Kroophold Sjælland

Bedste kroophold på Sjælland 2021

Vi har på denne side samlet de bedste kroophold på Sjælland.
Kroer hvor der er plads til fordybelse og forkælelse. Hvad end det drejer sig om en god bog, nærvær med bekendte eller god mad.

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Sorø

4/5

På Comwell Sorø Storkro finder man et hav af skønne oplevelser. Som bekendt er Comwell kendt for at være en kæde, der tilbyder både overnatning og wellness i ét. På denne fantastiske Comwell afdeling i Sorø, er der plads til både fysiske udfordringer og fritidsaktiviteter. Comwell Sorø Storkro er utroligt moderne indrettet og har en fantastisk glasfront i pavillionstil. Kroen fokuserer på fantastiske oplevelser – både personlige og gourmetmæssige skønne oplevelser både for private og for firmaudflugter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gerlev Kro og Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel er et idyllisk hotel på Sjælland, som har gæster på besøg fra hele Skandinavien året rundt. Som gæst hos Gerlev Kro og Hotel har du kort vej til unikke seværdigheder, men du behøver ikke engang at forlade kroen, da den står i smukke omgivelser og i sig selv er en seværdighed. Kroen har også egen restaurant, hvor der serveres lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Menstrup Kro

3/5

Både længerevarende ophold og miniferier er kroophold og koncepter som Hotel Menstrup Kro varetager. Alt fra golfferier til miniferier for familie eller par kan man nyde på kroen. Menstrup Kro er kendetegnet ved dens særlige og egne revy, der kan opleves i kombination med en lækker middag på kroen. Kroen har en fantastisk smuk og elegant indretning, der tillader både afslapning og finere selskaber og fester at finde sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Skipperkroen

3/5

På den skønne Skipperkro i Slagelse er det muligt at opleve en brise i håret samt et afslappende ophold nær skøn natur. På kroen kan man spise dejlig, dansk mad og tage sig en dukkert i vandet i skumringen. Værelserne på Skipperkroen er indrettede i en sofistikeret mørkebrun nuance, der giver indtrykket af, at fint herskab engang har boet på kroen. Når opdækningen på kroen er med sølvbestik og sølvtallerkener siger det sig selv, at her kan man også sætte rammen for en fantastisk arrangement.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

herløv kro
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Herløv Kro, der er mere end 300 år gammel, er en kro, hvor man har mulighed for at komme tæt på historie og natur. I nærheden er der mulighed for at nyde både fitness, svømmehal og golfbane og derfor holde hoved og krop sundt under opholdet. Herløv Kro, ligger i Herlev blot 15 kilometer fra København Centrum.  Kroen har en skøn, klassisk, gammeldags stil, der står perfekt i stil med de omgivelser kroen ligger i.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

I ægte ”Badehotellet ”-stil finder man Rødvig Kro og Badehotel. Ønsker man et værelse med havudsigt, kan man få det – og værelserne er romantisk indrettet i forskellige dæmpede farver, der tillader fuldstændig afkobling. Kun 5 kilometer fra badehotellet finder man den Danmarkskendte seværdighed Stevns Klint, hvor det er muligt at opleve havets indtrængen på den 41 meter høje klint.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

hotel fjordkroen
Hotels.com

Fjordkroen

4/5

Fjordkroen er en sydsjællandsk perle inden for kro-ophold. Kroen ligger, som navnet indikerer, lige ud til Præstø Fjord, og derfor har kroen en fantastisk udsigt. Fjordkroen har en skøn have, der har egen sø. Værelserne er klassiske og har et særligt herskabs-præg over sig. Har man fremtidige planer om selskaber i tankerne, kan man yderligere bruge Fjordkroen som udgangspunkt for fantastiske stunder, da man ud over skønne oplevelser også specialiserer sig i lækker spise på den sjællandske kro.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

hundested kro og hotel
Hotels.com

Hundested Kro og Hotel

3/5

Har du planer om at besøge Hundested på Sjælland? Så er Hundested Kro og Hotel et fantastisk sted at overnatte, som har mange gode faciliteter, der sikrer at du nok skal få et godt ophold. Her er der bl.a. kort til mange smukke vartegn, som f.eks. Tothaven og Lynæs Kirke. Derudover kan du nyde kroens egen restaurant, som laver mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Fredensborg Store Kro ligger på Slotsgade i Fredensborg og er en historisk skønhed med Fredensborg Slot som nabo. Derfor byder Fredensborg Store Kro på royale omgivelser, hvor dig og dem du er afsted med kan læne sig tilbage og bare nyde nuet. Når du er ved Fredensborg Store Kro kan du også nyde et måltid i verdensklasse fra kroens bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

asminderød kro
Hotels.com

Asminderød Kro

3/5

Asminderød Kro byder dig ind til hyggelige omgivelser og lækre faciliteter, som samlet set kun kan resultere i at du får et fantastisk ophold. Kroen råder over 27 værelser, hvor du kan kaste dig ned i en blød seng og slappe fuldstændigt af. Derudover er der kort vej til seværdigheder og kroens egen restaurant, hvor du kan nyde mad og drikke i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.