fbpx

Weekendophold Tyskland

Bedste weekendophold i Tyskland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det perfekte valg for dig der har drømme om at besøge Glückburg er Alter Meierhof. Her bliver du inviteret ind til romantiske omgivelser, samt gode faciliteter, som nok skal sørge for, at du får et fantastisk ophold. Værelserne er alle super hyggeligt og der er kort vej fra hotellet til mange forskellige spændende seværdigheder, som bl.a. Meierei Dirk Luther, der ligger 100 meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel og af høj kvalitet. Her bydes du indenfor til luksuriøse omgivelser og en masse lækre faciliteter, som sikrer at du få et godt ophold. Her er der bl.a. mulighed for afslappende massagebehandlinger, samt flere forskellige skønhedsbehandlinger i deres helt eget spa-område. Derudover er det kort vej til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et 4-stjernet hotel, som har den smukkeste have, samt mange lækre faciliteter i form af bl.a. gratis spa, indendørs og udendørs pool og meget mere. Derudover er der udsigt til en smuk mole i badebyen Zingst og ud til den lækre sandstrand, hvor du kan nyde solens stråler. Der er også fitness og sauna ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa ligeger på 75 hektar grund og består af flere historiske bygninger i en 400 år gammel park. Der er en køretur på knap en time til Hamburg. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som har modtaget en michelin-stjerne. Værelserne er store og luksuriøse og alle gæster har gratis valet-parkering, så man ikke engang skal parkere bilen.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et luksuriøst 4-stjernet hotel, hvor fokus er at give dig så fantastisk et ophold som muligt. Her får du adgang til et rummeligt spa-område, swimmingpool og meget mere. Alle værelserne er hyggeligt indrettet og som gæst har du gratis adgang til gratis wi-fi. Derudover har hotellet deres egen restaurant, hvor der serveres lækre lokale retter.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hos Hotel Birke bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, som er den perfekte base til dig der gerne vil opleve den unikke by Kiel. Som gæst hos hotellet kan du nyde en kold drink i deres bar, et lækkert måltid på deres fantastiske restaurant, nogle afslappende timer i spa-området og slutte dagen af med at nyde solnedgangen på en flot terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer har et helt fantastisk spa-område på hele 2700m2. Her kan du hoppe i den store indendørs pool, nyde deres finske sauna og dampbad og meget mere. Derudover ligger hotellet kun 5 minutter fra Lübecks hovedbanegård, så der er kort til mange seværdigheder. Man skal være 16 år gammel for at kunne overnatte på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Har du planer om at komme ud og opleve den fantastiske by Lübeck? Så er Maritim Strandhotel Travemünde et fantastisk sted at overnatte. Dette hotel ligger nemlig lige i nærheden af mange unikke seværdigheder, som bl.a. Maritimes Denkmal Passat der er et populært vartegn. Derudover er der også kort vej til mange gode restauranter, som f.eks. Ristorante Bellavista.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hotel Des Norden ligger lige ved Kruså grænse og er derfor et grænsehotel, som ligger helt perfekt til dig der gerne vil ned og opleve grænsemiljøet og alle de seværdigheder der er i dette område. Derudover byder hotellet dig indenfor til lækre værelser, moderne faciliteter og en fantastisk restaurant, hvis kokke står klar til at lave den lækreste mad til dig.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-Rosa Travemünde ligger i den smukke kystby Travemünde med kun 300 meter til en fantastisk sandstrand. Som gæst host A-Rosa Travemünde får du mulighed for at overnatte i deres stilfulde værelser, samt deres kæmpe spa-område på 4.5000 m2. Derudover har hotellet en restaurant med 1 michelin-stjerne, hvor du kan nyde mad i særklasse og kolde drinks.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

ANDERS Hotel Walsrode
Hotels.com

ANDERS Hotel Walsrode

3.5/5

Når du besøger Walsrode, så er Anders Hotel Walsrode et oplagt valg for dig. Hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode og moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række unikke seværdigheder, som du kan tage ud at opleve lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 677 kr.

Nordsee-Hotel Hinrichsen
Hotels.com

Nordsee-Hotel Hinrichsen

3/5

Vil du gerne på et godt weekendophold i Tyskland, så er Nordsee-Hotel Hinrichsen en oplagt mulihged for dig. Hotellet ligger i flotte omgivelser i byen Husum og byder dig indenfor til hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der flere spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 885 kr.

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg
Hotels.com

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

3.5/5

Amber Econtel Berlin-Charlottenburg er et lækkert 3-stjernet hotel, som ligger i skønne omgivelser i Berlin. Som gæst hos dette hotel bliver du indlogeret på et af deres hyggelige værelser og kan gøre frit brug af deres moderne faciliteter. Derudover bor du på et fantastisk beliggenhed i Berlin, så der er masse muligheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 485 kr.

Best Western Hotel Hohenzollern
Hotels.com

Best Western Hotel Hohenzollern

4/5

Best Western Hotel Hohenzollern ligger i flotte omgivelser lige overfor hovedbanegården i Osnabrück. Vil du gerne på et hyggeligt weekendophold i Tyskland, så er der ikke nogen tvivl om, at dette hotel er en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over en masse gode og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold, som f.eks. finsk sauna.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

ibis Berlin City West
Hotels.com

ibis Berlin City West

2.5/5

Ibis Berlin City West er et hyggeligt hotel, som ligger i unikke omgivelser i Berlin. Som gæst bliver du indlogeret i et af deres hyggelige værelser og kan gøre brug af deres gode og moderne faciliteter. Derudover er der en masse spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet, som du kan tage ud at opleve, som f.eks. Gleis 17, Grunewald.

Laveste pris for 2 personer: 469 kr.

Landgasthof Tarp
Hotels.com

Landgasthof Tarp

2.5/5

Vil du gerne på et godt weekendophold i Tarp, så er Landgasthof Tarp det helt perfekte hotel for dig. Som gæst hos dette hotel kan du slappe af i det hyggelige værelser du bliver indlogeret i, samt gøre brug af alle de gode faciliteter, som hotellet råder over. Derudover er der også kort vej til en lang række af spændende seværdigheder i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 781 kr.

Ramada by Wyndham Flensburg
Hotels.com

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5/5

Hotel Ramada Flensburg er et 3-stjernet hotel, som ligger i smukke omgivelser ud til Flensborg Havn. Der er kort afstand fra hotellet til en lang række seværdigheder og Flensburg ZOB busstation ligger lige i nærheden. Som gæst bliver du indlogeret på et hyggeligt værelser og kan bruge deres lækre faciliteter så meget som du vil.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck
Hotels.com

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck

4/5

Hotel Vier Jahrezeiten Lübeck er et fantastisk hotel, som ligger i flotte omgivelser i den unikke by Lübeck. Når du overnatter hos Hotel Vier Jahrezeiten Lübeck kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed, som betyder at der altid er kort vej til en masse spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 820 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz