Weekendophold Dans

Bedste weekendophold med dans 2021

På denne side har vi samlet, en oversigt over nogle af de steder i Danmark, hvor et orkester sætter gang i dansegulvet weekend efter weekend.

Et weekendophold med dans og musiker en oplagt mulighed til, at komme en tur væk hjemmefra, få god mad og opleve den gode stemning som opstår når musikken spiller op til dans.

Denne side indeholder reklamelinks

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en mulighed, hvis du er til færgekroer. Her vil der være lagt an til en aften i godt selskab, og med mulighed for at danse til ud på natten er du garanteret et fremragende weekendophold, hvor der også lægges vægt på det gastronomiske aspekt.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Er Færgekroen med Dirch Passer og Ove Sprogøe en af dine gamle favoritter, og har du lyst til selv at opleve den festlige stemning på en vaskeægte færgekro, bør du booke et værelse på Hvalpsund Færgekro. Her spiser, fester og sover man så godt, at man næsten ikke har lyst til at vende hjem igen bagefter.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Et weekendophold med dans og musik kan du være sikker på at få, hvis du drager til Rudbøl Grænsekro. Det kan være en lang tur for mange i landet, men det er hele rejsen værd. Her er stemningen altid i top, og efter en udsøgt 3-retters festmenu, bliver dansegulvet gjort klar, hvor husorkestret spiller op til mange timers dans.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Hotel Menstrup Kro

3/5

På Hotel Menstrup Kro har de skræddersyet et tilbud til dig, der gerne vil have en festlig aften med musik, dans og god mad sammen med din partner eller et par rigtig gode venner. Efter i har checket ind og fået lagt jeres ting på værelset, kan i glæde jer til en 3-retters menu i restauranten, inden aftenen byder på musik og dans indtil klokken 01 om natten, hvor sidste melodi bliver spillet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Et af de hyggeligste hoteller på Fyn byder dig velkommen til en aften med live musik og dans for alle pengene. Tornøes Hotel ligger i en af de smukkeste byer på Fyn, nemlig Kerteminde. I denne lille havneby er der plads til en romantisk getaway for dig og din partner, som gerne vil have en dejlig weekend med plads til bare at være jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

En valgmulighed i det sønderjyske kunne være Agerskov Kro og Hotel, hvor der ligeså bliver spillet op til dans, når man booker et weekendophold med enten en eller to overnatninger. Her er man altid garanteret feststemning og godt humør, når man checker ind på det familiedrevet hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Intet weekendophold uden dans og musik

Danmark er spækket med hyggelige kroer og hoteller, der weekend efter weekend byder på den ene festlige aften efter den anden. Så hvis du vil ud og danse hele aftenen og nyde en lækker menu og et festligt selskab, er det bare med at få booket dit næste weekendophold med det samme.

Husk danseskoene og gem lidt plads i maven til den gastronomiske oplevelse, du kan vente dig på samtlige hoteller og kroer. Og kom med det gode humør, så du både kan få og være med til at give en forrygende aften i selskab med mange andre feststemte mennesker.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.