fbpx

Weekendophold København

Bedste weekendophold i København 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er det ultimative hotel for dig, som gerne vil på et luksuriøst weekendophold, som du sent vil glemme. Hotellet byder på alt fra fitnesscenter til restaurant og pool. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter som du har lyst til under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Hvis en weekendtur til flotte omgivelser i København lyder som noget for dig, så lyder en weekendtur hos Ascot Hotel som noget for dig. Ascot Hotel har en god beliggenhed midt i København og byder på lækre værelser, samt kort vej til en masse populære seværdigheder, som f.eks. Kastellet og beCopenhagen sightseeing og Cykler.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Nyhavn er det mest besøgte sted i København og det skyldes naturligvis, at Nyhavn er et helt utroligt smukt sted. Som gæst hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at få en uforglemmelig weekendtur, hvor du kan overnatte i disse helt utrolige omgivelser. Denne beliggenhed betyder naturligvis også, at du nemt kan komme ud at besøge de spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt Petri er et helt fantastisk hotel, som har beliggenhed lige midt i hjertet af København. Vil du gerne på et weekendophold til København, så er der altså gode muligheder for at få et uforglemmeligt ophold hos Skt Petro. Skt Petri råder over hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et unikt hotel, som ligner noget der er taget direkte ud fra et eventyr. Hotellet ligger også lige i nærheden af Kokkedal Golfklub og råder over en masse lækre faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har hotellet også en enestående restaurant i deres meget elegante hovedbygning.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en elegant og fredet bygning der stammer helt tilbage fra det 17. århundrede lige over for Operaen. Hos dette fantastiske hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, gøre bruaf deres faciliteter og nyde et måltid hos deres enestående restuarant, hvor der erserveres mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et moderne hotel med beliggenhed midt i København centrum. Derfor er der også ganske kort til langt de fleste af Københavns unikke seværdigheder. Restauranten byder på nordisk morgenmad lavet på økologiske madvarer. Går du meget op i miljøet er Hotel Kong Arthur også oplagt for dig, da det er et hotel med bæredygtighed i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er et stilfuldt hotel, som ligger inde i Tivoli København. Hvis du gerne vil på et weekendophold, hvor du kan overnatte i det magiske univers af Tivoli, så er Nimb Hotel med andre ord det oplagte valg for dig. Hotellet byder på lækre værelser, gode restauranter og en masse gode facilteter, som du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et charmerende hotel, som ligger i smukke omgivelser få minutter fra Parken, som er FCK’s fodboldstadion. Hvis du gerne vil på en god weekendtur til København, så er der ikke nogen tvivl om, at Rye 115 Hotel er et oplagt valg. Hos hotellet kan du overnatte i deres gode værelser og nyde den lækremorgenbuffet der serveres hver morgen.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner ligger under en kilometer fra Frederiksberg og er en god base for dig, som gerne vil opleve København. Hos hotellet er der både fitness og gratis wi-fi, som du kan bruge så meget som du har lyst til. Derudover har hotellet super hyggelige værelser og der er kun kort vej til alle de spændende seværdigheder der er i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk hotel, som byder på ultimativ luksus. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i København, så er Kurhotel Skodsborg en oplagt mulighed for dig. Hotellet er baseret på nordiske traditioner og inviterer dig indenfor til hyggelige rammer og en mase gode faciliteter, som du kan bruge under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Direkte over for Terminal 3 I Københavns Lufthan ligger Clarion Hotel Copenhagen Airport, hvor lækker mad, afslappende faciliteter og hyggelige omgivelser mødes. Hotellet har bl.a. et lækkert fitnesscenter og egen spaområde ”Ni’mat”, samt gratis wi-fi overalt på hotellet. Derudover har hotellet en god restaurant, hvor der serveres den lækreste mad, som laves af restaurantens dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Scandic Front
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Vil du gerne på en weekendtur til København, så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Front er en oplagt mulighed for dig. Hos Scandic Front kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Fra hotellet er der også kort vej til en bred vifte af meget spændende seværdigheder og vartegn.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel er et yderst lækkert hotel, som ligger centralt i København. Der er kun en kort tur til alle de spændende seværdigheder, som du kan finde i København. Som gæst kan du gøre brug af deres lækre facilitetere, som f.eks. deres fitnesscenter og gratis wi-fi. Værelserne på hotellet er også super hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Lige midt i hjertet af København kan du finde Scandic Palace Hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Som gæst hos hotellet kan du nyde alle deres gode faciliteter, hvor der både er fitnesscenter og gratis morgenmad. Om natten kan du sove i et hyggeligt værelser og så er der kun kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel er blandt de mest populære hoteller i hele hovedstaden. Hotellet er Københavns eneste temahotel, og dermed får I med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige. Et weekendophold på Tivoli hotel er både betagende for børn og voksne. Alle værelserne er dekoreret, således de passer til stemningen fra forlystelsesparken.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels ligger i lækre omgivelser i Carlsberg Byen. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde helt fantastiske retter, som hotellets dygtige kokke har tilberedt fra bunden på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Ibsens hotel ligger i det livlige og hyggelige Nasensgade-område i indre København og har alt hvad der skal til for at du får et uforglemmeligt weekendophold. Som gæst kan du overnatte i deres lækre værelser, samt gøre brug af alle deres gode og moderne faciliteter, når du ikke er ude at få mindeværdige oplevelser i København.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

gilleleje badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel er et utroligt lækkert badehotel, som ligger på en smuk beliggenhed med flotte omgivelser. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres boblebad, sauna og så er der en lækker badestrand lige i nærheden. Derudover byder hotellet også på en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square Copenhagen er inspireret af The Square i New York og er et moderne hotel, som giver dig de perfekte rammer til at få et uforglemmeligt weekendophold i København. Det 4-stjernet hotel råder over hyggelige værelser og giver dig muligheden for at bruge deres gode faciliteter så meget som du har lyst til under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Scandic Sydhavnen

