fbpx

Kroophold Sjælland

Bedste kroophold på Sjælland 2024

Der er ikke noget, der siger ægte dansk hygge som et kroophold på Sjælland. Der findes mange forskellige typer af kroer og ophold, lige fra gourmetophold til nytårsophold eller all inclusive. Du kan helt sikkert finde den rigtige ferie for dig her på siden. Læs med her og lær de bedste kroophold på Sjælland at kende!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine er et romantisk hotel, som er placeret lidt midt i centrum af Næstved. Hotellets historie går helt tilbage til 1745, hvilket også er med til at skabe den unikke atmosfære der er over hotellet. Som gæst kan du overnatte i de hyggelige værelser, gøre brug af de gode faciliteter, og sidst men ikke mindst nyde den fantastiske mad der serveres på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

gerlev kro og hotel
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel er et idyllisk hotel på Sjælland, som har gæster på besøg fra hele Skandinavien året rundt. Som gæst hos Gerlev Kro og Hotel har du kort vej til unikke seværdigheder, men du behøver ikke engang at forlade kroen, da den står i smukke omgivelser og i sig selv er en seværdighed. Kroen har også egen restaurant, hvor der serveres lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Både længerevarende ophold og miniferier er kroophold og koncepter som Hotel Menstrup Kro varetager. Alt fra golfferier til miniferier for familie eller par kan man nyde på kroen. Menstrup Kro er kendetegnet ved dens særlige og egne revy, der kan opleves i kombination med en lækker middag på kroen. Kroen har en fantastisk smuk og elegant indretning, der tillader både afslapning og finere selskaber og fester at finde sted.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

På Comwell Sorø Storkro finder man et hav af skønne oplevelser. Som bekendt er Comwell kendt for at være en kæde, der tilbyder både overnatning og wellness i ét. På denne fantastiske Comwell afdeling i Sorø, er der plads til både fysiske udfordringer og fritidsaktiviteter. Comwell Sorø Storkro er utroligt moderne indrettet og har en fantastisk glasfront i pavillionstil. Kroen fokuserer på fantastiske oplevelser – både personlige og gourmetmæssige skønne oplevelser både for private og for firmaudflugter.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Hotel Gilleleje Strand er et helt fantastisk hotel, som har de perfekte rammer til at skabe et uforglemmeligt kroophold for dig og dine elskede. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i deres hyggelige hotelværelser, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter. Derudover har Hotel Gilleleje Strand en ekstraordinært god restaurant, hvor du kan nyde retter i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

herløv kro
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Herløv Kro, der er mere end 300 år gammel, er en kro, hvor man har mulighed for at komme tæt på historie og natur. I nærheden er der mulighed for at nyde både fitness, svømmehal og golfbane og derfor holde hoved og krop sundt under opholdet. Herløv Kro, ligger i Herlev blot 15 kilometer fra København Centrum.  Kroen har en skøn, klassisk, gammeldags stil, der står perfekt i stil med de omgivelser kroen ligger i.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

I ægte ”Badehotellet ”-stil finder man Rødvig Kro og Badehotel. Ønsker man et værelse med havudsigt, kan man få det – og værelserne er romantisk indrettet i forskellige dæmpede farver, der tillader fuldstændig afkobling. Kun 5 kilometer fra badehotellet finder man den Danmarkskendte seværdighed Stevns Klint, hvor det er muligt at opleve havets indtrængen på den 41 meter høje klint.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Comwell Klarskovgaard er et godt valg for dig, som gerne vil besøge Korsør. Her har du mulighed for at få et uforglemmeligt kroophold i smukke omgivelser. Hos Comwell Klarskovgaard kan du få store gastronomiske oplevelser, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Der er også kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Bromølle Kro
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Bromølle Kro er en unik kro, som ligger i de smukkeste omgivelser ned til Åmose Å, omringet af skov og natur. Hos kroen kan du overnatte i deres hyggelige værelser og nyde deres lækre faciliteter, som f.eks. boblebad. Hos kroen kan du derudover nyde måltider i særklasse, som kroens talentfulde kokke tilberede fra bunden på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

hotel vinhuset
Hotels.com

Hotel Vinhuset

3/5

Vil du gerne på et godt kroophold i Næstved? Så er Hotel Vinhuset en oplagt mulighed for dig. Hotel Vinhuset byder på hyggelige værelser, lækre faciliteter og kort afstand til seværdigheder, som f.eks. Helligåndshuset. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor hotellets dygtige kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

Hotel Pandekagehuset
Hotels.com

Hotel Pandekagehuset

3/5

Hotel Pandekagehuset er et utroligt charmerende hotel beliggende på Odsherreds. Her kan du nyde de fantastiske pandekage-retter, som restauranten laver, samt slappe af i de utroligt hyggelige omgivelser. Derudover er hotellet også det helt perfekte sted for dig, som gerne vil opleve Nykøbing og de omkringliggende seværdigheder. Derudover har hotellet også en lang række moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 612 kr.

Skjalm Hvide Hotel
Hotels.com

Skjalm Hvide Hotel

3/5

Skjalm Hvide Hotel har beliggenhed i flotte omgivelser i Slangerup på Sjælland. Her kan du slappe af i deres hyggelige værelser, samt nyde en kold drink i deres unikke lounge område. Derudover er der en god golfbane lige i nærheden, hvor du kan spille inden du skal tilbage og nyde et måltid i særklasse hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Badehotel Søfryd er et 4-stjernet hotel, som ligger i smukke omgivelser ud til stranden i Jyllinge. Hotellet råder over en masse lækre værelser, samt moderne faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold. Vigtigst af alt, så har hotellet en verdensklasse restaurant, som serverer de lækreste retter til dig baseret på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

hotel fjordkroen
Hotels.com

Fjordkroen

4/5

Fjordkroen er en sydsjællandsk perle inden for kro-ophold. Kroen ligger, som navnet indikerer, lige ud til Præstø Fjord, og derfor har kroen en fantastisk udsigt. Fjordkroen har en skøn have, der har egen sø. Værelserne er klassiske og har et særligt herskabs-præg over sig. Har man fremtidige planer om selskaber i tankerne, kan man yderligere bruge Fjordkroen som udgangspunkt for fantastiske stunder, da man ud over skønne oplevelser også specialiserer sig i lækker spise på den sjællandske kro.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

hundested kro og hotel
Hotels.com

Hundested Kro og Hotel

3/5

Har du planer om at besøge Hundested på Sjælland? Så er Hundested Kro og Hotel et fantastisk sted at overnatte, som har mange gode faciliteter, der sikrer at du nok skal få et godt ophold. Her er der bl.a. kort til mange smukke vartegn, som f.eks. Tothaven og Lynæs Kirke. Derudover kan du nyde kroens egen restaurant, som laver mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Fredensborg Store Kro ligger på Slotsgade i Fredensborg og er en historisk skønhed med Fredensborg Slot som nabo. Derfor byder Fredensborg Store Kro på royale omgivelser, hvor dig og dem du er afsted med kan læne sig tilbage og bare nyde nuet. Når du er ved Fredensborg Store Kro kan du også nyde et måltid i verdensklasse fra kroens bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

dragoer badehotel
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Lyder et ophold på et fantastisk badehotel på Sjælland som noget for dig? Så er Dragør Badehotel den oplagte mulighed for dig. Det blev bygget tilbage i 1907 og råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile kroppen efter en dag med oplevelser og fantastisk mad. Hotellet har nemlig en restaurant, hvor du kan nyde retter lavet på friske råvarer af dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Hvis du gerne vil på et godt kroophold på Sjælland, så er Hotel HøjbySø det helt perfekte hotel for dig. Her har du mulighed for at overnatte i idylliske omgivelser i Højby, samt at nyde helt fantastiske retter hos deres restaurant. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Næsholm Borgruin.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Skipperkroen

3/5

På den skønne Skipperkro i Slagelse er det muligt at opleve en brise i håret samt et afslappende ophold nær skøn natur. På kroen kan man spise dejlig, dansk mad og tage sig en dukkert i vandet i skumringen. Værelserne på Skipperkroen er indrettede i en sofistikeret mørkebrun nuance, der giver indtrykket af, at fint herskab engang har boet på kroen. Når opdækningen på kroen er med sølvbestik og sølvtallerkener siger det sig selv, at her kan man også sætte rammen for en fantastisk arrangement.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

asminderød kro
Hotels.com

Asminderød Kro

3/5

Asminderød Kro byder dig ind til hyggelige omgivelser og lækre faciliteter, som samlet set kun kan resultere i at du får et fantastisk ophold. Kroen råder over 27 værelser, hvor du kan kaste dig ned i en blød seng og slappe fuldstændigt af. Derudover er der kort vej til seværdigheder og kroens egen restaurant, hvor du kan nyde mad og drikke i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Tag på kroferie på Sjælland

En tur på kro hotel på Sjælland kan være et super alternativ til ferien i Syden. Glem alt om lange flyve- eller køreture, fremmede omgivelser og forvirring. En kroferie på Sjælland er mindst lige så hyggelig, og det er også en del mere overskueligt – både praktisk og økonomisk.

Kroophold på Sjælland er drønhyggeligt

Det er drønhyggeligt at være på kro, uanset hvordan og hvornår du vælger at gøre det. Om sommeren kan du nyde et kroophold på Sjælland med pool, og om vinteren kan du oplyse den mørke tid med nytår kroophold eller jule kroophold. Det er alt sammen meget populært!

flot sjællandsk natur

Romantisk kroophold for 2 på Sjælland

Kroophold for 2 er også en mulighed, og hvis du vil, kan du gøre turen ekstra romantisk. Du kan nemlig nemt finde et romantisk kroophold på Sjælland, hvor lysene er tændt, og stemningen er i top. Gourmet kroophold, med særlig fokus på god mad og vin, er også en mulighed. Kort sagt: Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge din kroferie!

Det bedste kroophold på Sjælland

Det bedste kroophold på Sjælland er selvfølgelig et spørgsmål om, hvad der er det bedste ophold for dig. For nogle kan et kroophold med pool være sommerdrømmen, og for andre handler det om, at kroen skal byde på gourmet. Kroophold på Sjællands Odde er også populært, og her er det særligt omgivelserne, der bestemmer, hvor opholdet skal gå hen.

Sådan får du den bedste pris på en kroferie

Det bedste kroophold på Sjælland – til den bedste pris – giver dig dét, du ønsker dig, for pengene. Du skal altså sørge for at betale for de faciliteter og ydelser, du gerne vil have, og ikke andre. Det gælder sådan set, uanset om der er tale om et romantisk kroophold, et familievenligt ophold eller noget helt tredje.

Kroferie Sjælland: 3 uforglemmelige kroer

Er du begyndt at drømme en smule om et kroophold på Sjælland? Kan du allerede se bindingsværket for dig, dufte den dejlige mad og høre den liflige musik? Så skal du selvfølgelig vide, hvilke kroophold på Sjælland, som er de bedste. Her får du tre bud!

1. Kroophold på Comwell Sorø

 • Tag på en afslappende weekendtur
 • eller en enkelt overdådig middag
 • Middagen kan bestå af 3 retter eller buffet
 • Få et glas festlige velkomstbobler
 • Nyd en gratis og økologisk cocktail ved solnedgang
 • Morgenmadsbuffeten er fyldt med lokale specialiteter
 • Der er god kaffe og hjemmebag om eftermiddagen
 • Oplev hyggelige Sorø og Sorø Sø
 • Nyd stemningen i den stråtækte kro

2. kroophold på Gerlev Kro og Hotel

 • Få veltilberedt og traditionel mad i kroen
 • Du får store og mættende portioner for pengene
 • Menukortet har børnevenlige muligheder
 • Stor og alsidig morgenbuffet med det hele
 • Dejligt dobbeltværelse og eventuelt med familierum
 • Udgang til egen træterrasse med udsigt til have eller marker
 • Hyg dig på værelset med gratis TV og WiFi
 • Få en autentisk krooplevelse

3. Kroferie på Hotel Menstrup Kro

 • Vælg et weekendophold, en miniferie eller golfferie
 • Du kan også holde dit selskab eller din fest på kroen
 • Oplev kroens egen revy, mens du nyder en middag
 • Middagen smager af gode, gamle dage med et nyt twist
 • Du bor på en historisk kro med to århundreder på bagen
 • Idylliske omgivelser og smuk bindingsværkskro
 • Nyd et traditionelt og pæredansk kroophold
sommer i flot grøn park

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan finder man kroophold Sjælland tilbud?

Du er kommet til det rette sted! Her på Mitophold.dk har vi nemlig specialiseret os i at finde de bedste og mest aktuelle tilbud på kroophold på Sjælland. Du kan derfor trygt tjekke siden ud og finde de bedste priser, pakkeløsninger, gavekort og rabatter.

Kan man finde kroophold for 2 på Sjælland?

Det kan du sagtens. De fleste kroophold er faktisk skræddersyet til to, og der findes masser af forskellige tilbud. Romantisk kroophold er meget populært, men du kan også tage et weekend kroophold på Sjælland med en god ven eller et familiemedlem. Hele familien kan også sagtens komme med, og nogle kroer har specialiseret sig i børnevenlige menuer og løsninger.

Hvor meget koster et kroophold på Sjælland?

Et kroophold på Sjælland koster 700-1.500 kr. prisen variere alt efter på hvilken kro du ønsker at overnatte samt hvad der er inkluderet i kroopholdet. Er der eksempelvis inkluderet morgenmad eller aftensmad vil opholdet naturligvis være en anelse dyrere.