hvorfor nyde et kroophold på Fyn?

Der er rigtig mange gode grunde til at nyde et kroophold på Fyn, her er der eksempelvis rig mulighed for at fordybe sig i hinandens selvskab samt slappe helt af ved at gå lange ture i naturen eller ved at nyde et dejligt glas vin om aftenen i krostuen eller ligende.