4/5

Scandic Sydhavnen er et miljøvenligt hotel, som kun ligger to stop fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Som gæst hos hotellet har du altid adgang til gratis wi-fi, fitnesscenter, samt gratis parkering. Hotellet byder dig derudover på en stor og lækker morgenbuffet med mange økologiske valgmuligheder, samt en super hyggelig restaurant med en store terrasse, hvor du kan nyde morgensolen.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky Copenhagen er et utroligt lækkert og gennemført 4-stjernet hotel med beliggenhed kun 10 minutter fra København centrum. Hos dette hotel har du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser, når du ikke er nede i deres spaområde og nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor der serveres enormt lækkert mad.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholm er uden tvivl et godt valg for dig, som gerne vil ind og bo i København Centrum. Hotellet ligger kun 500 meter fra Sydhavnen i København og har dermed kun gåafstand til langt de fleste smukke seværdigheder der er at finde i København. Derudover har hotellet de lækreste faciliteter, som bl.a. motionsrum, sauna, spabad og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

På Hotel Phoenix Copenhagen er I sikret et skønt weekendophold i København. Det firestjernede hotel stiller de bedste rammer til rådighed, således I blot skal fokusere på at nyde tiden. Hotel Phoenix Copenhagen er blandt de bedste hoteller i hele byen, hvis ikke det er det bedste. Det er smukt indrettet, mens faciliteterne er i absolut topklasse. 

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Hvis du er på udkig efter et hotel, hvor du kan få et uforglemmeligt weekendophold, så er Comwell Borupgaard en oplagt mulighed for dig. Hos Comwell Borupgaard kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres lækre faciliteter. Hotellet byder bl.a. på et fantastisk spaområde og mange andre gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

radisson blu scandinavia hotel
Hotels.com

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

4/5

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen har en fantastisk udsigt over Christianshavn og ligger tæt på mange af de største seværdigheder i København. Hotellet selv rummer 3 restauranter, 2 barer, kasino, gratis wi-fi og et motionsrum, så der er også mulighed for at få unikke madoplevelser på hotellet og efterfølgende en kold drink. Hotellets tre restauranter er italiensk, japansk og thailandsk inspireret.

Laveste pris for 2 personer: 855 kr.

hotel østerport
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Hotel Østerport ligger blot 5 minutter fra Tivoli og 15 minutters gå gang fra Den Lille Havfrue. Hotel Østerport har mange unikke services, som sikrer at du får et godt ophold. På alle værelserne er der f.eks. adgang til Netflix, HBO og andre streamingtjenester. Derudover får alle gæster en gratis smartphone under opholdet med gratis lokale og internationale opkald.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen ligger i smukke omgivelser 500 meter fra Københavns Hovedbanegård. Derudover ligger det lige over for Tycho Brahe Planetarium, så det er svært at bo bedre end man kan hos Scandic Copenhagen. Som gæst kan du overnatte i deres utroligt lækre værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter så meget som du har lyst til.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

cph island hotel
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Copenhagen Island Hotel er et super-moderne og ekstremt stilfuldt hotel, som har beliggenhed på en kunstig ø lige midt i København. Det betyder naturligvis også, at der er ganske kort til langt de fleste af Københavns seværdigheder fra hotellet. Derudover har hotellet egen restaurant, Restaurant Harbour, som laver friske og moderne retter med fokus på fiske- og skaldyrsretter.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

imperialhotel
Hotels.com

Imperial Hotel

4/5

Imperial Hotel tilbyder dig en fantastisk mulighed for at bo lige i hjertet af København. Beliggenheden af hotellet gør at det er kort til næsten alle Københavns seværdigheder og samtidigt har hotellet mange lækre faciliteter, som gør at du får et godt ophold. Det er bl.a. gratis wi-fi og et godt fitnesscenter. Derudover serverer hotellets restaurant fantastiske italienske retter.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

cph studio
Hotels.com

CPH Studio Hotel

3/5

CPH Studio Hotel ligger tæt på Amager Strand og Metrostationerne Øresund og denne beliggenhed kan man bestemt ikke klage over. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som bl.a. eget trænings- og motionscenter, samt en lækker bar og terrasse. Hotellet har også egen restaurant, hvor der serveres fantastiske madoplevelser, som gæsterne vil tale om i lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 504 kr.

wakeup copenhagen
Hotels.com

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

2/5

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade ligger centralt i København, hvilket betyder at der altid kun er ganske kort til mange seværdigheder og restauranter. Hotellet byder dig velkommen til lækre værelser og gode faciliteter, samt en lækker morgenmadsbuffet samt en hyggeligt bar, hvor du kan nyde en iskold drink efter en lang dag med oplevelser. På dit værelse og i lobbyen er det gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 530 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz