fbpx

Slotsophold Jylland

Bedste slotsophold i Jylland 2024

Hvis du trænger til at koble af fra hverdagens monotone rytme, kan det være en god idé med et hyggeligt og afkoblende slotsophold i Jylland. Den landfaste del af landet byder nemlig på rigtigt mange flotte slotte fra forrige århundrede, og flere af disse slotte tilbyder i dag attraktive slotsophold til danskerne.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

sophiendal slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel ligger i fantastiske naturomgivelser og er Danmarks ældste benyttede bygning. Den dag i dag råder slottet over 35 smukke himmelsengsværelser, som sætter den helt rette stemning for et vidunderligt slotsophold. Dertil kommer en dejlig restaurant, der laver lækre menuer, der blandt andet består af råvarer fra eget landbrug.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

store restrup slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slot slår dørene op til attraktive ophold og en hyggelig restaurant, der serverer lækre retter, der er anrettet og lavet ud fra årstidens friske råvarer.
Store Restrup Slot er beliggende blot få kilometer fra den nordjyske hovedstad, Aalborg, ligesom man også kan tage på ture til omkringliggende steder som Nibe, Limfjorden og andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hvis du leder efter et slotsophold i særklasse, så er Hotel Vejlefjord lige stedet for dig. Her er der for alvor mulighed for at koble fuldstændigt af og bare nyde livet. Slottet byder på mange forskellige ting, som bl.a. en stor wellnessafdeling med kur og spa, samt en helt enestående restaurant, hvor du kan nyde retter lavet på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Haraldskær Sinatur Hotel
Hotels.com

Haraldskær Sinatur Hotel

3.5/5

Hos Sinatur Hotel Haraldskær har du mulighed for at overnatte i en ekstraordinært smuk gammel herregård, som går helt tilbage i tiden til 1434. Udover at bygningen i sig selv er utroligt smuk, så befinder den sig også i det smukkeste naturområde, som ikke er til at tage fejl af. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

vraa slotshotel
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Slotshotellet ligger placeret i den gamle herregårdspark, og gæsterne kommer fra nær og fjern for at besøge hotellet. Slottet byder på en hyggelig restaurant, hvor hotellets gæster samt øvrige gæster har mulighed for at prøve den velsmagende menu, der altid består af friske råvarer. Herefter er der mulighed for at trække sig tilbage på et af de 42 værelser, der alle har  himmelsenge og en dejlig udsigt til den omkringliggende park.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedaldal Slotshotel
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Slottet består af 21 smukke værelser og suiter, og der er adgang til fantastiske faciliteter i form af swimmingpool, sauna og en tennisbane, der holder åbent i de varme måneder. Endvidere er der rig mulighed for at tage på udflugter til resten af Vendsyssel og Nordjylland, hvor man kan spise lækker fisk på lokale restauranter, nyde den vilde, nordjyske natur.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Det smukke hvide og gule slot ligger i den rolige by Dronninglund i Nordjylland, hvor tempoet er skruet ned, og idyllen er skruet op. Slottet er omgivet af rolige og dejlige omgivelser, der også har fundet vej ind på værelserne. Disse er nemlig indrettet med fantastiske møbler og masser af komfort, således der er rig mulighed for at slappe af under sit ophold på Dronninglund Slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Skarrildhus Sinatur Hotel
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Sinatur Hotel Skarrildhus ligger i et smukt naturområde omringet af vandløb, åre, enge, park og en smuk skov. Hvis du gerne vil på et idyllisk slotsophold tæt ved Herning, så er dette den perfekte mulighed for dig. Udover de smukke omgivelser, så byder hotellet også på mange gode faciliteter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde hjemmelavede økologiske og friske specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Hos Nørre Vosborg er der fuld fokus på at alting spiller inklusiv råvarer, kvalitet- og arbejdsvilkår. Selve slottet er relativt billigt at sove på, og ligger kun kort tid fra flere seværdigheder. Derudover er det blevet fyldt godt op med lækre og nyttige faciliteter, som du kan bruge for at gøre dit ophold endnu bedre end det allerede er.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave slot hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Rydhave er et unikt slot, som ligger kun 20 km, Vest for Holstebro. Her har man på en unik måde kombineret det idylliske, som slottet har over sig, med lækre faciliteter der sikrer, at du nok skal få en fantastisk ophold. Værelserne på slottet er moderne og indrettet på en enkel måde. Slottet har også egen restaurant, som primært bruger lokale råvarer i deres rettet.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Hotel Bramslevgaard
Hotels.com

Hotel Bramslevgaard

3/5

Hvis du gerne vil på et idyllisk slotsophold i Hobro, så er Hotel BramslevGaard lige stedet for dig. Her kan du slappe af i de smukke værelser, nyde de fantastiske omgivelser, samt gøre brug af alle de fantastiske faciliteter, som hotellet har at byde på. Derudover er der også kort vej fra hotellet til seværdigheder og fantastiske restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Få en magisk oplevelse på et slotshotel i Jylland

Der er noget virkelig magisk ved et slotsophold i Jylland, og de bedste af slagsen er helt uforglemmelige. Det er den perfekte mulighed for at lade ens prinse- og prinsessedrømme fra barndommen gå i opfyldelse. Du kan finde mange forskellige typer slotsophold i Jylland, og det er helt op til dig, om fokus skal være på luksus, spa, gourmet, romantik eller noget helt andet. Find det bedste slotsophold i Jylland her, eller nup et godt tilbud!

Slotsophold Jylland – Tag på eventyr i det jyske

Når dit slotshotel i Jylland viser sig i horisonten, bliver du hensat i en eventyrlig stemning. Slotsophold kan nemlig bare noget helt særligt, som adskiller sig fra både hotel- og kroophold. Et luksus slotsophold i Jylland er fyldt med historie, romantik og nostalgi.

