fbpx

Juleophold Aarhus

Bedste juleophold i Aarhus 2024

Et juleophold i Århus er en rigtig dejlig oplevelse. Hele byen emmer nemlig af julestemning, og juleudsmykning pryder diverse gader og stræder. Stederne, hvor dit juleophold kan foregå, er ligeledes pyntet på bedste vis, så du har en rigtig god mulighed for at komme i den rette julestemning. 

Tager du på et juleophold i Århus, kan du stå af juleræset i lige så mange dage, du ønsker. I stedet for konstant at stå i midten af dagligdagens juleræs kan du komme helt ned i gear under dit juleophold. 

Det kan derfor være værd at prøve, hvis du er ved at få nok af alt det, du skal op til jul. Julen skal jo helst være en dejlig og glædelig tid for alle – og selvfølgelig også for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Vil du gerne på en hyggelig weekendtur til Aarhus? Så er Radisson RED Hotel i Aarhus den helt oplagte mulighed for dig. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres gode faciliteter. Hotellet ligger lige i nærheden af nogle af de mange seværdigheder der er i smilets by.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotel Villa Provence er et fantastisk hotel, som ligger i unikke omgivelser lige midt i hjertet af smilets by. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Villa Provence er en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over hyggelige værelser og en masse gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell hoteller er altid garant for et skønt hotelophold lidt ude over det sædvanlige. Det firestjernede hotel er en forholdsvis ny tilføjelse til den Århusianske bymidte. I Juli 2014 bød hotellet velkommen til de første gæster, og siden da har mange flere nydt de skønne rammer. Fra hotellets hoveddør er der blot 300 m til hovedbanegården, hvilket kan kaldes byens absolutte centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hvis du leder efter et godt sted at overnatte i Århus til et hyggeligt weekendophold, så er Hotel Oasia Aarhus den oplagte mulighed for dig. Her kan du sove i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Som gæst hos hotellet kan du derudover også gøre brug af deres gode faciliteter, når du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Århus, som har en fabelagtig udsigt over Danmarks unikke og smukke kystlinje. Hotellet har en stille beliggenhed, hvilket gør at man kan koble helt fra hverdagens stress, men skulle man få lyst til lidt byliv er Århus Centrum kun en 7 minutters køretur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Hvis du gerne vil besøge Aarhus på et hyggeligt weekendophold, så er Scandic Aarhus City en oplagt mulighed for dig. Her har du mulighed for at bruge deres gode faciliteter, samt at overnatte i deres hyggelige værelser. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed, som betyder, at der altid kun er kort til en spændende seværdighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et luksuriøst hotel, som ligger i en smuk bygning centralt i Aarhus. Hvis du gerne vil på en uforglemmelig weekendtur til Aarhus, så er Hotel Royal en god mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres moderne og store træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er et af de ældste hoteller i Århus, og de ved derfor, hvad der skal til for at give deres gæster den bedste oplevelse. Hotellet er beliggende blot 100m fra Banegårdspladsen, mens den pulserende shoppegade, Strøget, ligger lige op hjørnet. Placeringen er med andre ord perfekt for jer, der ønsker et skønt weekendophold i Århus levende centrum.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Hotel Atlantic er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus. Her har du mulighed for at bo centralt i Aarhus, så du nemt og hurtigt kan komme ud at opleve alle de spændende seværdighdeder, som hotellet har at byde på. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og bruge deres gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

Lyder et weekendophold i smilets by som noget for dig? Så er Aarhus Guldsmeden Hotel den helt oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Når du ikke er på hotellet kan du gå på opdagelse i Århus og besøge alle de spændende seværdigheder byen kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Tag på juleeventyr med disse oplevelser under dit juleophold i Århus

Det kan være yderst afslappende at gå rundt i Århus by for at opleve den hyggelige julestemning. Når du alligevel går rundt og hygger dig med brændte mandler eller andet, kan du også udforske nogle af de juleoplevelser, der er i Århus. Det kan eksempelvis være:

  • Jul i Den Gamle By
  • Julehygge i Musikhuset
  • Nisseløbet
  • Besøg julemanden i Tivoli Friheden
  • Julemarked i Ridehuset
  • Jul på ARoS
  • Julemarked på Godsbanen
  • Arkitektskolens Julemarked
  • Julemarked på Ingerslevs Boulevard
  • Kirkens Korshærs julemarked

god julestemning

Overvej et hyggeligt og stemningsfyldt juleaften ophold i Århus

Det kan være en god idé at rykke juleaften således, at aftenen bliver holdt på et juleophold i Århus fremfor derhjemme. Vælger du at tage på et juleaften ophold i Århus, er du sikret, at der er sovepladser nok til hele familien og vennerne eller andre personer, du fejrer julen med.

Derudover vil du med garanti få en masse kvalitetstid sammen med dem, du holder allermest af. Når du er af sted på et juleophold i Århus, er det nemlig selve stedet, der står for julemenuen. Det betyder altså, at du ikke skal stå og bøvle med maden alene. 

Du kan bare sætte dig ned, drikke gløgg og spise æbleskiver, mens du i ro og mag er sammen med dine allernærmeste. Du kan desuden glæde dig over, at du har friheden til at være sammen med familien og ikke står i røg og damp i dit køkken derhjemme. 

At holde juleaften på et juleophold i Jylland nærmere bestemt i Århus kan være en stor lettelse for mange, da de bedre kan slappe af og nyde julen. Julen er hjerternes fest, så forkæl dit hjerte ved at bruge din tid sammen med familien i stedet for i køkkenet.

Tag på et juleophold i Århus før juledagene

Har du fået lyst til at se, hvad der sker i Århus, når julestemningen er i fuldt flor? Så tag på et juleophold i Århus før juledagene sætter ind. Der er nemlig masser af julestemning i gaderne i Århus. Alle butikker, spisesteder m.m. har gjort deres ypperste for at hæve julestemningen op på et højere niveau. 

Du kan derfor bare spendere din tid på at gå op og ned ad gaderne i Århus for at suge alle indtrykkene til dig. Det er ganske gratis, og du kan være sikker på, at der er en fantastisk stemning. Desuden vil det gøre dig klar til den kulinariske oplevelse, der venter dig senere på aftenen på dit juleophold.

Skal der lidt mere til for at bringe julestemningen frem hos dig, kan du kigge nærmere på alle de andre ting, der sker i Århus i december. Der er rigtig mange skønne juleaktiviteter, du kan fordybe dig i. 

Under dit juleophold i Århus kan du også meget vel få indkøbt alle de julegaver, du har brug for. Det kan du gøre i butikkerne, hvis du ønsker det. Du kan ydermere besøge forskellige julemarkeder for at finde spændende og unikke gaver.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et juleophold i Århus?

Et juleophold i Århus er et ophold, som du kan tage på i hele december måned. Det er også muligt at finde juleophold i Århus, hvor du kan fejre selve juleaften. I forbindelse med et juleophold vil du opleve, at der er pyntet op til jul, lækker julemad på menuen samt masser af julestemning. 

Hvorfor er det en god idé at tage på et juleophold i Århus?

Det er en rigtig god idé at tage på et juleophold i Århus, hvis du eksempelvis gerne vil vide, hvad denne by har at byde på i den søde juletid. Et juleophold er for alle, der bare trænger til at trække sig en smule tilbage fra diverse julearrangementer og gøremål. 

Er der nogle populære juleophold i Århus?

Der er masser af populære juleophold i Århus. Du kan se en liste her på siden med alle de bedste juleophold i Århus. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til lige netop det juleophold, du går og drømmer om.