Slotsophold Jylland

Bedste slotsophold i Jylland 2021

Hvis du trænger til at koble af fra hverdagens monotone rytme, kan det være en god idé med et hyggeligt og afkoblende slotsophold i Jylland. Den landfaste del af landet byder nemlig på rigtigt mange flotte slotte fra forrige århundrede, og flere af disse slotte tilbyder i dag attraktive slotsophold til danskerne. I den nordlige del af Jylland kan man nyde den fantastiske natur med sandede klitter, Skagens imponerende gren og flere hyggelige byer. I Midt- og Vestjylland er der højt til loftet og masser af åbne vidder, hvor der er rig mulighed for gå- og cykelture i landskabet og skoven, hvorfor det er et fantastisk sted at tage hen, når naturen trænger til at blive suget ind. Og i Sønderjylland ser vi Dannebrog vaje over Dybbøl Mølle og andre historiske seværdigheder, der er værd at køre langt efter. Jylland tilbyder derfor et væld af seværdigheder, og dette går op i en højere enhed sammen med slottenes hygge og omkringliggende natur.

Denne side indeholder reklamelinks

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel ligger i fantastiske naturomgivelser og er Danmarks ældste benyttede bygning. Den dag i dag råder slottet over 35 smukke himmelsengsværelser, som sætter den helt rette stemning for et vidunderligt slotsophold. Dertil kommer en dejlig restaurant, der laver lækre menuer, der blandt andet består af råvarer fra eget landbrug.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slot slår dørene op til attraktive ophold og en hyggelig restaurant, der serverer lækre retter, der er anrettet og lavet ud fra årstidens friske råvarer.
Store Restrup Slot er beliggende blot få kilometer fra den nordjyske hovedstad, Aalborg, ligesom man også kan tage på ture til omkringliggende steder som Nibe, Limfjorden og andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Vraa Slotshotel

4/5

Slotshotellet ligger placeret i den gamle herregårdspark, og gæsterne kommer fra nær og fjern for at besøge hotellet. Slottet byder på en hyggelig restaurant, hvor hotellets gæster samt øvrige gæster har mulighed for at prøve den velsmagende menu, der altid består af friske råvarer. Herefter er der mulighed for at trække sig tilbage på et af de 42 værelser, der alle har  himmelsenge og en dejlig udsigt til den omkringliggende park.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

kokkedal slotshotel
Hotels.com

Kokkedaldal Slotshotel

4/5

Slottet består af 21 smukke værelser og suiter, og der er adgang til fantastiske faciliteter i form af swimmingpool, sauna og en tennisbane, der holder åbent i de varme måneder. Endvidere er der rig mulighed for at tage på udflugter til resten af Vendsyssel og Nordjylland, hvor man kan spise lækker fisk på lokale restauranter, nyde den vilde, nordjyske natur.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Det smukke hvide og gule slot ligger i den rolige by Dronninglund i Nordjylland, hvor tempoet er skruet ned, og idyllen er skruet op. Slottet er omgivet af rolige og dejlige omgivelser, der også har fundet vej ind på værelserne. Disse er nemlig indrettet med fantastiske møbler og masser af komfort, således der er rig mulighed for at slappe af under sit ophold på Dronninglund Slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Hos Nørre Vosborg er der fuld fokus på at alting spiller inklusiv råvarer, kvalitet- og arbejdsvilkår. Selve slottet er relativt billigt at sove på, og ligger kun kort tid fra flere seværdigheder. Derudover er det blevet fyldt godt op med lækre og nyttige faciliteter, som du kan bruge for at gøre dit ophold endnu bedre end det allerede er.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave slot hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Rydhave er et unikt slot, som ligger kun 20 km, Vest for Holstebro. Her har man på en unik måde kombineret det idylliske, som slottet har over sig, med lækre faciliteter der sikrer, at du nok skal få en fantastisk ophold. Værelserne på slottet er moderne og indrettet på en enkel måde. Slottet har også egen restaurant, som primært bruger lokale råvarer i deres rettet.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Trænger du til at komme ud og blive forkælet maksimalt, så er Skrøbelev Gods muligvis lige godset for di. Her er der bl.a. adgang til lækre faciliteter, som f.eks. de lækreste private spa-faciliteter. Gods står i dag det som det gjorde i gamle dage, men når du tager ind til Skrøbelev Gods vil du hurtigt se, at det er blevet helt moderniseret.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Eventyrlige slotsophold i Jylland

Som du nu har læst, er der altså rig mulighed for et fantastisk slotsophold på Sjælland. Der er nemlig en god håndfuld slotte på landets største ø, ligesom seværdighederne er mange. En tur til København er en oplagt mulighed, hvor I kan nyde Nyhavns hyggelige caféer, se det smukke Amalienborg, og måske slutte jeres aften i dejlige Tivoli. Eller I kan besøge det smukke Nordsjælland, hvor der er fantastiske, gastronomiske oplevelser, der venter, mens man kan slutte med en isvaffel på havnen i en af nordkystens mange byer.
Mulighederne er ganske enkelt mange, og et slotsophold er derfor en oplagt mulighed til at se nogle egne af landet og Sjælland, man ikke tidligere var bekendt med, ligesom der også er masser af mulighed for at slappe af på de fantastiske slotte, der er både romantiske og historiske.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.