Weekendophold København

Bedste weekendophold i København 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et moderne hotel med beliggenhed midt i København centrum. Derfor er der også ganske kort til langt de fleste af Københavns unikke seværdigheder. Restauranten byder på nordisk morgenmad lavet på økologiske madvarer. Går du meget op i miljøet er Hotel Kong Arthur også oplagt for dig, da det er et hotel med bæredygtighed i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Direkte over for Terminal 3 I Københavns Lufthan ligger Clarion Hotel Copenhagen Airport, hvor lækker mad, afslappende faciliteter og hyggelige omgivelser mødes. Hotellet har bl.a. et lækkert fitnesscenter og egen spaområde ”Ni’mat”, samt gratis wi-fi overalt på hotellet. Derudover har hotellet en god restaurant, hvor der serveres den lækreste mad, som laves af restaurantens dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel er blandt de mest populære hoteller i hele hovedstaden. Hotellet er Københavns eneste temahotel, og dermed får I med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige. Et weekendophold på Tivoli hotel er både betagende for børn og voksne. Alle værelserne er dekoreret, således de passer til stemningen fra forlystelsesparken.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Scandic Sydhavnen

4/5

Scandic Sydhavnen er et miljøvenligt hotel, som kun ligger to stop fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Som gæst hos hotellet har du altid adgang til gratis wi-fi, fitnesscenter, samt gratis parkering. Hotellet byder dig derudover på en stor og lækker morgenbuffet med mange økologiske valgmuligheder, samt en super hyggelig restaurant med en store terrasse, hvor du kan nyde morgensolen.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky Copenhagen er et utroligt lækkert og gennemført 4-stjernet hotel med beliggenhed kun 10 minutter fra København centrum. Hos dette hotel har du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser, når du ikke er nede i deres spaområde og nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor der serveres enormt lækkert mad.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholm er uden tvivl et godt valg for dig, som gerne vil ind og bo i København Centrum. Hotellet ligger kun 500 meter fra Sydhavnen i København og har dermed kun gåafstand til langt de fleste smukke seværdigheder der er at finde i København. Derudover har hotellet de lækreste faciliteter, som bl.a. motionsrum, sauna, spabad og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

På Hotel Phoenix Copenhagen er I sikret et skønt weekendophold i København. Det firestjernede hotel stiller de bedste rammer til rådighed, således I blot skal fokusere på at nyde tiden. Hotel Phoenix Copenhagen er blandt de bedste hoteller i hele byen, hvis ikke det er det bedste. Det er smukt indrettet, mens faciliteterne er i absolut topklasse. 

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

radisson blu scandinavia hotel
Hotels.com

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

4/5

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen har en fantastisk udsigt over Christianshavn og ligger tæt på mange af de største seværdigheder i København. Hotellet selv rummer 3 restauranter, 2 barer, kasino, gratis wi-fi og et motionsrum, så der er også mulighed for at få unikke madoplevelser på hotellet og efterfølgende en kold drink. Hotellets tre restauranter er italiensk, japansk og thailandsk inspireret.

Laveste pris for 2 personer: 855 kr.

hotel østerport
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Hotel Østerport ligger blot 5 minutter fra Tivoli og 15 minutters gå gang fra Den Lille Havfrue. Hotel Østerport har mange unikke services, som sikrer at du får et godt ophold. På alle værelserne er der f.eks. adgang til Netflix, HBO og andre streamingtjenester. Derudover får alle gæster en gratis smartphone under opholdet med gratis lokale og internationale opkald.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

cph island hotel
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Copenhagen Island Hotel er et super-moderne og ekstremt stilfuldt hotel, som har beliggenhed på en kunstig ø lige midt i København. Det betyder naturligvis også, at der er ganske kort til langt de fleste af Københavns seværdigheder fra hotellet. Derudover har hotellet egen restaurant, Restaurant Harbour, som laver friske og moderne retter med fokus på fiske- og skaldyrsretter.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

imperialhotel
Hotels.com

Imperial Hotel

4/5

Imperial Hotel tilbyder dig en fantastisk mulighed for at bo lige i hjertet af København. Beliggenheden af hotellet gør at det er kort til næsten alle Københavns seværdigheder og samtidigt har hotellet mange lækre faciliteter, som gør at du får et godt ophold. Det er bl.a. gratis wi-fi og et godt fitnesscenter. Derudover serverer hotellets restaurant fantastiske italienske retter.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

cph studio
Hotels.com

CPH Studio Hotel

3/5

CPH Studio Hotel ligger tæt på Amager Strand og Metrostationerne Øresund og denne beliggenhed kan man bestemt ikke klage over. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som bl.a. eget trænings- og motionscenter, samt en lækker bar og terrasse. Hotellet har også egen restaurant, hvor der serveres fantastiske madoplevelser, som gæsterne vil tale om i lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 504 kr.

wakeup copenhagen
Hotels.com

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

2/5

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade ligger centralt i København, hvilket betyder at der altid kun er ganske kort til mange seværdigheder og restauranter. Hotellet byder dig velkommen til lækre værelser og gode faciliteter, samt en lækker morgenmadsbuffet samt en hyggeligt bar, hvor du kan nyde en iskold drink efter en lang dag med oplevelser. På dit værelse og i lobbyen er det gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 530 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.