Kroophold Fyn

Bedste kroophold på Fyn 2021

Fyn byder på mange fine kroer, og er oplagt til et godt kroophold.
Vil du opleve den helt specielle kro-stemning, er Fyn et oplagt sted at finde lykken.
Uanset om du vil fordybe dig i en god bog, opleve den fantastiske fynske natur eller fordybe dig i det gode selskab på kroen (eller det medbragte) så giver disse kroer gode muligheder for det.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Kroen i Vissenbjerg er perfekt til dig, der ønsker et alsidigt kroophold, hvor mulighederne altid er åbne. Kroen ligger essentielt for muligheder som golfophold, fiskeri, lystsejlere, naturoplevelser og shoppingmuligheder. Dertil har kroen gode værelser i alle størrelser, så du kan få tilpasset dine behov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Munkebo Kro

3/5

Nær Kerteminde finder du Munkebo Kro og Hotel. Omgivelser på kroen er hyggelige og uhøjtidelige, og du kan finde tid til afslapning og kvalitetstid sammen med familien. Stedet går ind for den gamle traditionelle krohygge, og der er rig mulighed for at få smagt på nogle af de gamle danske retter. Hvis du er til mere moderne mad, så sørger Munkebo Kro og Hotel også for det.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.