fbpx

Weekendophold Dans

Bedste weekendophold med dans 2021

På denne side har vi samlet, en oversigt over nogle af de steder i Danmark, hvor et orkester sætter gang i dansegulvet weekend efter weekend.

Et weekendophold med dans og musiker en oplagt mulighed til, at komme en tur væk hjemmefra, få god mad og opleve den gode stemning som opstår når musikken spiller op til dans.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en mulighed, hvis du er til færgekroer. Her vil der være lagt an til en aften i godt selskab, og med mulighed for at danse til ud på natten er du garanteret et fremragende weekendophold, hvor der også lægges vægt på det gastronomiske aspekt.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Er Færgekroen med Dirch Passer og Ove Sprogøe en af dine gamle favoritter, og har du lyst til selv at opleve den festlige stemning på en vaskeægte færgekro, bør du booke et værelse på Hvalpsund Færgekro. Her spiser, fester og sover man så godt, at man næsten ikke har lyst til at vende hjem igen bagefter.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Hotel Ballumhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Et weekendophold med dans og musik kan du være sikker på at få, hvis du drager til Rudbøl Grænsekro. Det kan være en lang tur for mange i landet, men det er hele rejsen værd. Her er stemningen altid i top, og efter en udsøgt 3-retters festmenu, bliver dansegulvet gjort klar, hvor husorkestret spiller op til mange timers dans.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Hotel Menstrup Kro

3/5

På Hotel Menstrup Kro har de skræddersyet et tilbud til dig, der gerne vil have en festlig aften med musik, dans og god mad sammen med din partner eller et par rigtig gode venner. Efter i har checket ind og fået lagt jeres ting på værelset, kan i glæde jer til en 3-retters menu i restauranten, inden aftenen byder på musik og dans indtil klokken 01 om natten, hvor sidste melodi bliver spillet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Et af de hyggeligste hoteller på Fyn byder dig velkommen til en aften med live musik og dans for alle pengene. Tornøes Hotel ligger i en af de smukkeste byer på Fyn, nemlig Kerteminde. I denne lille havneby er der plads til en romantisk getaway for dig og din partner, som gerne vil have en dejlig weekend med plads til bare at være jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

En valgmulighed i det sønderjyske kunne være Agerskov Kro og Hotel, hvor der ligeså bliver spillet op til dans, når man booker et weekendophold med enten en eller to overnatninger. Her er man altid garanteret feststemning og godt humør, når man checker ind på det familiedrevet hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

hotel fjordgaarden
Hotels.com

Hotel Fjordgården

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.349 kr.

Dronninglund Hotel
Hotels.com

Dronninglund Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 851 kr.

Hotel Kong Valdemar
Hotels.com

Hotel Kong Valdemar

3/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Intet weekendophold uden dans og musik

Danmark er spækket med hyggelige kroer og hoteller, der weekend efter weekend byder på den ene festlige aften efter den anden. Så hvis du vil ud og danse hele aftenen og nyde en lækker menu og et festligt selskab, er det bare med at få booket dit næste weekendophold med det samme.

Husk danseskoene og gem lidt plads i maven til den gastronomiske oplevelse, du kan vente dig på samtlige hoteller og kroer. Og kom med det gode humør, så du både kan få og være med til at give en forrygende aften i selskab med mange andre feststemte mennesker.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man komme på weekendophold med dans?

Der findes rundt om i hele Danmark vidunderlige weekendophold med dans, flere steder vil der ligefrem blive danset til levende musik.

Hvornår afholdes der weekendophold med dans?

Der afholdes året rundt fantastiske weekendophold med dans rundt om på de danske kroer og hoteller, om sommeren er det flere steder muligt at danse udendørs mens det resten af året foregår indendørs i smukke lokaler.

Hvor meget koster et weekendophold med dans?

Et weekendophold med dans koster 800-1800 kr. prisen afhænger af hvilken kro eller hvilket hotel som arrangere opholdet, samt om der vil være levende musik spillet af kendte danske kunstnere. Det er altså muligt at finde et weekendophold med dans til hvilken som helst pengepung.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.