fbpx

Kroophold Fyn

Bedste kroophold på Fyn 2021

Fyn byder på mange fine kroer, og er oplagt til et godt kroophold.
Vil du opleve den helt specielle kro-stemning, er Fyn et oplagt sted at finde lykken.
Uanset om du vil fordybe dig i en god bog, opleve den fantastiske fynske natur eller fordybe dig i det gode selskab på kroen (eller det medbragte) så giver disse kroer gode muligheder for det.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er et utroligt hyggeligt hotel i Kerteminde, som byder på hyggelige rammer og gode faciliteter. Hvis et kroophold i smukke omgivelser lyder som noget for dig, så er Tornøes Hotel en oplagt mulighed for dig. Ikke nok med at der er utroligt smukt, så byder hotellet også på en fantastisk restaurant og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er en idylliske kro, som er placeret midt i den hyggelige skipperby Troense på Tåsinge. Her kan du først og fremmest nyde retter i særklasse hos hotellets restaurant, hvor talentfulde kokke skaber store madoplevelser for alle deres gæster. Derudover byder hotellet på moderne faciliteter og gode værelser, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Fjelsted Skov Hotel
Hotels.com

Fjelsted Skov Hotel

3/5

Fjelsted Skov Hotel er en unik familieejet kro, som har fokus på at levere uforglemmelige ophold gennem gode værelser og fantastisk dansk mad. Hos kroens restaurant kan du nyde danske klassiske retter i særklasse, som kroens talentfulde kokke tilbereder. Derudover har kroen gode moderne faciliteter, som du kan gøre brug af når du overnatter hos kroen.

Laveste pris for 2 personer: 749 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Kroen i Vissenbjerg er perfekt til dig, der ønsker et alsidigt kroophold, hvor mulighederne altid er åbne. Kroen ligger essentielt for muligheder som golfophold, fiskeri, lystsejlere, naturoplevelser og shoppingmuligheder. Dertil har kroen gode værelser i alle størrelser, så du kan få tilpasset dine behov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Munkebo Kro

3/5

Nær Kerteminde finder du Munkebo Kro og Hotel. Omgivelser på kroen er hyggelige og uhøjtidelige, og du kan finde tid til afslapning og kvalitetstid sammen med familien. Stedet går ind for den gamle traditionelle krohygge, og der er rig mulighed for at få smagt på nogle af de gamle danske retter. Hvis du er til mere moderne mad, så sørger Munkebo Kro og Hotel også for det.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et fantastisk kroophold på Fyn, så er Frederik VI’s Hotel en oplagt mulighed for dig. Her kommer du til at overnatte i naturskønne omgivelser, hvor der er mulighed for at glemme hverdagens hektiske liv og bare nyde livet. Der er en golfbane lige i nærheden, en masse seværdigheder og så har hotellet en meget anerkendt restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste kroophold på fyn?

Der findes en hel del vidunderlige kroophold på Fyn så lige at udvælge et bedste er lidt af en opgave da det i høj grad ligeledes er en smagssag, der findes dog en fynsk kro som særligt bør fremhæves og dette er Munkebo Kro. Dette er en helt fantastisk og meget hyggelig fynsk kro.

Hvor meget koster et kroophold på Fyn?

Et kroophold på Fyn koster 750- 1.499 kr. den store pris forskel skyldes hovedsageligt at nogle kroophold på Fyn sælges som pakkeløsninger oftest med morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen mens andre blot sælge en overnatning hvor efter resten er tilkøb.

Hvorfor nyde et kroophold på Fyn?

Der er rigtig mange gode grunde til at nyde et kroophold på Fyn, her er der eksempelvis rig mulighed for at fordybe sig i hinandens selvskab samt slappe helt af ved at gå lange ture i naturen eller ved at nyde et dejligt glas vin om aftenen i krostuen eller ligende.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.