Nydeligt slot

Klitplantager, Dybbøl Mølle og skovture

Du kan tage nordpå og opleve klitplantager, hyggelige Skagen og storslåede Råbjerg Mile. Du kan også finde drømmeslottet i Sønderjylland og få både det sønderjyske kagebord og Dybbøl Mølle med i købet. I Midtjylland og Vestjylland finder du åbne vidder og skove, som gør sig perfekt til vandreture og cykelture. Det kommer helt an på dine behov.

Find billige slotsophold i Jylland hos Mitophold.dk

Mitophold.dk er din guide til de bedste slotsophold i Jylland, og det gælder, uanset om du er ude efter gourmet slotsophold, luksus, spa eller romantik. Vi synes, at de bedste ophold også er kendetegnet af de bedste priser. Derfor får du masser af indhold for pengene – også på de billige slotsophold i Jylland.

De bedste slotsophold Jylland tilbud

Her på vi siden er vi også altid fremme i skoene, når det kommer til aktuelle tilbud, rabatter og fordele. Hvis du er ude efter et gode slotsophold Jylland tilbud, er du altså kommet til det rette sted. Du kan nemlig godt regne med, at Mitophold.dk altid er opdateret med de mest relevante priser og tilbud.

Slot under blå himmel

Slotsophold Jylland: 3 slotsperler i det jyske

Drømmeslotte fås i mange farver og faconer, og det gælder også for slotshoteller i Jylland. Området byder både på mange naturskønne oplevelser, samt store og små byer. Derfor kan det også være en opgave at finde ud af, præcis hvor turen skal gå hen. Her får du tre bud på nogle af de bedste slotsophold i Jylland, så du kan blive inspireret.

1. Slotsophold på Kokkedal Slotshotel

Vil du have ren luksus, spa, pool og udsigt over Liim Fjord? Så lader det til, at du skal et smut til Nordjylland. Her skal du passere voldgraven og træde ind på Kokkedal Slotshotel, hvor din ferie venter dig. Oplev det historiske vingesus fra middelalderen, mens du dypper dig i den flotte pool. På dette ophold får du glæde af:

 • Middelalderslottets smukke værelser
 • Den storslåede udsigt over Liim Fjord
 • En pool i et ekstraordinært flot rum
 • Mange spafaciliteter på slottet
 • Golfklub og cykeludlejning tæt på
 • Kajak- og sejladsmuligheder i nærheden
 • Et hav af grønne vandrestier udenfor slottet
 • Et eventyrligt ophold i Brovst i Nordjylland

2. Slotsophold på Sophiendal Slotshotel

I det kuperede morænelandskab i Midtjylland finder du det 1000 år gamle gods, Sophiendal Slotshotel. Det er i sig selv en historisk oplevelse at befinde sig på stedet, som har været centrum for både danske konger og engelske munke – en historie du kan lære meget mere om på slottet. Derudover kan du nyde godt af et rigtigt gourmet slotsophold med fem retter på menuen. Opholdet kan indeholde:

 • Overnatning i slottets himmelsengsværelser
 • 5-retters gourmetmenu med råvarer fra eget landbrug
 • Vine, der vækker smagsløgene og livsglæden
 • Smukke naturområder lige udenfor slottet
 • Sejl med “Hjejlen” i Silkeborg Sø til Himmelbjerget
 • Oplev bylivet i Skanderborg og Århus 
 • Få en autentisk slotsoplevelse

3. Slotsophold på Store Restrup Slotshotel

Ønsker du dig et romantisk slotsophold i Jylland, eller en fantastisk setting til dit bryllup, er Store Restrup Slotshotel stedet. Slotshotellet byder blandt andet på et særligt Honeymoon-ophold, som vil være topromantisk. Fra Store Restrup Slotshotel kan du hurtigt tage et smut til Aalborg og opleve byens seværdigheder og attraktioner. Opholdet byder på:

 • Skønne dobbeltværelser for to
 • Romantisk og festlig stemning på den gamle herregård
 • En dejlig restaurant med en menu bestående af sæsonens råvarer
 • Nøje udvalgte vine fra verdens førende producenter
 • En historie, der går helt tilbage til 1723, hvor slottet blev opført som sommerbolig
 • til i dag, hvor slottet blandt andet har været brugt i julekalenderen “Tvillingerne og Julemanden”
 • Smuk natur og store, vajende træer

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor tage på slotshotel i Jylland?

Danmark byder på så meget dejlig natur, og det gælder også for Jylland. Et slotshotel i Jylland er altid placeret i dejlige omgivelser, som man kan nyde på cykel eller gåben. Du kan finde alle typer af ophold, lige fra luksus slotsophold til gourmet og romantik, så det er nemt at skabe en eventyrlig ferie. De jyske slotte emmer af romantik, nostalgi og historie, så det kan ikke undgå at blive en mindeværdig oplevelse.

Hvad er det bedste slotsophold i Jylland?

For at finde det bedste slotsophold i Jylland skal du finde ud af, hvordan drømmeferien ser ud for dig. Skal der være pool og sauna? Romantiske himmelsenge og champagne på værelset? Gourmet og god mad i lange baner? Du finder det bedste ophold, når det matcher dine behov. Det gælder alt fra prisen til indholdet, lokationen, typen og længden af opholdet.

Kan man finde billige slotsophold i Jylland?

Hvis du følger med her på siden, vil du jævnligt blive opdateret på de mest aktuelle tilbud og priser for slotsophold rundt om i landet. Det er derfor en god idé, hvis du gerne vil have fingrene i et billigt – men stadig super lækkert – ophold på et slotshotel. Du kan finde priser helt ned til 700 kroner for to personer, så det er værd at undersøge nærmere.