fbpx

Weekendophold Dans

Bedste weekendophold med dans 2024

På denne side har vi samlet, en oversigt over nogle af de steder i Danmark, hvor et orkester sætter gang i dansegulvet weekend efter weekend.

Et weekendophold med dans og musiker en oplagt mulighed til, at komme en tur væk hjemmefra, få god mad og opleve den gode stemning som opstår når musikken spiller op til dans.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en mulighed, hvis du er til færgekroer. Her vil der være lagt an til en aften i godt selskab, og med mulighed for at danse til ud på natten er du garanteret et fremragende weekendophold, hvor der også lægges vægt på det gastronomiske aspekt.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Gæsterne er altid i fokus på Hotel Hovborg Kro, og det venlige personale står til rådighed for gæsterne. Med stor respekt for den oprindelige byggestil på den 200 år gamle kro, er den gamle stald- og staldbygning ombygget til moderne og utraditionelle konferencelokaler. Det skaber en unik oplevelse og stemning som kan være svær at opsøge andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Golf Hotel Viborg har en smuk og rolig beliggenhed ned til Søndersø tæt på Viborg Domkirke. Her kan du overnatte i de unikke omgivelser, slappe af i de hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. swimmingpool og deres spa- og wellnesscenter. Der er også kort vej til en lang række spændende seværdigheder og en stor golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i smukke omgivelser på Silkeborgvej i Brabrand. Herfra er der kun en kort vej til Aarhus, så man kan hurtigt tage ind og besøge smilets by og alle de seværdigheder der er der. Derudover har hotellet Restaurant Det Rustikke Landkøkken hvor du kan nyde retter i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Er Færgekroen med Dirch Passer og Ove Sprogøe en af dine gamle favoritter, og har du lyst til selv at opleve den festlige stemning på en vaskeægte færgekro, bør du booke et værelse på Hvalpsund Færgekro. Her spiser, fester og sover man så godt, at man næsten ikke har lyst til at vende hjem igen bagefter.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Restaurant kryb i ly Kro er kendt for sit fantastiske køkken med mange af gode klassiske retter på menuen. Her forkæler kokkene jer med hjemmelavede specialiteter, friske danske råvarer og der følges altid årstidens gang. Der venter et væld af oplevelser i området omkring Fredericia med smukke lokaler med atmosfære, charme og nostalgi.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Ud til Limfjorden i naturskønne Nordjylland, finder man Løgstør Parkhotel. Hotellet byder på en bred vifte af muligheder, om man ønsker en naturrig, aktiv eller afslappende oplevelse under ens besøg. Er det et golfophold man søger, står golfbanerne i Løgstør, Hvalpsund, Sebber Kloster, Aars og Jammerbugt klar, er man ikke til golf kan man da besøge hotellets afslappende wellnessområde eller hotelbaren, The Foxy Pub.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

hotel ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Ved unikke og naturskønne Nationalpark Vadehavet finder man det skønne Hotel Ballumhus. Om man er forretningsrejsende eller feriegæst som søger et afslappende ophold, danner hotellet gode rammer, med både naturskønne omgivelser, behagelige værelser og en restaurant af højt niveau. Helt unikt ved beliggenheden er muligheden for at opleve Vadehavet og naturfænomenet sort sol.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Centralt i Rønne kan du finde Griffen Spa Hotel, hvor man har skabt de helt perfekte rammer til et uforglemmeligt weekendophold. Som gæst kan du slappe af i de hyggelige værelser, gøre brug af deres moderne og store spa- og wellnesscenter på 1000 m2, samt nyde lækre retter i deres enestående restaurant. Derudover er der også mange gode aktivitetsmuligheder hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

I det smukke havneområde Arendal kan du finde Arken Hotel & Art Garden Spa. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Om natten kan du hvile hovedet i et af de hyggelige værelser og om dagen kan du gøre brug af deres moderne faciliteter eller nyde lækre retter hos deres enestående á la carte restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Et stenkast fra Limfjorden, i Glyngøre, finder man Hotel Pinenhus i naturskønne omgivelser. Om man vil besøge nærliggende Nykøbing Mors, Fur eller Mors, eller blot nyde et afslappende ophold, står Hotel Pinenhus klar til at servicere. Hotellets faciliteter byder på wellness, spa, bar, hyggelige værelser og restaurant med panoramaudsigt. Vil man på opdagelse, kan man med fordel besøge Jesperhus Blomsterpark eller Fur Bryghus.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Et weekendophold med dans og musik kan du være sikker på at få, hvis du drager til Rudbøl Grænsekro. Det kan være en lang tur for mange i landet, men det er hele rejsen værd. Her er stemningen altid i top, og efter en udsøgt 3-retters festmenu, bliver dansegulvet gjort klar, hvor husorkestret spiller op til mange timers dans.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

På Hotel Menstrup Kro har de skræddersyet et tilbud til dig, der gerne vil have en festlig aften med musik, dans og god mad sammen med din partner eller et par rigtig gode venner. Efter i har checket ind og fået lagt jeres ting på værelset, kan i glæde jer til en 3-retters menu i restauranten, inden aftenen byder på musik og dans indtil klokken 01 om natten, hvor sidste melodi bliver spillet.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Et af de hyggeligste hoteller på Fyn byder dig velkommen til en aften med live musik og dans for alle pengene. Tornøes Hotel ligger i en af de smukkeste byer på Fyn, nemlig Kerteminde. I denne lille havneby er der plads til en romantisk getaway for dig og din partner, som gerne vil have en dejlig weekend med plads til bare at være jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Små 10 minutter fra centrum af Marstal på Ærø ligger Ærø Hotel. Her kan du få et weekendophold ud over det sædvanlige i smukke omgivelser, hvor du kan hvile dit hoved på de meget hyggelige værelser. Derudover byder hotellet på en enestående restaurant, samt en skøn strand og mange spændende og unikke seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Nyd nærværet og hinanden. En kroferie ved Limfjorden. På Tambohus. Her kan du prøve kræfter med østerssafari eller blot Nyde en kroferie eller et kroophold i uspoleret natur og idyl. Deres køkken er udsøgt og giver dig en speciel gourmetmenu. Samtidig er du sikret dejlige værelser indrettet på den bedst tænkelige måde. Slap af og kom ned i gear.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

En valgmulighed i det sønderjyske kunne være Agerskov Kro og Hotel, hvor der ligeså bliver spillet op til dans, når man booker et weekendophold med enten en eller to overnatninger. Her er man altid garanteret feststemning og godt humør, når man checker ind på det familiedrevet hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

hotel fjordgaarden
Hotels.com

Hotel Fjordgården

4/5

Hotel Fjordgården giver dig en velfortjent dosis ro midt i hverdagens stress og jag. Omgivet og inspireret af naturen, vandet og vinden tilbydes en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en skøn gastronomisk oplevelse. Derfor er deres kurbad placeret midt i den vilde, vestjyske natur – med mange muligheder og veje til ro. Det er perfekt til at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.349 kr.

Dronninglund Hotel
Hotels.com

Dronninglund Hotel

3/5

Dronninglund Hotel i naturskønne Nordjylland er et hyggeligt hotel i hjertet af Dronninglund by. Tag på udforskning i Nordjylland og se Dronninglund slot, Asaa strand, eller tag på vandretur i Dronninglund Storskov. Er man til det sportslige og aktive, kan man også besøge Dronninglund Golfklub eller Dronninglund Tennis & Padel, for at få motioneret. Når dagen er omme står hotellets restaurant klar til at bespise gæsterne med et godt måltid.

Laveste pris for 2 personer: 851 kr.

Hotel Kong Valdemar
Hotels.com

Hotel Kong Valdemar

3/5

I Vordingborg på Sydsjælland finder man Hotel Kong Valdemar. Hotellet er beliggende et stenkast fra Storstrøm og Smålandsfarvandet, hvor man kan gå en tur i den friske luft langs vandet. En kort gåtur fra hotellet finder man også en af Sydsjællands største seværdigheder, Gåsetårnet og ved siden af, Vordingborg Slotsruin. Hotellet har også egen restaurant, hvor man kan nyde et godt måltid.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Intet weekendophold uden dans og musik

Danmark er spækket med hyggelige kroer og hoteller, der weekend efter weekend byder på den ene festlige aften efter den anden. Så hvis du vil ud og danse hele aftenen og nyde en lækker menu og et festligt selskab, er det bare med at få booket dit næste weekendophold med det samme.

Husk danseskoene og gem lidt plads i maven til den gastronomiske oplevelse, du kan vente dig på samtlige hoteller og kroer. Og kom med det gode humør, så du både kan få og være med til at give en forrygende aften i selskab med mange andre feststemte mennesker.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man komme på weekendophold med dans?

Der findes rundt om i hele Danmark vidunderlige weekendophold med dans, flere steder vil der ligefrem blive danset til levende musik.

Hvornår afholdes der weekendophold med dans?

Der afholdes året rundt fantastiske weekendophold med dans rundt om på de danske kroer og hoteller, om sommeren er det flere steder muligt at danse udendørs mens det resten af året foregår indendørs i smukke lokaler.

Hvor meget koster et weekendophold med dans?

Et weekendophold med dans koster 800-1800 kr. prisen afhænger af hvilken kro eller hvilket hotel som arrangere opholdet, samt om der vil være levende musik spillet af kendte danske kunstnere. Det er altså muligt at finde et weekendophold med dans til hvilken som helst pengepung.